Esracim eminmisin canim o tanidiginin o kadin olduguna ?
Hani belki degildir dicem ama sürekli senden gözlerini kacirmasi, biraz rahatsiz olmasi, demekki seni taniyor, ve demekki o gercekten o kadin,
cok rahatlar diyorsun, belki kadin görüslerini degistirdi, belki degismek istedi, allahi razi etmek istedi,
ama kocasi da cok rahat biriyse, kapanmasini kabul etmemis olabilir, belki sIkintilidir,
bilemiyorum, hersey olabilir.
Allah yardimcisi olsun
canım merak etme büyük bi ihtimalle operasyonda dağdalardır doğuda askerliğin deişik bi piskolojisi var
evli olduğumuz halde rütbeli plduğu halde eşimle çok sık görüşemezdik hoş telde çekmiyo dağda oda ayrı bi mevzu da
merak etme gelir gelmez arar ne güzel az kalmış şafak şafaklarına 1 hafta kala gelir birliğine arar seni
asker eşi nişanlısı olmak sabır işi valla her kadın yapamaz helede çocukların varsa zorr
allah kolaylık versin
Eminecim yani nasıl denir bilmiyorum ama ben adım gibi eminim. bi yandan da acaba diyorum. karşımdaki adam kalkınca gelip oturdu karşıma. o olsa ve durumdan çekinse hiç oturmazdı diyorum. sonra da ben tanıyamayınca mı çekindi de sıkıldı diyorum. eğer oysa tek istediğim huzurlu mutlu olması. evlilik başlarda çok zor canım. yeri geliyor seni üzen anlaşmazlıkları annenden babandan saklıyorsun. ama onların var olması bile güç oluyor arkanda. ben bu arkadaşımı severim, sevmekten öte yakın hissederim, şefkat duyuyorum ona karşı annesi babası yok diye. acaba diyorum ben kilo verdim de mi tanımadı, ama tanınmayacak kadar da değişmedim. neyse sizi daha fazla sıkmayım bu durumla. olmadı biraz zaman geçince ararım nasılsın diye. inşallah iyidir.
Merhaba güzeller
Canım sen ne düşünceli insansın.Çok duygulandım inan..
Hafif geçiriyoruz ikimiz de burun akıntısı vb. Onun dışında kk ya giriyorum ama vakit bulamıyorum.
Çok yoğunum..Sabahtan işlerim oluyor bir de uykusuzum bu haftayı bir atlatsam hala halledemediğim bir yığın işim var resmi kurumlarla poff..
Annenin durumuna çok sevindim inşallah daha güzel haberler alırsınız..
Nursena,ne iyi oldu kayıt olman çok sevindim senin adına canım..
Öğretmenlik diyorsun,ne öğretmenliği.?
Seçili sormuşsun seçil evlendi eylül ayında..
Aynur,geçmiş olsun canım deprem den dolayı korkmuşsun,korkma biz varız yanında :)
Ayşeciğim,Allah ağız tadınızı bozmasın canım..Sabırlı olmaya çalışın yeni düzene adaptasyon süreci de gerginlik yaratıyor ..
düzelir Allahın izniyle herşey..
Umuttçuğum,ciclerini iyi günlerde kullan..Yalnız mesajın hani kız çocuklarında olur ya..'' Baaaak annem / babam bana ne aldı'' :) gibi olmuş :)
aparatlarına kavuşmuşsun gözün aydın canım..
Kilo hedefi konusunda senin de yazdığın gibi. ilbatum,ece78,asuman ve toksin de iyi kilo verdiler..Sonra sen mutlu alkışlanacak azimlilersiniz.
Benim üye olduğum dönem de olan arkadaşların hiç biri kilo veremedi zaten. nasıl bir şeyse anlamadım.:)
Bir de Nevra73 adlı bir arkadaş vardı. hatırladığım o yaklaşmıştı hedefine ve kilo verdiği için ayrıldı...
Nevra73 diyetisyen listesiyle herşeyden ölçülü yiyerek her hafta 800 gr.-1 kg dolaylarında düzenli olarak kilo verip gitmişti..
Pek sohbet etmezdi gelir listesini yazar çıkardı :)
Özlemciğim,elbise çook güzelmiş çok beğendim..
cecocuğum,saçlarına ve elbisenin rengine bayıldım...Çok güzel bir yüzün var...hadi biz de zayıflayıp bedenimizi de güzelleştirelim.
