Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çıkıcak çıkıcakk :):):) ben inanıyorumm

Meleğini öp benim içinn...

Merhaba arkadaşlar bende kısaca kendimi tanıtayım ve aranıza gireyim istiyorum...

Ben 26 yaşındayım ve 6 yıllık evliyim şuan 14 aylık dünya yakışıklısı bir oğlum var. Oğluşuma biraz geç kavuştum 2 tane düşükten sonra malesef çok zor bir durum rabbim kimseye yaşatmasın aratmasın. Hamile kalmadan öncede kiloluydum ama bu kadar değil tabi hatta hamileliğimde bile doğumdan sonraki kadar kilo almadım. Doğumdan sonra tam 15 kilo aldım şuan 105 kiloyum... Geçen hafta diyetisyene gittim ve 4 gündür uyguluyorum dilerim en kısa sürede istediğim kiloya düşerim.

Herkese şimdiden paylaşımları için tşk. ederim umarım benide aranıza alırsınız.:))

Aramıza hoşgeldin sende
İnşallah hepbirlikte kilolardan kurtulur hedeflerimize ulaşırız
Bu arada Rabbim analı babalı büyütsün kuzucuğunu tabiki en önemlisi sağlıkla

hoşgeldin canımm , bizim her gelene yerimiz var için rahat olsun , sen yeterki devamlılığını koru

105 benimde başlangıç kilom , hadi bakalım kolay gelsin tatlımm

aramıza hoşgeldiniz Allahım evladını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kilolarımızdan hep beraber kurtulacağz inşallahh

regliden degilde stresten sanırım böyle strese baglayınca yemege sararım ben offf
maşallah ne guzel butun aile destekveriyo sana
dedigin gibi hiç gerek yok öyle diyetlere aldıgın harcadıgından az olsun zaten kilo verirsin dimi ama populerlik sadece onlaınki
wasa bana cok sert geldi burda baya ucuzdu dedim ekmek yerine yerim cavdarlısını almıstım ama hiç begenmedim

Teşekkür ederim kızlar rabbim bütün bebişleri ailelerine bağışlasın. Umarım bu yolda güzel adımlar atarım.Rabbim hepimize sağlıklı kilolara gelebilmeyi nasip etsin.

merhaba Aslıhan ve Ayten bende Meryem tanstıgıma memnun oldum...
eskıden daha aktiftim topicte ama basıma gelen kötü olaydan sonra daha toparlanamadım..
sanırım sizler ben yokken gelmiştiniz,sonrada sammi olamadık.bende kendimi tanıtayım.

27yasındayım türk dili ve ed. mezunuyum ama atanamadım
3yıllık evliyim,öncesinde de 5 yıl birlikteydik eşimle..
bizde evlenir evlenmez cocuk istedik Allah kısmet etmedi...
tedavilerle elde ettik bu seferde 6.ayımda kaybettim kızımı.
sizlerin kızlarınızla ilgili yazılarını gülümseyerek okuyorum..Allah bagıslasın.
ben Adana lıyım ama Gölcük e gelin geldim..yarışmacı arkadaslarıma basarılar:))

Son düzenleme:
Dogumgunu olanlara sevdikleriyle mutlu saglikli yillar dilerim. Ben de iste kagni hiziyla ilerliyorum. Hizli verirsem sonra kitlik psikolojisiyle cikarim diyetten ve metabolizmam da yavaslar diye yavas vermek istiyorum. Bu seferde yavas ve istikrarli olmak daha zor gibi. Acaba oyle iyice kisip mideyi kucultuyoruz ve istek de azaliyor diye mi bakmali olaya bilemedim. Zaten ben karasiz kazim. Fazlamiydi azmiydi kara veremiyorum. Neyse bgn yediklerim
Sabah ekmek( herhalde 2 dilim eder), beyaz peynir, domates
Ara 1 cay bard sut,elma
Ogle hamsi bugulama, salata, 3 dilim kdar ekmek
Ara elma
Aksam( bu kisim batirdi) etli nohut yarim porsiyon,pilav, salata,
Ara yarim ayva
Aksami fazla kacirdigim icin aksamlari ac dolasan ben bgn pek bi tokum.
Herkeze iyi aksamlar

