Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merak etme birazdan yine gelenler olur gececiler
iyiyim çok şükür birde kilo vermeye başladığımı görsem daha da iyi olacağım

Ceco Allah iyiliğini versin ya çok güldüm :

Allah hepimizin iyiliğini versin

Kızlarrrrrr sesiniz çıkmıyor nerelere bakıyorsunuz bakim

Kızlarrrrrr sesiniz çıkmıyor nerelere bakıyorsunuz bakim

cecoşşş ben sov tv ye bakıorum:))))

sende acsana senin elbisene benzettim görür görmez...fotoda vardıyaa yani kollarından gördügüm kadarıyla..kolları resmen aynıııı

ay reklam cıktı:)

Son düzenleme:
cecoşşş ben sov tv ye bakıorum:))))

sende acsana senin elbisene benzettim görür görmez...fotoda vardıyaa yani kollarından gördügüm kadarıyla..kolları resmen aynıııı

ay reklam cıktı:)

Starda deney diye bir film başladı şimdi daha evvel izlemiştim müthiş bir bilim kurgu filmi tavsiye ederim

nasilsiniz kizlar ben kotuyum esimle tartistik hic keyfim yok sabrımda yok artık bosanirsak biz kına yakicak birileri

kelepçe aman ha aman diyeceğim oplardan biridir bunu belirteyim sıkıntılarıda ayrı dava....

aynı tepkileri eşimden bende aldım 2 yıl bekledim bu op için eşimi razı etmek adına ama işin içine belimdeki fıtık girince ve doktorum 2 yıla kalmaz masaya alırız bu kilo ile dedi ve o ağrılarımı o ızdıraplarımı görüp öyle razı geldi en son tahlillerimde şeker riskide çıkınca gözü kapalı op ol dedi :) ama ameliyat haneye giderken dahi hadi kalk eve gidelim teklifide olmadıda değil...

annem karşı çıkmadı son hallerimi görünce ve riskleri tek tek anlattım aileme 1000 kişide 4 kişi ölümle karşılaşa biliyor bunları bile bile yola çıktım ve herkesle helallık alarak girdim opa :)

bu oplarda en önemli şey HEKİM seçimi bana ve birçok oplu arkadaşıma göre hekim nekadar çok elini geliştirmişse risklerde o denli azalıyor ... araştırmalarını siteler de yapma derim face de bu oplarla ilgili birçok gruplar var oralarda hastaları göre göre araştırman daha mantıklı olur hem hepside emin ol sana yardımcı olur bıkmadan sorularına yanıt verir :)

nasilsiniz kizlar ben kotuyum esimle tartistik hic keyfim yok sabrımda yok artık bosanirsak biz kına yakicak birileri

ahhh aysem neler sölüyorsun...ne boşanması..tam memlekete döndünüz kafanız rahatlamısken..
bence sakin kafayla düşününce cözülecek hersey..

Var var olmaz mı Uzun dönemdi, şimdi şafak 18.

Ama yaklaşık 2 aydır falan haber yok hiç :/

ahhh aysem neler sölüyorsun...ne boşanması..tam memlekete döndünüz kafanız rahatlamısken..
bence sakin kafayla düşününce cözülecek hersey..

ah meryemim birakmiyo dertler beni hep iyi niyetimden, bizim vın vardi nete girmek icin benim adima ama abisi yengesi kullaniyo simdi konusmuyoruz diye kapatim dedum fatura odemezlerse basima is almim diye cunku daha oncede benim adima bi hat almislardi avukatlik oldum borc yuzunden hala odeyemedim,
neyse kardesimin tanidigi telefoncu vardi onu aradik iptal etsin diye bi bakti 322 liralik fatura var odenxek o odenmeden de kapanmiyomus
bebde esime soylendim bagirdim annemin yaninda hemde
yaa evlendigim gunden beri somuruyolar beni yeter artik
ben c.tesi dugun yaptim pazartesi ne car ne yok alip sattilar
daha dugun gunu toplanani salona verdik dugun bitmeden parasi verildi biz eglenicez guya icerde salon pazarligi konuklarin yanunda varmi boyle bisey ya
artik dayanamiyorum alttan alamiyorum gozum dondu iyice
sevmek yetmiyo biyle giderse sonumuz yakin
ailesinden bi kisi girmek istemiyorum yaa esimi bile gormek istemiyorum
alip basimi gitmej istiyorum kimsenin olmadigi bi sehire

izleyeyim tamam peki yeni mi basladı?

Evet canım yeni başladı

Canım neler diyorsun Allah korusun
Konu ne bilmiyorum ama şu an ikinizinde sinirleri gergin sonuçta yeni bir çevre her ne kadar tanıdık yer bile olsa, tek maaşa düşmüş olmak ve eskiye nazaran daha az gelir alan eşin, taşınma sıkıntıları ve eminim seninde aldığın kilolardan dolayı az da olsa sinirlerin bozulmuştur
Siz okadar büyük vadeler atlattınız sırf kendi hayatınızı yaşayabilmek için kalktınız orduya yerleştiniz şimdimi düşmanlara o zevki yaşatacaksınız tam rahat edecekken
Üstelik kuzucuğunuz daha çok ufak ve eminim ne kadar yanında tartışmasanızda o gerginliği hissediyordur
Bak bizde 6 sene evvel boşanmaya kalktığımızda ki şükür aklımızı başımıza aldık kızın yanında ne kadar tartışmasakta hissediyordu ve o sene birazda bizim yüzümüzden çocuk sınıfta kaldı :26:
Şu an sinirlerin tepende olduğu için öyle söylediğine eminim yarın sabah biraz daha sakinlediğinde emin ol daha sağlıklı düşünebileceksin

