kızlarrr doğum gününüzü kutluyorum sağlıklı mutlu bir hayat diliyorum sizlere
yaşlandım da ne demek dafi ablam valahi hala diyetinde sporunda kendine bakan bir kadınsın
doğum günün kutlu olsun Dafi abla. Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. ne yaşlısı sen hepimize toz toplatırsın, maşallah.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :122: :122:
Hepinize hayırlı ve az kalorili günler diliyorummmmm
İkinizinde doğum günü kutlu olsun
Rabbim hepinize uzun sağlıklı, zayıf ve mutlu nice doğum günleri nasip eder inşallahAminnnnnnnnn
Bu arada ablacığım yaşlanıyoruz da ne demek sen hepimizi cebinden çıkartırsın valla yaa
RAbbim gönlündekilerin hepsini hayırlı eylesin ve önüne sunsun inşallahaminnnnnnnn
Yüreğide kendi kadar genç ve güzel ablacığımmmmmmmm
İkinizin de doğum günü kutlu olsuunn!! Nice sağlıklı mutlu senelere inşallah
özka ve dafiiidoğum gününüz kutlu olsunnnn allah uzun hayırlı ömür versin
özka seneye inşallah yavrucuğunla kutlarız doğum gününü
özlemcim nice saglıklı bebekli yıllar dilerim
maşallah 48 hiç göstermiyorsun ALLAH MUTLU SAGLIKLI YILLAR NASİP ETSİN DAFİCİM
Dogum gününüz kutlu olsun canlaaaaaaar, özlemcim esin ne güzel düsünmüste bilezik almis,
aynisini dafi ablamada isteriz
selamlar hanımlar..
geçmiş sayfalara bakmamın imkanı yok maalesef
herkesler iyidir inşallah ama bu sayfada özlem ve dafi'nin doğum güün olduğunu okudum. nice mutlu yıllar dilerim ikisine de sağlıkla ve mutlulukla.
beeen geldiimm canlaarr
doğum gününüz kutlu olsunresimlerinizi gördüm hiiçç te ihtiyar değilsiniz maşallahınız var
dafi ve özlem doğum gününüz kutlu olsun Allah sağlıklı huzurlu nice yaşlar nasip etsin inşallah
iyi akşamlar topicimin güzelleri
kızlarr doğum gününüz kutlu ve mutlu olsun , yeni yaşlarınız gönlünüzden geçen bütün güzellikleri size getirsinn
öperiimm
özka ve dafi nice mutlu güzel seneleriniz olsun... Hep mutlu ve sevimli olun :))))
selam hatunlar az bi bos vakit buldum hemen buraya kostumhepiniz cok sagolun kizlar ins kisa sure sonrada taburcu ederiz annemi,bu gun daha iyiydi narkozun etkisi gecmis bu arada ozkacim daficim iyiki dogmussunuz kizlar uzun omurler dilerim
Dogumgunu olanlara sevdikleriyle mutlu saglikli yillar dilerim. r
sağolun canlarım hepinize çoookkk teşekkür ederimhayirli aksamlar kizlar
ozkacim ve daficim dogum gununuz kutlu olsun ve nice saglikli mutlu uzun yillara aminnn
bende 40 yasindayim avusturyada yasiyorum 21ve 2.5yasinda kizlarim var yarismaci arkadaslara bol sans dilerim
ve aleykümselaaammSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :122: :122:
İkinizinde doğum günü kutlu olsun
Rabbim hepinize uzun sağlıklı, zayıf ve mutlu nice doğum günleri nasip eder inşallahAminnnnnnnnn
Bu arada ablacığım yaşlanıyoruz da ne demek sen hepimizi cebinden çıkartırsın valla yaa
RAbbim gönlündekilerin hepsini hayırlı eylesin ve önüne sunsun inşallahaminnnnnnnn
Yüreğide kendi kadar genç ve güzel ablacığımmmmmmmm
ay sağol eminecim bu günlerde oldukca masraflıyım birde bilezik çıkarmıyalım adamın başınaDogum gününüz kutlu olsun canlaaaaaaar, özlemcim esin ne güzel düsünmüste bilezik almis,
aynisini dafi ablamada isteriz
Selam kizlaaar, insallah iyisinizdir,
ben dün aksam isten sonra kizkardesime gittim mis gibi pizza yapmis,
valla 2-3 dilim yedim ne yalan söyliyim, bir iki kasikta kisir yedim,
dün aksam biraz cok kacti ya bugun az yemeliyim,
aksama bakalim bi salata hazirliyim diyorum, isten gelincede insanin cani hic istemiyorki anacim,
yarinda tarti günü, dikkat etmeliyim valla :))
canım ben sana anlatayım smile lerini yap..umarım anlarsın..
