- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Herkese hayırlı gecelerrrr :122: :122: :122:
Bugün inanılmaz yoğun ve yorgun bitirdim günü
Öğlen kızın kurs paralarını yatırmaya bankaya gittim ardından kız kardeşimle hastaneye gidip onun tahlillerini gösterdik doktora.
Dönüşte ona uğrayıp öğlenlik yemek yedik biraz birde kahve içip sohbet ettik
Kızım bugün sınıf arkadaşlarıyla sinemaya gitti ve ilk kez bir semt öteye yanlız gönderdim onu tabi benim cebimi yanına verdim en azından babası ulaşabilsin diye ben dışardayken. Sinema çıkışı tek başına Teyzesine geldi tabi iyice genç kız havalarına girdi tek başına baya yol yürüdü diye
Uzun zamandır beni yanlız salsana diye tuturuyordu bugün sinema bahanesiyle tamam dedim
Zaten özgüven tavan cadıda iyice tavan yaptı ben artık her yere yanlızda giderim diye
Eve döndükten dip köşe temizliğe başladım millet sabahtan yapar ben akşam
Aslında bugün sabahtan başlamıştım ama işte kızkardeşimin tahlil işi olunca herşeyi öyle ortada bırakıp çıktım
Hatta nasıl kendimi kaptırdıysam akşam yemeğine kadar bitiremedim yemek molası verip devam ettim
Bir saat önce yeni bitirdim ancak kendime geldim
Çok iyi oldu ama yaa kapılar bacalar derken heryer mis gibi oldu
Pazar günüde ütüm var az birşey onlarıda yaptımmı tamamdır :122: :122: birde hep toplu dursa benden keyiflisi yok ama iki çocukla imkansızı istiyorum galiba
Canım çok geçmiş olsun umarım şu anda biraz daha iyisindir
Bengay tarsı ısıtıcı bir krem varsa wicks bile olur sür ve tülbent bağla bence o sıcaklıkla kasların gevşer eğer kasıldıysan
Süpersiniz kızlarrrrrrrrr
Ayrıca kendimide uzun zamandan sonra listede görmek çok güzel bir duygu
Bundan sonra Allahın izniyle hep listedeyim
Bu arada Asumanzeynep ellerine sağlık canım Hakkını helal okadar uğraşıyorsun bizlerle
Canım inan çok üzüldüm :26:
RAbbim inşallah sağ sağlim ailelerin yanına dönmeyi nasip eder....Aminnnnnnnn
Bugünde sanki abdalla malum olurmuş gibi o haberi TVde izlediğimde ya bir sürü KKda öğretmen arkadaşımız var RAbbim hepsini korusun sonuçta bu işin doğusu batısı yok pislik her yerde pisliğini yapar diye geçti içimden. Hatta acaba bizim kızlardan birilerinin tanıdıkları falan olabilirmi diye düşündüm :26:
Bütün dualarım onlarla Güzel Allahım inşallah en kısa zamanda onları bu kötü durumdan kurtarır Yüreğinizi ferah tutun
Canım ne güzel annenler baş başa bir gece geçireceksinz
Bu arada gözün aydın eşinde geliyormuş ne çabuk geçti bir hafta diyeceğim ama eminim sizin için günler biraz daha zor geçmiştir. Umarım bir daha uzun süre ayrılmak zorunda kalmazsınız iş icabı da olsa Eminim çocuklar iyice heycanlanmışlardır babaları gelcek diye
Sende aramıza hoşgeldin o zaman
Umarım hedefine bir an önce sağlıklı bir şekilde ulaşırsın
Anammm valla helal olsun kısır olucakta ben 2 kaşıkla kalacağım nerdeeee
Uzun zamandır aklıma geliyor ama maalesef o konuda nevrim dönüyor resmen
Birde şimdi spor yapınca daha çok viçdan azabı çekerim diye düşünüyorum bugün bile kaç haftadan sonra 2 dilim kadar ekmek yedim diye kendime ceza verdim yarın 10 dakika fazladan spor yapcağım diye
Bugün inanılmaz yoğun ve yorgun bitirdim günü
Öğlen kızın kurs paralarını yatırmaya bankaya gittim ardından kız kardeşimle hastaneye gidip onun tahlillerini gösterdik doktora.
Dönüşte ona uğrayıp öğlenlik yemek yedik biraz birde kahve içip sohbet ettik
Kızım bugün sınıf arkadaşlarıyla sinemaya gitti ve ilk kez bir semt öteye yanlız gönderdim onu
Uzun zamandır beni yanlız salsana diye tuturuyordu bugün sinema bahanesiyle tamam dedim
Zaten özgüven tavan cadıda iyice tavan yaptı ben artık her yere yanlızda giderim diye
Eve döndükten dip köşe temizliğe başladım
Aslında bugün sabahtan başlamıştım ama işte kızkardeşimin tahlil işi olunca herşeyi öyle ortada bırakıp çıktım
Hatta nasıl kendimi kaptırdıysam akşam yemeğine kadar bitiremedim yemek molası verip devam ettim
Bir saat önce yeni bitirdim ancak kendime geldim
Çok iyi oldu ama yaa kapılar bacalar derken heryer mis gibi oldu
Pazar günüde ütüm var az birşey onlarıda yaptımmı tamamdır :122: :122: birde hep toplu dursa benden keyiflisi yok ama iki çocukla imkansızı istiyorum galiba
kizlar nolur yardim edin ya,
demin bildirim yaptiktan sonra pc den kalktim,
sonra bir anda boynum tutuldu,
sIkisti biseyler cok kötüyüm
napcam bilmiyorum biraz hareket yaptim, sicak su koydum ama
offffff cok kötü ya kimildiyamiyorum nerdeyse
nasil gececek buu ???
