Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.si ________ - 1,6 kg. _________________ Dinbumcum

HAFTANIN 2.leri _______ - 1,2 kg. ______________ YENA & Zukunft :81: :119:

HAFTANIN 3.leri _______ - 1,1 kg. ____ Fadime02 & Kavuşmak_hayal
:118:

AYIN 1.si _________ - 6,4 kg. _________ Chickpeas

AYIN 2.si _________ - 5,7 kg. ____________ YENA

AYIN 3.sü ________ - 3,1 kg. ___________ bediican

bu hafta ne güzelsonuçlar var maşallah hepinize tebrik ederim
yenacım ellerine sağlık tatlık geç saat dememişsin uğraşmışsın bizim için
listeleri de sallamışsın maşallah
aynurcum zaten uçtu gitti iyileşmiştir anneciğinin yanında inşallah

Banucuğum evdeki hesap çarşıya pek uymadı yav :)) Dün eleceğini söyleyip gelmeyenler günü oldu :) Kayınvalidem aradı 20.30 civarı, "misafirlikten dönüşte sizde kalayım, çocukları da özledim annen de kalsın hep beraber kalalım dedi. Hadiii o saatten sonra çocukların dağınıklığını topladım, sabaha yaparım diye yarım bıraktığım işleri yaptım, sabah kahvaltı-hizmet koşuştururum fırsat olmaz diye hünkar beğendimi yaptım. Sonra bir telefon hoooop geç oldu diye vazgeçtiler :) Dediğin gibi yapılmış yapılmıştır, zorla morla da olsa tüm ileri hallettim böylece. Ama annemle oturmaya fazla vakit kalmadı, gece 2'de yattık biz de...

Meryemciğim doğum sonrası 40-60 gün kadar adet görememek çok normal. Ben de 18 haftalık doğumum sonrası 40 gün görmemiştim. Üzüntünü çok iyi anlıyorum inan. Hem yerle bir olan hormonlar hem de kaybedilen bebeğin ve umutların verdiği hayal kırıklığı insanı depresyona sürükleyebiliyor. Hele de ilk bebekse O üzüntü ve sızı tam olarak geçmese de çook derinlere bir yere gizleniyor zamanla. Bebeğini sağlıkla kucağına aldığında iyice gerilerde kalıyor. Güzel günlere inanmaya çalış ve kendini oyalayacak bir şeyler bulmaya çalış. Doktorların uygun gördüğü ilk fırsatta da yeniden bebek çalışmalarına başla. Bana tüm uzmanların ortak tavsiyesi hemen yeniden hamile kalmam olmuştu. Kızıma hamileliliğim stresli geçse de yaşadığım boşluk ve depresyondan kurtulmuştum.

...

Asuman ve Yena listeler için çok teşekkür ederiz, elinize emeğinize sağlık.
Haftanın ve ayın birincileri sizleri çooook çoook tebrik ediyorum. Yena seni aylık listede görünce kendimi görmüş kadar sevindim inan

Az sonra misafirlerim gelecek, sizlere bir göz atıp iyi hafta sonları dilemek istedim. Herkes ekeyifli ve hafif bir hafta sonu diliyorum

Son düzenleme:
merhaba :) eski yazılarımı görünce bir garip oldum nasıl günler geçirmişim of of hepinize kolay gelsin kızlar aLLah yardımcınız olsun...

Merhabalar kızlarrrrrrr :122:

Sabahtan beri kaçıncıya giriş yapıyorum hep birşey giriyor araya bir türlü sizlere yazamadım
İlkten eşim dışarı cıkıcağını söyleyince ufaklık kıyameti kopardı hadi onuda giydirip babasıyla gönderdim sonra tekrar tam giriş yaptım sizlere selam verecektim komşum kahve içmeye geldi hadi onu gönderdim baba kız eve döndü hadı yine ufaklığı soy falan derken yine vakit geçti tam gelicekken bu sefer eşim komşu ablamın oğlu bilgisayardan anlıyor diye ona bir program eksik götürüp onu yükletsene dedi
Hele şükür geçte olsa gelebildim :122:

