Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar,

öncelikle kilo bildirimimi yapayım. yeni kilom 87.5 kg, geçen haftadan 400 gr daha az. hafta içine göre 1 kg daha az ama, şükür ibre aşağı döndü.

sporum ise yok malesef.

Yenacım umarım biraz daha iyisinizdir oğluşunla. sen bu kadar koştururken bir de listeyi sana yüklüyoruz. ellerine sağlık canım.

Asumancım senin de ellerine sağlık :)) inşallah senin listene giricem ben de haftaya.

ne güzel yeni gelen arkadaşlarımız tanıtmış kendini. Aslıhan, Ayten, Gözde, efeem, anathema, hepiniz hoşgeldiniz.

ben de 29 yaşındayım, 1 yıllık evliyim. avukatım ama şu an çalışmıyorum. yaz sonuna kadar ideal kiloma inip seneye bu zamanlar da bebek düşünmeye başlayacağız. umarım hepimiz ideal kilosuna ve sağlığına kavuşur.

dün diyetisyen Ayça Kaya bir yerde diyordu ki; eşi hanımının kilosundan rahatsız olursa ibre en fazla 85lere çıkıyor. ama eşi rahatsız değilse 110u bile bulabiliyor. eşlerin rahatsızlığını dile getirmesi baskı unsuru oluyor ve dikkat ediliyor. tabi bu durum sağlık sorunu yoksa bizim keyfiyetimize kalıyor. eşi rahatsız olmayan arkadaşlar eşlerine söylesinler, onlar da rahatsız olsun :)) bizi böyle seviyorlar ama sağlığımız için bu beden zararlı malesef.

cecoşum üzülme, regldendir. sakın pes etme. inşallah çok güzel sonuçlar alacaksın.

Eminecim aynalarla yaşadığın durumu ben de yaşadım uzunca bir süre. kendimi ideal kilomda sanıyordum, iyi hissediyordum. ta ki baro sayfasında yayınlanan ruhsat alma sırasındaki fotoğrafımı görene kadar. kendimi hiç öyle görmüyordum. olduğumdan 10 yaş büyük gösteriyorum öyle ciddi ortamlarda. uzun süre kilolu kalınca kendimizle barışıyoruz. bu güzel bir şey ama bizi gerçeklerden de uzaklaştırmamalı. hep beraber inceleceğiz inşallah. üzülme sakın.

Son düzenleme:
herkese günaydın...

geçen hafta; 87.5
bu hafta; 86.5 hadi hayırlısı....

inş hepimiz her hafta fazla fazla veririz aldıklarımızı.. şimdi de geçmişi okuyayım :))

günaydın hanımlar..
ilk başta hemen kilomu bildireyim.
geçen hafta : 85,4
bu hafta: 84,9
giden -500 gr.
ucundan da olsa 84.ü gördüm şükür.

yena'nın oğluşu mu hasta geçmiş olsun okuyamadım bu sayfadan öyle anladım.

herkes kendini tanıtmış ben de tanıtayım bari tekrar :)
35 yaşındayım.
adım ayça
istanbulda avrupa yakasında oturuyor ve çalışıyorum..
1 oğluşum var 5 yaşında, bu sene anaokuluna başladı.
çalışmayı hem seviyor hem nefret ediyorum, kendim de bilmiyorum yani

her zaman kilolu değildim ben aslında, hamilelikte 22 kilo aldım.
sonra verdim ve vermeye de devam ediyordum ama 1 sene kadar çalışmadım dolayısıyla gelsin börekler gitsin pastalar derken...
en son doğuma girdiğim 92 kiloyu da aşıncaa bir dur demek gerektiğine karar verdim.
dank etmesi 5 sene sürse de zararın neresinden dönssen kardır di mi?
böyle işte...

cetvelimi düzelteyim de motive olayım... :)
..

cecoşcum ben de regl.den olduğunu düşünüyorum yoksa 2 kilo almış olman pek mümkün değil gibi.
bence haftaya bir anda güzel bir düşüş yaşayacaksın içime öyle doğuyor canım
...

Günaydın Kızlar..

Geçen hafta 89.8

bu sabah 88.7

giden .1.1
spor 135 dk..

vermişim kızlar kilo vermişim... :):):): çok mutluyum bendee ...

Cecocum sakın üzülme bencede reglidendir bittiği anda şişliğinde gidecektir. ben bu ay iki kere regli oldum..(korunma iğnesinden dolayı adet düzensizliğim devam ediyor.)

alakasız olucak ama kullanıcı adımız değişebiliyor mu yaa??
benimki çok uzun alırken öyyyle defalarca victoria's secret meleklerinin isimlerini deneyip durdum
bir araştırayım bu konuyu...

aa bu arada nimrel eski sayfalarda (dünkü sayfalar) kaşıkla türk kahvesi yediğini okudum.
yeni de doğum yapmıştın galiba.
türk kahvesi yemek demir eksikliğini gösterir vücutta.
annem de bir dönem kaşık kaşık yerdi, doktor söylemişti hakikaten de demir hapları kullanınca geçti ..
kahve ve toprak yeme isteği demir eksikliği belirtisiymiş.
bilginiz olsun kızlar, belki bileniniz vardır da..

bazı yerleri koyu yazdım ki nimrel'in dikkatini çeksin diye..
bölük pörçük okuyorum kızlar, belki bunu ona söyleyeniniz olmuştur kusura bakmasın o zaman tekrar gibi olduysa :)
..

tabi canım düzenli beslenmeye başladım emin ol yemiyorum.. geçen hafta hormon testlerinde demir düzelmeye başladı

bilgi için teşekkürler dr banada dedi demir depoların boşalmış ilaç yazdı ama kilo yapar diye almadım alsammı acaba

Üyelik sildirme veya üye ismi değiştirmek mümkün değildir.

