Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Neyse kızlar size doyum olmaz ama ben ufak ufak yatayım

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarına kadar Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

selamun aleyküm yüregi güzel hatunlaaarrr
Allah hayırlı bir gün geçirmeyi nasibetsin
iki gündür çok meşguldüm pek giremedim.
akşam geçmişi okudum, birçok alıntı yaptım uyuyup kalınca alıntılarım gitti.hastası olan kardeşlerime şifalar diliyorum.

günayydınnn kızlarr nasılsınızz benim minik cadı heç uyumadı gece grip gibi olcak
burun tıkanınca ağlamaya başladı sonra her yarm saate bi otomatiğe bağladı sabaha kadar uyutmadı kursa gidicektim neyse öğlene kadar yemek evi toparlayım öğleden sonra giderimöpüldünüz

Günaydın kızlar :)

Annem Adana'ya gitti 4 gün önce. Yeğenime ben bakıyorum o yüzden.
Vallahi annelerin ayaklarının altını öpmek lazım. Daha önce de baktım ama büyüdükçe huysuzlaşıyor mudur nedir gittikçe zorlaşıyor sanki.
Hava soğuk dışarı çıkarırsam üşütür diye korkuyorum evde de durmuyor bir türlü :/
Her türlü kılığa girdim bi ton oyun oynadık yok anacım hep daha fazlası hep daha fazlası :)

Sevgileri olmasa çok zor vallahi :) Daha 15 aylık. :)
Yoruyor ama gelip bir sarılıyor öpüyor hadaaaa ( hala ) diye insan her şeyi unutuyor :)
Yirimm ya sıpa :)

Diyeceğim o dur ki çocukları olan tüm topikdaşlarımın önünde saygıyla eğiliyorum :)

Selam cücüşlerrr

okuldan geldimm , acaiipp güzel bi hava var , mammişlerimi hüplettim , dün çıkamadım , bugün atacam kendimi dışarılara

sizler naptınıa bakayımm ? keyifler ne alemde ??

evet bebişimm , ne güzzzeeellll muhabbet ettik öylee

senin chechpeas yazışını seveyiiimmm

evet yaa , teli kapattım , tvnin sesini açtımm , abbaavv sonrası malummm

nasilsiniz kizlar ben kotuyum esimle tartistik hic keyfim yok sabrımda yok artık bosanirsak biz kına yakicak birileri

Ayşeciim üzme nolur güzel canınıı ....

Var var olmaz mı Uzun dönemdi, şimdi şafak 18.

Ama yaklaşık 2 aydır falan haber yok hiç :/

canım benimm , sıkma canınıı , sağ salim gelir Allahın izniyle , çukurcadaymış , eğer araziye falan gittiyse haber veremiyor olabilirr , dua et kuzumm , pozitif düşün , iyi olsunn

canım benimm , sıkma canınıı , sağ salim gelir Allahın izniyle , çukurcadaymış , eğer araziye falan gittiyse haber veremiyor olabilirr , dua et kuzumm , pozitif düşün , iyi olsunn

Sağol canımmm.. Valla çok garip ruh halleri içindeyim.
Bazen daha önce de olmuştu normal diyorum. Bazen de 2 ay insan arayamaz mı diye deliriyorum.
Neyse şafak 17 oldu. Beklemekten başka çare yok ne yazık ki...

Sağol canımmm.. Valla çok garip ruh halleri içindeyim.
Bazen daha önce de olmuştu normal diyorum. Bazen de 2 ay insan arayamaz mı diye deliriyorum.
Neyse şafak 17 oldu. Beklemekten başka çare yok ne yazık ki...

sıkma canını kuzuumm , geçecek Allahın izniylee

açık konuşmak gerekirse allah göstermesin olumsuz birşey olmuş olsa illaki haber alırdınız , ama dediğim gibi araziye falan çıkmıştır , içini ferah tut ...

ailesinden görüştüğün biri yokmu ? belki onlarla falan görüşmüş olabilir

17 gün kaldığına göre 91/3 gitmiş , eşim diyordu 91/3 ler gitmeye başladı diye , eşiminde 64 günü kaldı , hadi bakalım teskere önce sizin için sonra bizim için gelsinn ...

