Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eminecim yani nasıl denir bilmiyorum ama ben adım gibi eminim. bi yandan da acaba diyorum. karşımdaki adam kalkınca gelip oturdu karşıma. o olsa ve durumdan çekinse hiç oturmazdı diyorum. sonra da ben tanıyamayınca mı çekindi de sıkıldı diyorum. eğer oysa tek istediğim huzurlu mutlu olması. evlilik başlarda çok zor canım. yeri geliyor seni üzen anlaşmazlıkları annenden babandan saklıyorsun. ama onların var olması bile güç oluyor arkanda. ben bu arkadaşımı severim, sevmekten öte yakın hissederim, şefkat duyuyorum ona karşı annesi babası yok diye. acaba diyorum ben kilo verdim de mi tanımadı, ama tanınmayacak kadar da değişmedim. neyse sizi daha fazla sıkmayım bu durumla. olmadı biraz zaman geçince ararım nasılsın diye. inşallah iyidir.

Son düzenleme:
bu hafta diyet fena gitmese de sanırım hala kilo veremedim göbek iyice saldı kendini:)

Son düzenleme:
mesaj tekrarı olmuş

Son düzenleme:

Canımm iyi dileklerin için teşekkür ederim. İçimi rahatlattınız hepiniz sağolun.

öğlene kadar evi topladım yemeğimi yaptım öğlen eşim ve kızımın karnını doyurdum 1 de kursa gittim allahtan minik cadı durdu huysuzlanmadı masa örtüsü ile başladım kenarlarına sade kumaş geçecek kumaşıda eşim beğendi bakalım nası olcak

yena belli bi saati doldurup diploma aldığın zaman belediyelerde halk eğtimlerde kadrosuz öğretmenlikk yapabiliyosun
askeri ücret maaş alıyosun en azından sigortan yatıyo
bişeyler üretmek en önmelisi valla süper oldu benim için 2 yıldır çektiklerimi az çok biliyosun çok bunalmıştım allah izin verirse
2,dönem kırk yama falanda açılcakmış onada başlarım kısmetse

kızımı uyutayım kenarlarını yapmaya başlayayım yavaştan bitince görecez bakalım hep beraber

Canim eger olmassa arayiver,
bugun birini gördüm sana cok benzettim ama bilemedim senmisin diye, bi arayip halini soriyim dedim dersin,
yada facede felan varsa mesaj atarsin ayni bu sekilde,
hem halini hatrini sormus olursun, sevdigin bir arkadas sanirim,
halledersin bi sekilde :)

Yenacim hosgeldin :)

kizlar bugun cok tembelim ya, leslie yapmadim, carsiya dün gittim kizkardesimle hicbisey bulamadim, bi blazer almak istiyordum,
bugun yinemi gitsem diyorum ama kim ugrascak simdi oof, bide ordan sonra ise gitcem tabi :) neyse belki yarim saatligine ugrarim

iyi olmanıza çok sevindim canım. yine de bol bol c vitaminiyle bir an önce gitsin o pis mikroplar :)) yoğun olduğunu tahmin ediyorum zaten. maşallah çocuklu arkadaşlar nasıl bu kadar organize oluyorsunuz... ben kendimden hiç umutlu değilim o konuda. çocuklar bir de üstüne iş (üstelik gece çalıştığın bir iş seninki), maşallahın var . iyi ol da kk bekler seni :)))

Asucuğum,ben bir simiti bitirdim bu sabah.:)
İradeli hatun seni..

Kek demişsin ben de top kek yaptım eve, şimdi çıkardım fırından :) Çok güzel kokuyor ama zamanım yok yemeye :)

Gittim ben görüşürüz..

ay simdi 97,7 ciktim hemde tork karninaaaaaaaaaa,
1 kilo gittimi neeeeee
ay hadi insallah, bakalim cuma ne cikacak cok korkuyorum, artik eksilere girmeliyim yaniii :18:

tünaydınlar millet...

bugün başım ağrıyo, antibiyotiği aksatmaya başladım biraz iyi olur olmaz; o yüzden galiba.....

geçmişte çok birikivermiş, bıdı bıdı bıdı konuşuvermişiz yine tatlı tatlı:))))

bugün güzel bir dua ile giriş yapmak istedim;

Allah'ım gönlümdekilerini hakkımda hayırlı eyle,
Hakkımda hayırlı olanlarada gönlümü razı eyle.....

