Eki Görüntüle 554204 naapıyomuşuzzzz laf sokmaya başlıyomuşuzzz:)))))))))))))))))))))
Dün yatagimin üzerine oturmustum coraplarimi giyeyim diye,
aynada tam karsima denk geldi, kendimi gördüm.
Shoka girdim, ben kendimi hic böyle bilmiyordum, ben bukadar sisman oldugumu bilmiyordum,
oturunca etlerde yayildi tabi, okadar kötü bir görüntü olustuki, kendimi sandigimin 2 kati gördüm kendimi,
aynada kendime bakinca, kendimi bukadar cirkin ve sisman görmüyordum,
kendi gözüme daha normal geliyormusum demekki, ne tuhaf dimi ??
Halbuki resimlerde filan genelde normal halim ortaya cikiyor,
cok cok üzüldüm,
sonrada bütün gün kendimi kötü hissettim, utandim bu halimden,
incelmeliyimböyle olamam artik
kendimden nefret etmek üzereyim
beeen geldiimm canlaarr
bazen aynı durum bende de oluyor canım ama sakın kendinden utanma çünkü bu günler geçecek vücudumuz inceldiğinde sağlıklı bir psikolojiye sahip olamamız gerekiyor nice insanlar var kilolarından kurtuluyor ama utangaçlıkları kalıyor içlerinde. hoş sen zaten kendine güveni olan bir bayansın
ahh ahhh sorma buraya taşınınca yeni gardrobu aldık önü aynalı bende hep aynanın göremediği mesafede giyiniyorum otumucan öle yoksa salıyon yağlarını yatağın her yanına sonraı nefret sinir harbi inşallah daha zayıfıcamız aynayla barişicağımız günlerde gelecek
ohhh afiyet olsunn bende bugün mahfoldumm asuu ıspanaklı gözlemeler löp löpp giitti bittiii sonu YİNE BANA HÜSRAN YİNE BANA artılar VARR yine diyete hasret günler düştü eyvahh((
MERYEM bir iki aşure tüyosuda benden 3 tane karanfil portakal limon kabuğu rendesi 1 er tane rendele içinde turuncu turuncu sarı saru süper görünüyo ve koku suda öle en son sütle birlikte 4 damla gül suyu 1 paket vanilya atarım ben baharatı severim ya illa katacam bişeyler:))) adanalı damarım baskın yane:)))
annem tatlı bişeyler yaptınmı mutlaka 1 cimcik tuz atmamı söler
[/QUOTE
ah ah valla çok güzeldi herşey bir de 1 muharrem diye helva kavurdu hain un helvasını pek sevmem ama güzel de yapmış kerata yedim valla ama hallederiz nursenacım Allahın izniyle moral bozmak yok
ben de karanfil atarım mutlaka hele portakal kabuğu olmazsa olmaz bayılırım ben onun kokusuna ben elma da doğruyorum bir de
gül suyu da yakışır :))
günü atlattık şimdi bir de aşureleri atlatmak lazım hep de bişeyler çıkıyor ya ramazan bayram aşure gün ..........................sonu yok bunları hep boğaz hep boğaz bahanemiz var mutlaka
asu bu ece ile olan fotonda kaç kilosun dahamı zayıfmışın o zmana fotodanmı öle çıkmış
merhaba hanımlar bugun neler yedim ben neler abarttıkça abarttım evde oluncane bulursanız fırlatın zukunfta
sabah kalktım 2 tost bi bardak çay içtim az sonra 10 tane fındık yedim
öglen fırında patates yaptım hem ucuz hemde pratik diye göya arkadasla yiyecektik o gelmeyince gide gele gide gele hepsini yemişim bi baktım bitmiş offff
dedim akşam yemicem buarada arada 2 kaşık sevmedigim halde recel yedim onu neden yedim hiç fikrim yok
az öncede arkadas börek yapmıs dedi hep sen yapıon senin için yaptım 1 tane yiyim bari dedim tabi tam 3 dene yedim suan bile aklım yemekte
gene basladım sıkıntımı yemeye vurmaya offf
Selam kızlar :)
Saba Tümerde Taylan Kümeli'yi dinlediniz mi ya?
