Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

acaba kilo vermemiş olmamın geciken reglimle alakası var mı?
15eylülde dogum yaptım ozaman illk hafta gelmişti,sonra ne gelen var ne giden
iki ay olacak neredeyse

hem de bugün yumurtalıklarımda 5cm yani 53mm kadar kist gördüler
bunada canım sıkıldı
acaba o da gecikmemden mi kaynaklandı

off bende herseyi buna baglarım şimdi

sanırım Yenacım beni görmedi..ışığı yanıyor ama kendisi yok...

bende biraz biraz yazayım ya da yazmaya çalısayım..aklımda okadar cok sey var ki..
ama bi yandan da ne yazsam bilemıyorum..
hiç keyfim yok,hiçbirseye ilgim yok,ne pcden,ne tvden ,ne uyumaktan,ne uyanmaktan hiçbirseyden zevk almıyorum..
aklımı hiçbirseye veremıyorum kendimi toparlayamıyorum..

sadece bana denileni yapıyorum,gidelim diyor eşim gidiyorum,yatalım diyor yatıyorum..
ama dısardan bakılınca iyi görünmeye calısıorum,tanıdıgım birileri ile konusurken hep gülüyorum..
iyimisin dediklerinde iyiyim diyorum
sonra yutkunuyorum,bogazım öle acıyor ki..yutkunmaktan biliyorum..

eşim sadece benim için üzüldügünü sölüyor,çocuk falan umrumda degil artık diyor..
ne kadarına inansam bilmiyorum..
bazen diyorum bukadar çok istedigim için hep birseyler çıkıyor..olmuyor..olmuyor..
tam oldu dedigim an sonu gelmiyor..

belki evet yaptıgım yanlış 55gün oldu..insan azcık alışır ama gittikçe acım daha da artıyor
bir arkadasım bir akrabam olsaydı benim gibi yaşamamıs olsaydım amannn ne var bu kadar derdim
sana birsey olmasın derdim,sağlık versin yine olur derdim..

bana denilenler işte benim diyeceklerimde...

ama içim yanıyor herseyde eskı halimi hatırlıyorum..6ay..sadece 6ay..
koskoca hayatımda 6 ay hem ne kadar uzun,hemde bakınca kısacık..

hamileyken burda oturmustum,şuna bakmıstım istemsizce konusuyorum
işte hep böle konustugum için saçmalamayım diye artık susuyorum

Son düzenleme:
asuman ve YENA ellerinize sağlık

HAFTANIN 1.si ________ - 1,6 kg. _________________ Dinbumcum

HAFTANIN 2.leri _______ - 1,2 kg. ______________ YENA & Zukunft :81: :119:

HAFTANIN 3.leri _______ - 1,1 kg. ____ Fadime02 & Kavuşmak_hayal
:118:

kızlar çok güzel gidiyorsunuz tebrik ederim...

YENA yeni yaşam tarzın etkili odu her halde... ne güzel gidiyor kilolar...
darısı başımıza..

benim nöbetimin bitmesine de 1 saat kaldı.. hastaları bitirene dek 1 saat daha geçer...hayırlısı artık...

şimdilik hoşçakalın...

AYIN 1.si _________ - 6,4 kg. _________ Chickpeas

AYIN 2.si _________ - 5,7 kg. ____________ YENA

AYIN 3.sü ________ - 3,1 kg. ___________ bediican

ay ayy aaayyyyyy....
bu listeyi de görünce gözlerim yuvalarından fırladı...süpersiniz kızlaaaaaarrrrrrr

meryemcim... çok zor bir dönem geçirdiğini biliyorum... ama kendini en kısa zaman da toparlamaya çalış... zihnini boşalt. hobiler edin, kendini meşgul et.. rahatla ve gelecek güzel günlere hazır ol...
sen eşin, ailen , dostların için değerlisin... hepsi seni seviyor..
biz de seni seviyoruz...

canım sana ne desek havada kalacak. bizim söylediklerimiz senin içini soğutmayacak belki ama seni rahat hissettirecekse içini dök. biz burdayız ve seninle sıkıntılarını paylaşmak için senin yanındayız.bizimle herzaman her derdini paylaşabilirsin. hayata küsme .kendini çok kötü hissediyorsan yardım al. biran önce kendini toparla ..susma içindekileri bize anlat sana iyi gelecekse sayfalar dolusu yaz . yapabileceğimiz birşey varsa söyle yapalım.

