Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Amin canım Rabbim cümlemizin ağız tadını bozmasın
Size şimdiden iyi eğlenceler
Bizim koltuk keyfi kısa sürdü baba kız çabuk döndüler bizde ufak ufak giriştik işlere mecbur
Ufak cadıyla gelir gelmez kavga ettik soyunmuş yine don atlet gezmek istiyor bende eşortmanını giyeceksin diye tuturunca seni hiççç semiyom dedi bana :26: dedim eşşek sıpası len okadar karnımda taşıdım 1 sene süt verdim babanı benden fazla tınlıyorsun. Hani derler ya besle büyüt danayı tanımasın anayı bizimkide o hesap
Babası söyleyince biraz cilve yapıyor ama eninde sonunda onun dediğini yapıyor ben ne desem deli gibi tepiniyor :26:
Sabah sabah nasıl bir piskolojideysem başladım ağlamaya zaten iki kızımda babacı bir taneside anneci olmadı 9 ay karnımda taşıyorum okadar kilolar aldım ama yok ikiside babacı beni hiç sevmiyorlar diye
Eşim nasıl gülüyor senin iyice sinirlerin bozulmuş onlar senin canın sevmez olurlarmı bakma küçük cadıya ne anlar o ufacık daha tabiki istediği olmayınca semiyom diyecek diye
Millet aman çocuğum yakamdan düşsün diye dua eder bende tam tersine hep kucağımda olsun öpüp koklayayım isterim ama iki sıpada babacı gidip gidip onun dibine giriyorlar
Demin bile babası ufak sehpanın birine oturup xbox oynuyordu ufağı kedi gibi sehpanın altından bacaklarının arasına girip uzandı ve iki dakika sonra horlamaya başladı Bazen sırf kızdırmak için ay pis kokuyor senin baban öööö yapıyorum gidip babasını boynundan koklayıp ohhh mis yapıyor ama ben banyodan yenide çıkmış olsam bana pis kokuyor diyor hayırsız evlat

Artık babasına rakip gördüğündenmi yoksa babası bana yaklaşmasın diyemi yapıyor anlamadım babamız evde yokken benden iyisi yok ama geldimi anında en karanlık köşeye atacak beni haspam

Son düzenleme:
cecommm uzulme benim papatyam neler soyluyor istedigi olmadimi sen guzel anne degilsin seni sevmiyom neler neler
ama babasi sakadan bana vursun hemen babasinin onune gecer vurma anneme der siniri gectimi guzel annem seni cok seviyom soyliyor

dun sabah kahvaltisina kardesime geldik gelin benim icin tamtahilli undan hashasli borek yapmis yedim oglenede balik alip geleyimde yiyelim dedim tmm dedi gelin balik yedik aksamda hafif yedim

dun sabah kahvaltisina kardesime geldik gelin benim icin tamtahilli undan hashasli borek yapmis yedim oglenede balik alip geleyimde yiyelim dedim tmm dedi gelin, balik yedik aksamda hafif yedim

ÖZetle insan gibi yiyorum artık...

Sen de kocaman tebriği hakediyorsun..biz gibi ev de değilsin belli düzenin yok..
Yemek yapmakta zorlanıyorsun anladığım..Yine de azmediyorsun..
azmin hiç bitmesin canım...
tesekkür ederim canım evet cogu zaman cok zor oluyo yemek hazırlamakbide mecburen ekonomik dusunmek zorundayım inşallah hiç birimiizn bitmez azmi
su sözun beni cok iyi anlatıyo insan gibi yiyorum demen tam benlik diyete basladıgımdan beri hergun ya ben ne cok yiyomusum diyorum :)

bugun baya gec kalktım gune 1 elma ile basladım neden bilmem canım asırı elma istedi kalktıgım gibi :)1 bucuk saat kadar sonra 5 köfte 2 kase cacık yedim akşam 7 gibi hafif bişyelerle gunu tamamlamayı dusunuyorum :)

menun super olmus :)papatyan nasıl?

buyuk kizim iyi degisiklik olsun diye kardesime geldik simdide gitmeyelum bu gecede kalalim diyor minik ppapatyamda anne gitmeyelim diyor ev cocuk dolu onlarla oynuyorlar az once 15yasinda oglan yiyegim boyu 180cm kiz yigenlerim ve benim papatyam kutu kutu pense oynadilar cok komikti kizlar ufacik kaliyordu yaninda biri 7 5 benimkide 2bucuk

zukunft cnm sende cok guzel kg veriyorsun menunde guzel

iyi akşamlar kızlar listeye girememişim internetimin olmadığını yazmıştım oysaki cuma gördüm yazamadım .artık girmek gibi bi çabam ve isteğim de yok açıkçası.haklısınız bi yandan ben sizler kadar etkin olamıyorum.defalarca söylediğim gibi yatağa bağımlı hastası olanlar anlarlar az çok.buna ek olarak dersanem derslerim ve hemen hemen herkeste olduğu gibi çocuk ve ev sorumluluğu... internette tek girdiğim site burası nerdeyse sizi elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum.gerçekten motivasyonumun yükselmesi açısından da payınız çok büyük .ben serüvenimi ara ara paylaşırım sizleri takip ederim .söyleyecek çok şey var ama yine vaktim yok .kendinize iyi bakın Allah gönlünüze göre versinnn...

