- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
şekerim kalpkalbe karsıymıs bende sana yazmısım aynı anda ama sende beni görmemişsin:)
bende gecmişi okuyup durdum..sonrada aynurla uzzzuunnn bir sohbet ettik anca bitti okuma işim..
yazmaya geçtim ama herkes gitmiş
Ceco Allah iyiliğini versin ya çok güldüm:
Kızlarrrrrr sesiniz çıkmıyor nerelere bakıyorsunuz bakim
cecoşşş ben sov tv ye bakıorum:))))
sende acsana senin elbisene benzettim görür görmez...fotoda vardıyaa yani kollarından gördügüm kadarıyla..kolları resmen aynıııı
ay reklam cıktı:)
Starda deney diye bir film başladı şimdidaha evvel izlemiştim müthiş bir bilim kurgu filmi tavsiye ederim
Canım çok sağ ol gerçekten oplulardan bunu duymak biraz daha net bir bilgi oldusonuçta nette çok şey yazılıp çiziliyor ve bazen yanlışta olabiliyor.
En azından şimdi hepimiz daha ayrıntılı bilgiye sahipiz sayende
Acıkcası geçmişte mideme kelepçe taktırmayı düşünmedim değil yani ama ozan orhon tvlere çıktığında seneler evvel anında vazgeçtim :26: yaşadığı sıkıntıları anlatınca korktum birde nette ameliyatta çok nadiren de olsa ölüm riski var denince iyice tırstımtabi birde annem eğer öyle birşeye girişirsen seni döve döve ameliyathaneden çıkartırım birde evlatlıktan red ederim demişti hani o dönem büyük kızım tekti oda bizi düşünmüyorsun kızını düşün ya sana birşey olursa demişti.
Aslında herkes kaderini yaşar ama birazda ameliyat korkusundanmıdır vazgeçmiştim daha araştırma safhasındayken
Umarım herşey senin ve senin gibi opluların gönlüne göre verirİnşallah bende op ye gerek kalmadan şu kilolardan kurtulurum Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
nasilsiniz kizlar ben kotuyum esimle tartistik hic keyfim yok sabrımda yok artık bosanirsak biz kına yakicak birileri
yok yok öle degil
biz chechpeas la telde konusuyorduk.onunda kocası asker..
tam teli kapattım tv olan odaya geçtim asker türküleri,vedalaşma sahneleri falan..
tüh dedim keske 3-4dk daha konussaymısız kız görmeseymiş..
o da görmüş yazmıs hemen...Allah kimseyi sevdiginden ayırmasın..
senindemi bir bekledigin var acaba:)
Var var olmaz mıUzun dönemdi, şimdi şafak 18.
Ama yaklaşık 2 aydır falan haber yok hiç :/
ahhh nasıl haber olmaz.safak 18 az kalmıs neyseki.nerde ki görev yeri...
ahhh aysem neler sölüyorsun...ne boşanması..tam memlekete döndünüz kafanız rahatlamısken..
bence sakin kafayla düşününce cözülecek hersey..
izleyeyim tamam peki yeni mi basladı?
nasilsiniz kizlar ben kotuyum esimle tartistik hic keyfim yok sabrımda yok artık bosanirsak biz kına yakicak birileri
kelepçe aman ha aman diyeceğim oplardan biridir bunu belirteyim sıkıntılarıda ayrı dava....
aynı tepkileri eşimden bende aldım 2 yıl bekledim bu op için eşimi razı etmek adına ama işin içine belimdeki fıtık girince ve doktorum 2 yıla kalmaz masaya alırız bu kilo ile dedi ve o ağrılarımı o ızdıraplarımı görüp öyle razı geldi en son tahlillerimde şeker riskide çıkınca gözü kapalı op ol dedi :) ama ameliyat haneye giderken dahi hadi kalk eve gidelim teklifide olmadıda değil...
