Aslıhan'cım aramıza tekrardan hoşgeldinsen kendini tanıtınca bana da bir heves geldi ismim Ayten, Şanlıurfada sınıf öğretmenliği yapıyorum 23 yaşındayım. 4yıl nişanlı kaldım üniversite yıllarımda daha sonra atandığım senenin kasım ayında eşimle evlendik. bebişi hemmen istedik çok şükür sağlıklı sıhhatli bir bebeğim oldu İrem Nurum eşim de bu sene yozgat yerköye atandı türkçe öğretmeni olarak.
doğuma girdiğim gün 100 kiloydum ve hep diyordum ki bebişimi alayım kucağıma bu kilolardan kurtulacağım ve çok şükür beklediğim azim geldi bir de buradaki dostlukları görünce emin olun daha da aşkım şevkim artıyor hepinzi Allah için çok sevdim
inşallah hayalimdeki kadın bu kilolardan kurtulunca ortaya çıkacak
Merhaba arkadaşlar bende kısaca kendimi tanıtayım ve aranıza gireyim istiyorum...
Ben 26 yaşındayım ve 6 yıllık evliyim şuan 14 aylık dünya yakışıklısı bir oğlum var. Oğluşuma biraz geç kavuştum 2 tane düşükten sonra malesef çok zor bir durum rabbim kimseye yaşatmasın aratmasın. Hamile kalmadan öncede kiloluydum ama bu kadar değil tabi hatta hamileliğimde bile doğumdan sonraki kadar kilo almadım. Doğumdan sonra tam 15 kilo aldım şuan 105 kiloyum... Geçen hafta diyetisyene gittim ve 4 gündür uyguluyorum dilerim en kısa sürede istediğim kiloya düşerim.
Herkese şimdiden paylaşımları için tşk. ederim umarım benide aranıza alırsınız.:))
Merhaba arkadaşlar bende kısaca kendimi tanıtayım ve aranıza gireyim istiyorum...
Ben 26 yaşındayım ve 6 yıllık evliyim şuan 14 aylık dünya yakışıklısı bir oğlum var. Oğluşuma biraz geç kavuştum 2 tane düşükten sonra malesef çok zor bir durum rabbim kimseye yaşatmasın aratmasın. Hamile kalmadan öncede kiloluydum ama bu kadar değil tabi hatta hamileliğimde bile doğumdan sonraki kadar kilo almadım. Doğumdan sonra tam 15 kilo aldım şuan 105 kiloyum... Geçen hafta diyetisyene gittim ve 4 gündür uyguluyorum dilerim en kısa sürede istediğim kiloya düşerim.
Herkese şimdiden paylaşımları için tşk. ederim umarım benide aranıza alırsınız.:))
Bugunku menum:
Sabah: Forever mama
Oglen: Ceyrek simit
Aksam: Kori soslu tavuk
Simdi de gecmisi okuyayim bari :)
regliden degilde stresten sanırım böyle strese baglayınca yemege sararım ben offfKızlar sağ olsunlar hiç sorun çıkarmamışlar hatta birlikte odalarını toplamışlarbüyük kızım babasına bir ara ben çorba makarna yapayımmı akşamlık demiş eşimde sakın ha kardeşinle kendinizi yakarsınız yoksa demiş
Bugün baya yoruldum çünkü her zamankinden daha yoğun ve farklı spor yaptıkbütün aletleri kullandım
34:
Canım Allah biliyor ya şu Taylan kümeli bazen hakikaten insanı deli edebiliyor
Dediğin gibi klasik türk ailesinin çok sık tüketmeyeceği şeyler
Tamam hindi füme tavukla aşağı yukarı aynı fiyat olarak ama diğer şeyler dediğin gibi servet değerinde
Ananası çok severim aslında ama inan bizimkiler ağzına sürmez üstelik ne kadar lifli de bir meyve olsa çok fazla tatlı birde bir tane meyveye 5 lira vermektense al iki kilo mandalina bütün aile yesin
Wasa dediği şey böyle düz kıtır ekmek gibi birşey ve burada inanılmaz pahalı
Bekarken zayıflamak için ekmek yerine hep onu yerdim ama tabi almanyada onun paketi 1 liraysa burada bir paketi tam 6 liraya yakınRealde bulabilmiştim ama fiyatı gördüğüm an elimi uzattığım an geri çektim çarpıldım bir nevi
Sonuçta bir tek onla bitmiyorki birde ufak paket 3 günde bir okadar para vereceğime hiç yemem daha iyi
Burada tek maaşla geçinirken ben kalkıp kendim zayıflamak istiyorum diye adama maaşının yarısını benim malzemelere ver dersem Allah adamı çarparpeynir , domates salatalık neyimize yetmiyor
Bulaşmayalım böyle antin kuntin diyetlere
Canım biraz fazla da kaçmış olsa pes etmek yok
Regln yaklaşıyorsada vucudun biraz dengesini bozmuş olabiliro yüzden bugünü unut yarına odaklan
Ne demişler olmuşla ölmüşe çare yok
Biz bu işi ya yapacağız ya yapcağız
inşallah asucum sen baya kilo vermişsin vucudunda hiç sarkma deformasyon oldumuarada olur canını sıkma yarın dengelersin canım
hoşgeldin canımm , bizim her gelene yerimiz var için rahat olsun , sen yeterki devamlılığını koru
105 benimde başlangıç kilom , hadi bakalım kolay gelsin tatlımm
özka ve dafi nice mutlu güzel seneleriniz olsun... Hep mutlu ve sevimli olun :))))
Kızlar 2 haftadır yazıyorum ama kendimi size pek tanıtamadım aslında :))) insan bazen kiminle yazıştığını bilmek istiyor..
