Selam kızlar bugün tam anlamıyla evimizde bir oyana bir bu yana koşuşturma günüydü çamaşırdı kızın giysileriydi .. Sabah tabi bizim minik erkenci olduğu için 7.30 da uyandık kahvaltım az peynir maydonoz ve salatalık maydonoz domatesti
Öğlen 2 kaşık kepekli makarna yedim..
Akşamada balık yedik .. sudan kesmedik yine ..
Kızım günden güne hareketleniyor.. Eşimle bütün gün onun peşindeydik ...
kızın ne kadarlık canım benim ufaklığım da her geçen gün tepkilenyor gözlerime bakıyor gülüyor çok güzel bir duygu yaaa
pazar günleri evde her şeyi kociş hazırlıyor kesin ve netantlaşma antlaşmadır arada bir kaçmak istiyor ama asla sofra yemek vs ondan sorulur...
kızın ne kadarlık canım benim ufaklığım da her geçen gün tepkilenyor gözlerime bakıyor gülüyor çok güzel bir duygu yaaa
kesinlikleeee :))) kesin net caymak yok bu antlaşmadan :))
bu arada anlaşmanız süpeerrmiişş
ayın 19da altıncı ayını dolduracak kısmetseee ...Ay nasıl güzel bir duygu kokusunu demin çektim içime diyorum ki cennet böyle kokuyordur herhalde... uyurken bile özlenir mi biri.. Özleniyormuş...
Benim ki yuvarlana yuvarlana salonu dört dönüyor :)))
kesinlikleeee :))) kesin net caymak yok bu antlaşmadan :))
Rabbim özlemini çeken herkese o güzel duyguyuda nasip etsin inşallah ....Aminnnnnnnnnn
Canım bizdede direk anlaşma yapılmış olmasada aynı kural geçerli sayılırama tabi arada hafta içide geçerli oluyor eşim etle ilgili yemekleri genelde kendi yapmak ister tabi ben mutfağa girmesini pek istemem sonuçta savaş alanına döner mutfak bir tek balık yaparken dağıtmıyor o yüzden o serbest ona
Hafta içinde şeyy karışabiliyor ama pazarları net karar.. Ay aynen canım savaş alanı az bile kalır... Bide hijyene önem vermiyorlaro yüzden gözümüz kapalı artık ... Hafta içinde ben çok nadir akşam yemeği hazırlıyorum eşim ayda genelde 1 haftası evde olmuyor ve genelde kayın validede oluyoruz olmadı zaten kendime kadar hazırlıyorum.. ya bazısı der ki evlenince bıktım sürekli yemek hazırla felan ay evlendiğimden beri valla genelde bu konuda yatış
cecocum çok şanslıyım ben canım... çok şükür o sıkıntım olmadı.. Yan yana oturuyoruz pek bu konuda aramızda lafı dönmez açıkçası... Kadın allah var ne istesek anında önümüze sunuyor.. Birde bebeğe bakımım sırasında bana çok yardımı oluyor..Nihayetinde 2 tane doğurmuş bakmış... onu es geçmiyorum desem yeridir... Lafın kısası çok şükür kendi görmüş ama bize etmiyor öyle diyim...Valla bence o günlerin keyfini çıkarbizim kv kırk yılın başı yemeğe geliceğimizi haber veridiğimizde bile yemek yapmazdı yaparsada benim nefret ettiğim ne varsa onu yapardı sırf gıcıklığına ve resmende derdi aman yemesende olur yada otur peynir ekmek ye ne yapayım canım bunları istedi diye
O evldendiğinden beri yemek yapmaktan bıkanlardan biride benimdaha doğrusu adına koymak insanı deli ediyor yoksa malzeme oldumu yemek yapmak bence dünyanın en zevkli işi
cecocum çok şanslıyım ben canım... çok şükür o sıkıntım olmadı.. Yan yana oturuyoruz pek bu konuda aramızda lafı dönmez açıkçası... Kadın allah var ne istesek anında önümüze sunuyor.. Birde bebeğe bakımım sırasında bana çok yardımı oluyor..Nihayetinde 2 tane doğurmuş bakmış... onu es geçmiyorum desem yeridir... Lafın kısası çok şükür kendi görmüş ama bize etmiyor öyle diyim...
Rabbim herkese öyle Kv nasip etsin inşallahAminnn
İnan her gece dua ediyorum kızlarım için Rabbim onlara evlat olabilecekleri ailelere gelin gitmeyi nasip etsin diye
Öz gibi olanlar nadiren de olsa var Rabbim onları nazardan saklasın ...aminnnn
Bizden nasılsa bu saatten sonra KVyle cacık olmazo yüzden sonrası için dua ediyorum resmen
Yenacım annemin ultrasonunda karaciğerinde iki tane kitle çıktı. zaten kendisi hepatit bye bağlı siroz hastası. enzim testlerini yaptırdık. ancak annemde iştahsızlık ve aşırı kilo kaydı da söz konusu 3 aydır. bu semptomlar çok parlak değil. bakalım yarın sabah gidicez doktoruna. 3 gündür yerde miyim, gökte miyim bilmiyorum. ağzımın kenarında uçuk çıkmış. yaptığım hiç doğru değil biliyorum ama endişelenip üzülmekten alamıyorum kendimi.
