- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
seli balık burda pek de ucuzlamamış sanırsam en azından sakaryada ve çankayada
ben de bugün alacaktım ama kızlar yemiyor eşim de yemekte olmayacak diye almadım
kızlar acayıp moralımız bozuk . lütfen dua edın.
pkk mıdyatta 3 öğretmen arkadsımızı kaçırdıbırısı hem komsumuz hemde esımın okulunda deger verdığı ,garıban kendı halınde bır öğretmen abımız. sag salım gelmelerı için dua edın
adet oncesi ++ olman gerekmez miydi???
...
pkk mıdyatta 3 öğretmen arkadsımızı kaçırdıbırısı hem komsumuz hemde esımın okulunda deger verdığı ,garıban kendı halınde bır öğretmen abımız. sag salım gelmelerı için dua edın
kızlar acayıp moralımız bozuk . Lütfen dua edın.
Pkk mıdyatta 3 öğretmen arkadsımızı kaçırdıbırısı hem komsumuz hemde esımın okulunda deger verdığı ,garıban kendı halınde bır öğretmen abımız. Sag salım gelmelerı için dua edın
KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 90 kilo ve üzerindeyseve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
Umarım sağ salim bırakırlar. Diyecek söz bulamıyorum gerçekten. İçinizi ferah tutun.
hurremsultan cnm evde kasgevsetici crem kullanabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?