Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

pazar günleri evde her şeyi kociş hazırlıyor kesin ve net antlaşma antlaşmadır arada bir kaçmak istiyor ama asla sofra yemek vs ondan sorulur...

kızın ne kadarlık canım benim ufaklığım da her geçen gün tepkilenyor gözlerime bakıyor gülüyor çok güzel bir duygu yaaa

kızın ne kadarlık canım benim ufaklığım da her geçen gün tepkilenyor gözlerime bakıyor gülüyor çok güzel bir duygu yaaa

ayın 19da altıncı ayını dolduracak kısmetseee ...Ay nasıl güzel bir duygu kokusunu demin çektim içime diyorum ki cennet böyle kokuyordur herhalde... uyurken bile özlenir mi biri.. Özleniyormuş...

Benim ki yuvarlana yuvarlana salonu dört dönüyor :)))

ayın 19da altıncı ayını dolduracak kısmetseee ...Ay nasıl güzel bir duygu kokusunu demin çektim içime diyorum ki cennet böyle kokuyordur herhalde... uyurken bile özlenir mi biri.. Özleniyormuş...

Benim ki yuvarlana yuvarlana salonu dört dönüyor :)))

Rabbim özlemini çeken herkese o güzel duyguyuda nasip etsin inşallah ....Aminnnnnnnnnn

kesinlikleeee :))) kesin net caymak yok bu antlaşmadan :))

Canım bizdede direk anlaşma yapılmış olmasada aynı kural geçerli sayılır ama tabi arada hafta içide geçerli oluyor eşim etle ilgili yemekleri genelde kendi yapmak ister tabi ben mutfağa girmesini pek istemem sonuçta savaş alanına döner mutfak bir tek balık yaparken dağıtmıyor o yüzden o serbest ona

Hafta içinde şeyy karışabiliyor ama pazarları net karar.. Ay aynen canım savaş alanı az bile kalır... Bide hijyene önem vermiyorlar o yüzden gözümüz kapalı artık ... Hafta içinde ben çok nadir akşam yemeği hazırlıyorum eşim ayda genelde 1 haftası evde olmuyor ve genelde kayın validede oluyoruz olmadı zaten kendime kadar hazırlıyorum.. ya bazısı der ki evlenince bıktım sürekli yemek hazırla felan ay evlendiğimden beri valla genelde bu konuda yatış

Valla bence o günlerin keyfini çıkar bizim kv kırk yılın başı yemeğe geliceğimizi haber veridiğimizde bile yemek yapmazdı yaparsada benim nefret ettiğim ne varsa onu yapardı sırf gıcıklığına ve resmende derdi aman yemesende olur yada otur peynir ekmek ye ne yapayım canım bunları istedi diye
O evldendiğinden beri yemek yapmaktan bıkanlardan biride benim daha doğrusu adına koymak insanı deli ediyor yoksa malzeme oldumu yemek yapmak bence dünyanın en zevkli işi

cecocum çok şanslıyım ben canım... çok şükür o sıkıntım olmadı.. Yan yana oturuyoruz pek bu konuda aramızda lafı dönmez açıkçası... Kadın allah var ne istesek anında önümüze sunuyor.. Birde bebeğe bakımım sırasında bana çok yardımı oluyor..Nihayetinde 2 tane doğurmuş bakmış... onu es geçmiyorum desem yeridir... Lafın kısası çok şükür kendi görmüş ama bize etmiyor öyle diyim...

Rabbim herkese öyle Kv nasip etsin inşallah Aminnn
İnan her gece dua ediyorum kızlarım için Rabbim onlara evlat olabilecekleri ailelere gelin gitmeyi nasip etsin diye
Öz gibi olanlar nadiren de olsa var Rabbim onları nazardan saklasın ...aminnnn
Bizden nasılsa bu saatten sonra KVyle cacık olmaz o yüzden sonrası için dua ediyorum resmen

Allah çocuklarımızı bizi kimseyi kötülerle karşılaştırmasın ... Çok şükür hakikaten...Elde olmadan otorite kurma durumu var o ister istemez hepimizde olan bir şey aslında eminim bizlerde de olacaktır.. Azıcıkta olaya kendi açımızdan bakıyoruz aslında o öyle bakmamı sağlıyor..

Ya çok şükür her şeyden öte oturup konuşabilmek çok önemli...Kendi annemin yeri ap ayrı onunkisi ap ayrı .....

Canım yaaa..Çok haklısın üzülüp endişelenmekte. Allah yardımcınız olsun..
Keşke elimizden geleen birşeyler olsa yardımcı olabilsek sana..
İyi düşün inşallah yolundadır herşey..

Çok teşekkür ederim çok naziksin güzel sözlerin için..
Ben de senin resimlerine baktım maşallah boylu poslu gencecik çok hoş hanımsın.
Bebeğin de çok tatlı Allah bağışlasın..