Zeynepçiğim,Müge anlı konusunda haklısın ben de gelirim seninle kayıpları bulma konusunda.:)
Birde pankart açarız orda obez hareketi olaraktan.:)
merhaba kızlar
sabah dediğim gibi kardeşime gittim geldim evde ancak mufak işleriyle uğraştım
şimdi oturdum biraz çok uykum var akşam için ne yemek yapasım ne de yerimden kalkasım var aslında biraz çorbam ve taze fasülyem var idare eder bizi ama yarın günüm var evde olmayacağım için kızlara hem yemek hem kek felan yapmak istiyorum olmadı yarın öğleden önce yaparım bişeyler
bugün yürüme imkanım olmadı yarın da olmaz büyük ihtimalle malesef
sabah da fazla kaçırmadım galiba 1 simiti bitirmedim bile bravo bana
Günaydınlar kızlar...
Kızım dünden beri kendi sesini herhalde tanıyor tam anlamı ile çılgınlar gibi bağırıyor.. Biz güldükçe daha çok bağırıyor... Gece de uyumadı fazla heyecan yaptı sanırım
Kızlar yarın meme cerrahı ile randevum var.. Heyecan yaptım .. bakalım hayırlısı neyse o olur inşaallah...
Diyete tam gaz devam...
Cecocum bu dokuzlu çay nedir bir iletinde okudum ama...
gelelim fasulyenin faydalarına. ilaçlarım bitmek üzere, regl oldum, bu sabah itibariyle 88.5 kgmım. inşallah daha da almam. cetvelimi düzeltip bugün yeniden başlıyorum olumlu düşüncelerle hayatımı yönlendirmeye. gitsin kilolar, bir daha gelmesinler...
bugün biraz hava ılıyınca kendimi pc ile balkona attım..dün mandalinaları toplayıp kargoylan oğluma gönderdim.
ne rahat evden teslim aldılar..bugün bahar gibi .
sabah 1 domates,bir büyük parça peynir 2 galeta 2 kupa açık çay.
ara nar
akşam balık salata mandalina ve nar la geçecek..ben biraz geçmişe bakayım.
sonra bahçeye çıkıp temizlik yapmam lazım.otlar bürümüş..
sevgili BEYZUS,
aylardır bekliyorum ama sen gelmez oldun.buralar sensiz.buralar ıssız.karayiplerde ne yapıyorsun sultanım.
gel bak fazlası dokunur hassas cildine.
gel ne olursa olsun gel..ister yüz kilo olmuş ol.ister yüz kez diyetten dönmüş ol.bu kapı açık bizim gibilere..
(aradan kendimi de aklıyayım.)hiç olmazsa haftada bir gel!kilo bildirimi de yapma..ama seni seven ve özleyenleri de
sensiz bırakma. diyeceğim şimdilik bu kadar.gerisi gelince..
bir de Yasafat için yazacağım.o da bıraktı..bu iki kayıp arkadaşı tanıyan gören varsa TİZ tutup getirin.yüz öppücükle
ödüllendirileceksiniz..ya da fazla çıkan kilonuzu mailden atın.üstüme alacağım..
Uzun zamandır giremedim. Herkes iyidir umarım. 3 gündür 25 kasımdaki eşimin kardeş,n,n düğünü için elbise bakıyorum, avcıları talan ettim ama abiyeler hep küçük geldi. Büyük bedenler de hep babane işi. Genelde gögüs kısmından olmadı. Ben de abiye tarzı almaktan vazgeçtimi, bugün gittim mangodan siyah kadife üzeri sarı pullu bi elbise aldım. vucudumu tamamen sardı, şimdi üzerine bi ceket almam lazım ama nasıl bişey alsam bilemedim. Normalde de kotla giyebileceğim bi ceket olsun istiyorum. Kışın düğüne gitmek ne zormuş arkadaş. İnsan ne giyeceğini bilemiyor.
