mrb kızlar nette sorun vardı giremedım kaç gundur. nasılsınız. ınş dıyetler guzel gıdıyor. ben hafta ortası dıye çrs gunlerı de tartıya çıkıyorum. bugun çooook sevındım. 90 a yakın olsa 89.... ları gördum tartıda:)) 8 ler 7 lı rakamlarla buluşana kadar benı terk etmez ınş.
hafta sonu kaçırılan öğretmen arkadslarımız serbest kaldı pazar gunu. zavallıları yağmurda çamurda gece yarılarına kadar yurutmüşler.bır daha okula gıdersenız sızı yakalarsak oldururuz. akp zıhnıyetlı öğrencıler yetiştırmeyeceksınız . gerekırsze ıstıfa edeceksınız. dıye tehdıdı yedı geldiler. o kadar ezıyet çekıp geldıler. üzerine bır darbede devletten yedıler.
devlet buyuklerı sagolsun kaymakam bıle bır geçmış olsun demedı. görev yerı degıştırmek dilekçe verdıler. o psikolojı ıle okula devam edemeyeceklerını bıldırdıler. kaymakam bey az puan almışsınız gıtmuışsınız. yerınızı degıiştırmem. istıyorsanız ıstıfa edın demış. ne basbakan ne mıllı eğitim bakanı ne valı bır geçmış olsun bıle demedı.
sevgılı öğretmen arkadslarım artık devletın gözunden tamamen çıkarılmış bır grup olduğumuzu bu olayla tam anlamıyla görmuş olduk.
geçmiş olsun canım Allah o korkuyu kimseye yaşatmasın
kilo vermek istiyorsan doğru yerdesin
aramıza hoşgeldin
kolay gelsin
Eki Görüntüle 553159
Eki Görüntüle 553160
Eki Görüntüle 553161
özür dileyerek başlıyorum söze kusura bakmayın giremiyorum çok yoğunum 2 hafta daha sınavlar bitince rahat bi nefes alcam inşallah bugün sabah tost öğlen 4-5 tane kuru incir ve 1avuç ceviz akşamda tavuk ve salata yedim bi kaç gündür spor yapmaya da vaktim olmuyo bu sınavlar çok kilo aldırcak bana
hepinize iyi akşamlar ve bol kilo kaybı dileyerek kaçıyorum müsadenizle çoookk çalışmam lazım çooookkk
mrb kızlar nette sorun vardı giremedım kaç gundur. nasılsınız. ınş dıyetler guzel gıdıyor. ben hafta ortası dıye çrs gunlerı de tartıya çıkıyorum. bugun çooook sevındım. 90 a yakın olsa 89.... ları gördum tartıda:)) 8 ler 7 lı rakamlarla buluşana kadar benı terk etmez ınş.
hafta sonu kaçırılan öğretmen arkadslarımız serbest kaldı pazar gunu. zavallıları yağmurda çamurda gece yarılarına kadar yurutmüşler.bır daha okula gıdersenız sızı yakalarsak oldururuz. akp zıhnıyetlı öğrencıler yetiştırmeyeceksınız . gerekırsze ıstıfa edeceksınız. dıye tehdıdı yedı geldiler. o kadar ezıyet çekıp geldıler. üzerine bır darbede devletten yedıler.
devlet buyuklerı sagolsun kaymakam bıle bır geçmış olsun demedı. görev yerı degıştırmek dilekçe verdıler. o psikolojı ıle okula devam edemeyeceklerını bıldırdıler. kaymakam bey az puan almışsınız gıtmuışsınız. yerınızı degıiştırmem. istıyorsanız ıstıfa edın demış. ne basbakan ne mıllı eğitim bakanı ne valı bır geçmış olsun bıle demedı.
sevgılı öğretmen arkadslarım artık devletın gözunden tamamen çıkarılmış bır grup olduğumuzu bu olayla tam anlamıyla görmuş olduk.
kızlar selam... Bugün garip üzücü bir gündü sabah kendi annemi aradım daha sonra doktor telaşından arıyamam diye... Ablamı acilinden hastaneye götürmüşler kolu tutmamaya başlamış titreme gelmiş şişmiş kolu.( bu arada kollarında sürekli çıbana benzer bişiler çıkıyordu) sonunda patlak verdi kolunu sargıya aldılar dirseği iltihap kaplamış komple içten antibiyotikle kesicekler iltihabı. şimdi evde ..
Ben sabahtan evden kendimi dışarı nasıl attım bilmiyorum kendimemi üzilim ablamamı bilemedim .. ev dar geldi bana.. Doktora gittim doktoru sevdim adam göğüüsünde kitle vardır demedi ilk söylediği polip olabilir yada süt yapan kanallar damarlar geniş olabilir...
Ultrason çekildi çok şükür herhangi bir şey yok fazlam var meme dokum fazlagülsem mi ağlasam mı doktorun dediği gibi süt kanalları geniş ve halen süt hormonlarım çalışıyormuş o yüzden akıntı oluyormuş....
Bu arada hormon tahlilerimde tertemiz çıktı acıkk kolestrol sınırdaymış diğer doktor öyle demiş ona ben gitmedim kayınvalidem tahlileri gösterdi... spor yapıcak sağlıklı beslenicek ve kilo vericek demiş... Dedim anne tam yerine geldi bu ara çok ciddi bu işte deseydin :)))
Kendim için sevindim ablamı gördüm o halde azıcık üzüldüm ama ilaçları iğneleri iyi gelir inşaallah... bilmiyorum..