Yenacım annemin ultrasonunda karaciğerinde iki tane kitle çıktı. zaten kendisi hepatit bye bağlı siroz hastası. enzim testlerini yaptırdık. ancak annemde iştahsızlık ve aşırı kilo kaydı da söz konusu 3 aydır. bu semptomlar çok parlak değil. bakalım yarın sabah gidicez doktoruna. 3 gündür yerde miyim, gökte miyim bilmiyorum. ağzımın kenarında uçuk çıkmış. yaptığım hiç doğru değil biliyorum ama endişelenip üzülmekten alamıyorum kendimi.

senin için çok seviniyorum canım. kilolar gittikçe hevesin artacak ve sen pes etmeyeceksin. en önemlisi kendi sağlığın ve evlatların için.

Son düzenleme:

cnm annene cok gecmis olsun

iyi akşamlar kızlar,

bir uğrayayım dedim. dün ve bugünü annemle geçirdik. şimdi markete gidip onu eve bırakıcaz. geçmişe şöyle bir göz gezdirdim. hastalanmışsınız siz de benim gibi. hepimize geçmiş olsun. ben de antibiyotik kullanırken boğazım şişti.

Nevincim kayınvalidene geçmiş olsun. Sen de dikkat et kendine.

Umutcum senin de trafik karışıkmış. eşin gelmiştir artık, hayırlı olsun.

Aynur daha dönmemiş sanırım. o da döner kazasız belasız inşallah.

şimdi kaçayım yavaş yavaş. hepinize iyi geceler. inşallah hayırlı haberlerle görüşürüz.

bugünkü menüm:

dün biraz abarttığım için bugün çok dikkat ettim. geç kalktığım için sadece altınbaşak yedim bikaç tane.

akşam bi gaza geldim, üşenmedim köri soslu sebzeli tavuk yaptım onu yedik bi güzel :)

şimdi sinemaya gidiyorum.

Allahım lütfen bana patlamış mısıra ve frigo'ya karşı direnme gücü ver, amin!

haha cok tatlılar yaa:)cok sevindim canım kızının ii olmasına:)

herkese hayırlı akşamlar öncelikle bunu söylemek içimden geldiği için söylüyorum YENA ablacım benim arkadaşlık isteğimi kabul etmişsiniz ve yüzünüz o kadar masum ve yumuşak fotoğrafınızı görünce sanki sizi çok önceden tanıyormuşum gibi bir his verdi bana ve yazma ihtiyacı hissettim

Bende zayiflamak istiyorum ama cok sabirsiz im hemen vernek istiyorum ve fazla rejim yapamiyorum

canım bence önemli olan olayı rejim olarak düşünmemek sağlıklı beslenmek az az yemek ve kararında yemek aramıza katılırsan motivasyonun da artar

büyük kızın kaç yaşında canım ? sanki o da küçük gibi geldi bana

eminim yoğun bir dönem geçiriyorsunuz Allah yardımcınız olsun bence buraya uğradıkça motivasyonunuz daha da artar çünkü bende öyle oluyor

iyi seyirler canım bence 1 avuç ye nefsini bastır yoksa çok sıkınca insanda bazen büyük bir patlama olabiliyor bende eskiden yaptığım diyetlerimde hep oluyordu ama şimdi felsefem bu eğer canım istiyorsa 1 avuç 1 küçük dilim yetiyor

Selam kızlar bugün tam anlamıyla evimizde bir oyana bir bu yana koşuşturma günüydü çamaşırdı kızın giysileriydi .. Sabah tabi bizim minik erkenci olduğu için 7.30 da uyandık kahvaltım az peynir maydonoz ve salatalık maydonoz domatesti

Öğlen 2 kaşık kepekli makarna yedim..

Akşamada balık yedik .. sudan kesmedik yine ..

Kızım günden güne hareketleniyor.. Eşimle bütün gün onun peşindeydik ...

Selam kızlarrrrrrrr ben geldimmmm :122: :122: :122:

Bugün bakıyorumda topikteki çoğu kızlar balık yapmış bizde tabiki
Eşim balığı yaptı bende salatayı
Minik kuşumda balık yedi ama şimdide süt kavgası yapıyoruz ne kadar balık tazede olsa birşey olursa diye vermek istemiyorum oda aklına geldikce anne üt ver diye tutturuyor

Çay yapayımda belki biraz kanar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…