Gel teskeree , gel teskereeeee , bitsin bu gurbbeettt

kızlaarr gece 2 de burda 2 kere deprem olduu , Erzurumda okuduğum için depreme alışkınım , ama uzun süredir hiç deprem yaşamadım , birde evde yalnız olunca çook korkktuummm

Selam kızlar,

sabah biraz işler vardı. uyanır uyanmaz attım kendimi dışarı onları halletmek için. eve yeni geldim. nasıl hastayım bu arada. antibiyotiklerim dün bitti. ama benim 3 gündür boğazım şiş. tamamen ilgisiz bir şey için antibiyotik kullanırken hasta oldum. regl de var üstüne. off çok halsizim yani. birazdan yemek yicem. sonra dinlenip yemek yapmak lazım...

ben bu mesajını yeni gördüm Nevincim. sağol canım benim, şimdilik kötü bir şey denmedi. araştıracağız aralık ortasına kadar. inşallah iyi olur, ama ben ümitliyim. iyi çıkacak inşallah.

katremcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, bir an önce eşinle kavuşursunuz inşallah.

Zeynep abla
müge anlıya çıkacak olmana epey güldüm. ne tatlı kadınsın sen

Umutcum & Asumancım sağolun, içimiz ferahladı hakikaten. inşallah iyice rahatlarız bi dahaki gidişimizde. Asumancım şaka maka baya yol yürüyorsun sen o zaman, bu hafta şu şeytanın bacağını kırarsın bence.

Özlemcim sen de sağol geçmiş olsun dileklerin için. inşallah iyi olacak her şey. bu arada elbisen çok hoş, dediğin tarzda ceketle güzel olacaktır kesin.

Aynur cücüşü az kaldı kavuşmanıza kuzum. izleme öyle seni üzecek şeyler kuzum.

Yok görüşmüyorum ama onlara görev yerini bile başka şehir demişti, telaşlanmasınlar diye. Bir ben biliyorum gerçekten nerede askerlik yaptığını

Doğru 91/3 oluyor canım. Eşinin de az kalmış hadi bakalım hayırlısıyla gelsin inşallah...

Bu arada şu geç yatıp geç kalkma işine son vermem lazım. İşsizliğin tadını çıkarayım derken sabahlara kadar oturuyorum :)
Bu saat oldu hala kahvaltı yapmadım. Böyle olunca da gece acıkıyorum dayanamıyorum.
Uyku düzeni de çok önemli kg vermede, çok uyumak veya gece uykusu alamamak da zararlı bizim için..

Allah kavuştursun canım. sen içini ferah tut. inşallah sağ salim kavuşursunuz.

kuzummm :) Nasılsın?

deprem olmuş galiba. korkma sakın. dikkat et kendine..

Geçmiş olsun canım yaa korkma. Dikkat et kendine. Nerede yaşıyordun ki sen?

sağol Esracım , iyiyim bişeyim yok ama korktum maleseff

sağol Gözdecim , Maraş / Elbistandayım canım ben , deprem pazarcıkta oldu 4.4 ve 4.7 büyüklüğünde ...

Son düzenleme:
sağol Esracım , iyiyim bişeyim yok ama korktum maleseff

sağol Gözdecim , Maraş / Elbistandayım canım ben , deprem pazarcıkta oldu 4.4 ve 4.7 büyüklüğünde ...

kıyamam, korkar tabi insan yalnız olunca. ama sen cesur kadınsın, korkma bir daha olmaz inşallah.

iyileştin mi Aynurcum? annen haftasonu bakmıştır gerçi sana. ben de fenayım. içim titriyor üşümekten. kış bir geldi pir geldi.

Yena gözükmüyor sanırım birkaç gündür. en son "hasta olucam galiba oğluşla beraber" yazmıştı sanırım. inşallah iş yoğunluğu yüzünden gözükmüyordur sadece, iyilerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…