- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Hanimlar merhaba. Ben de son 5 senedir kilo veremeyen ve hatta her denemede daha fazla kilo alan biri olarak, araniza katilip motive olmak istiyorum. Son 3 senede tup bebek denemelerim oldu -hepsi basarisiz- ve aldigim ilaclar kilomun artmasina yardimci oldu saniyorum. Kilonun da tetikledigi bir glukoz intoleransi -tip 2 seker- tashisi de kondu. Glukophage'a basladim ama duzenli alamadim. Neyse bugun itibariyle, daha disiplinli olacagim (insallah). Hepinize sevgiler.
evet canım 23- 24 ü ya da 24-25 inde tutulabilir canım 2 gün
3 gün tutsak olmazmıı ?
kızlar selam... Bugün garip üzücü bir gündü
selam hatunlar yorgunluktan bayilicam neredeyse dun kan verdim bayilmadim bu gun yorgunluktan gidicemcok sukur hersey yolunda gitti annem oldu ameliyatini aksam ben yaninda kalmistim bu aksamda ananem kaldi rahmini almaya gerek kalmamis uru alabilmisler rahatlikla..
Şöyle ağız dolusu "çok sevindim" diyemiyorummrb kızlar nette sorun vardı giremedım kaç gundur. nasılsınız. ınş dıyetler guzel gıdıyor. ben hafta ortası dıye çrs gunlerı de tartıya çıkıyorum. bugun çooook sevındım. 90 a yakın olsa 89.... ları gördum tartıda:)) 8 ler 7 lı rakamlarla buluşana kadar benı terk etmez ınş.
hafta sonu kaçırılan öğretmen arkadslarımız serbest kaldı pazar gunu. zavallıları yağmurda çamurda gece yarılarına kadar yurutmüşler.bır daha okula gıdersenız sızı yakalarsak oldururuz. akp zıhnıyetlı öğrencıler yetiştırmeyeceksınız . gerekırsze ıstıfa edeceksınız. dıye tehdıdı yedı geldiler. o kadar ezıyet çekıp geldıler. üzerine bır darbede devletten yedıler.
devlet buyuklerı sagolsun kaymakam bıle bır geçmış olsun demedı. görev yerı degıştırmek dilekçe verdıler. o psikolojı ıle okula devam edemeyeceklerını bıldırdıler. kaymakam bey az puan almışsınız gıtmuışsınız. yerınızı degıiştırmem. istıyorsanız ıstıfa edın demış. ne basbakan ne mıllı eğitim bakanı ne valı bır geçmış olsun bıle demedı.
sevgılı öğretmen arkadslarım artık devletın gözunden tamamen çıkarılmış bır grup olduğumuzu bu olayla tam anlamıyla görmuş olduk.
Gözün aydın :) Önemli bir şey yokmuş çok sevindim :) Ablana da acil şifalar dilerim.kızlar selam... Bugün garip üzücü bir gündü sabah kendi annemi aradım daha sonra doktor telaşından arıyamam diye... Ablamı acilinden hastaneye götürmüşler kolu tutmamaya başlamış titreme gelmiş şişmiş kolu.( bu arada kollarında sürekli çıbana benzer bişiler çıkıyordu) sonunda patlak verdi kolunu sargıya aldılar dirseği iltihap kaplamış komple içten antibiyotikle kesicekler iltihabı. şimdi evde ..
Ben sabahtan evden kendimi dışarı nasıl attım bilmiyorum kendimemi üzilim ablamamı bilemedim .. ev dar geldi bana.. Doktora gittim doktoru sevdim adam göğüüsünde kitle vardır demedi ilk söylediği polip olabilir yada süt yapan kanallar damarlar geniş olabilir...
Ultrason çekildi çok şükür herhangi bir şey yok fazlam var meme dokum fazlagülsem mi ağlasam mı doktorun dediği gibi süt kanalları geniş ve halen süt hormonlarım çalışıyormuş o yüzden akıntı oluyormuş....
