Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı cumalar güzel bildirimler dilerim herkese
ben daha tartılmadım merak da ediyorum nolmuş bakalım bu hafta hiç tartılmadım
dafi resimlerin çok güzel maşallahın var elbiselerine de bayıldım yeni eve yeni hatun olmuşsun elbiseleri de yenilersin artık

maşşallah sen kaptın bu işi ders çalışırken leblebi çok az kalorli bi kuruyemiş diyetisyenlerde tavsiye ediyo tüketebilirsin
sınavdada allah yardımcın olsun emeklerini boşa çıkarmasın
ben 85 e inince eşim çekirgeye sakızlı muhallebi yemeye götürecek bende kendime ödül kudretullah yapıcam ödülleri aldıkmı sil baştan listeye gireriz
annaaam ilk defa baktım netten kudretullah nası bi şey öle allah ne kalorilidir denemek lazım evdekilerin bayılacağına eminimm

evet ya kilo artına insan daha çok terleyip kokuyo gelyodu banada 95 kiloyken her sabah boynumun terlemesiyle boyun tutulmasıyla karşılardım günü nefret ederdim çok şğkğr bayadır tutulmuyo boynum
ya ben kek kurabıye abur cubura dayanamazdım
sımdık ıse degıstı hıc bıse canım cekmıo sadece ekmek yıyım ıstıorum anlamadım gıttı
sınır oluyorum,,

bende beyaz ekmekten soğudum kokuyo geliyo bana esmer ekmek hem daha lezzetli hemde tok tutuyoo
offff yemezsen beğenmedi derler aman 1 börekten ne olcak ki derler
yada koca vücuda 1 börekmi kilo yapacak gibi düşüncelerle bu hale geldik zaten
benim allahtan çocuklar var tabak hazırladımı önce kıza yedireyim diyorum sonra alırım diyorum kıza yediriyorum kalan olursa ben yiyorum kızın kalanını yedim saolun diyip az yiyorum
böyle yolunu buldum napayım
sarkma olmadımı dafi benim vucudum baya cıvıdı çokta vermedim ama
arkaş deilmişiz göremedim ayy benide küçük gelen pantolonlarım var kıyıp veremiyom geri alırım diyemi saklıyosam
maşşallah aynur 200 gr da bişeydir aldığımız ilaçların etkisi çok oldu sanırım benimde elim yüzüm şiş uyanıyorum bide antibiyotik bağırsak sorunu yaşattı bana

Merhaba kızlar. Yaa kadınlık basa bela... Bu hafta kılo verdığıme emınım. Ama adetım geldığı ve bomba gıbı şiştiğim içn kılom -200 çıktı.

Yenacım 90. 2 kılogram...

Sporda 280 dakıka...

Ya evde hergun ne guzel leslıecımle yuruyorduk. Tv mızde sorun oldu . Servıse gıttı . Bende sporsuz kalmayayım dıye evın yakınında halk için spor yerı açılmış. çarşamba akşamı oraya gıttım. çok terledım. Eve gelırken üşüttüm. Hastayım grıp oldum. üzerıen adet oldum. ıkısınınde halsızlığı üzerimde. Herhalde hasta olduğumdan sütüm de azalmış. Gece kızım hüngür hungür ağlıyor. Hasta olduğumdan süt yokmuş meger. Hemen acıl durumlar için aldığım mamadan hazırladım. Yavrum uyudu kaldı şimdi de okulda 11 tane yaramaz canavarla basbasayım (

umarım bu hafta herkes hedeflerne ulaşmıştır. Hepinize mutlu bır gun dılıyorum kızlar...