Adım Aslıhan 30 yaşındayım ( aralıkta olucam ama )))) geçtiğimiz mayıs ayında minik bir bal arısı doğurdumadıda Derin Alya ... Kocam la 1.5 senin sonunda evlendik :)) hemen bir çocuk yaptık :)))
İstanbul yakacıkta oturuyoruz ...,
doktorum ilk ayımı doldurduktan yavaş yavaş kilo vermeye başlayabileceğimi spor yapabileceğimi söyledi tabi ben inatla sanki neyin inadı bilmiyorum bekledim durdum.. Aynadaki benden hiç hoşlanmadım kendimi çok çirkin hissetmeye başladım vss
Ve son geçtiğimiz haftaya kadarda bu kadar ciddi olabileceğimi tahmin etmemiştim.. ekmek yemiyorum sadece sabahları 1 dilim tahıllı ekmek.. onun dışında genelde protein ağırlıklı besleniyorum.Az yiyorum yiyince olmuyor.... Sağlıklı beslendiğimi hissediyorum... çünkü 2 hafta öncesine kadar deli gibi buz ve bildiğiniz türk kahvesini çiğ çiğ yiyiordum... Çok hızlı spor yapamasamda her gün bir şekilde hareket etmeye çalışıyorum....
Bugün sabah kahvaltısında az peynir domates 1 adet tahııllı ekmek öğlen beyaz beynir 2 tane galeta akşam yemeğinde 3 tane köfte 2 kaşık salata 1 kaşık bezelye .. bolca su içtim...
Aslıhan'cım aramıza tekrardan hoşgeldinsen kendini tanıtınca bana da bir heves geldi ismim Ayten, Şanlıurfada sınıf öğretmenliği yapıyorum 23 yaşındayım. 4yıl nişanlı kaldım üniversite yıllarımda daha sonra atandığım senenin kasım ayında eşimle evlendik. bebişi hemmen istedik çok şükür sağlıklı sıhhatli bir bebeğim oldu İrem Nurum eşim de bu sene yozgat yerköye atandı türkçe öğretmeni olarak.
doğuma girdiğim gün 100 kiloydum ve hep diyordum ki bebişimi alayım kucağıma bu kilolardan kurtulacağım ve çok şükür beklediğim azim geldi bir de buradaki dostlukları görünce emin olun daha da aşkım şevkim artıyor hepinzi Allah için çok sevdim
inşallah hayalimdeki kadın bu kilolardan kurtulunca ortaya çıkacak
MERYEM bir iki aşure tüyosuda benden 3 tane karanfil portakal limon kabuğu rendesi 1 er tane rendele içinde turuncu turuncu sarı saru süper görünüyo ve koku suda öle en son sütle birlikte 4 damla gül suyu 1 paket vanilya atarım ben baharatı severim ya illa katacam bişeyler:))) adanalı damarım baskın yane:)))
annem tatlı bişeyler yaptınmı mutlaka 1 cimcik tuz atmamı söler
inşallah asucum sen baya kilo vermişsin vucudunda hiç sarkma deformasyon oldumu
ikinci sorumda su benim neden smile ım yok hiç neden görünmüyolar
ohhh tüyolara gellllll
aa bende 3 karanfil attım..ama limonkabugu rendelemeyi unutmusum..
1paket vanilyayı bende attım..eee Adanalı damarı bende de var nede olsa
1 cimcik tuz olayını annemde hep söler bana,bende unutmadım attım..
tadı güzel oldu ama biraz lapa gibi oldu:)) suyunumu az koydum nedir..birdahakine bilirim artık
canım ben sana anlatayım smile lerini yap..umarım anlarsın..
bende bir ara smilesiz kaldım çok kötü birsey Allah yaşatmasın
şimdi sağ ÜST köşede çıkışın yanında kullanıcı kontrol paneli var..
panele girince sol tarafta seçenekleri düzenle bölümüne gir...
çeşitli seçenekler var aşagılara dogru orada MESAJ EDİTÖRÜ BÖLÜMÜNDE son şık olan STANDART EDİTÖRÜ seç.
en altta da kaydet işte bu kadar
NOT: BUNU YENİ GELEN TÜM ARKADASLARIM YAPARAK SMİLELERİNE KAVUSABİLİRLER...
İFADE HİÇ BİRSEYDİR İFADESİZLİK HERŞEY
Meryemciğim eminim aşuren çok güzel olmuştur
Bende önümüzdeki hafta inşallah az da olsa yaparım hem çocuklar yesin hemde her sene mutlaka yapıyorum ama bu sefer az yapıcağım sadece birkaç komşuya versem yeter
Kazan kazan pişirdim senelerce de ne oldulöp löp et oldu aşure kazanına düşecek kıvama geliyorum çünkü olunca
inşallah asucum sen baya kilo vermişsin vucudunda hiç sarkma deformasyon oldumu
ikinci sorumda su benim neden smile ım yok hiç neden görünmüyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?