Bir saat rahatım ondan sonra hazırlanır spora gidiceğim
Bugün önce fitnes yapacağım sonra yüzmeye geçerim diye düşünüyorum birazda saunaya girerim diye düşünüyorum bu sefer hep önünden geçerken ay geç oldu spora yetişeyim diye hiç girmiyordum bari bu sefer biraz girip terleyeyim en son duşumu alır iyice sarınıp evime dönerim
Akşamda eşimin halasına gideceğiz yine geçen hafta diğer halasındayken banada dönüşte inin demişti ( aynı apartmanda altlı üstlü oturuyorlar ) unuttuk bari bu akşam ona gidelim

Yarın avrasya maratonu olduğu için spor salonu kapalıymış oradaki hocalar maratonda görevli oldukları için. Mecbur gidemeyeceğim ama fırsat o fırsat bende ütülerimi falan yaparım haftaya hem temiz hemde bütün işler bittimış bir şekilde başlamış olurum

Kızlar harikasınız
İnşallah hep böyle eksilerde devam ederiz hepimiz...Aminnnn
Bu arada Yenacığım seninde ellerine ve emeğine sağlık gece gece bizler için listeyle uğraştın okadar iş güç ve yorgunluk arasında hakkını helal et canım...

Canım üzme kendini bencede regl olamadığından şişlik vardır
Eminim bir sonraki cuma eksilerde olursun yine

Kistede çok takılma sonuçta Pko var bizde yani TVde bir doktorun dediği gibi bizler incili kadınlardanız :26: bir sürü kistle savaşıyoruz bir nevi Eminim ufak bir ilaç tedavissiyle düzene girer yine herşey

Canım inan içinde kopan fırtınaları topiğe uğramadığın halde hissediyoruz
Daha herşey çok taze ve RAbbimin izniylede herşeyin üstesinden geleceksin en azından o acıyla yaşamayı öğreneceksin
Eşininde dediği gibi senin sağlığın herşeyden çok daha önemli ve sen kendini daha iyi hissedersen daha rahat olursan eminim Rabbim sana en kısa zamanda bir mucize daha nasip edecektir ama bu sefer kucağınada almak nasip olacaktır
Zeynep ablanında dediği gibi sabret Rabbine isyan etme sonuçta Allah korusun kucağına aldıktan sonra kaybetseydin emin ol şu an daha kötü hissederdin kendini.
Bazen televizyonda gösteriyorlar ya işte bayramdan önce bir çocuğu ispark görevlisi arabayla ezmiş hemde kardeşinin doğduğu günlerde hastaneye giderken O anneyi düşündükce gözlerim doluyor hatta hıçkıra hıçkıra ağlıyorum o annenin hissettiklerini düşündükce
Kafanı dağıtacak birşeyler yapsan mesela dondurduğun spor salonuna devam etsen hem şu fazlalıklarımızdan beraber kurtulmuş oluruz hemde Rabbim sana bir sonraki mucizeyi nasip ettiğinde daha fit olmuş olursun
Birde umutun dediği gibi doktorlar uygundur dediği an yeni bir mucize için çalışmalara başla hem eşinlede biraz daha yakınlık kurmuş olursun hemde yeni bir mucizeyle az da olsa yarana merhem olmuş olur

merhaba :) eski yazılarımı görünce bir garip oldum nasıl günler geçirmişim of of hepinize kolay gelsin kızlar aLLah yardımcınız olsun...