yena cım ellerine kollarına sağlık canım.
gecenin bu saatinde uğraştın hakkını helal et

canım ya çok üzülüyosun bizde senle burda üzülüyoruz ama kendinede eşinede hayatı zindan etme adamcağızda bak çok üzülüyo senin için

allah büyük isyan etme sabır dile bak benim arkadaşım 8 tane düşük yaptı o napsın 8 can kolaymı allah verir inşallah daha gençsiniz
senden daha kötüleride var belki kötü bi örnek verdim ama şükret allahın bi bildiği vardır
bnimde 5 aylıktı kromozomu bozuk diye düşük oldu hep içimde acım keşke olsaydı diye ama allah nasip etmedi
belki doğsa daha büyük acılar yaşıcaktım
allahın bi bildiği vardır elbet herşey bi vesile oluyo yolculuk falan yaptım diye kendini suçlama nasip böyleşmiş demek ki

bol bol dua et kafana takma

kist zaman zaman oluyo belki kendiğinden kaybolur
öpt çık dışarı çarşı pazar dolan en azından evden uzaklaşırsın

ben bunaldımmı dışarı çıkasımda gelmedimi hemen evin şeklini deiştiririm deişiklik her zaman iyidir

eğermaddi imkanın varsa araştır spora falan git yeni arkadaş falan edinirsin

Son düzenleme:
yena ellerie sağlık süpersiniz valla bu ay rekor kırarak 2 kilo almışım
tebrik ediyorum azminizden dolayı kilo veren herkeziiii

yena seni 2 kere tebrik ederimmm süper gidiyosun yaza bomba gibi geliyosun

arnazar merak ettimmm ne oldu öğretmenler
allah yardımcıları olsunnnn
ne kötü bi ülkede yaşar olduk müslümanlıktan uzak
allahın verdiği canı alır olduk çok zalimsin hayat
bugün 10 kasım ATATÜRKÜ rahmetle ve saygıyla anıyorum
ruhun şad mekanın cennet olsun

Son düzenleme:

selam canım senin diyet listen nasıl kilolarımız birbirine yakın paylaşabilirmisin

Günaydın canlar... :)

Mahmur bir gün... Bugün sabah kahvaltımız değişmedi.. 1 dilim tahıllı ekmek domates salatalık maydonoz az peynir açık çay...

Şimdi azıcık evi toparlama zamanı...

hepiniizi tebrik ediyorum kızlar yeni hafta yeni ay listesinde bende olurum artık diye başlangıç kilomu söyliyim önce 92bu haftayı malesef artıyla bitirdim
yeni ayda herkese ol bol -ler diliyorum

Günaydın kızlar,

hepinize güzel bir haftasonu diliyorum. benim pek tadım yok. dün akşam yemekteydik eşimin kardeşi ve eşiyle. güzel geçti akşamımız. sonra eşimle alışveriş yaptık. geç döndük eve. annemi dün görmedim diye canım sıkkın çok. neden daha önce dikkatimi çekmedi bilmiyorum, bu ara hep kilo kaybediyor zaten. korktuğum gibi olmaz inşallah. aklım hep onda. sanırım takıntı haline getirdim. bugün gidip görücem.

Yenacım liste için ellerine sağlık. o kadar işin gücün yoğunluğun arasında uğraşmışsın bir sürü. haftalık ve aylık sonuçlar çok güzel. sen de çok güzel kilo veriyorsun maşallah. iş yaradı sana .

Asumancım senin de ellerine sağlık. bu hafta spor yapanlar artmış. çok sevindirici bu.

Arnazar çok üzüldüm öğretmen arkadaşlarınızın yaşadığına. sözün bittiği yerdeyiz artık. umarım sağ salim dönerler.

Meryemcim sana ne desek anlamsız. söyleyeceğimiz hiçbir söz seni teselli etmeyecektir. ancak sen tedavi edebilirsin kendini. hayat ne yazık ki böyle. devam etmekte zorlandıkça kendimize zarar veriyoruz.

faykenadime zincirleri kırdın bak çok sukur. devamını beklıyoruz canım.

