Canım gülle gülle kullan elbiseni gerçekten çok şıkmış
Bu arada üzerine ceket diyorsun ya bence tek düğmeli kısa bir blazer çeket olabilirelbise kolsuz olsaydı bir bolero al üzerine derdim ama kısa kollunun üzerine birde uzun kollu bolero hoş durmayabilir :44:
İnşallah gönlüne göre bir şey bulursun şöyle ucuz yollu
canım dualarımız seninle inşallah dediğin gibi basit kolay tedavi edilen bişeydirKızlar iyi geceler hepinize yarın erkenciyim.. Yarın için hepinizden dualarınızı bekliyorum.. Göğüsümde basit bir iltihap olmuş olsun ... ( resmen düştüğüm son nokta )
:18::18:
reklam arası bugünden haber verem halk eğitime yazıldım ama kayıtlar dolduğu için bu dönem kayıtsız başlıcam arada gidicem 2. dönem kayıtlı olucam allah izizn verirse diplomamıda alırım
inşallah öğretmenlik yapmak istiyorum çünkii
allah izin verirse yaptıklarımı resmederim
ilk iş çıkar çıkmaz kumaşçıda ladım soluğu çok pahalı malesef ama sanat öğeniyorum sonuç ta
eşim ıkır cıkır etti vay efenim çocuklar ne olcakmışa falanda filanda yıldıramaz benii kendim için bişeyler yapmak istiyorumm artıkk
mutfak masa örtüsü ile başlıcam bakalım nası olcekk
Banucugum dediğin gibi tek düğmeli bi ceket bakayım. Hem normalde de kotla güzel oluyo ceketler, benim hiç yoktu zaten kısa ceketim. Aslında elbiseyle uyumlu olmasa da olur, nasılda düğün salonunda çıkarıcam ceketi:)) Kısa siyah bir ceket işimi görür heralde
Önü kapalı olduğu için elbiseyi alırken biraz tereddüt etmiştim ama kadife olduğu için hoşuma gitti
Yenacım annemin ultrasonunda karaciğerinde iki tane kitle çıktı. zaten kendisi hepatit bye bağlı siroz hastası. enzim testlerini yaptırdık. ancak annemde iştahsızlık ve aşırı kilo kaydı da söz konusu 3 aydır. bu semptomlar çok parlak değil. bakalım yarın sabah gidicez doktoruna. 3 gündür yerde miyim, gökte miyim bilmiyorum. ağzımın kenarında uçuk çıkmış. yaptığım hiç doğru değil biliyorum ama endişelenip üzülmekten alamıyorum kendimi.
senin için çok seviniyorum canım. kilolar gittikçe hevesin artacak ve sen pes etmeyeceksin. en önemlisi kendi sağlığın ve evlatların için.
Buna benzer bişey güzel olabilir aslında. Ama arkası biraz kısa geldi bana, önden daha hoş.
MANGO - KIYAFETLER - Ceketler - Deri blazer ceket
herkese iyi akşamlar, bu aralar oğluşum diş çıkarıyor pek giremiyorum, girsem de muhabbet edemiyorum, geçmişi okuyup çıkıyorum, sizi özledim..
bugün tekrar diyetime devam..
80lerde asker türküsü çalıyoorrr ......
evet ilk ayda berrak sıvı sıvı püre ve katılar olarak yavaş yavaş mideyi yeni formuna alıştırmaya başlıyoruz :) tıpkı bebek gibi hazırlıyoruz mideyi...
kuş kadar yemek sıkmazmı..? bu soruya obez zamanımda evet ya zulum diyebilirdim ama iş öyle değil midenin ıslah edilmesi kadar o 1 aylık dönemde beyninde ıslah oluyor emin ol verim aldıkca az yamek pek gözüne dahi gelmiyor 54 bedenden 42 bedenin keyfi yürüye bilmenin eklemlerinin rahatca işlemesi ne bileyim her yönden insanı rahatlatan faktörleri yaşadıkca artık yemek aburcubur pekde aklıma gelmiyor..
hem ömür boyu böyle olmayacağız (mide elastike bir organdır ilk günlerimizde bize bırakılan mide 1 sigara kalınlıgında iken bi 3 yılda en fazla 1 muz kadar olacak asla eskisi gibi olmayacak ama ilk kesildiği günki kadarda küçük kalmayacak) 1 yıllık oplular mesela 1 tabak yemek (tabakdan kasıt asla tepeleme değil bunu belirteyim) tükete biliyor ama o tabakda senin istediğin ve senin seçiminle şekil alıyor yani kuş kadar sistemi yeni oplular için gecerli ... mesela ben 3 aylıkken 1 bucuk köfte yediğimde allahım çok yedim derken 7. ayımda 3 köfte yiyebiliyorum ve bununla doymak emin ol benim gözümde bir lutuf...
aşırı kilo verme durumuna gelirsek bu oplarda bdenin %60 fazlalıgı gidiyor normal insan kilosuna geldiğinde beden kendiliğinden duruyor artık burda iş sana kalıyor o kiloyu sabitlemeye ..
evet evet bizde tam zamanında kapatmışız
Meryemciğimmmmmmmmmmmmmm hiç sesin çıkmıyor ne zamandır :44:
İkidir sessizce gelip gidiyorsun kuzum ara ara sohbet edelim özledim valla yaaa
pfff aynen iyi ki kapatmışım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?