Gününüz aydın olsun kızlarrrrrrrrrr :122:

İnşallah herkes eksilerde kilo bildirimi yaparda yeni bir haftaya daha bir enerjik başlamış oluruz
Bende hemen aklımdayken bildirimimi yapayım da hazır ufak cimcime uyurkende onların kıyafetlerinin kalanını düzenleyip dolablarına kaldırayım

Geçen hafta; 111.9 kg
Bu hafta; 111.4 kg

Giden : 500 gr

Bu hafta sporumda 290 dakika :122: :122: :122: :122: :122:

Spor salonundaki tartıda pazar günü 110.1 çıktım aslında ama ben evdekine göre tartılmaya devam edeceğim sonuçta biraz fazlada olsa onla bu yola başladım terk etmek olmaz birde salonda ayda 1 tartacaklarmış beni şimdi her perşembe akşamı hocam tartsana beni demek olmaz sonuçta bir sürü insan var onlarda sonra aynısını yapsa hangimizle uğraşacak kadın

Çok şükür az da olsa gitmiş Umarım haftaya daha güzel bir rakam görürüm
Neyse şimdilik bana müsaade az işim var birde kahvaltı edeyim sonra nasılsa bol bol sohbet ederiz. Öğleden sonrada dışardaki işlerime giderim

Öpüldünüz kocaman

Bu hafta listeye girmesem bile, ben de kilomu buraya yazayım bari gönlüm olsun

Geçen hafta: 94,6

Bu hafta: 92,5

Giden: 2,1 kg

Valla süpersin canım Allahın izniyle böyle giderse çok çabuk hedefine ulaşırsın inşallahhhhhhhhhhh ...Aminnnnnn
Darısı benimde başıma

Son düzenleme:
günaydın kızlar geçen hafta cuma netim olmadığından biildirim yapamamıştım . bayram sonunda 108 109ları görsem de çok şükür sahalara döndüm .bir deşu grip geçseydi iki gündür çorba, su midem bulandı

ne yediğime gelirsek kayda değer birşey yok sabah yine bol acılı çorba:S eşim yedirdi sağolsun .Başka birşeyde yutamıyorum zaten.neyse kilo bildirimimi yapayım

geçen hafta ==> 108.3

bu hafta==> 105.1

GİDEN==> 3,2 (sanırım reglimin bitmesinin ve grip nedeniyle birşey yiyememinde etkisi var ama olsun,sabah tartısı ilaç gibi geldi bana)

Spor==> 150dak (hafta başında kendime söz vermiştim 500dakikayı tamamlamak için ama olmadı .inşallah haftaya)

Günaydınlar :) Acil çıkmak zorunda olduğum için bildirim yapıp hemen kaçacağım.

Geçen hafta: 77 kg
Bu hafta: 76.2 kg

Spor: 160 dk yürüyüş (bugün de yapacağım ama o sayılmayacak artık...)

Şeytanın bacağını kırdım bu hafta :) Önümüzdeki haftalarda da gramla bile olsa eksi bildirim yaparım umarım.

herkese günaydın kızlaarr
hasta olanlara geçmiş olsun diyorum kendinize çok dikkat edin
kilo bildirimimi yapıyorum geçen hafta 87.6 bu hafta 86.3 kayıp:1.3kiloooo
sporum 315dk

hayırlı cumalar,
kilo bildirimi yapıp sıvışaccağım..artık anlamışsınızdır.utanılacak bildirimlerde kaçıyorum..
geçen hafta:95.2
bu hafta:96.3
hepinize bol eksili bildirimler..

öncelikle tabiki uzmana danışmak başta gelir ama duanın terapi gücüne inanmak akılsızlıkmı dır? herkesin kendini telkin yöntemi farklıdır belki...

selamlar hanımlar...

kilo bildirimimi yapayım.
geçen hafta ; 85,5
bu hafta ; 85,4
giden -100 gr.

uff çok kötü ya biliyorum..
niye böyle oldu takıldım kaldım.

kilo verenler olmuş epey.. tebrik ediyorum veren arkadaşlarımı da

Yena'ya gene özel mesaj gönderiyor muyuz?
kızın mesaj kutusunu da şişirmek istemiyorum? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…