Bu arada hormon tahlilerimde tertemiz çıktı acıkk kolestrol sınırdaymış diğer doktor öyle demiş ona ben gitmedim kayınvalidem tahlileri gösterdi... spor yapıcak sağlıklı beslenicek ve kilo vericek demiş... Dedim anne tam yerine geldi bu ara çok ciddi bu işte deseydin :)))
Kendim için sevindim ablamı gördüm o halde azıcık üzüldüm ama ilaçları iğneleri iyi gelir inşaallah... bilmiyorum..
Şeyde kötü hemen ha diyip gidilebilecek mesafede değiliz annemlerle ... ben yakacıkta onlar avcılardaa... bilenler bilir istan bul içi seyahet nasıl.. :/:/
Bu arada dün bu leslienin videolarını izledim hakikaten eğlenceli baya istem dışı takılıyorsun ..Yapcemmm bende...
Ne güzel haber. :) Gözünüz aydın, her şey yolunda gitmişselam hatunlar yorgunluktan bayilicam neredeyse dun kan verdim bayilmadim bu gun yorgunluktan gidicemcok sukur hersey yolunda gitti annem oldu ameliyatini aksam ben yaninda kalmistim bu aksamda ananem kaldi rahmini almaya gerek kalmamis uru alabilmisler rahatlikla..
Merhaba hoşgeldin :)Hanimlar merhaba. Ben de son 5 senedir kilo veremeyen ve hatta her denemede daha fazla kilo alan biri olarak, araniza katilip motive olmak istiyorum. Son 3 senede tup bebek denemelerim oldu -hepsi basarisiz- ve aldigim ilaclar kilomun artmasina yardimci oldu saniyorum. Kilonun da tetikledigi bir glukoz intoleransi -tip 2 seker- tashisi de kondu. Glukophage'a basladim ama duzenli alamadim. Neyse bugun itibariyle, daha disiplinli olacagim (insallah). Hepinize sevgiler.
Sağol Yenacığım. :) Sen sorunca yazdım ama fazla mı keyifli anlatmışım? Atla deve değil aslında ama asla alışverişe çıkmayan kocam uğraşıp benim istediklerimi almış; bir de 16 saatlik yoldan getirmiş ya pek kıymete bindi; buldumcuk oldum sanırım :)...Umuttçuğum,ciclerini iyi günlerde kullan..Yalnız mesajın hani kız çocuklarında olur ya..'' Baaaak annem / babam bana ne aldı'' :) gibi olmuş :)
aparatlarına kavuşmuşsun gözün aydın canım..
Kilo hedefi konusunda senin de yazdığın gibi. ilbatum,ece78,asuman ve toksin de iyi kilo verdiler..Sonra sen mutlu alkışlanacak azimlilersiniz.
Benim üye olduğum dönem de olan arkadaşların hiç biri kilo veremedi zaten. nasıl bir şeyse anlamadım.:)
Bir de Nevra73 adlı bir arkadaş vardı. hatırladığım o yaklaşmıştı hedefine ve kilo verdiği için ayrıldı...
Nevra73 diyetisyen listesiyle herşeyden ölçülü yiyerek her hafta 800 gr.-1 kg dolaylarında düzenli olarak kilo verip gitmişti..
Pek sohbet etmezdi gelir listesini yazar çıkardı :)
...
Hanimlar merhaba. Ben de son 5 senedir kilo veremeyen ve hatta her denemede daha fazla kilo alan biri olarak, araniza katilip motive olmak istiyorum. Son 3 senede tup bebek denemelerim oldu -hepsi basarisiz- ve aldigim ilaclar kilomun artmasina yardimci oldu saniyorum. Kilonun da tetikledigi bir glukoz intoleransi -tip 2 seker- tashisi de kondu. Glukophage'a basladim ama duzenli alamadim. Neyse bugun itibariyle, daha disiplinli olacagim (insallah). Hepinize sevgiler.
