Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Oyun oynamaktan vazgeçtim..Çamaşır astıktan sonra yatağıma uzanıp gazete okumaya karar verdim..
Bir haftalık gazete birikmiş :)

İyi geceler,iyi uykular diliyorum herkeşlere ..
Güzel bir pazar geçirin emi :)

Son düzenleme:
Benim palamut yalan oldu ne yazık ki :) Saat de geç olduğu için üşendim çiğköfte söyledim, pişman değilim

Sabah yarım saat pilates yaptım bugün, sonra temizlik ütü derken çok kalori yaktım

İtiraflarımı da yazdığıma göre artık uyuyabilirim, iyi geceler kızlar :)

selamlar hatunlarım,

uzun zamandır yoktum haberde veremedim. ailevi bisürü problem yaşadık. dayım eşinden ayrılmak üzereydi ve alkol bağımlısı çalışmıyor. teyzemin bi sürü hastane işleri. rahim kanseri için bi test yapıldı simir testiydi galiba. onda bişeyler çıkmış araştırma yapılcak felan. bebek iyi çok şükür. kardeşim üniye gitmişti biliyorsunuz orda ters bişeyler olmuş ev arkadaşını gönderdik bi süre onla kaldım. felan baya bişeyler oldu. hala devam eden bi sürü sorun. kafam allak bullak sabret sabret nereye kadar bilmiyorum ya kendimi 40 yıl yaşlanmış hissediyorum. haber veremedim size. üzgünüm. herşey birden bi başladı ardı arkası kesilmedi. inanın ama imkanım olmuyordu. hergün bi sorun uğraşlar felan. canımdan bezdim resmen. sizler ve aileniz çoluk çocuk felan iyisinizdir umarım. yeni arkadaşlar gelmiş gördüm. hedeflerinizse başarıyla ulaşırsınız umarım.

hepinizi öpüyorum

Kalmasın..Kİmse yok zaten ben de biraz oyun oynayıp çıkarım..
Canım sıkkın azıcık kafam dağılsın oyunla..
neye sıkıldın bakim hassas yenam

canım merak etmiştik biz de seni herşey hayırlısıyla yoluna girer inşallah

Mehtapcim bizde seni merak ettiydik, insallah hersey yoluna girer, zaten bi dertler geldimmi hepsi üstüste gelir,
sen sIkma canini, hersey yoluna girer elbet

Benim buyuk kiz dun gece 1.30 da uyumamisti daha ben uykulu o fildir fildir etrafta. Gitmis bebegin idasinda sandalye koyup isigi acmis, neymis bebegin gozleri acikmiymis ona bakmak istemis. Ben uyandirdin diye kizinca zaten gozleri acikti anneee diyo. Bi turlu anlatamadim isigi actigi icin cocuk gozunu acti diye.

Aranazar arkadasim, insallah tez zamanda ogretmenlerimiz bulunur, ins simdi de iyilerdir, aileleri perisandir simdi. Tv

Aranazar arkadasim, insallah tez zamanda ogretmenlerimiz bulunur, ins simdi de iyilerdir, aileleri perisandir simdi. Tv Pek izleyemedigim icin haberim yoktu
Mmery dogumdan sonra lohusalik 40 gun degil 18 aydir diye okumustum. Emzirmekle de ilgili degil. İlk kizim da da oyle olmustu. Emzirmiyorum kiz 7 aylik hala duygusalim. Siren sesine agliyorum. Anneler ve cocuklarla ilgili uzucu haberlerde icim yaniyor. Cok eskiden duydugum seyleri bile hatirlayip uzuluyorum. Keske simdi uzuntunu paylasip hafifletsek canim benim..
Fadime 02 canim diyetim simdi yanimda degil annemlerdeyim, eve gidince yazarim. Yalniz ilginc olan biyum163 ve intenette hesaplattigimda hatta 2. Derece obez cikiyorum. Diyetisyen sisman grubundasiniz dedi. İdeal kilo olarak da 74 soyledi. Makarna pilavi bi 2 ay yasakladi. Yemege once salatayi yiyerek baslayin dedi. Gunde en az 2 lt su dedi. Spordan bahsetmedik, yapamayacagimi tahmin etti herhalde.. Eskiden 58 kiloydum diyince kac yil once diye gulumsedi :))

Cep tlf da bu forum bi tuhaf gorunuyor, anahtar kelimelr en ustte bayagi yer kapliyor, begen butonu yok, kimsenin ( kendim dahil) kilo cetveli gorunmuyor, tablolarin sag tarafi gorunmuyor, saga da kaymiyor. Neden acaba tlf iphone

Cep tlf da bu forum bi tuhaf gorunuyor, anahtar kelimelr en ustte bayagi yer kapliyor, begen butonu yok, kimsenin ( kendim dahil) kilo cetveli gorunmuyor, tablolarin sag tarafi gorunmuyor, saga da kaymiyor. Neden acaba tlf iphone

cnm telden girdiginde en alta yazilar var tam site yaziyordu heralde ona tIklayinca ayni pc deki gibi oluyor banada kizim ogretti :)