İnan daha pazar akşamı eşimle öyle olmadık birşey yüzünden tartıştık ki o an elime ne geçse sıpıtacak haldeydim hatta kendi kendime ağlarken ulen tok mu vardı da bu adamla evlendim dedim tabi o sinirle eşime ağzımı açsaydım emin ol sonradan pişman olacağım bir sürü şey söyleyebilirdim boşanmada dahil ama inat ettim sabaha kadar konuşmadım onunla ve dün akşam dışarı cıkıp birşeyler içelim dediğinde bile sadece büyük kızım sıkıldığı için olur dedim. Uzun uzun konuşunca yok işte şöyle maymunluk yapıyorsun böyle maymunluk yapıyorsun diye olayı yumuşatmaya başladı bende uzatmadım ama hatalı olduğunu söyledim ve kendisine bunu kabul ettirdim Olay bitti yani

Eminim eşinde hatalıysada yarın hatasını anlayıp senin gönlünü alacaktır
Sen biraz kendini rahatlatmaya bak ve biraz sabret canım arkadaşım kuzucuğunu düşün hatta onu koynuna al koklaya koklaya uyu emin ol rahatlayacaksındır çünkü seni tanıdığım kadarıyla evladın senin için herşeyden ve herkesten önemli bir çok bayan içinde geçerli olduğu gibi

offf arkadasım ne cok dolmussun neler yasamıssın sen...3.kişilerin huzurunuzu bozması ne kötü..
ama eşinin sucu varmıydı ki?annenin yanında bagırmana da kırılmıstır..

sen de haklısın tabi..yasananlar..insanların bu hareketleri zor arkadasım zor..
ama son bitti artık bak hersey daha güzel olacak

beni telaşlandıran görev yeri zaten, hakkari.....

Allah yardımcın olsun canım
Yüreğini ferah tut inşallah en kısa zamanda haber alırsın ve sağ sağlim yanına döner dualarımız zaten bütün mehmetciklerle Rabbim onları koruyacaktır inşallah ....Aminnnnnn

Canım kesinlikle çok haklısın ama dediğin gibi '' sizi '' senelerdir sömürüyorlar eminim eşinde böyle olmasını istememiştir sonuçta şu an dahada kısıtlı gitmek zorundasınız ve o eğer durumu olsaydı sırf sen üzülme diye gizlice bu işi zaten çoktan halletmişti
Annenın yanında bağırmasaydın iyidi ama bazen insan sinirlerine hakim olamıyor maalesef :26:
Bence eşin sakinleşince bir çare bulmaya çalışacaktır
Ama inan ben bile eltine ve onun eşine çok sinir oldum hani tanısam ben arayıp kalaylayacağım senin yerine
Rabbim sizi böyle üzdükleri için tez zamanda hak ettikleri cezayı onlara verir inşallah....Aminnnnnnnn
Biliyorum şu an o 322 lira sizin için büyük para sonuçta asgari ücretle çalışıyor eşim demiştin ama son bir kez onu iki üç taksittede olsa ödeyim lanet olsun deseniz olmazmı sonuçta artık onlardan çok uzaksınız ve güvenecekleri hiç birşey kalmadı. Bundan sonra zaten yüzleri tutmaz tutsada eşin artık müsaade etmez üzülmenize
Ben inanıyorum yaptıklarının karşılığını görecekler ve bizlerde en kısa zamanda bunları duyacağız eminim

sağol canımm iyi dileklerin için.. inşallah az kaldı gelmesine.

kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum. sonuçta ırak'ta göreve gittiğinde de uzun süre haber alamamıştım.

ama çukurca'da olması iyice kafayı yedirtiyo resmen internette hergün ismini arar oldum

Allah korusun sen dua et sadece Allahına sığın eminim hayırlı haberleride gelir hatta bakarsın eşin haberinden önce döner eve kim bilir

kizlar aglamaktan yazamiyorum grs iyi bakin kendinize

ahh Ayşem aglama diyemiyorumki sana..dolmussun iyice..
yasadıgın seylerde hiç kolay degil ama artık bu size yapabilecekleri en son kötülük böyle düşün..

oğlun eşin yanındaya inan gerisi boş..inan bana.
Allah ım sizlere sağlık versin..

kizlar aglamaktan yazamiyorum grs iyi bakin kendinize

Canim sIkma canini ya, bende burda sinir oldum kayinbiraderine ve eltine, bu nasil sorumsuzluktur allah askina,
ama bence sen bunlara kafani yorma, birak esin yorsun kafasini, o sorsun hesabini kardesine,
sonucta bu onun görevi, onun kardesi yüzünden oldu,
suan sinirle bosanayim gideyim diyorsun, ama anladigim kadariyla orduda yeni bir hayata baslamissiniz,
insallah bundan sonra güzel günlere kavusursunuz,
sabret, allahim mukafatini tez zamanda verir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…