ohhh tüyolara gellllll
aa bende 3 karanfil attım..ama limonkabugu rendelemeyi unutmusum..
1paket vanilyayı bende attım..eee Adanalı damarı bende de var nede olsa
1 cimcik tuz olayını annemde hep söler bana,bende unutmadım attım..

tadı güzel oldu ama biraz lapa gibi oldu:)) suyunumu az koydum nedir..birdahakine bilirim artık
inşallah asucum sen baya kilo vermişsin vucudunda hiç sarkma deformasyon oldumu
ikinci sorumda su benim neden smile ım yok hiç neden görünmüyolar

canım ben sana anlatayım smile lerini yap..umarım anlarsın..
bende bir ara smilesiz kaldım çok kötü birsey Allah yaşatmasın

şimdi sağ ÜST köşede çıkışın yanında kullanıcı kontrol paneli var..

panele girince sol tarafta seçenekleri düzenle bölümüne gir...

çeşitli seçenekler var aşagılara dogru orada MESAJ EDİTÖRÜ BÖLÜMÜNDE son şık olan STANDART EDİTÖRÜ seç.
en altta da kaydet işte bu kadar

NOT: BUNU YENİ GELEN TÜM ARKADASLARIM YAPARAK SMİLELERİNE KAVUSABİLİRLER...
İFADESİZLİK HİÇ BİRSEYDİR İFADE İSE HERŞEY

Son düzenleme:
Neyse kızlar bana müsaade
Ufak ufak yatağıma doğru yol alayım
Yarın hem bildirim günü hemde kız kardeşim oturmaya gelecek çocuklarla :122: :122: :122:

İnşallah hepimiz yarın eksilerde bildirim yapar yine aynı istikrarla kilo verip hedeflerimize yaklaşmaya devam ederiz...Aminnnnnnnn
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Kocaman öpüyorum hepinizi

Meryemciğim eminim aşuren çok güzel olmuştur
Bende önümüzdeki hafta inşallah az da olsa yaparım hem çocuklar yesin hemde her sene mutlaka yapıyorum ama bu sefer az yapıcağım sadece birkaç komşuya versem yeter
Kazan kazan pişirdim senelerce de ne oldu löp löp et oldu aşure kazanına düşecek kıvama geliyorum çünkü olunca

canm evet vallahi güzel oldu:)))

bende az yaptım neye benzicegini bilemedigimden,ögrenmeligim olsun dedim.

1su bardagı nohut 1 subardagı fasülye 2 subardagıda bugdayla yaptım..
erik,üzüm ve kayısı da ekledim..

2-3 tanıdıga birde kv ye götürürüm bize de rahat rahat yeter..

bu arada bende uyuyacagım şimdi...iyi gecelerrrrr

inşallah asucum sen baya kilo vermişsin vucudunda hiç sarkma deformasyon oldumu
ikinci sorumda su benim neden smile ım yok hiç neden görünmüyolar

canım öyle rahatsız edici bir sarkmam olmadı sadece göbek basen bölgesi yumuşak kıvamda:)he göğüsler hariç tabii onlar azcık söndüler de
diğer soruya meryemcim cevap vermiş zaten
meryemcim yapmışın bile aşureyi demek ellerine sağlık canım eminim çok lezzetlidir

hayirli aksamlar kizlar

ozkacim ve daficim dogum gununuz kutlu olsun ve nice saglikli mutlu uzun yillara aminnn

bende 40 yasindayim avusturyada yasiyorum 21ve 2.5yasinda kizlarim var yarismaci arkadaslara bol sans dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…