elbisem bu MANGO - KIYAFETLER - Elbiseler - Kontrast payetli kadife elbise
ah meryemim birakmiyo dertler beni hep iyi niyetimden, bizim vın vardi nete girmek icin benim adima ama abisi yengesi kullaniyo simdi konusmuyoruz diye kapatim dedum fatura odemezlerse basima is almim diye cunku daha oncede benim adima bi hat almislardi avukatlik oldum borc yuzunden hala odeyemedim,
neyse kardesimin tanidigi telefoncu vardi onu aradik iptal etsin diye bi bakti 322 liralik fatura var odenxek o odenmeden de kapanmiyomus
bebde esime soylendim bagirdim annemin yaninda hemde
yaa evlendigim gunden beri somuruyolar beni yeter artik
ben c.tesi dugun yaptim pazartesi ne car ne yok alip sattilar
daha dugun gunu toplanani salona verdik dugun bitmeden parasi verildi biz eglenicez guya icerde salon pazarligi konuklarin yanunda varmi boyle bisey ya
artik dayanamiyorum alttan alamiyorum gozum dondu iyice
sevmek yetmiyo biyle giderse sonumuz yakin
ailesinden bi kisi girmek istemiyorum yaa esimi bile gormek istemiyorum
alip basimi gitmej istiyorum kimsenin olmadigi bi sehire
kızlaarr gece 2 de burda 2 kere deprem olduu , Erzurumda okuduğum için depreme alışkınım , ama uzun süredir hiç deprem yaşamadım , birde evde yalnız olunca çook korkktuummm
bugün çok tuhaf bir şey oldu kızlar. sabah motorla karşıya geçerken bir kız geldi oturdu karşıma. ben oyun oynadığım için telefonda dikkat etmedim başlarda. sonra bir ara kafayı kaldırdım, bir arkadaşa benzettim. hatta o olduğundan eminim. ama çok rahat bir arkadaştı kendisi. evlendi geçen aylarda. neyse karşımdaki kızın başında türban var, arkadaşta olmadığı halde. biraz dikkatli baktım, şaşırdım. sonra bir daha baktım seslenicem ismini ama o gözlerini kaçırıyor. sonra şaşkınlığı atınca sesleneyim dedim yine rahatsız hareketler yapıyor. ama eminim ben o olduğundan. neyse ben başka tarafa bakmaya başladım. o kız sıkıldı oturduğu yerde. belki ben yanlış algıladım başka yere baktığım için ama sanki gözlerini sildi bir ara. açıkçası çok şaşkındım. hiç tanımıyormuş gibi indik ayrı ayrı motordan. ayıp mı oldu bilmiyorum. çünkü hiç beklemediğim birisi olduğu için şaşkınlıktan uzunca bir süre ismini söylemeye cesaret edemedim. o da konuşmaktan çekinir gibiydi. inşallah oysa görmezlikten geldiğimi ya da o halini yadırgadığımı düşünmemiştir. böyle işte. hayat çok tuhaf...
Merhaba güzeller
Canım sen ne düşünceli insansın.Çok duygulandım inan..
Hafif geçiriyoruz ikimiz de burun akıntısı vb. Onun dışında kk ya giriyorum ama vakit bulamıyorum.
Çok yoğunum..Sabahtan işlerim oluyor bir de uykusuzum bu haftayı bir atlatsam hala halledemediğim bir yığın işim var resmi kurumlarla poff..
Annenin durumuna çok sevindim inşallah daha güzel haberler alırsınız..
Nursena,ne iyi oldu kayıt olman çok sevindim senin adına canım..
Öğretmenlik diyorsun,ne öğretmenliği.?
Seçili sormuşsun seçil evlendi eylül ayında..
Aynur,geçmiş olsun canım deprem den dolayı korkmuşsun,korkma biz varız yanında :)
Ayşeciğim,Allah ağız tadınızı bozmasın canım..Sabırlı olmaya çalışın yeni düzene adaptasyon süreci de gerginlik yaratıyor ..
düzelir Allahın izniyle herşey..
Umuttçuğum,ciclerini iyi günlerde kullan..Yalnız mesajın hani kız çocuklarında olur ya..'' Baaaak annem / babam bana ne aldı'' :) gibi olmuş :)
aparatlarına kavuşmuşsun gözün aydın canım..
Kilo hedefi konusunda senin de yazdığın gibi. ilbatum,ece78,asuman ve toksin de iyi kilo verdiler..Sonra sen mutlu alkışlanacak azimlilersiniz.
Benim üye olduğum dönem de olan arkadaşların hiç biri kilo veremedi zaten. nasıl bir şeyse anlamadım.:)
Bir de Nevra73 adlı bir arkadaş vardı. hatırladığım o yaklaşmıştı hedefine ve kilo verdiği için ayrıldı...
Nevra73 diyetisyen listesiyle herşeyden ölçülü yiyerek her hafta 800 gr.-1 kg dolaylarında düzenli olarak kilo verip gitmişti..
Pek sohbet etmezdi gelir listesini yazar çıkardı :)
Özlemciğim,elbise çook güzelmiş çok beğendim..
cecocuğum,saçlarına ve elbisenin rengine bayıldım...Çok güzel bir yüzün var...hadi biz de zayıflayıp bedenimizi de güzelleştirelim.