bende bir ara smilesiz kaldım çok kötü birsey Allah yaşatmasın
şimdi sağ ÜST köşede çıkışın yanında kullanıcı kontrol paneli var..
panele girince sol tarafta seçenekleri düzenle bölümüne gir...
çeşitli seçenekler var aşagılara dogru orada MESAJ EDİTÖRÜ BÖLÜMÜNDE son şık olan STANDART EDİTÖRÜ seç.
en altta da kaydet işte bu kadar
NOT: BUNU YENİ GELEN TÜM ARKADASLARIM YAPARAK SMİLELERİNE KAVUSABİLİRLER...
İFADESİZLİK HİÇ BİRSEYDİR İFADE İSE HERŞEY
Gözdee çok az yemişsin tatlımm ....
Temizlik banyo falan derken ancak gelebildim. Geçmişi okudum, ne güzel tanışma partisi gibi olmuş
Ben de kendimden bahsedeyim o zaman:
İsmim Gözde. 24 yaşındayım. (25'e çok az kaldı) Yaklaşık 3 yıl önce eşimden ayrıldım. Çocuğum yok.
Bankada çalışıyordum. Şimdilik yatışlardayım dinleniyorum :)
Bebekliğimden beri kiloluydum, sadece üniversite zamanı harbi zayıfmışım ama kendimi o zamanlar bile şişman hissederdim. Şimdi fotoğraflara bakıyorum da dal gibiymişim hey gidi günler heeyHayatımda ilk kez 98 kg gördüm! Şimdi de sizlerle birlikte güzelce veriyorum kilolarımı :)
Gözdee çok az yemişsin tatlımm ....
Bende yeniyim 24 yaşında tombul ve sevimli bir müzik öğretmeniyim 4.5 ay önce doğum yaptım hamilelikten öncede sigarayı bırakınca kilo almıştım zaten birde doğum kiloları eklenince 103 kilo buldum kendimi ve artık diyete başlamanın zamanıdır diyip 3 gün önce başladım boyum 1.73 inşallah herkes emeğinin karşılığını alır
Bende yeniyim 24 yaşında tombul ve sevimli bir müzik öğretmeniyim 4.5 ay önce doğum yaptım hamilelikten öncede sigarayı bırakınca kilo almıştım zaten birde doğum kiloları eklenince 103 kilo buldum kendimi ve artık diyete başlamanın zamanıdır diyip 3 gün önce başladım boyum 1.73 inşallah herkes emeğinin karşılığını alır
günaydınn diyerekten bendekendimi, tanıtayım 2 kızım var biri sekiz biri 2 buçuk yaşında yaklaşık 5 yıldır bu topikte takılıyorum arkadaşlıklar başka burda 5 yılda aldım verdim doğurdum aldım şimdi gene vermeye kendi çapımda çabalıyorum işte
35 yaşındayum malesef(( sevemedim b u yaşı beyazlarım başladııı azmim yavaladııı
malesef bende çalışmıyorum tüketiciyim kocam getirir ben tüketirim :))))
asker eşiyim türkiye kazan biz kepçe gezip duruyoruz bana nerelisin diye soranlara madde ın turkiye diyorum:))) orjinalım anlıcan:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
inşallah istediğimiz kilolara ulaşırız
sabaha kadar uyumadık mahfettim minik cadı aza dişleri patlıyo ikiciler çenem çenem ne yemek yedi ne su içiyo biboronu bila almadı gece uykusunda verdim dişim ağrıyo diye sabah kadar ağladı
aceba normalmiki eşimde düştüde çenesi falanmı çıktı diyo neyse dr a götürcem bugün ve bende malesef gidiyomuşum dişe eşim kızdı yeter çekip kurtulalaım şu dişinden diye dua edin korkunun ecele faydası yok sanırım çekilecek bu gün öpt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?