Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

doğum günün kutlu olsun Özlemcim. insan 30undan sonra bilinçleniyor, öncesinde yaşadıklarını çok da seçemiyor. inşallah hayatın bundan sonra hep istediğin gibi olur.

selamun aleyküm
kızlar bugün bizim nişanımız var nişandan sonra girebilirsem görüşürüz.

özkacım doğum günün kutlu olsun Allah hayırlı uzun ömürler versin
bugünde benim doğum günüm bende tam 48 yaşıma girdim :44: ihtiyarladım ben yaaaa
ben yaşlı ve hasta bir garıyaamm

Kızlar dün benim doğum günümdü. Tam tamına 30 oldum bennn

bugünde benim doğum günüm bende tam 48 yaşıma girdim :44: ihtiyarladım ben yaaaa
kızlarrr doğum gününüzü kutluyorum sağlıklı mutlu bir hayat diliyorum sizlere

yaşlandım da ne demek dafi ablam valahi hala diyetinde sporunda kendine bakan bir kadınsın

doğum günün kutlu olsun Dafi abla. Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. ne yaşlısı sen hepimize toz toplatırsın, maşallah .

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :122: :122:

Hepinize hayırlı ve az kalorili günler diliyorummmmm

Sabahtan beri bir orayı topla bir burayı topla sinir olduyorum :26: bugün reglm doğru dürüst başladı sonunda ve ben kendimi inanılmaz halsiz hissediyorum. Aslında Spor salonuna gitmesemmi diye düşündüm bir ara ama inat ettim bir kere kıvırırsam yine kıvırabilirim korkusuna zorlada olsa gidiceğim nasılsa oraya gidince içime birşey kaçmış gibi zevkle sporumu yapıyorum son ses müzik eşliğinde
Hem belki o bananeyle iyice reglm sökülürde rahatlarım

Küçük kız sabaha karşı altına yapmış :26: uykudan uyanıp birde yatak yorganla uğraşmak küfür gibi geldi ama sonuçta bezi bıraktığından beri 2nci vakamız
Bir buçuk saat sonra kızı okula göndermek için uyandım hadi o gitti felaket uykum var diye bir daha yattım bu seferde eşim uyandırdı beni geçirmiyormusun diye :26: Anam sabah sabah uykumu bölüp bölüp durdular tabı kızçelerime kıyamadığım için onlara laf yokda eşime ufaktan sabah sabah sitem ettim yaw kapının yerini biliyorsun sabaha karşıda uyandığımı biliyorsun bari sen sessizce gitseydin ya diye nasıl gülüyor uyku sersemi huysuz haline bayılıyorum senin diye
Bir daha yatayım dedim inatla ama bu seferde uyku tutmadı fazla ve sonunda pes edip kalktım

Şimdide öğlenlik birşeyler hazırlayayımda kızda okuldan geldi karnını doyurayım spora gitmeden bende yemeğimi yemiş olurum gelincede sırf salata yerim artık akşamlık

İkinizinde doğum günü kutlu olsun
Rabbim hepinize uzun sağlıklı, zayıf ve mutlu nice doğum günleri nasip eder inşallah Aminnnnnnnnn

Bu arada ablacığım yaşlanıyoruz da ne demek sen hepimizi cebinden çıkartırsın valla yaa
RAbbim gönlündekilerin hepsini hayırlı eylesin ve önüne sunsun inşallah aminnnnnnnn
Yüreğide kendi kadar genç ve güzel ablacığımmmmmmmm

kızlar bana deli cesareti geldi sanırım sabah gittim asure malzemesi aldım.

nohutu bugdayı faslyeyi ıslattım..ilkkez yapcam.
gerisini bilmiyorum anneme de sormk istemiyorum kendim becereym die..

ama netten kopya cekerim:) sizlerin yardımınızı beklerim

bu arada show tv de taylan kümeli var diet mevzuusunda konusuyor haberiniz olsun

Son düzenleme:
özka ve dafiiidoğum gününüz kutlu olsunnnn allah uzun hayırlı ömür versin

özka seneye inşallah yavrucuğunla kutlarız doğum gününü

Selam kızlar :)

Saba Tümerde Taylan Kümeli'yi dinlediniz mi ya?

