Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ahh ahhh sorma buraya taşınınca yeni gardrobu aldık önü aynalı bende hep aynanın göremediği mesafede giyiniyorum otumucan öle yoksa salıyon yağlarını yatağın her yanına sonraı nefret sinir harbi inşallah daha zayıfıcamız aynayla barişicağımız günlerde gelecek

öyleyim yada kendimi öyle saniyorum bilmiyorum

insallah canim,
aman neyse ben bugun kötüyüm ya gideyim en iyisi, sizinde morelinizi bozmiyim

merhaba hanımlar bugun neler yedim ben neler abarttıkça abarttım evde olunca ne bulursanız fırlatın zukunfta
sabah kalktım 2 tost bi bardak çay içtim az sonra 10 tane fındık yedim
öglen fırında patates yaptım hem ucuz hemde pratik diye göya arkadasla yiyecektik o gelmeyince gide gele gide gele hepsini yemişim bi baktım bitmiş offff
dedim akşam yemicem buarada arada 2 kaşık sevmedigim halde recel yedim onu neden yedim hiç fikrim yok
az öncede arkadas börek yapmıs dedi hep sen yapıon senin için yaptım 1 tane yiyim bari dedim tabi tam 3 dene yedim suan bile aklım yemekte
gene basladım sıkıntımı yemeye vurmaya offf

arada olur canını sıkma yarın dengelersin canım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :122:

Hele şükür gelebildim
Malum regl olduğumdan baya bir halsizliğim var hatta bir ara spora bile gitmek istemedim ama kendimi zorladım iyikide zorlamışım çok iyi geldi tek tedirginliğim bir yerlere kendimden hatira bırakmaktı ama şükür birşey olmadı
Eşimde yoldayken ya gitmeseydin keşke diye telefon açtı ama haftasonu zaten bir gün kaytaracağım bari bugün yapayım dedim.
Dönüşte eşimde benim yakınlarımdaki metro durağından indi de birlikte döndük eve

Kızlar sağ olsunlar hiç sorun çıkarmamışlar hatta birlikte odalarını toplamışlar büyük kızım babasına bir ara ben çorba makarna yapayımmı akşamlık demiş eşimde sakın ha kardeşinle kendinizi yakarsınız yoksa demiş
Bugün baya yoruldum çünkü her zamankinden daha yoğun ve farklı spor yaptık bütün aletleri kullandım

İnşallah yarın karşılığını bildirimde alırım
Hoca tartmıyor 1 ay geçmeden çünkü ilk haftalarda kilo verememiş olursan moralin bozulur gelmezsin diyor. Herkesi her hafta tartıya cıkarsam eğer kilo vermediğini görürse motivasyonu düşer ve daha isteksiz olur o yüzden ayda bir yeterlidir diyor
Tabi ben yinede fark görmeyi umuyorum

Canım Allah biliyor ya şu Taylan kümeli bazen hakikaten insanı deli edebiliyor
Dediğin gibi klasik türk ailesinin çok sık tüketmeyeceği şeyler
Tamam hindi füme tavukla aşağı yukarı aynı fiyat olarak ama diğer şeyler dediğin gibi servet değerinde
Ananası çok severim aslında ama inan bizimkiler ağzına sürmez üstelik ne kadar lifli de bir meyve olsa çok fazla tatlı birde bir tane meyveye 5 lira vermektense al iki kilo mandalina bütün aile yesin

Wasa dediği şey böyle düz kıtır ekmek gibi birşey ve burada inanılmaz pahalı
Bekarken zayıflamak için ekmek yerine hep onu yerdim ama tabi almanyada onun paketi 1 liraysa burada bir paketi tam 6 liraya yakın Realde bulabilmiştim ama fiyatı gördüğüm an elimi uzattığım an geri çektim çarpıldım bir nevi
Sonuçta bir tek onla bitmiyorki birde ufak paket 3 günde bir okadar para vereceğime hiç yemem daha iyi
Burada tek maaşla geçinirken ben kalkıp kendim zayıflamak istiyorum diye adama maaşının yarısını benim malzemelere ver dersem Allah adamı çarpar peynir , domates salatalık neyimize yetmiyor
Bulaşmayalım böyle antin kuntin diyetlere

Canım hiç nefret etme sonuçta çoğumuz aynı dertten muzdaripiz
İnşallah aynalarla barıştığımız günlerde çok yakın
Tuhaf diyorsun ama inan hepimiz zaten aynı durumda olduğumuz için bukadar ilerledik ya kilo konusunda. İnan ben bu hale geldiğimi nasıl anlayamadım diye çok kızıyordum kendime ama inşallah hepimiz bir gün aynaya baktığımızda aaa ne ara zayıfladık diyebileceğiz İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Eki Görüntüle 554204 naapıyomuşuzzzz laf sokmaya başlıyomuşuzzz:)))))))))))))))))))))

Süpermiş yaaa
Bayıldımmmmmmmm bende bu şekilde zayıflamaya başlıyorum artık

Canım biraz fazla da kaçmış olsa pes etmek yok
Regln yaklaşıyorsada vucudun biraz dengesini bozmuş olabilir o yüzden bugünü unut yarına odaklan
Ne demişler olmuşla ölmüşe çare yok
Biz bu işi ya yapacağız ya yapcağız

özka ve dafi nice mutlu güzel seneleriniz olsun... Hep mutlu ve sevimli olun :))))

Kızlar 2 haftadır yazıyorum ama kendimi size pek tanıtamadım aslında :))) insan bazen kiminle yazıştığını bilmek istiyor..
Adım Aslıhan 30 yaşındayım ( aralıkta olucam ama )))) geçtiğimiz mayıs ayında minik bir bal arısı doğurdum adıda Derin Alya ... Kocam la 1.5 senin sonunda evlendik :)) hemen bir çocuk yaptık :)))

