kıyamam, korkar tabi insan yalnız olunca. ama sen cesur kadınsın, korkma bir daha olmaz inşallah.
iyileştin mi Aynurcum? annen haftasonu bakmıştır gerçi sana. ben de fenayım. içim titriyor üşümekten. kış bir geldi pir geldi.
evet bende cesurum deyip avutuyom kendimi , yaa korkmak olayı şöyle oldu , yalnız olduğum için hani bişey olsa naparım ben diye düşündüm sadecee...
iyiyim kuzum , azcık sesimde çatallanma , burun akıntım ve öksürük kaldı
aman sende dikkat et bebeeemm , valla hastalık yakalayınca bir türlü bırakmıyor insanın yakasını
ben kaçtım fıstıklarr , güneşli havanın tadını çıkarayımm , hepinizi öperiiimm
günayydınnn kızlarr nasılsınızz benim minik cadı heç uyumadı gece grip gibi olcak
burun tıkanınca ağlamaya başladı sonra her yarm saate bi otomatiğe bağladı sabaha kadar uyutmadı kursa gidicektim neyse öğlene kadar yemek evi toparlayım öğleden sonra giderimöpüldünüz
kızlaarr gece 2 de burda 2 kere deprem olduu , Erzurumda okuduğum için depreme alışkınım , ama uzun süredir hiç deprem yaşamadım , birde evde yalnız olunca çook korkktuummm
Selam kızlar,
sabah biraz işler vardı. uyanır uyanmaz attım kendimi dışarı onları halletmek için. eve yeni geldim. nasıl hastayım bu arada. antibiyotiklerim dün bitti. ama benim 3 gündür boğazım şiş. tamamen ilgisiz bir şey için antibiyotik kullanırken hasta oldum. regl de var üstüne. off çok halsizim yani. birazdan yemek yicem. sonra dinlenip yemek yapmak lazım...
ben bu mesajını yeni gördüm Nevincim. sağol canım benim, şimdilik kötü bir şey denmedi. araştıracağız aralık ortasına kadar. inşallah iyi olur, ama ben ümitliyim. iyi çıkacak inşallah.
katremcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, bir an önce eşinle kavuşursunuz inşallah.
Zeynep abla müge anlıya çıkacak olmana epey güldüm. ne tatlı kadınsın sen
Umutcum & Asumancım sağolun, içimiz ferahladı hakikaten. inşallah iyice rahatlarız bi dahaki gidişimizde. Asumancım şaka maka baya yol yürüyorsun sen o zaman, bu hafta şu şeytanın bacağını kırarsın bence.
Özlemcim sen de sağol geçmiş olsun dileklerin için. inşallah iyi olacak her şey. bu arada elbisen çok hoş, dediğin tarzda ceketle güzel olacaktır kesin.
Aynur cücüşü az kaldı kavuşmanıza kuzum. izleme öyle seni üzecek şeyler kuzum.
