Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cumartesi gunu kardesime gitmistim ve cok israr ettiler zaten buyukda eve gelme istemedi ancak bu gun gelebildik kucuk gelinle sabaha kadar kore dizileri seyrettiler
insan kendi evinde rahat ediyor oh evime kavustum evim evim guzel evim

yarin icin pek umidim yok cumartesi hashasli borek yapti dun sabahta tamtahildan pizza yapti baya yedim bu aralar ekmegi yine fazla yiyorum yiyincede kg kaybi olmuyor off

kızlarrr doğum gününüzü kutluyorum sağlıklı mutlu bir hayat diliyorum sizlere

yaşlandım da ne demek dafi ablam valahi hala diyetinde sporunda kendine bakan bir kadınsın

doğum günün kutlu olsun Dafi abla. Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. ne yaşlısı sen hepimize toz toplatırsın, maşallah .

İkinizin de doğum günü kutlu olsuunn!! Nice sağlıklı mutlu senelere inşallah

özka ve dafiiidoğum gününüz kutlu olsunnnn allah uzun hayırlı ömür versin

özka seneye inşallah yavrucuğunla kutlarız doğum gününü

özlemcim nice saglıklı bebekli yıllar dilerim

maşallah 48 hiç göstermiyorsun ALLAH MUTLU SAGLIKLI YILLAR NASİP ETSİN DAFİCİM

Dogum gününüz kutlu olsun canlaaaaaaar, özlemcim esin ne güzel düsünmüste bilezik almis,
aynisini dafi ablamada isteriz

beeen geldiimm canlaarr

doğum gününüz kutlu olsun resimlerinizi gördüm hiiçç te ihtiyar değilsiniz maşallahınız var

dafi ve özlem doğum gününüz kutlu olsun Allah sağlıklı huzurlu nice yaşlar nasip etsin inşallah

iyi akşamlar topicimin güzelleri

kızlarr doğum gününüz kutlu ve mutlu olsun , yeni yaşlarınız gönlünüzden geçen bütün güzellikleri size getirsinn

öperiimm

özka ve dafi nice mutlu güzel seneleriniz olsun... Hep mutlu ve sevimli olun :))))

selam hatunlar az bi bos vakit buldum hemen buraya kostum hepiniz cok sagolun kizlar ins kisa sure sonrada taburcu ederiz annemi,bu gun daha iyiydi narkozun etkisi gecmis bu arada ozkacim daficim iyiki dogmussunuz kizlar uzun omurler dilerim

Dogumgunu olanlara sevdikleriyle mutlu saglikli yillar dilerim. r

hayirli aksamlar kizlar

ozkacim ve daficim dogum gununuz kutlu olsun ve nice saglikli mutlu uzun yillara aminnn

bende 40 yasindayim avusturyada yasiyorum 21ve 2.5yasinda kizlarim var yarismaci arkadaslara bol sans dilerim
sağolun canlarım hepinize çoookkk teşekkür ederim

ve aleykümselaaamm
çok sağol canım benim osenin güzelliğin senin yüreğinin güzelliği

ay sağol eminecim bu günlerde oldukca masraflıyım birde bilezik çıkarmıyalım adamın başına geçen hafta mutfak masası aldırdım sandalyeleriyle birlikte daha gelmedi, bu hafta koltuk takımı siparişi verdik ayın 24 üne gelir dediler,salonun televizyonunu köye götürdüm dün salona televizyon geldi, önceki gün pardesü aldırdım. bu gün yeğenimin nişanı için takı aldırdım adamın bilezik alacak hali kalmadı. 10 gün sonra afyona tatile gidicez kısmet olursa

kızlaaarr bende bu hafta pek ümitli değilim. artı çıkmasam iyidir .ablam bana kötülük etti taze sadeyağ yapmış hergün ekmeğe sürüp yedim . süt getirdi sütlaç yaptım elim aza alışık değil kocaman bir tencere yaptım hergün öğle yemeği yerine bir kâse sütlaç yedim artıyı görmezsem mutlu olucam.önümüzdeki hafta eksi olurum kısmet olursa oruca başlıycam.

yaptım canım cok tesekkür ederimoh bi dolu smileim var benimde artıkın ben cok seviyorum bunlarla oynamayı allahım ya esek kadarım hala nelerle oynuyorum demi

Gözdee çok az yemişsin tatlımm ....

Akşam 1 dilim tahıllı ekmek vardı onu unutmuşum :)

Canım ben de farkettim ama neredeyse öğleden sonra kalkıyorum, saçmasapan bi yemek düzeni oluyo o yüzden

Yani orada sabah yazanı aslında 1-2 gibi yiyorum. Sonra akşam geç vakit yemek yememek için de öğleni akşamı sıkıştırıyorum araya

Temizlik banyo falan derken ancak gelebildim. Geçmişi okudum, ne güzel tanışma partisi gibi olmuş
Ben de kendimden bahsedeyim o zaman:

İsmim Gözde. 24 yaşındayım. (25'e çok az kaldı ) Yaklaşık 3 yıl önce eşimden ayrıldım. Çocuğum yok.