İstanbul yakacıkta oturuyoruz ...,
doktorum ilk ayımı doldurduktan yavaş yavaş kilo vermeye başlayabileceğimi spor yapabileceğimi söyledi tabi ben inatla sanki neyin inadı bilmiyorum bekledim durdum.. Aynadaki benden hiç hoşlanmadım kendimi çok çirkin hissetmeye başladım vss

Ve son geçtiğimiz haftaya kadarda bu kadar ciddi olabileceğimi tahmin etmemiştim.. ekmek yemiyorum sadece sabahları 1 dilim tahıllı ekmek.. onun dışında genelde protein ağırlıklı besleniyorum.Az yiyorum yiyince olmuyor.... Sağlıklı beslendiğimi hissediyorum... çünkü 2 hafta öncesine kadar deli gibi buz ve bildiğiniz türk kahvesini çiğ çiğ yiyiordum... Çok hızlı spor yapamasamda her gün bir şekilde hareket etmeye çalışıyorum....

Bugün sabah kahvaltısında az peynir domates 1 adet tahııllı ekmek öğlen beyaz beynir 2 tane galeta akşam yemeğinde 3 tane köfte 2 kaşık salata 1 kaşık bezelye .. bolca su içtim...

memnun oldum Aslıhancımm , bende Aynur , 28 yaşındayım , İngilizce Öğretmeniyim , 1.5 yıllık evliyim , kocacım askerde , bizde evlenmek için 5.5 yıl bekledik , ama askerlik var diye beiş düşünmedik , durum bundan ibaret , yarışmacı arkadaşlara başarılar dileriimm

bende çook mutsuzdum 105 kilo olduğumda , hep karamsardım , hiç bişeyi yakıştırmıyordum , üzülüyordum , kocamıda üzüyordum maleseff

ama geçti , bitti o günler , bir dahada gelmesin istemiyorumm inşAllaahh

Benim ki üzülmüyorrr yedirdikçe yemek yediriyorrr kendi kilo alıyor yaaa bende alayım diye uğraşıyor ama yağma yokkk kocam tombik kalacak ben zayıflıııcammm :):):

Canım Allah kavuştursunnn... :):)

Benim ki üzülmüyorrr yedirdikçe yemek yediriyorrr kendi kilo alıyor yaaa bende alayım diye uğraşıyor ama yağma yokkk kocam tombik kalacak ben zayıflıııcammm :):):

Canım Allah kavuştursunnn... :):)

Sağol canımm

aramıza tekrardan hoşgeldin sen böyle yazınca bende kendimi tanıtma ihtiyacı hissettim. Adım Ayten Sınıf öğretmeniyim 4 yıl nişanlı bekledim üniversitedeyken. atandığım yıl kasım ayında eşimle evlendik hemende bebiş istedik şu an doğum iznindeyim ailemin yanında kalıyorum aksarayda. eşim ise bu sene yozgat yerköye atandı şu an ayrı yerlerdeyiz yani.umarım şubatta eş durumu yaparlar da beni kocama kavuştururlar ya da en geç ağustosta giderim inşallah

Madem öyle bende kendimi sana tanıtayım
Bende 33 yaşında ( şubatta gireceğim ) 2 kızçesi olan ( biri 13 diğeri 2.5 yaşında ) istanbul avrupa yakasında oturuyorum ve evhanımıyım. Evlendiğimde 52 kilo olan benim bu eşşek kafam nasıl olduğunu hala anlamadığı bir şekilde 120e kadar çıktı ( hamilelik, abur cubur, hareketsizlik falan aslında sebeplerde ben nedense daha erken fark edip dur diyemedim.
Daha doğrusu fark ettim fakat yanlış yollara sığındım ( shake içecekler ve şok diyetler gibi )

Son 2 senedir eskiye nazaran çok çok sağlıklı besleniyorum çok şükür ve yaklaşık 2 haftadırda sporumuda düzenli yapıyorum
İnşallah hep birlikte hedeflerimize ulaşır KK bayramı ilan eder de kutlarız

İnşaallah canım sağlıkla :):)

Ben evlendiğimde de tombiştimdee bu kadar değildim... 101 kilo ile doğuma girdim ...:/ bir anda doğum sonrası 10 kilo gidiyo yaa süper duyguymuş

selam hatunlar az bi bos vakit buldum hemen buraya kostum hepiniz cok sagolun kizlar ins kisa sure sonrada taburcu ederiz annemi,bu gun daha iyiydi narkozun etkisi gecmis bu arada ozkacim daficim iyiki dogmussunuz kizlar uzun omurler dilerim

Aslıhan'cım aramıza tekrardan hoşgeldin sen kendini tanıtınca bana da bir heves geldi ismim Ayten, Şanlıurfada sınıf öğretmenliği yapıyorum 23 yaşındayım. 4yıl nişanlı kaldım üniversite yıllarımda daha sonra atandığım senenin kasım ayında eşimle evlendik. bebişi hemmen istedik çok şükür sağlıklı sıhhatli bir bebeğim oldu İrem Nurum eşim de bu sene yozgat yerköye atandı türkçe öğretmeni olarak.
doğuma girdiğim gün 100 kiloydum ve hep diyordum ki bebişimi alayım kucağıma bu kilolardan kurtulacağım ve çok şükür beklediğim azim geldi bir de buradaki dostlukları görünce emin olun daha da aşkım şevkim artıyor hepinzi Allah için çok sevdim
inşallah hayalimdeki kadın bu kilolardan kurtulunca ortaya çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…