maşşallah sen kaptın bu işi ders çalışırken leblebi çok az kalorli bi kuruyemiş diyetisyenlerde tavsiye ediyo tüketebilirsinkızlar cok mutluyum 2 sınavımda iyi gecti ve ben daha hiç kaçamak yapmadım sınavım olmasına ragmensurekli atıstırmak istedim ama yemedim yarınkı sınavımda iyi gecer inşallah:)
bugunku menum
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta ve 1 bardak çay
arada 1 elma
öglen 8 yemek kasıgı turlu yemegi ve 1 kase yogurt 1 dilim ekme
arada 4 badem yedim
akşam turlunun geri kalanı ve salata yedim ha bide 1 dilim ekmek
annaaam ilk defa baktım netten kudretullah nası bi şey öle allah ne kalorilidir denemek lazım evdekilerin bayılacağına eminimmben 85 e inince eşim çekirgeye sakızlı muhallebi yemeye götürecek bende kendime ödül kudretullah yapıcam ödülleri aldıkmı sil baştan listeye gireriz
evet ya kilo artına insan daha çok terleyip kokuyo gelyodu banada 95 kiloyken her sabah boynumun terlemesiyle boyun tutulmasıyla karşılardım günü nefret ederdim çok şğkğr bayadır tutulmuyo boynumyok uzak kalayım biraz .Doğumda doğum sonrasında çok yedik o yüzden uzak dursun özlim iyice yumurtayı şimdi daha iyi ...
Çok fazla bu sucuk vs dadandık son dönemde evde tiksinmenizi istemem son dönemde çok terlediğimi ve terimin beni rahatsız ettiğini fark ettim o kadar sıkıldım ki kayın valideme sordum anne koku geliyor mu benden diye oda böyle bir şeyin olmadığını söyledi.. Geçtiğimiz hafta hepsini kesince o sıkıntılı durumda ortadan kalktı en azından ben hissetmiyorum öyle bir kokuyu.. Hiç hoş değildi ...
O yüzden seneler evvel verdiğim karar devam ediyor..Mutlumuyum evet daha iyi hissediyorum kendimi yatağa yatar yatmaz uyuyabiliyorum onu fark ettim mideyi yormamak demek ki böyle bir şeymiş unutmuşum.. vericem o kiloları :))))
ya ben kek kurabıye abur cubura dayanamazdım
sımdık ıse degıstı hıc bıse canım cekmıo sadece ekmek yıyım ıstıorum anlamadım gıttı
sınır oluyorum,,
bende beyaz ekmekten soğudum kokuyo geliyo bana esmer ekmek hem daha lezzetli hemde tok tutuyooprotein ağırlıklı beslenirsen zamanla karbonhidratı aramaz olursun ben 4 ay hiç ekmek yemedim hiç aklıma gelmemeye başladı bazen yemek için alıyordum bakıyordum önümde kalmış yemeyi unutmuşumbir yemeye başladım şimdi bir dilimde olsa yemeden doymuyorum sanki ama beyaz ekmeği unuttum yiyesimde gelmiyor
offff yemezsen beğenmedi derler aman 1 börekten ne olcak ki derlerselam bırsey sorucam 17 kılo vermıssın tebrık edıyorum ne kdr surede verdın ve neler yaptın dıyetısyene gıttınmı sporyaptınmı bende senınle aynı kılodayımda dun basladım bugun kayınvaldeme gıttım ısrar kıyamet kızarmıs borek hopppp hersey yalan oluo...elımede tutusdurdu 2tane cöpe attım onları ama ordayken hayır dıemıosun
sarkma olmadımı dafi benim vucudum baya cıvıdı çokta vermedim amasağol canım ben 27 şubatta dizimden ameliyat oldum. 15 mrtta diyete başladım. hiç diyetisyene gitmedim. hiç spor yapamadım tam ayağım iyileşti spora başlayayım derken öbür ayağımı sakatladım oda yeni yeni iyileşti. sporsuz ve diyetizyensiz sadece yadiklerime dikkat ederek kilo verdim ve vermeye çalışıyorum.diyete başladığımda apartman günü yapıyorduk hiç bir günde bir lokma birşey tatmadım sadece şekersiz bitki çayı içip geldim. yaniii hayır demeyi öğrendim.. hedefim 90 ı görmekti 90 ı gördükten sonra biraz cıvıttım cıvık mıvık gidiyor işte. şimdiki hedefim 85 hedefe 3 kaldı.. biraz sonra yeğenim gelince resim ekliycem o gelene kadar biraz çekeyim gelince attırırım. netbukum telefonumu tanımıyor yeğen farklı biryerlere girip atıyor resimleri.
arkaş deilmişiz göremedim ayy benide küçük gelen pantolonlarım var kıyıp veremiyom geri alırım diyemi saklıyosamKIZLAARR dar gelen elbiselerimi çıkardım dolaptan buruş kırış demeden giydim bol geldileerr
resimleri ekledim.. birde eşya taşımadan önce temizliğe gittiğimde yeğenim köydeki evde çekmişti onuda ekleyeyim
maşşallah aynur 200 gr da bişeydir aldığımız ilaçların etkisi çok oldu sanırım benimde elim yüzüm şiş uyanıyorum bide antibiyotik bağırsak sorunu yaşattı banagünaydıınn fıstıklarr
nasılısnız ? ben çoook fena halde hastayım , inşAllah Mersine giderken yada Mersinde sağlık yönünden bi sıkıntı çıkmass :26::26::26:
diyet yönünden kötü bir hafta demiştim aynen yineliyorum bu durumu , kaçamaklarım , içtiğim ilaçlar ve reglimin sonucu ;
GEÇEN HAFTA : 80.6
BU HAFTA : 80.4
GİDEN : 200 gram
neyse bu günümüzede şükür YA RABBİ diyerek huzurlarınızdan ayrılıyorum , hepiniz Allaha emanet olun , öpüyorumm
aaaaasuu süperizzzzzzzz:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Bu hafta listeye girmesem bile, ben de kilomu buraya yazayım bari gönlüm olsun
Geçen hafta: 94,6
Bu hafta: 92,5
Giden: 2,1 kg
Ceco, kizin korkusunu yenmesine yardimci olmalisin. 2 yas cocukta korkularin basladigi bilinmezliklerin urkutucu oldugu bir donemdir. Karanliktan, yabancilardan vb korkular gelisebilir. Oncelikle bu korkunun uzerine gitme, orda bisey mi var, hayir yok vb deme. Korkuyorsa hic usteleme ve konuyu kapat. Cocuk bu korkuyu yenene kadar o odaya sokmaya zorlama. Gerekirse de kizin okulunda rehber ogretmen vb varsa ona danis veya ben bizim oglanin yuvasindaki pedagoga danisirim. Bu arada akilli kadinsin, lutfen hocadir, buyudur bu tip hurafelerle aklini yorma. Belki ben biraz materyalistim bilemiyorum...
Yena'ya gene özel mesaj gönderiyor muyuz?
kızın mesaj kutusunu da şişirmek istemiyorum? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?