Sağ olasınnnnnnnnnnn
Valla maşallah baya bir yol almışsın hatta yolu sonlandırmışsın diyebilirim Bizimde faydalanabileceğimiz tüyolarada hayır demeyiz bu arada sonuçta başlangıç noktamız aynı belki banada bir faydası olurda sana dua ederim

verirsin canım inşallah zmanla acele etme henüz erken vücudun kendini anca toparlar
kist varsa adet gecikmesi ondandır bendede 9cm vaedı soğan kürü yapıp içtim 3 ayda tertemiz hiç bişi kalmadı
ayrıca bebişine gelince biliyosun düşünmek kadar insanı yıpratan bişey yok seni çok ii anlıyorum şuanda hamileyim
en ufak bi sızımda gözlerim doluyor kalbim çarpıyor acaba bebeğime bişeymi oldu diye
sana unut demiyoruz hiç bir anne ewladından vazgeçemez ama rabbim ömür vermediyse buna şükret hayırlısı buymuş de
bi ablamız var 3 tane sağlıkı sıhatlı ewladı var şimdi 4. yü doğurdu bebeğine down sendromu teşhisi koydular kadının dunyası alt ust oldu
psikolojisi bozuldu kabullenemiyor bi türlü, tabi buda allahtan o herşeyin hayırlısını bilir,
bu duünyada hepimiz bu sınavdan geçiyoruz sabır göztermemiz lazım
nein bizim için hayırlı olduğunu bilmediğimiz için herşeye üzülüyoruz tabi aslında hayat mucizelerle dolu
bak bide şunu anlatıyım eşimin dayı oğlunun çocukları olmuyodu ewlılıklerınde 5. yıla gırdıler aralık başında tüp bebek tedavısıne başlayacaklardı
bi baktıki kız 1 aylık hamıle dünyalar onların oldu hepimiz mutluluk gözyaşları döktük tam umutların bittiği yerde harıka bı sonuç(ebruda çok güzel bi örnek)
yani anlayacağın sonucu sen cıkar herşeyin hayırlısını iste cenını hiç sıkma şükret ki bebeğin oluyor olmuyor diye bı korkun yok

Uyy, onun totosunu benim isirasim geldi. Benim kiz da hatta tamamen ciplak dolasiyor bazen. Bi de kapi calinca hemen kosardi..

Hemen menumu yazip kacayim. Aksam yemegi hazirliklari sonra da utu beni bekler

Haftasonu oldugu icin uzun bir aradan sonra guzel bir kahvalti yaptim :)

Sabah: Bol baharatli omlet simit kasar

Oglen: Temizlik falan derken unuttum ne yazik ki yemeyi

Aksam: Palamut var menude :) Siparisim hala gelmedi bekliyorum. Kac gundur balik muhabbeti yaptiniz canim cekti :)

Kazananlari tebrik ediyorum, hep boyle devam edersiniz umarim :)

Gece tekrar gorusuruz hoscakalin.

canım geçmiş olsun..Umarım şimdi daha iyidir...

Sagol yenacim düne nazaran hafif daha iyi ama hala gecmedi agrisi, nasil biseyse..

Kizlar bu ne ya valla muhtesemsiniz tebrik ederim,
aynura zaten bisey diyemem o bu aralar hep number one :))
Yena sende gözümden kacmiyorsun, nasil basariyorsun bu aralar bunu yaaa ?? Süpersin

hürrem sultanım geçmiş olsun..

sagol ablacim..

Meryemcim lütfen kendini toparla artik, biliyorum zor, belki ben yasamadim aynilarini ama sen az cok anliyabiliyorum, acini tahmin edebiliyorum,
kendini toparla, spor salonuna git, gezmelere git, kitap oku tv izle, düsünmemeye calis,
kendini biraz toparla, vucudunun kendini toparlamasina izin ver, o süreyi kendine ver,
sonra insallah yine hamile kalirsin,
baksna pko ya ragmen hamile kalabildigini biliyorsun artik buda süper bisey,
ben ohoo daha evlencemde, hamile kalmayi denicemde, valla bazen düsünüyom allahim ya hic cocugum olmassa? Allah korusun,
Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin,

bugunku menumle baslıyorum anlatmaya
sabah 1 dilim ekmekle 2 dilim peynir yedim
öglen azcık abarttım sanırım 1 tabak bulgur pilavı bol salata ve 8 kaşık bamya yedim
akşam dengeliyim bari dedim ama nerdeeee
akşamda 1 tabak bulgur pilavının ustune 4 kaşık tavuk koydum yanında bi dolu cacık yedim
ikindin cıkıp 1 bucuk saat dag bayır yurudum tek tesellim o

oley listedeyim cok mutluoldum :)kilo veren herkesi kocaman öpüyorum
sıradaşım yenacım ellerine saglık :)

selam kızlar ;

Bugün oldukça yağmurlu ve soğuk bir gündü tüm gün evdeydik kayın valideler felanda burdaydı..