senin için çok seviniyorum canım. kilolar gittikçe hevesin artacak ve sen pes etmeyeceksin. en önemlisi kendi sağlığın ve evlatların için.
herkese hayırlı akşamlaröncelikle bunu söylemek içimden geldiği için söylüyorum YENA ablacım benim arkadaşlık isteğimi kabul etmişsiniz ve yüzünüz o kadar masum ve yumuşak fotoğrafınızı görünce sanki sizi çok önceden tanıyormuşum gibi bir his verdi bana ve yazma ihtiyacı hissettim
iyi akşamlar kızlar listeye girememişim internetimin olmadığını yazmıştım oysaki cuma gördüm yazamadım .artık girmek gibi bi çabam ve isteğim de yok açıkçası.haklısınız bi yandan ben sizler kadar etkin olamıyorum.defalarca söylediğim gibi yatağa bağımlı hastası olanlar anlarlar az çok.buna ek olarak dersanem derslerim ve hemen hemen herkeste olduğu gibi çocuk ve ev sorumluluğu... internette tek girdiğim site burası nerdeyse sizi elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum.gerçekten motivasyonumun yükselmesi açısından da payınız çok büyük .ben serüvenimi ara ara paylaşırım sizleri takip ederim .söyleyecek çok şey var ama yine vaktim yok .kendinize iyi bakın Allah gönlünüze göre versinnn...
Sağol canım. Sen de içini ferah tutmaya çalış. Annen de senin endişelerini sezer ve endişelenebilir ya da seni üzdüğü için üzülebilir. İyi düşün, iyi olsun. Dilerim kontrolleri sonucu çok iyi çıkar.iyi akşamlar kızlar,
bir uğrayayım dedim. dün ve bugünü annemle geçirdik. şimdi markete gidip onu eve bırakıcaz. geçmişe şöyle bir göz gezdirdim. hastalanmışsınız siz de benim gibi. hepimize geçmiş olsun. ben de antibiyotik kullanırken boğazım şişti.
Nevincim kayınvalidene geçmiş olsun. Sen de dikkat et kendine.
Umutcum senin de trafik karışıkmış. eşin gelmiştir artık, hayırlı olsun.
Aynur daha dönmemiş sanırım. o da döner kazasız belasız inşallah.
şimdi kaçayım yavaş yavaş. hepinize iyi geceler. inşallah hayırlı haberlerle görüşürüz.
selamlar hatunlarım,
uzun zamandır yoktum haberde veremedim. ailevi bisürü problem yaşadık. dayım eşinden ayrılmak üzereydi ve alkol bağımlısı çalışmıyor. teyzemin bi sürü hastane işleri. rahim kanseri için bi test yapıldı simir testiydi galiba. onda bişeyler çıkmış araştırma yapılcak felan. bebek iyi çok şükür. kardeşim üniye gitmişti biliyorsunuz orda ters bişeyler olmuş ev arkadaşını gönderdik bi süre onla kaldım. felan baya bişeyler oldu. hala devam eden bi sürü sorun. kafam allak bullak sabret sabret nereye kadar bilmiyorum ya kendimi 40 yıl yaşlanmış hissediyorum. haber veremedim size. üzgünüm. herşey birden bi başladı ardı arkası kesilmedi. inanın ama imkanım olmuyordu. hergün bi sorun uğraşlar felan. canımdan bezdim resmen. sizler ve aileniz çoluk çocuk felan iyisinizdir umarım. yeni arkadaşlar gelmiş gördüm. hedeflerinizse başarıyla ulaşırsınız umarım.
hepinizi öpüyorum
iyi seyirler canım bence 1 avuç ye nefsini bastır yoksa çok sıkınca insanda bazen büyük bir patlama olabiliyor bende eskiden yaptığım diyetlerimde hep oluyordu ama şimdi felsefem bu eğer canım istiyorsa 1 avuç 1 küçük dilim yetiyor
Canım yaaa..Çok haklısın üzülüp endişelenmekte.Allah yardımcınız olsun..
Keşke elimizden geleen birşeyler olsa yardımcı olabilsek sana..
İyi düşün inşallah yolundadır herşey..
İyi geceler :) Geçmişe göz attım, hafta sonumuz sakin geçmiş :) benim misafirlerim de 2 saat kadar önce gittiler. Sabah 6'da kalkıp eşimi beklemeye başladım, 7.30'da evdeydi :) Erken kalkınca bütün gün de sofra kur, kaldır, pişir taşır, servis et, çocuklara yetiş, markete git vb. dolu dolu geçince çoook yorulmuşum. Ama iki numaralı minik canavar izin vermiyor, dinlenemiyorum. Bu saatte hala cin gibi dolanıyor
Hafta sonu hiç iyi olmadı yalnız beslenmem. Eşim için, tabii misafirler için de bir dolu ikram hazırladım, hepsinden de yedim( Hafta içi her gün kurtarma yazılısı olacak benim için...
Sağol canım. Sen de içini ferah tutmaya çalış. Annen de senin endişelerini sezer ve endişelenebilir ya da seni üzdüğü için üzülebilir. İyi düşün, iyi olsun. Dilerim kontrolleri sonucu çok iyi çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?