- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
geçmiş olsun canım baya koyulaştırmaya başladın hastalığı sen ona pirim verme kovala gitsingünaydıınn fıstıklarr
nasılısnız ? ben çoook fena halde hastayım , inşAllah Mersine giderken yada Mersinde sağlık yönünden bi sıkıntı çıkmass :26::26::26:
diyet yönünden kötü bir hafta demiştim aynen yineliyorum bu durumu , kaçamaklarım , içtiğim ilaçlar ve reglimin sonucu ;
GEÇEN HAFTA : 80.6
BU HAFTA : 80.4
GİDEN : 200 gram
neyse bu günümüzede şükür YA RABBİ diyerek huzurlarınızdan ayrılıyorum , hepiniz Allaha emanet olun , öpüyorumm
çok sağol asucum eskiler iyi gelmeye başladı daraltıp giyerimde pardesülerimi vermiştim şimdi tek pardesüye kaldım almam gerekecekhayırlı cumalar güzel bildirimler dilerim herkese
ben daha tartılmadım merak da ediyorum nolmuş bakalım bu hafta hiç tartılmadım
dafi resimlerin çok güzel maşallahın var elbiselerine de bayıldım yeni eve yeni hatun olmuşsun elbiseleri de yenilersin artık
umutun tarifini okumamışsın herhaldeannaaam ilk defa baktım netten kudretullah nası bi şey öle allah ne kalorilidir denemek lazım evdekilerin bayılacağına eminimm
yumuşama var ama sarkma olmadı sadece iç bacakta var birazcık onuda yüzmeye yazılırsam bu kış sıkılaştırırım herhalde. dün komşumda baktı hayret etti nasıl sarkmadın diyebende beyaz ekmekten soğudum kokuyo geliyo bana esmer ekmek hem daha lezzetli hemde tok tutuyoo
sarkma olmadımı dafi benim vucudum baya cıvıdı çokta vermedim ama
arkaş deilmişiz göremedim ayy benide küçük gelen pantolonlarım var kıyıp veremiyom geri alırım diyemi saklıyosam
geçmiş olsun canımMerhaba kızlar. Yaa kadınlık basa bela... Bu hafta kılo verdığıme emınım. Ama adetım geldığı ve bomba gıbı şiştiğim içn kılom -200 çıktı.
Yenacım 90. 2 kılogram...
Sporda 280 dakıka...
Ya evde hergun ne guzel leslıecımle yuruyorduk. Tv mızde sorun oldu . Servıse gıttı . Bende sporsuz kalmayayım dıye evın yakınında halk için spor yerı açılmış. çarşamba akşamı oraya gıttım. çok terledım. Eve gelırken üşüttüm. Hastayımgrıp oldum. üzerıen adet oldum. ıkısınınde halsızlığı üzerimde. Herhalde hasta olduğumdan sütüm de azalmış. Gece kızım hüngür hungür ağlıyor. Hasta olduğumdan süt yokmuş meger. Hemen acıl durumlar için aldığım mamadan hazırladım. Yavrum uyudu kaldı şimdi de okulda 11 tane yaramaz canavarla basbasayım (
umarım bu hafta herkes hedeflerne ulaşmıştır. Hepinize mutlu bır gun dılıyorum kızlar...
Günaydınlar :) Acil çıkmak zorunda olduğum için bildirim yapıp hemen kaçacağım.
Geçen hafta: 77 kg
Bu hafta: 76.2 kg
Spor: 160 dk yürüyüş (bugün de yapacağım ama o sayılmayacak artık...)
Şeytanın bacağını kırdım bu hafta :) Önümüzdeki haftalarda da gramla bile olsa eksi bildirim yaparım umarım.
öncelikle tabiki uzmana danışmak başta gelir ama duanın terapi gücüne inanmak akılsızlıkmı dır? herkesin kendini telkin yöntemi farklıdır belki...
meyracım hoşgeldin canım
h
hoş geldin meyracım bende çabuk terkettiğini düşünmüştüm
MEYRAcım hoşgeldin , kayıplardaydın kuzumm
seni gangnam style ile karşılıyorumm :118::118::118::118:
s
Meyracım hoşgeldin. aradı gözlerim seni. aramızdasın artık de mi ?
selam hatunlar bu gun dinledim yeni bi sarkiya duete katilmis gokhan turkmen.. ba..yil..diiiim! Bedende Ruh Yokken (Bahadır Tatlıöz & Gökhan Türkmen) - YouTube sagliksizdir o makinalar onerilmiyor diye ananemde demisti bu gun bana :18: cok kararsiz kaldim simdi ne yapacagmi bilemiyorumnette arartirirken tencerelere koyulan o aparati bende gormustum bakalim bi netten daha cok arastirip az erteliyeyim ben bu makineyi..
arkadasim ben dikkat edersen dua ile iman ile ilgili , hele de akilsizlik oldugu yonunde bir yorum yapmadim. Hurafe ve batil konulara sarilip da buyu vb olduguna inanip bir hastaligi ihmal etmemek gerektiginin uzerine bir yorum benimkisi. Dikkat edersen annesi de tam benim demek istedigim seyi anlamis ve gerektigi gibi cevap vermis bana. Ben Banu'ya ya da baskasina akilsiz demek de istemedim, sonunda da kendimin de fazla materyalist olabilecegini de belirttim. Bu tip bir cocukluk korkusu, uyku bozuklugu ileri yaslarda cocuklarda kalici, ciddi problemlere yolacabilir. Ozetle Once tedbir, sonra tevekkul gerekir.
Gününüz aydın olsun kızlarrrrrrrrrr :122:
Valla süpersin canımAllahın izniyle böyle giderse çok çabuk hedefine ulaşırsın inşallahhhhhhhhhhh ...Aminnnnnn
Darısı benimde başıma
azmedip spor yapan herkesi kutlarım .Gerçekten spor vücudu çok güzel toparlıyo ben güzel tepkiler alıyorum.dinç hissediyorum.spor yapmayınca motivasyonumu da kaybediyorum üstelik .Çünkü o kadar vaktimi ayırıp ter döküp sporda yaktığım kalorileri geri almaya kıyamıyorum.bir çikolata nerdeyse bir akşamlık sporuma denk geliyo yazık değil mi değmez diye düşünüyorum tadı ağzımda 5 dakika bile kalmayan birşey için.anlık birşey sonuçtaa.
1.fadime02.........................................................570dk
2.katrem............................................................315dk
3.dinbumcum-eriny..............................................300dk
4.ceco34...........................................................290dk
5.arnazar...........................................................280dk
6.nursena..........................................................250dk
7.umutttt..........................................................160dk
8.asumanzeynep-seli86........................................150dk
9.kavusmak-hayal................................................60dk
10.HürremSultan2012............................................50dk
bu hafta spor yapanlarımız artmış ne güzel
hepinizi tebrik ederim kızlar unutmayalım önemli olan çok değil düzenli yapabilmek
evet geldi ankaramızın meşhurr ayazı.bende çıkamadım heveslendim balık alıcam ama acaba ankarada da o kadar ucuzladı mı balık bilemiyorummerhabalar hava çok soğuk sanki kar yağmış da ayaz yapmış gibi dondum ama yine de yürüyerek döndüm eve
hiç bişeycik de alamadım malesef(
İNŞALLAHHHH!Sağol tatlımmm! Kısmetse hepimiz fıstık gibi olcaz yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?