Bir diyet listesi verdi. Herhalde ayda 1000 TL ye bile işin içinden zor çıkılır :) Hindi fümelermiş, ananaslar, garip garip meyveler, peynirler, wasa diye bişi flan nerden bulunacaksa bir de onlar :)
Sosyetik diyet hazırlamışlar resmen :)

Bu arafa hasta oldum dün, bebek yok henüz

Allah hayırlı yaşlar versin, eşinle sevdiklerinle nice mutlu senelere :)

Yediklerin için de vicdan azabı çekme, özel bir gün sonuçta bişi olmaz :)

özlemcim nice saglıklı bebekli yıllar dilerim
maşallah 48 hiç göstermiyorsun ALLAH MUTLU SAGLIKLI YILLAR NASİP ETSİN DAFİCİM

Dogum gününüz kutlu olsun canlaaaaaaar, özlemcim esin ne güzel düsünmüste bilezik almis,
aynisini dafi ablamada isteriz

Selam kizlaaar, insallah iyisinizdir,
ben dün aksam isten sonra kizkardesime gittim mis gibi pizza yapmis,
valla 2-3 dilim yedim ne yalan söyliyim, bir iki kasikta kisir yedim,
dün aksam biraz cok kacti ya bugun az yemeliyim,
aksama bakalim bi salata hazirliyim diyorum, isten gelincede insanin cani hic istemiyorki anacim,
yarinda tarti günü, dikkat etmeliyim valla :))

selamlar hanımlar..

bu hafta hiç gelemedim işlerim o kadar yoğun ki bu hafta, telefonla bile konuşamıyorum nerdeyse.
pazartesi zaten ofise gelemedim stok sayımımız vardı oraya gittim. salı günü toplantılar. dün akşam da mesaiye kaldım 8.de çıktım.
bugün de anca fırsat bulabildim.
arada bir de oğlum kulak iltihabı oldu. pazar gününden beri ateşli, okula gitmedi. kayınvalidem sağolsun geldi baktı bizde.
bugün okula gönderdim ama hafif hararetliydi sanki sabahtan gene de önlem olarak ilacını verdim ve de çantasına koydum.

geçmiş sayfalara bakmamın imkanı yok maalesef
herkesler iyidir inşallah ama bu sayfada özlem ve dafi'nin doğum güün olduğunu okudum. nice mutlu yıllar dilerim ikisine de sağlıkla ve mutlulukla.
inşallah yeni yaşlarında hayatlarında kilo da dahil olmak üzere hiç problemleri olmaz

benim kilom sabitlendi gibi dün akşam mesaiye de ayıptır söylemesi kebap türü şeyler söylendi.. ben 1 lahmacun+ ayran ve de biraz çiğ köfte yedim ama pişman oldum sonra. keşke herkesten ayrı salata falan söyleseydim diye ama zaten sinirliydim bir de millet kebap yerken otlansam daha da sinirim bozulacaktı

Alessandracim gecmis olsun ogluna canim,
kebablar icinde üzülme, bu aksam salata yersin dengelersin insallah :))

25 dakka lesli yaptim geldim kizlaaar
bu hafta az oldu sporum , insallah haftaya daha cok olur

Dün yatagimin üzerine oturmustum coraplarimi giyeyim diye,
aynada tam karsima denk geldi, kendimi gördüm.
Shoka girdim, ben kendimi hic böyle bilmiyordum, ben bukadar sisman oldugumu bilmiyordum,
oturunca etlerde yayildi tabi, okadar kötü bir görüntü olustuki, kendimi sandigimin 2 kati gördüm kendimi,
aynada kendime bakinca, kendimi bukadar cirkin ve sisman görmüyordum,
kendi gözüme daha normal geliyormusum demekki, ne tuhaf dimi ??
Halbuki resimlerde filan genelde normal halim ortaya cikiyor,
cok cok üzüldüm,
sonrada bütün gün kendimi kötü hissettim, utandim bu halimden,
incelmeliyim böyle olamam artik