Öğlen kepekli makarna yedim 2 kaşık ( Bu arada aldante usulü yapmak lazım mış yani tam haşlanmıycakmış) ...(bide ot gibiydi ya makarna onu hissettim neyse sağlık olsun )

Akşam 2 kaşık salata 2 kaşık tavada az yağla sote edilmiş et yedim ve bolca su içtim...

Kızlar geçen gün hormon testi yaptırdım.. Sonuçlarına baktık çarşamba günü doktora gideceğim triod konusunda bir sıkıntı olabilir ama bakalım... Biliyorsunuz daha önce genel cerrah ismi sormuştum sağ göğsüm için belki ihtiyaç olmayacak konu biraz karışık gibi ... Bakalım çarşamba günü anlayacağız durumu...( hormon testi yaptırmamın nedeni tüylenme olduğu için hamilelik döneminde kullandığım bir iki ilaçta tetikledi kontrol amaçlıydı... Sağ göğüsümde evlenmeden önce üst tarafında bir topluluk fark etmiştim o zaman baktırdım çok şükür herhangi bir sıkıntı çıkmamıştı .. doğum sonrası o şişlik hiç dağılmadı ve son dönemde o göğüsümden durduk yere değil eğer sıkarsak kırmızı yapışkan bir sıvı geliyor ... problemi çözmek lazım.. işte böyle ...belli etmesemde korkuyorum :) )

herkese iyi geceler cuma günü kocam geldi sürpriz yaptı o yüzden giremedim umarım herkesin keyifleri yerindedir ben dün leslie 45 dk yaptım fakat bugün yapamadım artık 1 gün ekstradan 45 dklık yürüyüş yapıp farkı kapatırım inşallah. öpüyorum hepinizi kızlar

Hele şükür bende gelebildim

Eşimin halasına gittik akşam çaya tabi ben şekersiz içtim
İyi oldu bol bol sohbet ettik ve gülüştük bizim küçük cimcime sağ olsun bugün tam formundaydı
Eşimin halası gelinlikcide çalışmaya başlamış oradanda kocaman bir duvak getirmiş dükkan sahibi atması için vermiş halasına oda aaa bizim küçük cimcimeye bundan tülden etek bile çıkar demiş
Altına bir parça saten koyup büzgü büzgü tülden balerin eteği yapacağım bir ara
Cadı tabi başına takıp ben gelin oldum diye dolanınca hepimiz gülmekten bayılacaktık
Kuzeni gelince kapıda karşıladı kankam geldiiii diye
Halalarda diyor yandınız siz bu cadıyla diye haklılar zaten bizde farkındayız bu ufaklık bizi fena terletecek

Uyy, onun totosunu benim isirasim geldi. Benim kiz da hatta tamamen ciplak dolasiyor bazen. Bi de kapi calinca hemen kosardi..

Benimkide aynı hatta gelen misafir gitmeye niyetlenince gitme diye yerine oturtuyor yada bende geliceğim diye peşine takılıyor
Özellikle karşı komşuma çok düşkün dışarı çıkarken bile kapısına koşuyor nisa da gelsin diye kadına teyzede demiyor direk adıyla hitap ediyor Şimdi bile eve girerken son anda yakaladık yoksa bu saatte ziline basacaktı birde bağrıyor nisaya gitcem bırak diye