gözünüz aydın canım çok şükür kurtulmuşlar..yetkililerde yetkilerini hatırlar icabını yerine getirirler inşaAllahmrb kızlar nette sorun vardı giremedım kaç gundur. nasılsınız. ınş dıyetler guzel gıdıyor. ben hafta ortası dıye çrs gunlerı de tartıya çıkıyorum. bugun çooook sevındım. 90 a yakın olsa 89.... ları gördum tartıda:)) 8 ler 7 lı rakamlarla buluşana kadar benı terk etmez ınş.
hafta sonu kaçırılan öğretmen arkadslarımız serbest kaldı pazar gunu. zavallıları yağmurda çamurda gece yarılarına kadar yurutmüşler.bır daha okula gıdersenız sızı yakalarsak oldururuz. akp zıhnıyetlı öğrencıler yetiştırmeyeceksınız . gerekırsze ıstıfa edeceksınız. dıye tehdıdı yedı geldiler. o kadar ezıyet çekıp geldıler. üzerine bır darbede devletten yedıler.
devlet buyuklerı sagolsun kaymakam bıle bır geçmış olsun demedı. görev yerı degıştırmek dilekçe verdıler. o psikolojı ıle okula devam edemeyeceklerını bıldırdıler. kaymakam bey az puan almışsınız gıtmuışsınız. yerınızı degıiştırmem. istıyorsanız ıstıfa edın demış. ne basbakan ne mıllı eğitim bakanı ne valı bır geçmış olsun bıle demedı.
sevgılı öğretmen arkadslarım artık devletın gözunden tamamen çıkarılmış bır grup olduğumuzu bu olayla tam anlamıyla görmuş olduk.
Allah kabul etsin cecoşumAblacığım paylaştığın dua için Allah senden de razı olsun
Gerçekten çok güzel bir dua hemen oturup okudumRabbim kabul eder inşallah hepimizin dualarını ...
gözün aydın canım tahlillerin temiz çıkmış.kızlar selam... Bugün garip üzücü bir gündü sabah kendi annemi aradım daha sonra doktor telaşından arıyamam diye... Ablamı acilinden hastaneye götürmüşler kolu tutmamaya başlamış titreme gelmiş şişmiş kolu.( bu arada kollarında sürekli çıbana benzer bişiler çıkıyordu) sonunda patlak verdi kolunu sargıya aldılar dirseği iltihap kaplamış komple içten antibiyotikle kesicekler iltihabı. şimdi evde ..
Ben sabahtan evden kendimi dışarı nasıl attım bilmiyorum kendimemi üzilim ablamamı bilemedim .. ev dar geldi bana.. Doktora gittim doktoru sevdim adam göğüüsünde kitle vardır demedi ilk söylediği polip olabilir yada süt yapan kanallar damarlar geniş olabilir...
Ultrason çekildi çok şükür herhangi bir şey yok fazlam var meme dokum fazlagülsem mi ağlasam mı doktorun dediği gibi süt kanalları geniş ve halen süt hormonlarım çalışıyormuş o yüzden akıntı oluyormuş....
Bu arada hormon tahlilerimde tertemiz çıktı acıkk kolestrol sınırdaymış diğer doktor öyle demiş ona ben gitmedim kayınvalidem tahlileri gösterdi... spor yapıcak sağlıklı beslenicek ve kilo vericek demiş... Dedim anne tam yerine geldi bu ara çok ciddi bu işte deseydin :)))
Kendim için sevindim ablamı gördüm o halde azıcık üzüldüm ama ilaçları iğneleri iyi gelir inşaallah... bilmiyorum..
