- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Mutlu pazarlar
Kahvaltımız yeni bitti sayılır :) bugünümü oğlana adadım çok sevdiği hatta çıldırdığı uzak bir oyun alanı var oraya götüreceğim.
sevinçten zıplayıp duruyor bir yandan çığlık atıyor..
Geçen hafta kızımlaydım..
Hava düne nazaran iyi,açık en azından güneşli şıkır şıkır :)
mehtapçığım, iyiki gelip haber verdin, merak ettik seni epey..
Kötü günler yaşamışsın umarım tez zaman da yoluna girer herşey..
Teyzene geçmiş olsun canım, bebeğe de öpücükler,sevgiler..
Kendine iyi bak, ara sıra uğrayıp selam et bize..
Gözümün önüne getirdim sizi bir an..Çok sevimli,
Allah bozmasın..
Nevinciğim,Allah hayırlı şifalar versin..Sen de iştesin demek, keşke geleceğini söylemeseydin..
Sonuçta çok geçerli bir mazeretin var..
tesekkür ederim canım evet cogu zaman cok zor oluyo yemek hazırlamakbide mecburen ekonomik dusunmek zorundayım inşallah hiç birimiizn bitmez azmiÖZetle insan gibi yiyorum artık...
Sen de kocaman tebriği hakediyorsun..biz gibi ev de değilsin belli düzenin yok..
Yemek yapmakta zorlanıyorsun anladığım..Yine de azmediyorsun..
azmin hiç bitmesin canım...
dun sabah kahvaltisina kardesime geldik gelin benim icin tamtahilli undan hashasli borek yapmis yedim oglenede balik alip geleyimde yiyelim dedim tmm dedi gelin, balik yedik aksamda hafif yedim
cnm telden girdiginde en alta yazilar var tam site yaziyordu heralde ona tIklayinca ayni pc deki gibi oluyor banada kizim ogretti :)
menun super olmus :)papatyan nasıl?
canım onu da denedım, ama bi daha deniyim. inş kızın daha iyidir.
Geldim ama hiç kimse yok
Oysa ben sizi,sohbetinizi çok özledim.
Esracığım annenin sonuçlarını aldınızmı,ben kaçırdımmı birşey.?
Allah hayırlı şifalar versin canım..
Benim kilo vermeme gelince bu bir süreç..
Elbette bu tempoya alışınca bünyem daha az kilo kaybım olacak.
Umarım olmaz, çünkü artık hafiflemem gerek..Şart..
Yenacım annemin ultrasonunda karaciğerinde iki tane kitle çıktı. zaten kendisi hepatit bye bağlı siroz hastası. enzim testlerini yaptırdık. ancak annemde iştahsızlık ve aşırı kilo kaydı da söz konusu 3 aydır. bu semptomlar çok parlak değil. bakalım yarın sabah gidicez doktoruna. 3 gündür yerde miyim, gökte miyim bilmiyorum. ağzımın kenarında uçuk çıkmış. yaptığım hiç doğru değil biliyorum ama endişelenip üzülmekten alamıyorum kendimi.
senin için çok seviniyorum canım. kilolar gittikçe hevesin artacak ve sen pes etmeyeceksin. en önemlisi kendi sağlığın ve evlatların için.
cnm annene cok gecmis olsun
buyuk kizim iyi degisiklik olsun diye kardesime geldik simdide gitmeyelum bu gecede kalalim diyor minik ppapatyamda anne gitmeyelim diyor ev cocuk dolu onlarla oynuyorlar az once 15yasinda oglan yiyegim boyu 180cm kiz yigenlerim ve benim papatyam kutu kutu pense oynadilar cok komikti kizlar ufacik kaliyordu yaninda biri 7 5 benimkide 2bucuk
zukunft cnm sende cok guzel kg veriyorsun menunde guzel
Bende zayiflamak istiyorum ama cok sabirsiz im hemen vernek istiyorum ve fazla rejim yapamiyorum
Benim buyuk kiz dun gece 1.30 da uyumamisti daha ben uykulu o fildir fildir etrafta. Gitmis bebegin idasinda sandalye koyup isigi acmis, neymis bebegin gozleri acikmiymis ona bakmak istemis. Ben uyandirdin diye kizinca zaten gozleri acikti anneee diyo. Bi turlu anlatamadim isigi actigi icin cocuk gozunu acti diye.
iyi akşamlar kızlar listeye girememişim internetimin olmadığını yazmıştım oysaki cuma gördüm yazamadım .artık girmek gibi bi çabam ve isteğim de yok açıkçası.haklısınız bi yandan ben sizler kadar etkin olamıyorum.defalarca söylediğim gibi yatağa bağımlı hastası olanlar anlarlar az çok.buna ek olarak dersanem derslerim ve hemen hemen herkeste olduğu gibi çocuk ve ev sorumluluğu... internette tek girdiğim site burası nerdeyse sizi elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum.gerçekten motivasyonumun yükselmesi açısından da payınız çok büyük .ben serüvenimi ara ara paylaşırım sizleri takip ederim .söyleyecek çok şey var ama yine vaktim yok .kendinize iyi bakın Allah gönlünüze göre versinnn...
bugünkü menüm:
dün biraz abarttığım için bugün çok dikkat ettim. geç kalktığım için sadece altınbaşak yedim bikaç tane.
akşam bi gaza geldim, üşenmedim köri soslu sebzeli tavuk yaptım onu yedik bi güzel :)
şimdi sinemaya gidiyorum.
Allahım lütfen bana patlamış mısıra ve frigo'ya karşı direnme gücü ver, amin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?