Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin aramıza kararlı ve daimi olursan verirsin inşallah kiloları azmin bol olsun

kızlar selam... Bugün garip üzücü bir gündü

Nimrelcim gecmis olsun, ablana üzüldüm, insallah ilaclarla gecer hemen iltihapi,
senin icinde sevindim, bak önemli bisey yokmus cok sükür :)

canim cok cok gecmis olsun annene, rahmini almayada gerek kalmamis ne güzel, insallah cabuk toparlar

bugünkü menüm:

omlet + 1 dilim kaşar peyniri + 1 dilim çok tahıllı ekmek
hellimli salata
altınbaşak + 1 bardak süt

birkaç gündür akşam salata yiyemedim, baktım kg vermem durdu hemen başladım yine

İyi geceler kızlar :) Yatmadan mesajlara göz atmak ve yazmak istedim. Önümüzdeki birkaç gün çok sık giremeyebilirim, yarın akşam da öbür gün akşam da, Cumartesi akşam da programımız var. İki küçük çocuklu bir çift olarak uzuuuun bir zamandır üst üste bir şeyler yap(a)mıyorduk. Bir anda gelişti programlar.

Benim hal ve gidişim çoook kötü. Yarın çok hafif geçirmeyi başarırsam belllki aynı çıkabilirim Cuma gününe O da zor, yarın akşam bir kutlama yemeğine davetliyiz çünkü İlla ki yerim bir şeyler...
İyice saldım ipin ucunu. Bu kiloma razı gibi bir ruh haline büründüm bu da hiç hoşuma gitmiyor. Umarım bir motivasyon rüzgarı eser de yoluma devam edebilirim.

Şöyle ağız dolusu "çok sevindim" diyemiyorum Haberlerde görmüştüm kurtulduklarını, sevinmiştim. Ama gördükleri muameleye çok üzüldüm. Geçmiş olsun demekten başka şey gelmiyor elden
Gözün aydın :) Önemli bir şey yokmuş çok sevindim :) Ablana da acil şifalar dilerim.
Ne güzel haber. :) Gözünüz aydın, her şey yolunda gitmiş Kısa zamanda taburcu olur inşallah.
Merhaba hoşgeldin :)
Sağol Yenacığım. :) Sen sorunca yazdım ama fazla mı keyifli anlatmışım? Atla deve değil aslında ama asla alışverişe çıkmayan kocam uğraşıp benim istediklerimi almış; bir de 16 saatlik yoldan getirmiş ya pek kıymete bindi; buldumcuk oldum sanırım :)
Çok güzel kilo veren arkadaşlarımız var, ilk aklıma gelenler toksin, Asuman ve Özlem (özka) 30 kilodan fazla verip geri almayan, yepyeni birer insan olan ikonlarımız :) Ama ben kilo cetvelindeki son hedefe ulaşanları merak etmiştim. En fazla 2-3 kişi var galiba...
...

Aynur, geçmiş olsun canım. Depremin şiddeti hafif de olsa stresi etkiliyor inanı. Neyse ki hafif geldi geçti...

...

Özlem, elbiseni çok beğendim canım. Sadece düğüne değil başka zaman bir özel günde de giyebileceğin şık bir elbise. Resimlerini bekleyeceğiz

hoşgeldin canım aramıza

ahh o ilaçlar yokmuo ilaçlarr , neyse sen kararlı olduktan sonra gider bu kilocuklar inşAllahh

hadi bakalım gazan mübarek olsunn

kendinden bahsetsene biraz , boy ? kilo ?

hayırlı geceler kızlaarr
çok uykum geldi ama bakabildiğim kadar bir göz atayım

gözünüz aydın canım çok şükür kurtulmuşlar..yetkililerde yetkilerini hatırlar icabını yerine getirirler inşaAllah

Ablacığım paylaştığın dua için Allah senden de razı olsun
Gerçekten çok güzel bir dua hemen oturup okudum Rabbim kabul eder inşallah hepimizin dualarını ...
Allah kabul etsin cecoşum

gözün aydın canım tahlillerin temiz çıkmış.
ablanada geçmiş olsun

sizinde gözünüz aydın eriny cim annen atlatmış hayırlısıyla.Allah birdaha böyle sıkıntılar yaşatmasın

günayydınnn kızceler nasılsınız sabah namazını kıldım bi bakam dedim muharrem ayı hayırlara vesile olur dualarımız kabul olur inşallah

neyseki göğsünde korktumuz bişey çıkmadı geçmiş olsun

ablanada allah şifa versin düzelir inşallah
geçmiş olsun sevindim iyi olmuş bak korktuğun olmadı acil şifalar diliyorum
canım muharrem ayı içersinde tutulan oruçlar makbul Allahın izniyle istediğin kadar tutabilirsin ama aşure orucu için 2 gün tutmak yeterliymiş
asuuuuuuuuuuuuuuuuuuu oruççççççççççççççççççç tatammammm da sonrasında gelen ve yapıcamız aşuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nolceeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkk

pöff diyetteyken kapı çalınıp üzeri narlı cevizli fındıklı fıstıklı aşureee nedcezz yafffff onada bi çare disen yaaa