Hele şükür gelebildim
Gece geç yatınca benim erken kalkma hayalim yalan oldu bugündeAllahtan annem aradı da uyandım yoksa kesin 12ye kadar uyurdum :26:
Nasıl kızıyorum kendime yaa kaç gündür yine şu hapımı içmeyi unutuyorum geç saatte de aklıma gelince içmiyorum çünkü ancak 4 saat sonra başlıyor etkisini göstermeye eee o zamanda yine sabah olmuş oluyor
Neyse bu akşam 8de içeyimde bari 11den sonra uykum gelirde bende erken yatarım
Sabah uyandıktan sonra kahvaltımı edip sonrada eve giriştimbiraz yatak odası, biraz mutfak ve salon derken ancak bitti toparlayıp süpürme işi. Tam akşam yemeğinide yapayımda işim bitsin dedim baktım soğanım yok neyse Allahtan kızçem gönüllü oldu kardeşinide yanına alıp manava gitti küçük cimcime de anne bende gitcem hava alcam diyor koca karı
Öğlende de küçük cadıyı uyutup biraz bisiklete binerim sonrada yatak odasının nevresimlerini değiştirip yerleştirilmesi gereken birkaç eşya var onları yerleştiririm
Canım çok geçmiş olsunbenim ufaklıkta bir iki gündür huysuzlanıyor burnu falan akıyor inşallah hafif atlatır kuzucuklarımız
Canım çok geçmiş olsunBende çok korkarım depremden :26: Rabbim kimseye öyle felaketler yaşatmasın inşallah...Aminnnnnn
Sanada çok geçmiş olsun canımİnşallah çabuk toparlarsın kendini
bugün çok tuhaf bir şey oldu kızlar. sabah motorla karşıya geçerken bir kız geldi oturdu karşıma. ben oyun oynadığım için telefonda dikkat etmedim başlarda. sonra bir ara kafayı kaldırdım, bir arkadaşa benzettim. hatta o olduğundan eminim. ama çok rahat bir arkadaştı kendisi. evlendi geçen aylarda. neyse karşımdaki kızın başında türban var, arkadaşta olmadığı halde. biraz dikkatli baktım, şaşırdım. sonra bir daha baktım seslenicem ismini ama o gözlerini kaçırıyor. sonra şaşkınlığı atınca sesleneyim dedim yine rahatsız hareketler yapıyor. ama eminim ben o olduğundan. neyse ben başka tarafa bakmaya başladım. o kız sıkıldı oturduğu yerde. belki ben yanlış algıladım başka yere baktığım için ama sanki gözlerini sildi bir ara. açıkçası çok şaşkındım. hiç tanımıyormuş gibi indik ayrı ayrı motordan. ayıp mı oldu bilmiyorum. çünkü hiç beklemediğim birisi olduğu için şaşkınlıktan uzunca bir süre ismini söylemeye cesaret edemedim. o da konuşmaktan çekinir gibiydi. inşallah oysa görmezlikten geldiğimi ya da o halini yadırgadığımı düşünmemiştir. böyle işte. hayat çok tuhaf...
sağol cecoğum. senin ufaklığa da geçmiş olsun. hava almayı da bilirmiş. tam bilmiş abla, maşallah
aslında ilaçlarına da dikkat etsen sen çabucak kurtulursun bu kilolardan. spor zaten baya yardım edecektir. kendimden çok senin tartı rakamını merak ediyorum ben cuma günü için canım :))
Canım belki oda ( eğer gerçekten oysa sonuçta insanlar cift yaratılmıştır derler ya ) senin onu farklı görünce yadırgayabileceğinden çekinmiştir ama seni tanıyorsa asla öyle bir şeyin olmayacağını da bilir. Kim bilir belkide bir sıkıntısı vardı da seninle konuşursa hissedersin diye tedirgin olmuştur.
Aslında ev telefonu varsa yada bulabilirsen o arkadaşını arayıp hem hal hatır sorsan hemde ona böyle böyle sana çok benzettim ama yanlış anlaşılmamak için soramadım da desenen azından oysa bile senin kasten yapmadığını bilir o değilsede senin için rahatlamış olur
Sonuçta kimse kimseyi giyimi acık veya kapalı diye ayırmazönemli olan insanlığıdır yüreğidir dimi ama şekerim
ben zaten beni tanıdığı için durumundan sıkılmasına şaşırdım. ben onu ya da bir başkasını giyimi yüzünden farklı değerlendirip davranmam, öyle yapabilecek en son kişiyim. o da bilir bunu. ortak bir arkadaşımızı arayıp durumu sordum. yok öyle bir şey bildiğim dedi. akşam arayacak bakalım. aslında benim aklıma gelen eşi yüzünden mi kapandı da sıkılıyordu. kızcağız ardı adına annesi ve babasını kaybetti düğününden bir yıl kadar önce. aklıma binbir türlü şey geliyor. neyse, sağlık olsun.