Zeynepçiğim,Müge anlı konusunda haklısın ben de gelirim seninle kayıpları bulma konusunda.:)
Birde pankart açarız orda obez hareketi olaraktan.:)
Asucuğum,ben bir simiti bitirdim bu sabah.:)
İradeli hatun seni..
Kek demişsin ben de top kek yaptım eve, şimdi çıkardım fırından :) Çok güzel kokuyor ama zamanım yok yemeye :)
Gittim ben görüşürüz..
Kek demişsin ben de top kek yaptım eve, şimdi çıkardım fırından :) Çok güzel kokuyor ama zamanım yok yemeye :)
Gittim ben görüşürüz..
tünaydınlar millet...
bugün başım ağrıyo, antibiyotiği aksatmaya başladım biraz iyi olur olmaz; o yüzden galiba.....
geçmişte çok birikivermiş, bıdı bıdı bıdı konuşuvermişiz yine tatlı tatlı:))))
bugün güzel bir dua ile giriş yapmak istedim;
Allah'ım gönlümdekilerini hakkımda hayırlı eyle,
Hakkımda hayırlı olanlarada gönlümü razı eyle.....
AMİN
geçmiş olsun canım Allah o korkuyu kimseye yaşatmasınkızlaarr gece 2 de burda 2 kere deprem olduu , Erzurumda okuduğum için depreme alışkınım , ama uzun süredir hiç deprem yaşamadım , birde evde yalnız olunca çook korkktuummm
kilo vermek istiyorsan doğru yerdesinbende zayıflamak istiyorum nolur yardımcı olun banadaa((
sendeki o ses daha ne kadar çatallanabiliyor ki cücüşüm :))) şaka bir yana sen de dikkat et kendine canım. vitaminlerini sakın ihmal etme. gerçi sana diyorum ama ben de neredeyse bir haftadır meyve falan yemiyorumdur. hatta doğru düzgün bir şey yediğim yok. iştahım kaçtı annemin ultrasondan sonra. gerçi iyi de oldu, bir de iştahlı olsam kesin alırdım tüm verdiğim kiloları.
depremde insan ne yapabileceğinden korkuyor zaten, sallanmaktan çok. Allah göstermesin hiçbirimize.
güle güle cücüş. benim için de yürü
aynurcum deprem olmuş geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun
Merhaba güzeller
canımmm geçmiş olsun yeni duydum deprem olduğunu allah korusun şu kış gününde allahım kimseyi evsiz burakmasın
Selam kizlaaaaaaaaar
aynurcum cok gecmis olsun deprem olmus,
bizim bi arkadas vardi türkiyeye gitti uni okumaya Ali diye,
gaziantepte suan, oda dün face yazmis deprem oluyor diye :) bide okadar rahatki mübarek, oturmus tavla oynuyor hala, bide kaybettim diye üzülüyor deli :)))
ordan ögrendim bende, demek marastada olmus, cok gecmis olsun, insallah bidaha olmaz
Canım çok geçmiş olsunBende çok korkarım depremden :26: Rabbim kimseye öyle felaketler yaşatmasın inşallah...Aminnnnnn
geçmiş olsun canım benimmmm......
hangi şehirdeydin sen??
ya canım birde bende ne zamandır senin burcunu sormak istiyordum???
öpüyorum
geçmiş olsun canım Allah o korkuyu kimseye yaşatmasın
Selam fıstıklarr
Baluk yaptım yinnee , hamm yaptımm , oohh miss oldu , yarın balıkçıya gideyimde azcık doldurayım buzluğaa
o senin duyduğun sesin normal haliydi , birde çatallısını duysaydın kahrolurdun valla , ben bile kendi sesime tahammül edemiyordum okulda , çocukları sen düşünn
yürüdüm cücüüm yürüdümm , yoğurdum bitmiştiii , en uzak markete gittim aldımm
kızlarr herkese çook teşekkür ederimm , öpüyorum hepinizi
iyiki varsınızz
MEYRAcım burcumu sormuşsun canım ; İKİZLER burcuyum ben 25 Mayıs 84lüyüm
cücüş sen benden tam 11!!! ay küçükmüşsün :))) kardeşimin burcu ikizler, pek mi geçimsiz, huysuz oluyonuz ne :)))
annem bizdeydi yemek yedik de şimdi çaya ona gitcezgörüşürüz kuzucuklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?