öpüldünüz herkeze hayırlı günler benim adam görse gene sölenir sabah kahvaltı hazırlamaya zor kalkar oturmuş çene çalıyo topikte diye
hoş bende aynen böle yaparımmm

odaaa :18::18::18::18::18::18::18::18: böyle gider işe:)

herkez uyuyo hala asuda gelmemişş

bu arada haftaya çarşamba kızın okulunda kurabiye günü bende çocuklar için deişik ne yapabilirim kızlar fikir verin

gunaydın kızlar...

gune oruçlu basladım. akşam ne yıyeceğimide bılmıyorum. okuldayım. sabahtan beri stajerlerı fırçalıyorum. mıdeme kramlar gırdı. ınsan ıyı nıyet gösterınce ne ıyı kullanılıyor. neyse kısa surede benım bu kızları toparlamam lazım. yoksa bebeler eğitimsız kalıyor...lay lay lom ıle geçiyor zaman.

yarın kızımı okula getıreceğim. azıcık çocuk görsunde sosyalleşsın. bu arada kızlar 27 kasımda eşimle tanışmamızın ıkıncı yıldönumu. eşım sabır göstermeyen çok çabuk sıkılan bırı. bende ona azıcık sabır göstereceği 500 parçalık bır puzzel yaptıracağım. resımlerde de hem kendımızı kemde kızımın ellerıne ayaklarına yuzuklerımızı takıp fotolar çektım.
forum trsıtesınden bır arkads buldum o fotoshop ıle onalrı bana bırleştırecek. bakalım merakla beklıyorum nasıl olacağını. vee eşim onu tamamlar mı onu da bılmıyorum yaa:))

ya offf bür sürü alıntı yapmıştım hepsi gitti (

aklımda kalanları yazayım;

aynurcmm geçmiş olsun canm, Rabbim bir daha yaşatmasın..
katrem huzurlu mutlu nice senelere kavuşursunuz inş eşin ve çocuğunla...

hasta olan ve hasta yakınları olanlara geçmiş olsun..

hastalığı iyi çıkanların adına sevindim, Rabbim korktuğumuz yerlere uğratmasın...

arnazar; arkadaşların için çok sevindim ama öğretmenlik mesleği adına büyük bir yıkım.. bu şekilde destek olunmuyor, sonra da eğitim bekleniyor, o öğretmenler bu psikolojiyle nasıl verimli olacak.. destek sıfır, beklenen verim yüzde 1 milyon... nerde o 1 harf öğretene 40 yıl köle olanlar???

aklıma gelmeyen arkadaşlardan da özür diliyorum, hepinizi takip ediyorum ama vaktim çok kısıtlı oluyor, geçmişi okuyup çıkıyorum, oğluşumun 7. dişi patladı, bugün biraz daha rahattı ve uyku saatinde uyudu.. 4-5 gündür ishal kusma ateş hepsi vardı, küçük yerde olmanın sıkıntısı da tabi.. ilk ateşlendiği gecenin sabahında doktora gittik, bu ara herkes aynı şikayetle geliyor deyip verdi ilaçları, enfeksiyon vardır dedi hiç tahlil falan yapmadan.. 2 kez verdim sadece mide bulantısı için olanı, antibiyotiği falan vermedim, iyi ki vermemişim, dişi patlayınca rahatladı yavrum..

diyetime gelinceeeeeee.....
bugünlerde iyi gidiyor çok şükür.. diyetisyenime gidemedim bir türlü, bu haftasonu inş gideceğiz..