SSiteye kayıt olurken kabul etmiş bulunduğunuz site kayıt sözleşmesi ve site kuralları gereğince üye adını değiştirmek
*
veya silmek mümkün değildir.* Üye adı değişiklikleri sadece kullanıcı adı olarak ADISOYADI olarak belirliyen kullanıcılarımız için kabul edilmektedir.

böyleymiş...

herkese mutlu bildirimler:))

Özlemcim ve Dafi ablacım doğum günleriniz kutlu olsun geç oldu kusura bakmayınız...hayatım karmakarısık şu sıra...vakit bulup yazamadım okuyorum sadece...

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler çok güzel oldu herkes kendini tanıttı ben gerimi kalıyım yani

27 yaşındayım, 2,5 yıllık evliyim,bebişim olmadı henüz, gıda mühendisiyim unlu mamüllerde çalışıyorum istanbul anadolu yakasında ikamet etmekteyim...

1 yılı aşkın süredir bu topikteyim kilo kaybım olmasada çok güzel arkadaşlıklarım oldu...benim hislerime tercüman oldu burda yaşanılanlar...

evlendiğimdede 85 kg idim ama 8-9 ayda 20 kg aldım evde oturdum uzağa gelin geldim strese bağladım ne oldu olan sadece bana oldu...yine de benim hala umudum var...

bilgi için teşekkürler dr banada dedi demir depoların boşalmış ilaç yazdı ama kilo yapar diye almadım alsammı acaba

fadime bende de demir eksikliği var.
yazın başında demir depom 1,13. tü. yani nerdeyse -0- gibi birşey. doktor nasıl ayakta duruyorsun şu an diye şaşrmıştı.
demir hapı veri bana içtim, aynı zamanda işte temmuz başında başladım ya ben diyete.
diyet de yapıyordum kilo aldırmadı bana, aksine vermeye devam ettim ama tabii diyetime devam ederek.
demir ilaçları aslında kilo aldırmıyor ama iştah açıyormuş, yani iştahı dizginleyebilirsen kilo alma olmuyor.
esas kilo yapan B12 vitamini galiba ama , onu içtiğim dönemde almıştım bak.

bir de eti çok yediğim dönemde demirim, kanım yükseldi benim.
ilaca bile gerek kalmadan..

bende demir ve kan eksikliği hep var. yani hap alsam bile. çünkü regl dönemlerim aşırı aşırı aşırıııı yoğun geçiyor.
normal insanın 3 katı falan kan kaybediyorum.
doktor bana "ağızdan demiri alıyorsun ama her ay kaybediyorsun, ameliyat olman lazım" demişti.
miyom var bende, tam kanamanın olduğu bölgedeymiş, aşırı kanama yapıyor. ama işte ameliyattan çekiniyorum
...

ay acil çıkmam lazım, süresi geçti mi bilmiyorum ama kilomu yazayım hemen.

bir değişiklik yok.

geçen hafta: 92,1
bugün: 92,1
spor: 150 dk

bu hafta hep artılardaydım anca verdim de eski kiloma düştüm :)
hadi öpüyorum hepinizi akşam görüşürüz!

çokkk yorgunum dün işim erken bitince koşarak eve gittim ...saat 5ten sonra gece 10 a kadar evi sildim süpürdüm eşimde mesaideydi fırsatı kaçırmayım dedimde çok yorulmuşum...içim rahat etti..her akşam kv ye geçiyorduk ev dandini duruyor benimde sinirim bozuluyor tahammül edemiyor eşime kalsa çöp ev olsun önemli değil...
kaç gündür hiç su tüketmiyorum kızlar aşırı artıdayım zaten yemek konusunu abrtmadım buna bağladım...

kilom 97 bir sene önceki kiloma geri dönmüş bulunuyorum...

Nevin zaten eşler genelde öyle ya, benimki de hiç umursamaz hatta kendi de aşırı dağınık olduğu için hiç batmaz ona.
inan soda içer mesela, şişesi yerde, kaldırmazsam günlerce durur da kaldırmaz.
çerez yer kabukları günlerce zigonun üstünde dursa kaldırıp da çöpe dökeyim demez.

hakkını yemiyim söylersem yapar ama söylemekten de dilimde tüy bitiyor yani bazen

bende sordum evde yiyebilecegim bir beslenme şekli varmı ilaç almadan düzeltsem yok dedi
ben tam 10 senedir kadın dogumcuya gitmedim çok çekiniyorum ama sonunda gidicem benimde çok yogun geçiyor regl günlerim tam 8 gün

nevin kilolar bizi seviyor galiba ben geçen gün kısır yedim diye 99 kilo olmuştum kaç gündür hiç liste dışına çıkmadım
dün gece 11 de eşim 1 kg baklava getirmiş gözümün önünde yediler gözüm kalmasın diye 1 tane yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…