- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Allah korusunsen dua et sadece Allahına sığın eminim hayırlı haberleride gelir hatta bakarsın eşin haberinden önce döner eve kim bilir
şekerim kalpkalbe karsıymıs bende sana yazmısım aynı anda ama sende beni görmemişsin:)
bende gecmişi okuyup durdum..sonrada aynurla uzzzuunnn bir sohbet ettik anca bitti okuma işim..
yazmaya geçtim ama herkes gitmiş
yok yok öle degil
biz chechpeas la telde konusuyorduk.onunda kocası asker..
tam teli kapattım tv olan odaya geçtim asker türküleri,vedalaşma sahneleri falan..
tüh dedim keske 3-4dk daha konussaymısız kız görmeseymiş..
o da görmüş yazmıs hemen...Allah kimseyi sevdiginden ayırmasın..
senindemi bir bekledigin var acaba:)
nasilsiniz kizlar ben kotuyum esimle tartistik hic keyfim yok sabrımda yok artık bosanirsak biz kına yakicak birileri
Var var olmaz mıUzun dönemdi, şimdi şafak 18.
Ama yaklaşık 2 aydır falan haber yok hiç :/
sağol canımm iyi dileklerin için.. inşallah az kaldı gelmesine.
kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum. sonuçta ırak'ta göreve gittiğinde de uzun süre haber alamamıştım.
ama çukurca'da olması iyice kafayı yedirtiyo resmen internette hergün ismini arar oldum
canım benimm , sıkma canınıı , sağ salim gelir Allahın izniyle , çukurcadaymış , eğer araziye falan gittiyse haber veremiyor olabilirr , dua et kuzumm , pozitif düşün , iyi olsunn
Sağol canımmm.. Valla çok garip ruh halleri içindeyim.
Bazen daha önce de olmuştu normal diyorum. Bazen de 2 ay insan arayamaz mı diye deliriyorum.
Neyse şafak 17 oldu. Beklemekten başka çare yok ne yazık ki...
herkese merhaba selamün aleyküm...
herkes bir koşturmaca içinde. hastalara şifa versin Rabbim biran önce..Esra'cım annenin sonuçlarını merak ediyorum...
Eriny annecine geçmiş olsun şimdiden...
< kv için geçmiş olsun dileklerinize çok saolun canlarım üşütmüş aksi gibi öksürdükçe çok acı çekiyor akşam gittim 30 dk kalabildik çok yorgunduk döndük bu akşamda eltim görümceler orda olucakmış mantı yapıcaklarmış töbe töbe ben kaçtıkça üstüme geliyorlar ama planım önce eve gidip eşim gelince oraya geçmek akşam yemeğini yeyip gitmem lazım..tabi kimsenin kilo sorunu yok benim ve eşimden başka artık takmıyorum ayıp olcakmış filan umrumda değil...geçen cumadan 3 kg artıdayım nasıl oldu anlamış değilim şuan regliyim ama o kadrda ıolmaz gittikçe 100e yaklaştım yeniden eşime söyledim inanmıyor karnım gitmiş aksine anlamış değilim napıcamı şaşırdım ben...
bende maydonozmuşum
sıkma canını kuzuumm , geçecek Allahın izniylee
açık konuşmak gerekirse allah göstermesin olumsuz birşey olmuş olsa illaki haber alırdınız , ama dediğim gibi araziye falan çıkmıştır , içini ferah tut ...
ailesinden görüştüğün biri yokmu ? belki onlarla falan görüşmüş olabilir
17 gün kaldığına göre 91/3 gitmiş , eşim diyordu 91/3 ler gitmeye başladı diye , eşiminde 64 günü kaldı , hadi bakalım teskere önce sizin için sonra bizim için gelsinn ...
Gel teskeree , gel teskereeeee , bitsin bu gurbbeettt
Esoşummmmm , cücüşüüümm
Yok görüşmüyorum ama onlara görev yerini bile başka şehir demişti, telaşlanmasınlar diye. Bir ben biliyorum gerçekten nerede askerlik yaptığını
Doğru 91/3 oluyor canım. Eşinin de az kalmış hadi bakalım hayırlısıyla gelsin inşallah...
kızlaarr gece 2 de burda 2 kere deprem olduu , Erzurumda okuduğum için depreme alışkınım , ama uzun süredir hiç deprem yaşamadım , birde evde yalnız olunca çook korkktuummm
kuzummm :) Nasılsın?
deprem olmuş galiba. korkma sakın. dikkat et kendine..
Geçmiş olsun canım yaa korkma. Dikkat et kendine. Nerede yaşıyordun ki sen?
sağol Esracım , iyiyim bişeyim yok ama korktum maleseff
sağol Gözdecim , Maraş / Elbistandayım canım ben , deprem pazarcıkta oldu 4.4 ve 4.7 büyüklüğünde ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?