Bir diyet listesi verdi. Herhalde ayda 1000 TL ye bile işin içinden zor çıkılır :) Hindi fümelermiş, ananaslar, garip garip meyveler, peynirler, wasa diye bişi flan nerden bulunacaksa bir de onlar :)
Sosyetik diyet hazırlamışlar resmen :)
Allah hayırlı yaşlar versin, eşinle sevdiklerinle nice mutlu senelere :)
Yediklerin için de vicdan azabı çekme, özel bir gün sonuçta bişi olmaz :)
Dün yatagimin üzerine oturmustum coraplarimi giyeyim diye,
aynada tam karsima denk geldi, kendimi gördüm.
Shoka girdim, ben kendimi hic böyle bilmiyordum, ben bukadar sisman oldugumu bilmiyordum,
oturunca etlerde yayildi tabi, okadar kötü bir görüntü olustuki, kendimi sandigimin 2 kati gördüm kendimi,
aynada kendime bakinca, kendimi bukadar cirkin ve sisman görmüyordum,
kendi gözüme daha normal geliyormusum demekki, ne tuhaf dimi ??
Halbuki resimlerde filan genelde normal halim ortaya cikiyor,
cok cok üzüldüm,
sonrada bütün gün kendimi kötü hissettim, utandim bu halimden,
incelmeliyimböyle olamam artik
kendimden nefret etmek üzereyim
Eki Görüntüle 554204 naapıyomuşuzzzz laf sokmaya başlıyomuşuzzz:)))))))))))))))))))))
merhaba hanımlar bugun neler yedim ben neler abarttıkça abarttım evde oluncane bulursanız fırlatın zukunfta
sabah kalktım 2 tost bi bardak çay içtim az sonra 10 tane fındık yedim
öglen fırında patates yaptım hem ucuz hemde pratik diye göya arkadasla yiyecektik o gelmeyince gide gele gide gele hepsini yemişim bi baktım bitmiş offff
dedim akşam yemicem buarada arada 2 kaşık sevmedigim halde recel yedim onu neden yedim hiç fikrim yok
az öncede arkadas börek yapmıs dedi hep sen yapıon senin için yaptım 1 tane yiyim bari dedim tabi tam 3 dene yedim suan bile aklım yemekte
gene basladım sıkıntımı yemeye vurmaya offf
özka ve dafi nice mutlu güzel seneleriniz olsun... Hep mutlu ve sevimli olun :))))
Kızlar 2 haftadır yazıyorum ama kendimi size pek tanıtamadım aslında :))) insan bazen kiminle yazıştığını bilmek istiyor..
Adım Aslıhan 30 yaşındayım ( aralıkta olucam ama )))) geçtiğimiz mayıs ayında minik bir bal arısı doğurdumadıda Derin Alya ... Kocam la 1.5 senin sonunda evlendik :)) hemen bir çocuk yaptık :)))
İstanbul yakacıkta oturuyoruz ...,
doktorum ilk ayımı doldurduktan yavaş yavaş kilo vermeye başlayabileceğimi spor yapabileceğimi söyledi tabi ben inatla sanki neyin inadı bilmiyorum bekledim durdum.. Aynadaki benden hiç hoşlanmadım kendimi çok çirkin hissetmeye başladım vss
Ve son geçtiğimiz haftaya kadarda bu kadar ciddi olabileceğimi tahmin etmemiştim.. ekmek yemiyorum sadece sabahları 1 dilim tahıllı ekmek.. onun dışında genelde protein ağırlıklı besleniyorum.Az yiyorum yiyince olmuyor.... Sağlıklı beslendiğimi hissediyorum... çünkü 2 hafta öncesine kadar deli gibi buz ve bildiğiniz türk kahvesini çiğ çiğ yiyiordum... Çok hızlı spor yapamasamda her gün bir şekilde hareket etmeye çalışıyorum....