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr :122:

Büyük kızımla tam bir pazar keyfi yapıyoruz bugün küçük cimcime babası dışarı cıkmak için hazırlanınca yine başladı ağlamaya lüpten baba bende gelcem diye arkadaşının yanına tamirhaneye gideceği için pek istemedi onu ama sonra dayanamadı asansörden geri döndü bizimki üzerinde pijamalarla bir eline kotunu bir eline kazağını alıp peşinden koşunca ağlayarak pes etmek zorunda kaldı eşim
Holde giyinip babasının peşine takıldı bizde büyük kızla koltuklara uzandık biraz net keyfi yapıyoruz biraz sonrada ufak tefek işler var onları birlikte halledeceğiz
Ne demişler kız olsun çamurdan olsun şimdilik birlikte yapacağız işleri diye anlaştık ama her an çamura yatabilir

Akşam üzere balık keyfi yapmayı düşünüyoruz Çinekop buğlama yanına bol salata eee daha ne olsun

Canım tabiki bizlere içini dökeceksin sonuçta bizler birbirimize her anlamda destek oluyoruz zaten aile gibiyiz
Bizler senin üzülmene dayanamıyoruz yoksa istersen sayfalarca yaz
Eniştemizde üzülüyor seni öyle gördükce o yüzden yavaş yavaş kendini toparlamaya çalışırsın artık Allahın izniyle mucizenizde sizlere gelecektir dualarımız sizlerle

Canım bizde seni merak ediyorduk
Allah yardımcınız olsun inşallah herşey ufak ufak yoluna girerde sende aramıza dönersin
Kendine çok ama çok iyi bak. Bu arada Teyzeninde inşallah sonuçları temiz çıkar
Dualarımız sizlerle

Bende zayiflamak istiyorum ama cok sabirsiz im hemen vernek istiyorum ve fazla rejim yapamiyorum

Bende öyleydim ama çok zorda olsa biraz düzene girdim sayılır
İnşallah sende bir an önce hedefine ulaşırsın
Bu arada aramıza hoşgeldin
İstemek yapmanın yarısıdır hesabı sende artık diğer yarısı için az da olsa çabala ki fit bir hayatın olsun

Canım yaa kıyamam ben ona daha akıl edemiyor herhalde
Benim koca dana bile bazen severken fazla mıncıklıyor diye kızıyorum aaa ben nerden bileyim canını yanacağını diye kıvırıyor ulen ısırdın işte öyle oyunmu olur diyorum hemen başlıyor gözleri dolmaya istemeyerek oldu diye aslında bilerek yaptığına adım gibi eminim sonuçta ne kadar kabul etmesede kıskanıyor

İnşallah hepimiz o kilolara döneriz....Aminnnnnnnnnnn

Canım bende cepten girince öyle oluyordu çok sinir bozucu bir durum
İphone u bilmem ama çoğunda oluyor galiba aynı şey

merhaba canlarım...

dün kv ameliyat oldu çok şükür sabah 5 te çıktık gece döndük hastane karşıda bakırköydeydi...hamd olsun fna değil ameliyatı.. ben çok yoruldum regl oldum üstüne birde bugün işe gelmek zorunda kaldım yardımcı eleman şehirdışına çıkınca bende dün izin yapınca gelirim dedim ama pişman oldum..

Arzanar
arkadaşlarınız tez zamanda kurtulur inşallah ne halledere düştük Allah yardımcısı olsun tüm insanların kötü niyetle yapılan planları,bizi birbirimize düşüren hainleri helak etsin inşallah...

geçmişi okuyamadım Yenacım ellerine sağlık liste için azminiz daim olsun şu süreci atlatıp banada artık kilo verme azmi gelsinnnn...

hepinizi öpüyorum

Mutlu pazarlar

Kahvaltımız yeni bitti sayılır :) bugünümü oğlana adadım çok sevdiği hatta çıldırdığı uzak bir oyun alanı var oraya götüreceğim.
sevinçten zıplayıp duruyor bir yandan çığlık atıyor..
Geçen hafta kızımlaydım..
Hava düne nazaran iyi,açık en azından güneşli şıkır şıkır :)

mehtapçığım, iyiki gelip haber verdin, merak ettik seni epey..
Kötü günler yaşamışsın umarım tez zaman da yoluna girer herşey..
Teyzene geçmiş olsun canım, bebeğe de öpücükler,sevgiler..
Kendine iyi bak, ara sıra uğrayıp selam et bize..

Gözümün önüne getirdim sizi bir an..Çok sevimli,
Allah bozmasın..

Nevinciğim,Allah hayırlı şifalar versin..Sen de iştesin demek, keşke geleceğini söylemeseydin..
Sonuçta çok geçerli bir mazeretin var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…