Canım aklına kötü şeyler getirme
İnşallah güzel haberler alırsın. Kıl tüy sorunu bende de var maalesef pkodan dolayı :26: hatta daha bir hafta evvel epilasyona gittim ilk kez ve normalde 3 gün sonra tekrar kıl çıkadı ama şu anda hiç birşey yok valla senelerdir kıllarla savaştığıma deymemiş hatta eşimede diyorum yüzüm bitsin koltuk altlarım içinde gidiceğim bacakları almak pek koymuyor az var nasılsa ama koltuk altına ağda yapamıyorum felaket acıyor ve kanıyor diye o yüzden epilasyon daha mantıklı sonuçta 6 seansta bitiyormuş genelde
Eğer hormonel birşeyse ilaçlarını içer hormonları düzene sokarsın ondan sonra birde epilasyon imkanın varsa süper olur senin için
Bütün dualarımız seninle ve ben inanıyorum kötü birşey çıkmayacak sende fazla takılma ve kendine sonuç çıkana kadar hayatı zeyir etme

Hadi gözün aydın
Ne güzel keyifli bir haftasonu başlamış inşallah bu energi seni hafta boyu motive eder ve çok daha verimli bir hafta geçirirsin

hepinize teşekkür ederim arkadaşlarım..iyiki varsınız
artık çevreme aileme eşime bunlardan hiç bahsetmıyorum
gelip size içimi döküyorum buna engel olamıyorum

dün gece çok kötüydüm çok..sanırım hastane ortamından cıktıgım içindi..

biliyorum bu çok uzun bir yazı olacak ama kimseyi ayırmak istemedim hepinizi alıntıladım..
bende sizleri çok seviyorum

Geldim ama hiç kimse yok
Oysa ben sizi,sohbetinizi çok özledim.

yenaaaa resmen uykumdan uyandım aklıma liste yeni geldi...

ben yine geç kaldım

Önemli değil tatlım..Sen iyi ol,mutlu ol yeterki..
Bu konuda nasıl sorumluluk hissettiğini biliyorum..

Umutt'un dediği gibi doğum sonrası adetinin gecikmesi çok normal.bir de onu düşünüp üzme lütfen kendini..
6 ay olmayanlar var..

Esracığım annenin sonuçlarını aldınızmı,ben kaçırdımmı birşey.?
Allah hayırlı şifalar versin canım..

Benim kilo vermeme gelince bu bir süreç..
Elbette bu tempoya alışınca bünyem daha az kilo kaybım olacak.
Umarım olmaz, çünkü artık hafiflemem gerek..Şart..

Canım ne çabuk geçiyor değilmi zaman.
Allah rahmet eylesin..

Kolay gelsin canım sana..Şu an misafirlerinlesin sanırım.:)
Tebrikler ve samimi duyguların için ayrıca çok mercüüüü..

Tebrik ederim sizi kilo çizelgeniz muhteşem görünüyor...
Yanlış hatırlamıyorsam ameliyatla verdiniz değilmi kiloları.?

citol'den haberiniz varmı oda olmuştu tüp mide.?
Merak ediyorum onu..
Bir ara uğrayıp kaç kilo verdiğini yazıyordu ama sonra gelmedi.
Umarım sağlığı yerindedir..

Canım,önceleri çok yemek yiyordum,şimdiyle kıyaslayınca hakkaten ayu gibi yiyomuşum..
Şİmdi herşeyden yiyorum,tatlı,pilav,ekmek,sigara böreği vb. ama porsiyon kontrolüm var..ÖZetle insan gibi yiyorum artık...

oley listedeyim cok mutluoldum :)kilo veren herkesi kocaman öpüyorum
sıradaşım yenacım ellerine saglık :)

Sen de kocaman tebriği hakediyorsun..biz gibi ev de değilsin belli düzenin yok..
Yemek yapmakta zorlanıyorsun anladığım..Yine de azmediyorsun..
azmin hiç bitmesin canım...

Ben yumuşaçık makarna severim :)

Umarım sonuçların iyi çıkar..

meryemcim seni gerçekten yürekten seviyorum ve üzüntünü paylaşıyorum ne gelirse rabbimizden şükrediyoruz hakkımızda hep hayırlısını istiyoruz sana da böyle bişey yaşattıysa rabbim vardır elbet göremediğimiz bir hayır veren de o alanda Allah sana da eşine de sağlıklı uzun ömür nasip etsin sonra da hayırlı bir evlat inşallah canım sabret ama sakın isyan etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…