Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

seli balık burda pek de ucuzlamamış sanırsam en azından sakaryada ve çankayada
ben de bugün alacaktım ama kızlar yemiyor eşim de yemekte olmayacak diye almadım

seli balık burda pek de ucuzlamamış sanırsam en azından sakaryada ve çankayada
ben de bugün alacaktım ama kızlar yemiyor eşim de yemekte olmayacak diye almadım

yaa bende kızılaya bakacaktım balıkçılar dersanemin orda. o zaman hal e mi baksam acaba? ordada park sorunu var ama

ben sakaryadan alırım hep aynı balıkçıdan turşucunun yanındakinden alıyorum en azından tazeliğine güveniyorum

kızlar acayıp moralımız bozuk . lütfen dua edın.
pkk mıdyatta 3 öğretmen arkadsımızı kaçırdı bırısı hem komsumuz hemde esımın okulunda deger verdığı ,garıban kendı halınde bır öğretmen abımız. sag salım gelmelerı için dua edın

Allahım yardımcıları olsun sağ salim geri dönrler inşallah rabbim zalimlere fırsat vermesin of ne diyeceğimi şaşırdım çok üzücü

İyi akşamlar arkadaşlar. Bugün deliler gibi yoruldum ben, hala da dinlenemiyorum. Çocuklar epey kudurdukları için tv saatleri bitmesine rağmen 20 dakika daha açtım televizyonu, bana da bilgisayar kaldı :))

Sabahın köründe yollara düştüm, bankada işlerim vardı, yanlış araçlara bindim, kilometrelerce yol yürüdüm, yetmezmiş gibi iki ayrı pazarı dolaştım. Akşam üzeri bitap bir şekilde eve ulaştım. Bugün kayınvalidemin programı vardı kayınpederim de akşama bize gelecekti, bu nednele eve gelir gelmez yemekler yaptım 2-3 çeşit, yarın eşim gelecek diye ayrıca 4-5 çeşit hazırladım, sevdiği havuçlu kek ve truff'ü yaptım, ekmek yaptım, açma yaptım, bazı yemekler içind e ön hazırlık yaptım, patlıcan közledim, patates haşladım filan falan. Daha yarım saat önce çocukların yemeklerini yedirip oturdum kiiii kayınpeder aradı gelemiyormuş, sonra eşim aradı yarın oradan binecekmiş ancak öbür gün burada olacakmışşş. Boşu boşuna o yorgunluğun üzerine koşturdum yani...

Neyse ki bir de güzel sürpriz oldu, annem aradı yoldaymış, az sonra gelecekmiş. Bugün babam da yok, Ankara'ya Anıtkabir'e gitti, ana kız mis gibi otururuz artık :))

adet oncesi ++ olman gerekmez miydi???

...

Aslında öyle olması gerekirdi değil mi? Demek ki pek ödem olmadı bu sefer? Aslında bu hafta vermiş olacağımı düşünüyordum çünkü hem yoruldum hem de kafam dalgındı, iştahım yoktu pek. Akşam atıştırmalarım yok denecek kadar azdı vb. vb. Ama adet öncesi olduğu günler olduğundan aynı çıkarım diye tamin ettim. Sonraki haftalarda da eksi çıksam çooook sevineceğim

Çok üzüldüm En kısa zamanda sağ sağlim kurtulurlar inşallah

allah sag salim dönmesini nasip etsin şunların sonu gelsin artık lanet olsun bunlara

Canım allah yardımcıları olsun dualarımız onlarla... çok üzüldüm

Umarım sağ salim bırakırlar. Diyecek söz bulamıyorum gerçekten. İçinizi ferah tutun.

benide araniza alın bnde kıloluyum

Bugün öğlen kızlar 2 kaşık kısır az domates 2 tanede ızgara köfte yedim..

Akşamda 2 tane tavuk köftesi ıspanak 2 kaşık ve 1 adet mandalina bolca su

hurremsultan cnm evde kasgevsetici crem kullanabilirsin

canim valla agri kremi vardi anneme sürdürttürdüm ovdurtturdum,
agri kesici aldim,
sicak suda koydum ama bilmiyorum pek düzelmedi hala,
birazcicik daha iyi sanki

Allahim korusun onlari ya, insallah sagsalim geri dönerler of cok sinirleniyorum.
Allah bu pkknin belasini versin

bugunku menum cok kötüydu kızlar
4 saat uykudan sonra kalktım acele cıktım yoldan bi tane simit aldım light kolayla yedim
saat 5 te sınavıkm bitti alısveriş yapıp eve geldim cok yorgun olunca peynir ekmek yedim ama abartmıs olabilirim azcık

fıstıklı lokumlar merhaba...
bu gece de nöbetçiyim. hastaneden yazıyorum. anca fırsat buldum..
sizleri çok özledim. evimin tadilatı 1 aydan önce bitmeyecekmiş. ben daha 1 ay internetsizim...
baktım sporlistesi açıklanmış ama kilo açıklanmamış ..hemen bildirim yapayım...
adım listede yok ama spor listesine sondan girebilmişim...100 dakika

kilom aynı 87

ama adet oldum bu gün...şişim inerse kilo verdim demektir...

İyi aksamlar guzel hanimlar baktim da goremedim liste daha yapilmadi sanirim, aman ben rahatim cok sukur verdim azcik :)) sporda ucanlar olmus yahu vallahi tebrik ederim, kilo verenleri de tabi. Haftasonuna cok guzel ve mutlu uyanirsiniz insallah

bugünkü menüm:

sabah: bitki çaylarıyla geçiştirdim. geç kalktığım için öğlen olmuştu zaten nerdeyse :)
öğlen: ızgara sebzeli salata
akşam: bir kase mercimek çorbası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…