Canım çok geçmiş olsun umarım şu anda biraz daha iyisindir
Bengay tarsı ısıtıcı bir krem varsa wicks bile olur
1.fadime02.........................................................570dk
2.katrem............................................................315dk
3.dinbumcum-eriny..............................................300dk
4.ceco34...........................................................290dk
5.arnazar...........................................................280dk
6.nursena..........................................................250dk
7.umutttt..........................................................160dk
8.asumanzeynep-seli86........................................150dk
9.kavusmak-hayal................................................60dk
10.HürremSultan2012............................................50dk
bu hafta spor yapanlarımız artmış ne güzel
hepinizi tebrik ederim kızlar unutmayalım önemli olan çok değil düzenli yapabilmek
Ayrıca kendimide uzun zamandan sonra listede görmek çok güzel bir duygu
Bundan sonra Allahın izniyle hep listedeyim
Bu arada Asumanzeynep ellerine sağlık canım
kızlar acayıp moralımız bozuk . lütfen dua edın.
pkk mıdyatta 3 öğretmen arkadsımızı kaçırdıbırısı hem komsumuz hemde esımın okulunda deger verdığı ,garıban kendı halınde bır öğretmen abımız. sag salım gelmelerı için dua edın
Canım inan çok üzüldüm :26:
RAbbim inşallah sağ sağlim ailelerin yanına dönmeyi nasip eder....Aminnnnnnnn
Bugünde sanki abdalla malum olurmuş gibi o haberi TVde izlediğimde ya bir sürü KKda öğretmen arkadaşımız var RAbbim hepsini korusun sonuçta bu işin doğusu batısı yok pislik her yerde pisliğini yapar diye geçti içimden. Hatta acaba bizim kızlardan birilerinin tanıdıkları falan olabilirmi diye düşündüm :26:
Bütün dualarım onlarla Güzel Allahım inşallah en kısa zamanda onları bu kötü durumdan kurtarır
İyi akşamlar arkadaşlar. Bugün deliler gibi yoruldum ben, hala da dinlenemiyorum. Çocuklar epey kudurdukları için tv saatleri bitmesine rağmen 20 dakika daha açtım televizyonu, bana da bilgisayar kaldı :))
Sabahın köründe yollara düştüm, bankada işlerim vardı, yanlış araçlara bindim, kilometrelerce yol yürüdüm, yetmezmiş gibi iki ayrı pazarı dolaştım. Akşam üzeri bitap bir şekilde eve ulaştım. Bugün kayınvalidemin programı vardı kayınpederim de akşama bize gelecekti, bu nednele eve gelir gelmez yemekler yaptım 2-3 çeşit, yarın eşim gelecek diye ayrıca 4-5 çeşit hazırladım, sevdiği havuçlu kek ve truff'ü yaptım, ekmek yaptım, açma yaptım, bazı yemekler içind e ön hazırlık yaptım, patlıcan közledim, patates haşladım filan falan. Daha yarım saat önce çocukların yemeklerini yedirip oturdum kiiii kayınpeder aradı gelemiyormuş, sonra eşim aradı yarın oradan binecekmiş ancak öbür gün burada olacakmışşş. Boşu boşuna o yorgunluğun üzerine koşturdum yani...
Neyse ki bir de güzel sürpriz oldu, annem aradı yoldaymış, az sonra gelecekmiş. Bugün babam da yok, Ankara'ya Anıtkabir'e gitti, ana kız mis gibi otururuz artık :))
Aslında öyle olması gerekirdi değil mi? Demek ki pek ödem olmadı bu sefer? Aslında bu hafta vermiş olacağımı düşünüyordum çünkü hem yoruldum hem de kafam dalgındı, iştahım yoktu pek. Akşam atıştırmalarım yok denecek kadar azdı vb. vb. Ama adet öncesi olduğu günler olduğundan aynı çıkarım diye tamin ettim. Sonraki haftalarda da eksi çıksam çooook sevineceğim
Canım ne güzel annenler baş başa bir gece geçireceksinz
Bu arada gözün aydın eşinde geliyormuş
benide araniza alın bnde kıloluyum
Sende aramıza hoşgeldin o zaman
Umarım hedefine bir an önce sağlıklı bir şekilde ulaşırsın
Bugün öğlen kızlar 2 kaşık kısır az domates 2 tanede ızgara köfte yedim..
Akşamda 2 tane tavuk köftesi ıspanak 2 kaşık ve 1 adet mandalina bolca su
Anammm valla helal olsun kısır olucakta ben 2 kaşıkla kalacağım nerdeeee
Uzun zamandır aklıma geliyor ama maalesef o konuda nevrim dönüyor resmen
Birde şimdi spor yapınca daha çok viçdan azabı çekerim diye düşünüyorum