kendimden nefret etmek üzereyim

beeen geldiimm canlaarr
ben bugün sağlık ocağına gittim boğazımı üşütmüşüm şişmiş biraz bende ilerlemeden tedavi olayım dedim:2:
bugün menum iyi gitti sabah hep aynı zaten öğlen 1 adet hurma yedim ikindiden sonra 1 tabak ıspanak yemeği e yarım kase sulu köfte akşam da 1 kase yoğurt yedim.akşam 1 meyve yerim sadece
ayrıca 45dk lesliemi yaptım ama bu hafta sanki kilo veremedim gibime geliyor tartılmıyorum yarını bekliyorum

doğum gününüz kutlu olsun resimlerinizi gördüm hiiçç te ihtiyar değilsiniz maşallahınız var

canım ilk yapıyorsun ya emin ol çok lezzetli olur ellerine sağlık şimdiden afiyet olsun

bazen aynı durum bende de oluyor canım ama sakın kendinden utanma çünkü bu günler geçecek vücudumuz inceldiğinde sağlıklı bir psikolojiye sahip olamamız gerekiyor nice insanlar var kilolarından kurtuluyor ama utangaçlıkları kalıyor içlerinde. hoş sen zaten kendine güveni olan bir bayansın

Günaydın Asumancım,

evde çocuk olunca diyet yapmak, yediklerine dikkat etmek de ayrı zor. üzülme lütfen, bence birden gidecek kilolar. sen yine dikkat et canım yediklerine.

sağol esracım elimden geldiğince dengelemeye çalışıyorum ama son aldığım 3-4 kilo bari gitse iyi olacak yine deşükrediyorum halime

kızlar günde neler yedim neler irade felan sıfır anlayacağınız ama sabah kahvaltısı ve akşam yemeği yemedim
dafi ve özlem doğum gününüz kutlu olsun Allah sağlıklı huzurlu nice yaşlar nasip etsin inşallah
meryemcim aşureyi becereceğinden hatta çok güzel olacağından eminim netten araştır aklına takılan olursa sor canım:)zaten ana malzemeler buğday fasülye nohut halledersin sen aklıma gelen inciri en son ekle kararmasın hatta ben servis esnasında ekliyorum bir de süt ekleyince daha beyaz bir rengi oluyor

iyi akşamlar topicimin güzelleri

nassınız ? bende iyilik , okul çıkışı velilerim davet etmişti , oraya gittik arkadaşlarla , ooouuvv bi görecektiniz mammişleri , ama ben önceden demiştim köfte - salata diye , onları yedim , 1 tane ceviz büyüklüğünde içli köfte ve 2 çatal pasta yedim , yemesemde olurdu ama zaten tabağı hepten geri çevirdim , bari onları yiyeyim dedim

ama akşam başka biey yemedimm , sağlık olsun diyerek yola devam ediyorruuuzzz

kızlarr doğum gününüz kutlu ve mutlu olsun , yeni yaşlarınız gönlünüzden geçen bütün güzellikleri size getirsinn

öperiimm

Son düzenleme:

ohhh afiyet olsunn bende bugün mahfoldumm asuu ıspanaklı gözlemeler löp löpp giitti bittiii sonu YİNE BANA HÜSRAN YİNE BANA artılar VARR yine diyete hasret günler düştü eyvahh((

MERYEM bir iki aşure tüyosuda benden 3 tane karanfil portakal limon kabuğu rendesi 1 er tane rendele içinde turuncu turuncu sarı saru süper görünüyo ve koku suda öle en son sütle birlikte 4 damla gül suyu 1 paket vanilya atarım ben baharatı severim ya illa katacam bişeyler:))) adanalı damarım baskın yane:)))
annem tatlı bişeyler yaptınmı mutlaka 1 cimcik tuz atmamı söler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…