herkez uyuyo hala asuda gelmemişş

bu arada haftaya çarşamba kızın okulunda kurabiye günü bende çocuklar için deişik ne yapabilirim kızlar fikir verin

hayırlı sabahlar
2 gün üstüste erken kalkınca bu sabah ayılamadım kızları gönderip yattım saat 10 a kadar şimdi de eşime kahvaltı hazırladım ben yemedim gün var diye şimdi de öğlen için küçük kızıma yemek hazırlayacağım sonra da hazırlanıp giderim
nursena aşure konusuna girmeyi hiiiiiiiiiiiiiç istemiyorum ama eşim yap mutlaka dedi e bir de gelenler olacak napcaz bilmiyorum
bugün tartıldım gram eksilme yok çok üzüldüm 100 gr eksi bile bana çok iyi gelecek oysaki

günaydın kızlar,

kalkalı baya oldu ama anca girebildim. sabah ağzım gözüm şiş ve dolu uyanıyorum. sanırım doktora gitmeden geçmeyecek. yarın jinekoloğa kontrole gidicem geçmezse kbb da giderim. evi de süpürmem lazım ama hiç halim yok...

geçmişe baktım. aşure falan dediniz beni tam 12den vurdunuz. Nursenacım ben de çok kokruyorum gelecek aşurelerden. çok severim.

Umutcum bence giden motivasyon için uzun zaman aradan sonra üst üste program yapmak çok etkili. eminim sen de haftasonu yeniden başlıyorum diyeceksin.

Günaydın Asumancım,

evde çocuk olunca diyet yapmak, yediklerine dikkat etmek de ayrı zor. üzülme lütfen, bence birden gidecek kilolar. sen yine dikkat et canım yediklerine.

Canım üzme kendini, seni çok çok iyi anlıyorum. Eşinle sakince konuş, bak biz o kadar sıkıntı çekiyoruz, abinle konuş ödesinler borcu ve kapatalım vın'ı de. Erkekler malesef ailelerinle ilgili durumlarda olaya objektif bakamıyor, böyle birşey için huzurunu bozmaya değmez. Benim eşim de evlendiğimizden beri duygusal olduğu için çok hata yaptı. Biz herşeyimizi kendimiz yaptık, bir lira bile harcatmadık ailesine ki daha da borca girmesiler diye. Buna rağmen evlendikten sonra eşim olmayan parayı gönderdi,kardeşi askerdeydi ona ayrı ailesine ayrı gönderdi. Sonra ben iş buldum da dağ gibi biriken borcu ödedik ama ben iş bulamasaydım napardık bilmiyorum. Şimdi eşim hatasını anladı ama iş işten geçti, ben de çok çeliştim kendimle, bu çocuk neden bizi düşünmüyo neden böyle yapıyo diye. Şimdi ben de elime geçen her kuruşu biriktiriyorum. Mesela biz evlenirken eşim alesine herşeyi ben yaparım siz kafanıza takmayın dedi, şimdi eşimin kardeşi evleniyo ama o baştan beri annesine anne bana düğünde ne takıncaksın diyip duruyodu. Mecburen olmayan parayla kredi çekip bilezik aldılar oğullarına. Biz bana takılacak bilezikleri bile eşimle kendimiz almıştık.

Sen gene de soğukkanlı ol canım, kendini kullandırma ama eşinle güzelce konuş,kimse kimsenin emeğini sömüremez

sağol Esracım , iyiyim bişeyim yok ama korktum maleseff

sağol Gözdecim , Maraş / Elbistandayım canım ben , deprem pazarcıkta oldu 4.4 ve 4.7 büyüklüğünde ...

Canım çok geçmiş olsun. Çok dikka et kendine, orada aktif fay var, korkutmak istemem ama ne olacağı belli olmaz. Deprem çantanı mutlaka hazırla,böyle durumlarda panik yapınca dhaa kötü oluyo, düzce depreminde ben dilimi yutmuştum korkudan.

Kızlar dün benim doğum günümdü. Tam tamına 30 oldum bennn

Eşim bana hediye olarak bilezik almış. Bana söz vardı, düğünden sonra herşeyi satmıştık, parası oldukça alıcaktı bana bilezik. Taktığımdan değil ama ev alırken felan kullanmak istiyorum onları, ben boşu boşuna bozdurmuştum bilezikleri. Eee düğünden sonra borçlara mı yetişelim, eşimin ailesine de yardıme delim, kardeşine mi para gönderelimn derken 1 çeyreğim bile kalmamıştı. Neyse akşam da yeşilköyde bi Rum meyhanesine gittik. Ben bir kadeh şarap içtim, o kadar yedim ki size anlatamam. İkram olarak ne getirdilerse yedim. Sonra karnım davul gibi şişti, biraz yürüdük eve gelmeden. Bugün ve yarın çok dikkat etmem lazım yediklerime

Bu arafa hasta oldum dün, bebek yok henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…