Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürler asuman.. yazmıyim o zaman özel mesaj...
ayakkabı mı alıcan? şimdiden güle güle kullan..

dafi resim eklemiş galiba ama göremedim, arkadaş diilmişiz
talep yolladım bakalım merak ediyorum çok
..

Gunaydiiin:) Ben gecenlerde aksam giricem demistim ama giremedim ustunden 2 aksam gecti:)) napim vallahi cok yogunum sirf kilo bildirimi yapmak icin girdim okula gidicem simdi. Gecen hafta 94.2 hafta 92.6 fark 1.6 yuppppiii spor toplam 300 dk 5 gun boyunca her gun 1 saat. Hirs yaptim demistim :)) aksm giricem bu kez soz gec kaldiiiiim gene cenem dustu hoca almicak derse of hadi kactim iyi gunler

günaydın kızlar,

geçen hafta 86.5 kg olan ben bu hafta 87.9 kgmım. 2 günde tam 2 kg aldım. haftaya da regl olucam, bu ilaçlarla 98 kgma dönerim ben sanırım haftaya.

sporum malesef yok. şimdiden ellerinize sağlık Asuman & Yena.

Selam kizlar biraz geciktim galiba olsun hemen yaziyimda gecmisi sonra okurum

gecen hafta 98.3
bu hafta 98,7
+ 400 gram

olsun bakalim mücadeleye devam, suyumu ve sporu cogaltiyorum bu aralar insallah faydasi olur

spor 50 dk

Selam kızlar 1 haftadır aranızdayım .. Bende yazayım :) 93.3 le ile başladım kilom şu anda 89.8 oldu... toplamda 3.5 kilo verdim.. Giden su olsun ama gitsin :):)

Bu sabah ayrıca 1 dilim tahıllı ekmek domates biber taze fesleğen bir iki yaprak peynir yedim. Birde açık çay..

geçmiş olsun canım baya koyulaştırmaya başladın hastalığı sen ona pirim verme kovala gitsin

çok sağol asucum eskiler iyi gelmeye başladı daraltıp giyerimde pardesülerimi vermiştim şimdi tek pardesüye kaldım almam gerekecek

annaaam ilk defa baktım netten kudretullah nası bi şey öle allah ne kalorilidir denemek lazım evdekilerin bayılacağına eminimm
umutun tarifini okumamışsın herhalde

yumuşama var ama sarkma olmadı sadece iç bacakta var birazcık onuda yüzmeye yazılırsam bu kış sıkılaştırırım herhalde. dün komşumda baktı hayret etti nasıl sarkmadın diye eskisinin yarısı kadar kaldın hiç sarkman yok çok şaşırdım dedi. bende yerleştire yerleştire verdim ben onları ayda 3 kiloya sabitledim oda yerleşe yerleşe gitti dedim

geçmiş olsun canım

adet oncesi ++ olman gerekmez miydi???

öncelikle tabiki uzmana danışmak başta gelir ama duanın terapi gücüne inanmak akılsızlıkmı dır? herkesin kendini telkin yöntemi farklıdır belki...

arkadasim ben dikkat edersen dua ile iman ile ilgili , hele de akilsizlik oldugu yonunde bir yorum yapmadim. Hurafe ve batil konulara sarilip da buyu vb olduguna inanip bir hastaligi ihmal etmemek gerektiginin uzerine bir yorum benimkisi. Dikkat edersen annesi de tam benim demek istedigim seyi anlamis ve gerektigi gibi cevap vermis bana. Ben Banu'ya ya da baskasina akilsiz demek de istemedim, sonunda da kendimin de fazla materyalist olabilecegini de belirttim. Bu tip bir cocukluk korkusu, uyku bozuklugu ileri yaslarda cocuklarda kalici, ciddi problemlere yolacabilir. Ozetle Once tedbir, sonra tevekkul gerekir.

kizlar nolur yardim edin ya,
demin bildirim yaptiktan sonra pc den kalktim,
sonra bir anda boynum tutuldu,
sIkisti biseyler cok kötüyüm
napcam bilmiyorum biraz hareket yaptim, sicak su koydum ama
offffff cok kötü ya kimildiyamiyorum nerdeyse
nasil gececek buu ???