AMİN

maşaallah bebeğine:)))

orticanım sana bir söz yazmak istiyorum:)

güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır....

ohhh misss gibi mandalina.......

ayakkabısıyla falan, hepsiyle çok bayıldım kıyafetine......
süper.....

canım eşinin hatası neki? ona neden kızdında??
heleki annenin yanında eşine bağırman iyi olmamış bence, ne olursa olsun o senin eşin kocan bence.

bunları yazmaktaki tek maksadım sana yardımcı olmak canım.

kızlaarr gece 2 de burda 2 kere deprem olduu , Erzurumda okuduğum için depreme alışkınım , ama uzun süredir hiç deprem yaşamadım , birde evde yalnız olunca çook korkktuummm

geçmiş olsun canım benimmmm......
hangi şehirdeydin sen??

ya canım birde bende ne zamandır senin burcunu sormak istiyordum???

öpüyorum

evet bazen hayat çok tuhaf.....

Rabbim kolaylıklar versin yenam sana.......
koccaman öpüyorum seni tatlı yanaklarından

afiyet olsun canım
irade abidesi ben değil mi ama:)
valla pek iradeden deil itiraf edeyim ben doydum valla ondan yemedim irade olsa az önce kızlara kızarttığım patateslerden tırtıklamazdım
yarın bir de günde görelim bakalım benim performansı
perşembe de gün mü olurmuş yaaa

ne güzel bir duaymış bu Meyracım.

bugun yediklerim
sabah yogurtlu müsli yedim 1 kase
arada 1 elma
öglen 1 tabak kıymalı fasulye yedim bol salata ile
akşamda 1 tabak yogurtlu makarna yemeyi dusunuyorum klasik ögrenci yemegi işte

kızlaarr gece 2 de burda 2 kere deprem olduu , Erzurumda okuduğum için depreme alışkınım , ama uzun süredir hiç deprem yaşamadım , birde evde yalnız olunca çook korkktuummm
geçmiş olsun canım Allah o korkuyu kimseye yaşatmasın

bende zayıflamak istiyorum nolur yardımcı olun banadaa ((
kilo vermek istiyorsan doğru yerdesin
aramıza hoşgeldin
kolay gelsin

Son düzenleme:
Herkeze selamlar, hersey gonlunuzce olsun
Bugunku menum
Sabah 2 dilim ekmek, 2 kb kutusu peynir, z.yagli nane, yesil zeytin,maydanoz salatasi gibi bisi, 1 domates
Ara 1 cay bard sut, 1 mandalina
Oglen kasarli tost
Aksam z.yagli salata, 2 dilim ekmek, patates kizartma, 1 cay bard. Sarimsakli yogurt
1 mandalina

Selam fıstıklarr

Baluk yaptım yinnee , hamm yaptımm , oohh miss oldu , yarın balıkçıya gideyimde azcık doldurayım buzluğaa

o senin duyduğun sesin normal haliydi , birde çatallısını duysaydın kahrolurdun valla , ben bile kendi sesime tahammül edemiyordum okulda , çocukları sen düşünn

güle güle cücüş. benim için de yürü

yürüdüm cücüüm yürüdümm , yoğurdum bitmiştiii , en uzak markete gittim aldımm

aynurcum deprem olmuş geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun

Merhaba güzeller

Aynur,geçmiş olsun canım deprem den dolayı korkmuşsun,korkma biz varız yanında :)

canımmm geçmiş olsun yeni duydum deprem olduğunu allah korusun şu kış gününde allahım kimseyi evsiz burakmasın

Canım çok geçmiş olsun Bende çok korkarım depremden :26: Rabbim kimseye öyle felaketler yaşatmasın inşallah...Aminnnnnn

geçmiş olsun canım benimmmm......
hangi şehirdeydin sen??

ya canım birde bende ne zamandır senin burcunu sormak istiyordum???

öpüyorum

geçmiş olsun canım Allah o korkuyu kimseye yaşatmasın

kızlarr herkese çook teşekkür ederimm , öpüyorum hepinizi

iyiki varsınızz

MEYRAcım burcumu sormuşsun canım ; İKİZLER burcuyum ben 25 Mayıs 84lüyüm

cücüş sen benden tam 11!!! ay küçükmüşsün :))) kardeşimin burcu ikizler, pek mi geçimsiz, huysuz oluyonuz ne :)))

annem bizdeydi yemek yedik de şimdi çaya ona gitcez görüşürüz kuzucuklarım

Son düzenleme:
cücüş sen benden tam 11!!! ay küçükmüşsün :))) kardeşimin burcu ikizler, pek mi geçimsiz, huysuz oluyonuz ne :)))

annem bizdeydi yemek yedik de şimdi çaya ona gitcez görüşürüz kuzucuklarım

ebet Esyaa appaaaa ben cücüüğüümm , ahahah cücüleyimde cebine gireyim haaa

allah allah ne geçimsizliğimi , huysuzluğumu gördün ayyooolll

Anoşuna selamlarımı ilet , öperim ellerindenn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…