Bugün sabah kahvaltısında az peynir domates 1 adet tahııllı ekmek öğlen beyaz beynir 2 tane galeta akşam yemeğinde 3 tane köfte 2 kaşık salata 1 kaşık bezelye .. bolca su içtim...
memnun oldum Aslıhancımm , bende Aynur , 28 yaşındayım , İngilizce Öğretmeniyim , 1.5 yıllık evliyim , kocacım askerde , bizde evlenmek için 5.5 yıl bekledik , ama askerlik var diye beiş düşünmedik , durum bundan ibaret , yarışmacı arkadaşlara başarılar dileriimm
bende çook mutsuzdum 105 kilo olduğumda , hep karamsardım , hiç bişeyi yakıştırmıyordum , üzülüyordum , kocamıda üzüyordum maleseff
ama geçti , bitti o günler , bir dahada gelmesin istemiyorumm inşAllaahh
Benim ki üzülmüyorrr yedirdikçe yemek yediriyorrr kendi kilo alıyor yaaa bende alayım diye uğraşıyor ama yağma yokkk kocam tombik kalacak ben zayıflıııcammm :):):
Canım Allah kavuştursunnn... :):)
özka ve dafi nice mutlu güzel seneleriniz olsun... Hep mutlu ve sevimli olun :))))
Kızlar 2 haftadır yazıyorum ama kendimi size pek tanıtamadım aslında :))) insan bazen kiminle yazıştığını bilmek istiyor..
Adım Aslıhan 30 yaşındayım ( aralıkta olucam ama )))) geçtiğimiz mayıs ayında minik bir bal arısı doğurdumadıda Derin Alya ... Kocam la 1.5 senin sonunda evlendik :)) hemen bir çocuk yaptık :)))
doktorum ilk ayımı doldurduktan yavaş yavaş kilo vermeye başlayabileceğimi spor yapabileceğimi söyledi tabi ben inatla sanki neyin inadı bilmiyorum bekledim durdum.. Aynadaki benden hiç hoşlanmadım kendimi çok çirkin hissetmeye başladım vss
Ve son geçtiğimiz haftaya kadarda bu kadar ciddi olabileceğimi tahmin etmemiştim.. ekmek yemiyorum sadece sabahları 1 dilim tahıllı ekmek.. onun dışında genelde protein ağırlıklı besleniyorum.Az yiyorum yiyince olmuyor.... Sağlıklı beslendiğimi hissediyorum... çünkü 2 hafta öncesine kadar deli gibi buz ve bildiğiniz türk kahvesini çiğ çiğ yiyiordum... Çok hızlı spor yapamasamda her gün bir şekilde hareket etmeye çalışıyorum....
Bugün sabah kahvaltısında az peynir domates 1 adet tahııllı ekmek öğlen beyaz beynir 2 tane galeta akşam yemeğinde 3 tane köfte 2 kaşık salata 1 kaşık bezelye .. bolca su içtim...
İnşaallah canım sağlıkla :):)
aramıza tekrardan hoşgeldin sen böyle yazınca bende kendimi tanıtma ihtiyacı hissettim. Adım Ayten Sınıf öğretmeniyim 4 yıl nişanlı bekledim üniversitedeyken. atandığım yıl kasım ayında eşimle evlendik hemende bebiş istedikşu an doğum iznindeyim ailemin yanında kalıyorum aksarayda. eşim ise bu sene yozgat yerköye atandı şu an ayrı yerlerdeyiz yani.umarım şubatta eş durumu yaparlar da beni kocama kavuştururlar ya da en geç ağustosta giderim inşallah
Madem öyle bende kendimi sana tanıtayım
Bende 33 yaşında ( şubatta gireceğim) 2 kızçesi olan ( biri 13 diğeri 2.5 yaşında ) istanbul avrupa yakasında oturuyorum ve evhanımıyım. Evlendiğimde 52 kilo olan benim bu eşşek kafam nasıl olduğunu hala anlamadığı bir şekilde 120e kadar çıktı ( hamilelik, abur cubur, hareketsizlik falan aslında sebeplerde ben nedense daha erken fark edip dur diyemedim.
Daha doğrusu fark ettim fakat yanlış yollara sığındım ( shake içecekler ve şok diyetler gibi )
Son 2 senedir eskiye nazaran çok çok sağlıklı besleniyorum çok şükür ve yaklaşık 2 haftadırda sporumuda düzenli yapıyorum
İnşallah hep birlikte hedeflerimize ulaşır KK bayramı ilan eder de kutlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?