Son düzenleme:

Seli,sen zaten listedesin..Dereceye girmekten bahsediyorsan biliyorsun ki bu haftalık liste.. sen de geçen hafta bildirim yapmadığın için dolayısyla geçen hafta ki kilonu baz almam listede olan bizlere haksızlık olmazmı.?
Bu konuda alınganlık yapmana gücenmene gerek yok..Bu kuralları kendi motivasyonumuz ve disiplinimiz için yine bizler koyduk..
Bunun da faydasını gözardı edemeyiz değilmi.? yoksa ev de bir ajandaya not alabiliriz her hafta veya her gün kilomuzu.. ama bu kadar etkili olmayacağı kesin...
Diğer konuda,hastan konusunda Allah yardımcın olsun..

Son düzenleme:
iyi geceler
bugün de yürüdüm 1 saaatten fazla sonra ütü yemek derken yorulmuşum
akşam da kuru fasulye yedim 2 kaşık da pilav ve salata
palamutta 10 liraymış evde yemek var diye almadım yarın gidebilirsem almak istiyorum inşallah

İyi geceler :) Geçmişe göz attım, hafta sonumuz sakin geçmiş :) benim misafirlerim de 2 saat kadar önce gittiler. Sabah 6'da kalkıp eşimi beklemeye başladım, 7.30'da evdeydi :) Erken kalkınca bütün gün de sofra kur, kaldır, pişir taşır, servis et, çocuklara yetiş, markete git vb. dolu dolu geçince çoook yorulmuşum. Ama iki numaralı minik canavar izin vermiyor, dinlenemiyorum. Bu saatte hala cin gibi dolanıyor

Hafta sonu hiç iyi olmadı yalnız beslenmem. Eşim için, tabii misafirler için de bir dolu ikram hazırladım, hepsinden de yedim ( Hafta içi her gün kurtarma yazılısı olacak benim için...

Sağol canım. Sen de içini ferah tutmaya çalış. Annen de senin endişelerini sezer ve endişelenebilir ya da seni üzdüğü için üzülebilir. İyi düşün, iyi olsun. Dilerim kontrolleri sonucu çok iyi çıkar.

Hoşgeldin canım. Tatsız bir dönem olmuş aileniz için, artık gelip geçmiştir senin de ağzının gtadı yerine gelmiştir umarım.

Nevin, kayınvalidene geçmiş olsun canım. Sen de koşuşturmalı, yoğun bir hafta sonu geçirmişsin...

Yarın bütün gün dinlenmeyi düşünüyorum. Hatta koca hafta dinlenmeye ve gezmeye niyetim var :)) Hem benim hem herkes için tasasız, hareketli, neşeli ve de hafif mi hafif bir hafta olur umarım önümüzdeki hafta...

teşekkür ederimm :) mısırsız atlattık bugünü, alsak yerdim kesin :)

sadece arkadaşımın kaşarlı pidesinden ince bi dilim aldım nefsimi köreltmek için. çooook incecikti hamuru zaten :)

gelince de yarın için kepekli makarna yaptım. tavuktan köri sosu artmıştı ziyan olmasın diye onu da ekledim.

bugün dikkatliydim, bakalım yarın tartı ne gösterecek

Canım yaaa..Çok haklısın üzülüp endişelenmekte. Allah yardımcınız olsun..
Keşke elimizden geleen birşeyler olsa yardımcı olabilsek sana..
İyi düşün inşallah yolundadır herşey..

Sağol canım benim. şımarıklık etmek istemiyorum. daha konan bir teşhis yok, korktuğum gibiyse bile tümörler 1 cm ve yarım cm. inşallah yolundadır her şey. aklıma mukayyet olmaya çalışıyorum eşimin ısrarlarıyla. ama annemin yüzündeki en ufak korku emaresine dayanamıyorum. dün gece gittik onda kaldık ilk defa. bugün de bırakıp geldiğimden beri ağlıyorum. yalnız bırakmak zoruma gidiyor. oysa ben anneme hep kızgındım, küskündüm geçmişten beri. Allahım affetsin bu taşkınlıklarımı, kendimi tutamamalarımı.

gözün aydın Umutcum. evinizin neşesi, bereketi hiç bitmesin. başlarsın yarından itibaren dikkat etmeye, hiç sıkma canını.

sağol iyi dileklerin için. inşallah ben aptallık ediyorumdur bu kadar endişelendiğim için. içim biraz ferahladı eşimin bir saat dil dökmesiyle. onun da dünyasını yıktım başına sürekli ağlayıp üzülerek.

iyi geceler herkese, umarım herkesin keyfi yerindedir benim pek değil malesef
hala diyet modunada giremedim kafam dağılsın die surekli ev gezmelerindeyim deli gibide yiyorum
böyle gidersem yakında 120yi de görücem :-(

iyi geceler kızlar iki gündür yazamıyorum kusura bakmayın yarın sınavlarım başlıyo dersten kafamı kaldıramadım hafta sonu boyunca bide sürekli tıkındım ders çalışırken onun vicdan azabınıda çekiyorum mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…