geciktim geciktimm... selam hatunlar bu haftaki kilom 104.5 gecen hafta 105 idi fark 500 gr sporda 300dk yuruyus ve ip atlama

merhablar kızlarr bu haftakı kgmmmm 87.4
:haydııdegmesın ınsll

bolkg verenlerı tebrık edıyor veremeyenlerede dahaa azimli olmalarını dılıyorummmmm

Son düzenleme:
meyracım hoşgeldin canım

saolasın, hoşbuldum canım

h

hoş geldin meyracım bende çabuk terkettiğini düşünmüştüm

hoşbuldum daficim, saolasın...

ben sizi hiç terkedebilirmiyim:)

MEYRAcım hoşgeldin , kayıplardaydın kuzumm

seni gangnam style ile karşılıyorumm :118::118::118::118:

hoşbuldum canımmmm:))

gangnamda iyi gitti bu arada, tşkrleeerr:118::118::118::118:

s
Meyracım hoşgeldin. aradı gözlerim seni. aramızdasın artık de mi ?

hoşbuldum canım,saolasın
bende hepinizi özledim....

tabi aranızdayım orticanım benimmm

bende dinledim, güzeldi...
ilahi dinlermisin bilmem ama; şu ilahi çok süper, her dinlediğimde bayılıyorum....
dinlemeni öneririrm; En Çok Dinlenen İlahi 2012 http://bilgialem.blogspot.com/ - YouTube

aklın yolu bir öyleyse arkadaşım.önce tedbir sonra tevekkül dediğin gibi batıl inançlara karşıyız elbette...aynı şeyleri ifade etmişiz...

merhabalar hava çok soğuk sanki kar yağmış da ayaz yapmış gibi dondum ama yine de yürüyerek döndüm eve
hiç bişeycik de alamadım malesef(

1.fadime02.........................................................570dk
2.katrem............................................................315dk
3.dinbumcum-eriny..............................................300dk
4.ceco34...........................................................290dk
5.arnazar...........................................................280dk
6.nursena..........................................................250dk
7.umutttt..........................................................160dk
8.asumanzeynep-seli86........................................150dk
9.kavusmak-hayal................................................60dk
10.HürremSultan2012............................................50dk

bu hafta spor yapanlarımız artmış ne güzel
hepinizi tebrik ederim kızlar unutmayalım önemli olan çok değil düzenli yapabilmek

azmedip spor yapan herkesi kutlarım .Gerçekten spor vücudu çok güzel toparlıyo ben güzel tepkiler alıyorum.dinç hissediyorum.spor yapmayınca motivasyonumu da kaybediyorum üstelik .Çünkü o kadar vaktimi ayırıp ter döküp sporda yaktığım kalorileri geri almaya kıyamıyorum.bir çikolata nerdeyse bir akşamlık sporuma denk geliyo yazık değil mi değmez diye düşünüyorum tadı ağzımda 5 dakika bile kalmayan birşey için.anlık birşey sonuçtaa.
merhabalar hava çok soğuk sanki kar yağmış da ayaz yapmış gibi dondum ama yine de yürüyerek döndüm eve
hiç bişeycik de alamadım malesef(
evet geldi ankaramızın meşhurr ayazı.bende çıkamadım heveslendim balık alıcam ama acaba ankarada da o kadar ucuzladı mı balık bilemiyorum
Sağol tatlımmm! Kısmetse hepimiz fıstık gibi olcaz yakında
İNŞALLAHHHH!

dafi ye özendim çıkarmaya fırsat bulamadığım kışlıklarım arasından montumu çıkardım deneyim dedim.harika bir duyguydu yaaa olmayan kıyafetlerim oluyo montumun kullanamadığım yanlarımda süs niyetine duran kemeri 3. deliğe giriyo . çok mutlu oldumm .inşallah hepimiz azmimizi kaybetmeden hedefimize ulaşırız.
hemen eşimi aradım:) oda sevindi.bi 10 kilo daha gitsin çamur sürcem dışarı çıkarken yüzüne bu iş hoşuma gitmemeye başladı dio :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…