Şeyde kötü hemen ha diyip gidilebilecek mesafede değiliz annemlerle ... ben yakacıkta onlar avcılardaa... bilenler bilir istan bul içi seyahet nasıl.. :/:/
Bu arada dün bu leslienin videolarını izledim hakikaten eğlenceli baya istem dışı takılıyorsun ..Yapcemmm bende...
selam hatunlar yorgunluktan bayilicam neredeyse dun kan verdim bayilmadim bu gun yorgunluktan gidicemcok sukur hersey yolunda gitti annem oldu ameliyatini aksam ben yaninda kalmistim bu aksamda ananem kaldi rahmini almaya gerek kalmamis uru alabilmisler rahatlikla..
selam hatunlar yorgunluktan bayilicam neredeyse dun kan verdim bayilmadim bu gun yorgunluktan gidicemcok sukur hersey yolunda gitti annem oldu ameliyatini aksam ben yaninda kalmistim bu aksamda ananem kaldi rahmini almaya gerek kalmamis uru alabilmisler rahatlikla..
Canım benim ablam sıkıyor bide kaç defa uyardık onu... yapma git bi kan tahlili yaptır çözümleyelim diye... ama dinleyen kim..Canım senin adına sevindimGözün aydın önemli birşey değilmiş çok şükür
Ablanada çok ama çok geçmiş olsun
İnşallah oda en kısa zamanda atlatır...aminnnn
Sen kollarındaki yaralardan bahsedince benimde içime bir kurt düştü :26:
Benim kızımın kollarında da bir sürü sivilce var uzun zamandır hatta ara ara irin topluyor. Kaç tane cildiyeye yada doktora gösterdiysemde birşey yok ergenlikten dediler ama açıkcası sen öyle diyince bende korktum.
En son götürdüğüm doktorda yediği birşey alerji yapmış olabilir dedi ama bir türlü ne olduğunu anlayamadık:26:
Şimdi 15 tatili bekliyorum araştırma hastanesine götürmek için. SAbahcı olduğu için okuldan kalmasın diye mecbur bekliyorum çünkü genelde sabahları için randevu oluyor. Öğleden sonra çok kalabalık olduğundan pek ilgilenilmiyor maalesef.
Neyse inşallah bizimkinin kollarındakilerde ablanınkilerde bir an önce geçer
ablana geçmiş olsun canım ilaçla sonuç alınır inşallahkızlar selam... Bugün garip üzücü bir gündü sabah kendi annemi aradım daha sonra doktor telaşından arıyamam diye... Ablamı acilinden hastaneye götürmüşler kolu tutmamaya başlamış titreme gelmiş şişmiş kolu.( bu arada kollarında sürekli çıbana benzer bişiler çıkıyordu) sonunda patlak verdi kolunu sargıya aldılar dirseği iltihap kaplamış komple içten antibiyotikle kesicekler iltihabı. şimdi evde ..
Ben sabahtan evden kendimi dışarı nasıl attım bilmiyorum kendimemi üzilim ablamamı bilemedim .. ev dar geldi bana.. Doktora gittim doktoru sevdim adam göğüüsünde kitle vardır demedi ilk söylediği polip olabilir yada süt yapan kanallar damarlar geniş olabilir...
Ultrason çekildi çok şükür herhangi bir şey yok fazlam var meme dokum fazlagülsem mi ağlasam mı doktorun dediği gibi süt kanalları geniş ve halen süt hormonlarım çalışıyormuş o yüzden akıntı oluyormuş....
Bu arada hormon tahlilerimde tertemiz çıktı acıkk kolestrol sınırdaymış diğer doktor öyle demiş ona ben gitmedim kayınvalidem tahlileri gösterdi... spor yapıcak sağlıklı beslenicek ve kilo vericek demiş... Dedim anne tam yerine geldi bu ara çok ciddi bu işte deseydin :)))
Kendim için sevindim ablamı gördüm o halde azıcık üzüldüm ama ilaçları iğneleri iyi gelir inşaallah... bilmiyorum..
Şeyde kötü hemen ha diyip gidilebilecek mesafede değiliz annemlerle ... ben yakacıkta onlar avcılardaa... bilenler bilir istan bul içi seyahet nasıl.. :/:/
Bu arada dün bu leslienin videolarını izledim hakikaten eğlenceli baya istem dışı takılıyorsun ..Yapcemmm bende...
Eki Görüntüle 553242
Bir gün ikramda bulun, bir sene kazan
Ramazan ayından sonra en faziletli oruç, Allahın ayı olan Muharrem ayında tutulan oruçtur. hadis-i şerifi, bugünlerde tutulan orucun önemini ifade ediyor. Bu hadisin açıklamasını İmam-ı Gazali şöyle yapıyor: Muharrem ayı hicri senenin başlangıcı. Böyle bir yılı oruç gibi hayırlı bir temele dayandırmak ne güzel olur. Bereketinin devamı daha fazla ümit edilir. Gerek Yahudilere benzememek, gerekse orucu tam aşure gününe denk getirmemek için, Muharremin dokuzuncu, onuncu veya onuncu ,on birinci günlerinde oruç tutulması tavsiye ediliyor.
ebet Esyaa appaaaa ben cücüüğüümm , ahahah cücüleyimde cebine gireyim haaa
allah allah ne geçimsizliğimi , huysuzluğumu gördün ayyooolll
Anoşuna selamlarımı ilet , öperim ellerindenn
kızlar selam... Bugün garip üzücü bir gündü sabah kendi annemi aradım daha sonra doktor telaşından arıyamam diye... Ablamı acilinden hastaneye götürmüşler kolu tutmamaya başlamış titreme gelmiş şişmiş kolu.( bu arada kollarında sürekli çıbana benzer bişiler çıkıyordu) sonunda patlak verdi kolunu sargıya aldılar dirseği iltihap kaplamış komple içten antibiyotikle kesicekler iltihabı. şimdi evde ..
Asucum yani 23-24-25 Kasımamı denk geliyo ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?