Bankada çalışıyordum. Şimdilik yatışlardayım dinleniyorum :)

Bebekliğimden beri kiloluydum, sadece üniversite zamanı harbi zayıfmışım ama kendimi o zamanlar bile şişman hissederdim. Şimdi fotoğraflara bakıyorum da dal gibiymişim hey gidi günler heey Hayatımda ilk kez 98 kg gördüm! Şimdi de sizlerle birlikte güzelce veriyorum kilolarımı :)

evet bugun deli gibi yiyen zukunftun bildirimi neden gece gece yapıyorum derseniz unutmamak için sabah gene gec kalkarım kosa kosa cıkarım ondan işimi saglama alıyorum
gecen hafta :107.8
bu hafta 106.5
giden 1.3
zukunftun ruh hali:hala kendine kızgın bugun yedikleri içinbide spora gitmeyi unuttugum aklıma geldi iice kızdım

Ay bu arada yarın kesin + çıkarım ben, regl öncesi şiştikçe şiştim. Demin bir kaşık nutellayı da götürdüm kaşla göz arasında :18:

biraz geç girdiğim için özür dilerim..şimdi gece uykusuzluğu için bir çözüm bulmaya çalışıyorum.ne zaman uykum gelse yatıyorum.şimdi akşam 8 de yatıp gece 2 de kalkmaya
başladım.böyle böyle akşam 11 re çekebilirsem ideal olacak.
bu yüzden sevgili Dafi ve Özka doğum gününüzü kutlamakta geç kaldığım için özür dilerim.sağlık huzur mutluluk ve bol kısmetli yıllar sevdiklerinizle..

Bende yeniyim 24 yaşında tombul ve sevimli bir müzik öğretmeniyim 4.5 ay önce doğum yaptım hamilelikten öncede sigarayı bırakınca kilo almıştım zaten birde doğum kiloları eklenince 103 kilo buldum kendimi ve artık diyete başlamanın zamanıdır diyip 3 gün önce başladım boyum 1.73 inşallah herkes emeğinin karşılığını alır

hoşgeldin canım.burda bulacağın destek ve senin azminle istediğin kiloya kavuşacaksın.senin yaşıtın çok arkadaşın olacak.

Yenacığım nasıl oldun?barış nasıl?aslında aramak istedim ama benim boş olduğum saatlerde senin en koşturduğun anlar.
inşallah ikinizde iyileşmişmisinizdir.
neyse kilo bildirimi yapayım.
kilo:95.800
r yazılacak kadar değil..

günaydınn diyerekten bendekendimi, tanıtayım 2 kızım var biri sekiz biri 2 buçuk yaşında yaklaşık 5 yıldır bu topikte takılıyorum arkadaşlıklar başka burda 5 yılda aldım verdim doğurdum aldım şimdi gene vermeye kendi çapımda çabalıyorum işte
35 yaşındayum malesef(( sevemedim b u yaşı beyazlarım başladııı azmim yavaladııı
malesef bende çalışmıyorum tüketiciyim kocam getirir ben tüketirim :))))
asker eşiyim türkiye kazan biz kepçe gezip duruyoruz bana nerelisin diye soranlara madde ın turkiye diyorum:))) orjinalım anlıcan:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
inşallah istediğimiz kilolara ulaşırız

sabaha kadar uyumadık mahfettim minik cadı aza dişleri patlıyo ikiciler çenem çenem ne yemek yedi ne su içiyo biboronu bila almadı gece uykusunda verdim dişim ağrıyo diye sabah kadar ağladı
aceba normalmiki eşimde düştüde çenesi falanmı çıktı diyo neyse dr a götürcem bugün ve bende malesef gidiyomuşum dişe eşim kızdı yeter çekip kurtulalaım şu dişinden diye dua edin korkunun ecele faydası yok sanırım çekilecek bu gün öpt

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr :122: :122: :122:

Umarım herkes eksilerde bildirim yapar Bende sabah çok büyük bir heycanla uyandım en azından sabit te olsa Kilo bildirimi yaparım diye ama hiçte umduğum gibi olmadı :26:
Okadar dikkat ediyorum sporumuda yapıyorum ama yok bir türlü şu 109u bile göremedim değil 99
İki üç gündür yine pek su içmiyorum belkide sebebi de odur diyorum tabi birde şu an reglmın 2.ci günü birde onun şişliği vardır ama bir insan evladı 2 kiloda artı cıkmazki be kardeşimmmmmmmm

Geçen hafta: 111.2 kg
Bu hafta: 113.2 kg

Fark : + 2 kg ( Allah beni bildiği gibi yapsın )

Sporum: 230 dakika

Çıldırmamak elde değil ama reglm bitincede bu kiloda kalırsam artık ne yaparım bilmiyorum
Azimle mıçan diyip diyip duruyorum ama bu halime bakılırsa mıçıp batırdım herşeyi
Neyse şu yapışkan kilolara 1 hafta daha mühlet tanıyorum beni terk etmeleri için yoksa ben ben olmaktan çıkacağım

Yinede haftasonunda sapıtmayacağıma söz veriyorum İnşallah herkes için az kalorili bol hareketli bir haftasonu olur

Aramıza hoşgeldin
Rabbim kuzucuğunu Analı babalı büyütsün
İnşallah sende sık sık burada motive olur bir an önce hedefine ulaşırsın Aminnnnnnnnnnnnn

Sanada kuzucuğuna da çok geçmiş olsun canım
Diş gerçekten çok berbat birşey hatta ben doğumdan bile beter diyorum :26: Umarım bir an önce kurtulursun ve inşallah küçük kuzununda ağrıları hafifler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…