Şeyde kötü hemen ha diyip gidilebilecek mesafede değiliz annemlerle ... ben yakacıkta onlar avcılardaa... bilenler bilir istan bul içi seyahet nasıl.. :/:/
Bu arada dün bu leslienin videolarını izledim hakikaten eğlenceli baya istem dışı takılıyorsun ..Yapcemmm bende...
sizinde gözünüz aydın eriny cim annen atlatmış hayırlısıyla.Allah birdaha böyle sıkıntılar yaşatmasınselam hatunlar yorgunluktan bayilicam neredeyse dun kan verdim bayilmadim bu gun yorgunluktan gidicemcok sukur hersey yolunda gitti annem oldu ameliyatini aksam ben yaninda kalmistim bu aksamda ananem kaldi rahmini almaya gerek kalmamis uru alabilmisler rahatlikla..
neyseki göğsünde korktumuz bişey çıkmadı geçmiş olsunkızlar selam... Bugün garip üzücü bir gündü sabah kendi annemi aradım daha sonra doktor telaşından arıyamam diye... Ablamı acilinden hastaneye götürmüşler kolu tutmamaya başlamış titreme gelmiş şişmiş kolu.( bu arada kollarında sürekli çıbana benzer bişiler çıkıyordu) sonunda patlak verdi kolunu sargıya aldılar dirseği iltihap kaplamış komple içten antibiyotikle kesicekler iltihabı. şimdi evde ..
geçmiş olsun sevindim iyi olmuş bak korktuğun olmadı acil şifalar diliyorumselam hatunlar yorgunluktan bayilicam neredeyse dun kan verdim bayilmadim bu gun yorgunluktan gidicemcok sukur hersey yolunda gitti annem oldu ameliyatini aksam ben yaninda kalmistim bu aksamda ananem kaldi rahmini almaya gerek kalmamis uru alabilmisler rahatlikla..
asuuuuuuuuuuuuuuuuuuu oruççççççççççççççççççç tatammammm da sonrasında gelen ve yapıcamız aşuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nolceeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkcanım muharrem ayı içersinde tutulan oruçlar makbul Allahın izniyle istediğin kadar tutabilirsin ama aşure orucu için 2 gün tutmak yeterliymiş
herkez uyuyo hala asuda gelmemişş
bu arada haftaya çarşamba kızın okulunda kurabiye günü bende çocuklar için deişik ne yapabilirim kızlar fikir verin
hayırlı sabahlar
2 gün üstüste erken kalkınca bu sabah ayılamadım kızları gönderip yattım saat 10 a kadar şimdi de eşime kahvaltı hazırladım ben yemedim gün var diye şimdi de öğlen için küçük kızıma yemek hazırlayacağım sonra da hazırlanıp giderim
nursena aşure konusuna girmeyi hiiiiiiiiiiiiiç istemiyorum ama eşim yap mutlaka dedi e bir de gelenler olacak napcaz bilmiyorum
bugün tartıldım gram eksilme yok çok üzüldüm 100 gr eksi bile bana çok iyi gelecek oysaki
ah meryemim birakmiyo dertler beni hep iyi niyetimden, bizim vın vardi nete girmek icin benim adima ama abisi yengesi kullaniyo simdi konusmuyoruz diye kapatim dedum fatura odemezlerse basima is almim diye cunku daha oncede benim adima bi hat almislardi avukatlik oldum borc yuzunden hala odeyemedim,
neyse kardesimin tanidigi telefoncu vardi onu aradik iptal etsin diye bi bakti 322 liralik fatura var odenxek o odenmeden de kapanmiyomus
bebde esime soylendim bagirdim annemin yaninda hemde
yaa evlendigim gunden beri somuruyolar beni yeter artik
ben c.tesi dugun yaptim pazartesi ne car ne yok alip sattilar
daha dugun gunu toplanani salona verdik dugun bitmeden parasi verildi biz eglenicez guya icerde salon pazarligi konuklarin yanunda varmi boyle bisey ya
artik dayanamiyorum alttan alamiyorum gozum dondu iyice
sevmek yetmiyo biyle giderse sonumuz yakin
ailesinden bi kisi girmek istemiyorum yaa esimi bile gormek istemiyorum
alip basimi gitmej istiyorum kimsenin olmadigi bi sehire
sağol Esracım , iyiyim bişeyim yok ama korktum maleseff
sağol Gözdecim , Maraş / Elbistandayım canım ben , deprem pazarcıkta oldu 4.4 ve 4.7 büyüklüğünde ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?