tabi canım düzenli beslenmeye başladım emin ol yemiyorum.. geçen hafta hormon testlerinde demir düzelmeye başladıalakasız olucak ama kullanıcı adımız değişebiliyor mu yaa??
benimki çok uzun alırken öyyyle defalarca victoria's secret meleklerinin isimlerini deneyip durdum
bir araştırayım bu konuyu...
aa bu arada nimrel eski sayfalarda (dünkü sayfalar) kaşıkla türk kahvesi yediğini okudum.
yeni de doğum yapmıştın galiba.
türk kahvesi yemek demir eksikliğini gösterir vücutta.
annem de bir dönem kaşık kaşık yerdi, doktor söylemişti hakikaten de demir hapları kullanınca geçti ..
kahve ve toprak yeme isteği demir eksikliği belirtisiymiş.
bilginiz olsun kızlar, belki bileniniz vardır da..
bazı yerleri koyu yazdım ki nimrel'in dikkatini çeksin diye..
bölük pörçük okuyorum kızlar, belki bunu ona söyleyeniniz olmuştur kusura bakmasın o zaman tekrar gibi olduysa :)
..
bilgi için teşekkürler dr banada dedi demir depoların boşalmış ilaç yazdı ama kilo yapar diye almadım alsammı acabaalakasız olucak ama kullanıcı adımız değişebiliyor mu yaa??
benimki çok uzun alırken öyyyle defalarca victoria's secret meleklerinin isimlerini deneyip durdum
bir araştırayım bu konuyu...
aa bu arada nimrel eski sayfalarda (dünkü sayfalar) kaşıkla türk kahvesi yediğini okudum.
yeni de doğum yapmıştın galiba.
türk kahvesi yemek demir eksikliğini gösterir vücutta.
annem de bir dönem kaşık kaşık yerdi, doktor söylemişti hakikaten de demir hapları kullanınca geçti ..
kahve ve toprak yeme isteği demir eksikliği belirtisiymiş.
bilginiz olsun kızlar, belki bileniniz vardır da..
bazı yerleri koyu yazdım ki nimrel'in dikkatini çeksin diye..
bölük pörçük okuyorum kızlar, belki bunu ona söyleyeniniz olmuştur kusura bakmasın o zaman tekrar gibi olduysa :)
..
bilgi için teşekkürler dr banada dedi demir depoların boşalmış ilaç yazdı ama kilo yapar diye almadım alsammı acaba
bende sordum evde yiyebilecegim bir beslenme şekli varmı ilaç almadan düzeltsem yok dedifadime bende de demir eksikliği var.
yazın başında demir depom 1,13. tü. yani nerdeyse -0- gibi birşey. doktor nasıl ayakta duruyorsun şu an diye şaşrmıştı.
demir hapı veri bana içtim, aynı zamanda işte temmuz başında başladım ya ben diyete.
diyet de yapıyordum kilo aldırmadı bana, aksine vermeye devam ettim ama tabii diyetime devam ederek.
demir ilaçları aslında kilo aldırmıyor ama iştah açıyormuş, yani iştahı dizginleyebilirsen kilo alma olmuyor.
esas kilo yapan B12 vitamini galiba ama , onu içtiğim dönemde almıştım bak.
bir de eti çok yediğim dönemde demirim, kanım yükseldi benim.
ilaca bile gerek kalmadan..
bende demir ve kan eksikliği hep var. yani hap alsam bile. çünkü regl dönemlerim aşırı aşırı aşırıııı yoğun geçiyor.
normal insanın 3 katı falan kan kaybediyorum.
doktor bana "ağızdan demiri alıyorsun ama her ay kaybediyorsun, ameliyat olman lazım" demişti.
miyom var bende, tam kanamanın olduğu bölgedeymiş, aşırı kanama yapıyor. ama işte ameliyattan çekiniyorum
...
çokkk yorgunum dün işim erken bitince koşarak eve gittim ...saat 5ten sonra gece 10 a kadar evi sildim süpürdüm eşimde mesaideydi fırsatı kaçırmayım dedimde çok yorulmuşum...içim rahat etti..her akşam kv ye geçiyorduk ev dandini duruyor benimde sinirim bozuluyor tahammül edemiyor eşime kalsa çöp ev olsun önemli değil...
kaç gündür hiç su tüketmiyorum kızlar aşırı artıdayım zaten yemek konusunu abrtmadım buna bağladım...
kilom 97 bir sene önceki kiloma geri dönmüş bulunuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?