Dediğin gibi olabilir bazı insanlar nasılsa anası yok babası yok diye daha çok baskı yapabiliyor belki oda ona benzer bir durumdadır Allah korusun
Sonuçta istemeden birşeyler yapmaya zorlanıyorsa kimseye bu durumu hissettirmek istemeyebilir. Olay kapanmasıda değil sonuçta aslında bunu Allah için kendi isteğiyle yapabilene ne mutlu ama inan kendimden biliyorum zorla olunca eninde sonunda patlıyor bir yerde :26: Eğer güçlü yapıda biriyse bunu yaşayan isyan edebiliyor ama Allah korusun zayıf karakterde biriyse iş kendinden vazgeçmeye kadar gidebiliyor
İnan ben evlendiğimde eşimin ailesi kapanmazsam beni istemeye bile gelmeyeceklerini söylemişler eşime ve sırf o yüzden eşim evlenme teklif ettikten hemen sonra kendi istiyormuş gibi kapanırmısın demişti. Ben tamam demiştim tabiki sonuçta seviyorum aşığım ama evlendikten 1 ay sonra kP rahmetli bana böyle bir yemin ettiğinden söz ettiği anda beynimden vurulmuşa döndüm sonuçta beni olduğum gibi kabul edip bana o sevgiyi vermiş olsaydı herşey çok farklı olabilirdi
Hayır Kv desen ilk 3 ay gayet iyidi sonra başladılar namazda kılacaksın diye baskı yapmaya ama öyle böyle değil resmen daraldığımı hissediyordum. Yahu kardeşim sen bana örnek ol namazı sevdir gerisi zaten gelir ama bir insana kalk abdest al, yok şunu yap bunu yap diye elli kere sert birşekilde söylersen yapacağı varsa insan yapmaz :26:
Üzerinede bir sürü hakaret, aşağılama falan derken inan bir ara çok zayıf düştüm dediklerini yapıyordum ( sırf onlar varken ) ama içim acıyordu nasıl bana bu şekilde davranırlar diye ve aptalca şeylere kalkıştım kendimden vazgeçtiğim için. Tabi o dönem eşimle de aramız açıldı çünkü ne o konuda nede başka konuda dur diyemiyordu kimseye. Sonunda isyan ettim ve böyle insanlar için kendi hayatımdan vazgeçmeye değmeyeceğine kanaat getirip eşime resti çektim
Çok şükür toparlayabildik kendimizi ama bazen diyorum keşke bana daha yumuşak ve anlayışlı davransalardı da ben ne açılsaydım nede onlarla bağlarımı koparsaydım diye ama işte demekki yaşanması gerekiyordu yaşadık
İnan kendi kızları bile evlenmeden evvel hep baskılarla namaz kılardı ve evlendiği günden itibaren namazıda terk etti :26: Hatta annem hep der Anne bana belli bir yaşa kadar evladına öğretmekle mükelleftir ama belli bir yaştan sonra aklı barik olunca kendi araştırıp doğruyu bulmak zorundadır biz anne babalar ancak güzel örnek olmaya devam etmeliyiz Rabbim nasılsa içine vakti zamanı geldiğinde o namaz ve kapanma isteğini vericektir diyeSonuçta Rabbim bakalım nasip edecekmi der hep babamda
Yena gözükmüyor sanırım birkaç gündür. en son "hasta olucam galiba oğluşla beraber" yazmıştı sanırım. inşallah iş yoğunluğu yüzünden gözükmüyordur sadece, iyilerdir.
canım merak etme büyük bi ihtimalle operasyonda dağdalardır doğuda askerliğin deişik bi piskolojisi varSağol canımmm.. Valla çok garip ruh halleri içindeyim.
Bazen daha önce de olmuştu normal diyorum. Bazen de 2 ay insan arayamaz mı diye deliriyorum.
Neyse şafak 17 oldu. Beklemekten başka çare yok ne yazık ki...
kızlaarr gece 2 de burda 2 kere deprem olduu , Erzurumda okuduğum için depreme alışkınım , ama uzun süredir hiç deprem yaşamadım , birde evde yalnız olunca çook korkktuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?