AYIN 1.si _________ - 6,4 kg. _________ Chickpeas

AYIN 2.si _________ - 5,7 kg. ____________ YENA

AYIN 3.sü ________ - 3,1 kg. ___________ bediican

kızlar muhtesemsınız. yenacım masalah duyelım sana. işe gıtmek sana ıyı geldı bence...

sın
d
canım halen bır haber yok. az önce 10 kasım anma törenınden geldık. gundem kaçırılma olayı. hııııç bır haber yok malesef

mmemy arkadsımıza allah sabırlar versın. evlat yuvanın nesesıdır ama kadın temelidir. tatlım. temel saglam olacak kı yuva guzel olsun. lütfen kendını toparla doğacak bebeklerının ve esının sana ıhtıyacı var. meleğin senı kevser suyunun kenarında ahırete kadar bekleyecek ve ınş sana sefaatçi olacaktır. . . allah tasımacak yuku kuluna vermezmış. sen bunun için seçilmiş bır ınsansın. lütfen halıne sabıreyle...

asındayken sana birsey anlatmak istıyorum.dedem daha once 3 evlılık yapmış ve buyuk babaanne çok cadı olduğu için gelınler 2- 3 gunlukken baba evıne gerı donmuşler. en son dedem anneannemle evlenmış ve annesıne anneannemı ezdırmemeış. annemden ıkı yas buyuk bır teyzemız varmış. henuz 3 yaşındayken babaanne onu bır düğüne götürmuş. orada dedemın eskı hanımlarından bırı çocuğu çok sevmış ve bunun yüzünde pudra mı var demış almış yuzunu sılmış çocuğun. meğer o beyazlık çocuğun tenının kendı güzelliğiymış. kadının nazarı gelmış çocuğa ve gecesıne hakka rahmet eylemış. anneannem o kadar çok üzülmüş ağlamış aklını yıtırme halıne gelmış... bır gun ruyasında kızını görmuş . aralarında denız varmış. anneanneme anne aglama. sen ağladıkça bu aramızdakı su buyuyor ben gelıp gece senın koynunda uyuyamıyorum. buradakı butun çocuklar annelerıne gıdıyor ben kalıyorum demış. anneannem hep der kı o ruyadan sonra ben hakka sabır getırdım. ayse annem ben ağladıkça benden uzaklaşıyormuş. hiç bilmedım derdı.

sabır eyle tatlım. bebeğinle aranda mesafelr oluşturma kı sana gelsın...

Gozlerime inanamadim birinci olmusum ayyyy:)) gecen hafta dok uzuldum kilo aldim diye, bu hata ugrastim durdum int ettim verdim. Cidden iyi ki varsiniz ya motivasyon kaynagim burasi. Am ben herkesi tek tek tebrik etmek istiyorum cunku bu yola adim atma dahi buyuk birseyken hepimiz cabaliyoruz hem de her an, hic kolay degil, ciddi bir basari bu bana gore. Ayin ilk ucunu de tebrik ederim, Allah daim etsin insallah.

mmery canım benim ,keşke elimizden bir şey gelse.ama zamanı gelince sanırım unutmayacaksın ama bir yerden başlayacaksın..
şu an sende ne yapılmasını bizden iyi bilip de yapamadığın dönemlerdesin.teselli olurmu bilmem ama ya eline alıp kokladıktan sonra olsaydı.
en kısa zamanda rabbim acını soğutsun..
arnazar,böyle haberleri duyduğumda elime silah alıp dağlara çıkıp alın size demek geliyor içimden..
allahın verdiği canı nasıl rehin alırlar?
hürrem sultanım geçmiş olsun..
daficiğim bende balıkla doldurdum buzluğu..ama bizimkiler gelip ankaraya götürecdeğiz diye tutturmaya başladılar..
umutt az kaldı eşine sarılmaya..olsun yeniden yaparsın.yorgunluğu olmazsa bayağı kendini oyalamışsın..beklerken zaman geçmez.
buralar çok soğudu..12 kasım yani pazartesi eşimin beyin kanaması geçirdiği benim için gittiği gün.
çünkü şubat 2 'ye kadar hiç uyanmadı..nerdeyse 1 yıl olmuş.bana sorarsan dündü..
Yenacığım çok iyi gidiyorsun..
bugün değişiklik olsun diye tavuk çıkardım.şöyle bol acılı,limonlu çorba yapayım..ancak o içimi ısıtır..hala ekmek almıyorum.kilo vermeyip aldım bu hafta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…