annem karşı çıkmadı son hallerimi görünce ve riskleri tek tek anlattım aileme 1000 kişide 4 kişi ölümle karşılaşa biliyor bunları bile bile yola çıktım ve herkesle helallık alarak girdim opa :)
bu oplarda en önemli şey HEKİM seçimi bana ve birçok oplu arkadaşıma göre hekim nekadar çok elini geliştirmişse risklerde o denli azalıyor ... araştırmalarını siteler de yapma derim face de bu oplarla ilgili birçok gruplar var oralarda hastaları göre göre araştırman daha mantıklı olur hem hepside emin ol sana yardımcı olur bıkmadan sorularına yanıt verir :)
ah meryemim birakmiyo dertler beni hep iyi niyetimden, bizim vın vardi nete girmek icin benim adima ama abisi yengesi kullaniyo simdi konusmuyoruz diye kapatim dedum fatura odemezlerse basima is almim diye cunku daha oncede benim adima bi hat almislardi avukatlik oldum borc yuzunden hala odeyemedim,
neyse kardesimin tanidigi telefoncu vardi onu aradik iptal etsin diye bi bakti 322 liralik fatura var odenxek o odenmeden de kapanmiyomus
bebde esime soylendim bagirdim annemin yaninda hemde
yaa evlendigim gunden beri somuruyolar beni yeter artik
ben c.tesi dugun yaptim pazartesi ne car ne yok alip sattilar
daha dugun gunu toplanani salona verdik dugun bitmeden parasi verildi biz eglenicez guya icerde salon pazarligi konuklarin yanunda varmi boyle bisey ya
artik dayanamiyorum alttan alamiyorum gozum dondu iyice
sevmek yetmiyo biyle giderse sonumuz yakin
ailesinden bi kisi girmek istemiyorum yaa esimi bile gormek istemiyorum
alip basimi gitmej istiyorum kimsenin olmadigi bi sehire
beni telaşlandıran görev yeri zaten, hakkari.....
ah meryemim birakmiyo dertler beni hep iyi niyetimden, bizim vın vardi nete girmek icin benim adima ama abisi yengesi kullaniyo simdi konusmuyoruz diye kapatim dedum fatura odemezlerse basima is almim diye cunku daha oncede benim adima bi hat almislardi avukatlik oldum borc yuzunden hala odeyemedim,
neyse kardesimin tanidigi telefoncu vardi onu aradik iptal etsin diye bi bakti 322 liralik fatura var odenxek o odenmeden de kapanmiyomus
bebde esime soylendim bagirdim annemin yaninda hemde
yaa evlendigim gunden beri somuruyolar beni yeter artik
ben c.tesi dugun yaptim pazartesi ne car ne yok alip sattilar
daha dugun gunu toplanani salona verdik dugun bitmeden parasi verildi biz eglenicez guya icerde salon pazarligi konuklarin yanunda varmi boyle bisey ya
artik dayanamiyorum alttan alamiyorum gozum dondu iyice
sevmek yetmiyo biyle giderse sonumuz yakin
ailesinden bi kisi girmek istemiyorum yaa esimi bile gormek istemiyorum
alip basimi gitmej istiyorum kimsenin olmadigi bi sehire
Allah yardımcın olsun canım
Yüreğini ferah tut inşallah en kısa zamanda haber alırsın ve sağ sağlim yanına dönerdualarımız zaten bütün mehmetciklerle Rabbim onları koruyacaktır inşallah ....Aminnnnnn
sağol canımm iyi dileklerin için.. inşallah az kaldı gelmesine.
kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum. sonuçta ırak'ta göreve gittiğinde de uzun süre haber alamamıştım.
ama çukurca'da olması iyice kafayı yedirtiyo resmen internette hergün ismini arar oldum
kizlar aglamaktan yazamiyorum grs iyi bakin kendinize
kizlar aglamaktan yazamiyorum grs iyi bakin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?