Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen söylesem yaparda ben söylemeden yapsın istiyorum hem ev hem işte yorulurken oda düşünsün bu konuları ama ona kalsa hiç gerek yok evi temizlemek bizim aramızda sorun oluyor...kızıyor...dün akşam gelmiş duymadım banyoda duşakabinin girintili kısımlerını diş fırçası ile yıkarken yakalandım vay ben iyice kendimi kaptırmışım ne gerek varmış o kadar inceye...ben halimden memnunum sadece çok yoruluyorum..yardımcı alsam diyorum ama biliyorum ben yokken yapılan temizlik içime sinmeyecek gücüm yettiği kadar yapıyım gerisine bakrız çaresine sağlık olsun...

benim de 8 gün sürüyor ve üstelik yanımda yedek kıyafet taşıyorum ilk 5 gün.ağrısı da cabası. yarım kutu apranax bitiriyorum her ay.
ben de ilk defa temmuz ayında gittim hamilelik harici muayene için.
hayatımda ilk gibi bişi oldu yani
zaten hamilelikte hep usg ile bakmışlardı karından :)

ne desem ki kendime gece baklava yemedim ama ramazan bayramından sonra bende film koptu hayır neyin peişndeyim daha çocuk bile doğurmadım bu haldeyim ortamlardan kendimi çektim eşimden kaçar oldum nası hala yiyebiliyorum...

nevin senin motivasyona ihtiyacın var.
zaten kafada bitirmeden zorlama ile olmuyor bu iş
seni en çok ne motive eder bi düşün.
çocuk isteği mi, güzel kıyafetler mi, eşinin desteği mi...
ben mesela kıyafetler ile motive oldum , aldım astım dolaba. bir de başarı hikayeleri ve resimleri ile..
bir de şu söz beni çok motive etti, bir yerde okudum ama belki bi başarı hikayesinde.
"benim de iskeletim herkesle aynı, o zaman istesem onlar gibi olabilirim".

inşallah sen de kısa sürede motive olursun canım..
...

yarım yamalak oğlumla oynaya oynaya geçmişi ancak bu saate okuyabildim..

ne güzel herkes kendini tanıtmış, çok memnun oldum... ben daha önce tanıtmıştım ama :)) geniş bir zamanda yine tanıtırım..

bol eksili günler olsunnn...

Bu arada öğle yemeğime karar verdim... Restoran liste faxlamış.

Brokoli çorbası + mercimek yemeği.

Ekmeksiz. Yoğurt yesem mi bilemedim?

Iyi di mi?

...

aynen bende çok sıkılınca kendimi mutfakta kilerin önünde yada buzdolabını önünde birşeyler yerken buluyorum
bende kilo yüzünden hiç kendime bakasım gelmiyor zayıflasam kendimden bile sogudum aynalara küstüm boşluktayım bir yere gitmek içimden gelmiyor bugün sohbett varmış kuran kursunda oraya gidicem belki açılırım

Tünaydın Arkadaşlar :)

Önce bildirimimi yapayım:

Kilom 76 (-200 gr)
Spor: 160 dk yürüyüş

Bu hafta çok çok yememe rağmen -200 çıkmam enteresan. Tartı mı bozuk diye tekrar çıktım hatta :) Sanırım bugün reglin son günü olduğu için ödem attım. Demek eğer dikkat etseymişim -1 görebilirmişim kolaylıkla. Neyse geçti Bor'un pazarı...

Dün akşam arkadaşlarımızın bizi davet ettiği mekanda belediye başkanının da katıldığı bir organizasyon varmış. Bu nedenle mekanın içini kapatmışlar, bizim gibi dışarından gelen müşterilere de kış bahçesi tipinde bölümü ayırmışlar. Nasıl rahatsız oldum anlatamam. Deli gibi sigara içiliyordu bu biiir. Donduk resmen bu iki, içerideki organizasyon çok kalabalık ve gürültülüydü, mikrofonun da sesi çok açıktı; bir sürü sıkıcı konuşma dinlemek zorunda kaldık bu da üüüç. Biz neyse de çocuklar devamlı bahçeye çıktılar ve çok üşüdüler. İnşallah hasta olmazlar. Şu an hiç tadım yok, her yerim sızlıyor. Oysa akşama uzun zamandır beklediğim bir organizasyon vardı, umarım toparlayabilirim.

herkez uyuyo hala asuda gelmemişş

bu arada haftaya çarşamba kızın okulunda kurabiye günü bende çocuklar için deişik ne yapabilirim kızlar fikir verin
Canım bak bu topikte çok sevimli görünen pek çok tarif var. ben severim bu topiğe bakmayı, ilham veren çok çeşit var :
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...imizin-ozel-gunleri-icin-monuler-resimli.html

Kızına ve sana da geçmiş olsun. Diş ağrısı çok ıstıraplı oluyor. En kısa zamanda gidin de kurtulun...
...
Umutcum bence giden motivasyon için uzun zaman aradan sonra üst üste program yapmak çok etkili. eminim sen de haftasonu yeniden başlıyorum diyeceksin.
Çok sağol Esracım. Umarım öyle olur. Bugün sabah akşam giyeceğim kıyafetimi seçeyim dedim. İlk motivasyon zili çaldı. Kalça kısımları nasıl kötü duruyor kıyafetlerin Bir incecik olup dilediğimi giyemedim yav. İlla dökümlü bir şey olacak ki oturunca göbek kat kat olmasın

Sana da geçmiş olsun canım
Kızlar dün benim doğum günümdü. Tam tamına 30 oldum bennn

...
Nice mutlu yıllar Özlemcim. Seneye bebişinle birlikte kutlarsınız inşallah. Sağlıklı, mutlu, şanslı uzun ömür dilerim.
Nice mutlu yıllar Daficim. Resimlerini görmesek yazdıklarına inanırdık belki. Sağlıklı, mutlu, şanslı uzun ömür dilerim.
Allah Allah? Böyle bir kural mı varmış? Ben de değiştirmeyi düşünüyordum bu aralar. İsim kullandığım için rahatsızım, gönül rahatı ile yazmak istiyorum oysa. benim ailemde de böyle konulara meraklı, araştırıp bulup nerede ne yazdığını okuyan kişiler vardır.
Aslında bizim Sultan değiştirip Hürremsultan yaptı ismini. Gerçek ismi de Sultan değil. Yakın zamanda değiştirmişti ona bir sormalı... Hu huuu Sultan? Sen nasıl değiştirdin?

Benim eşim tam tersidir. Her şey mum gibi olsun ister. Kişisel hijyen ile ilgili şeylere fazla takılmaz (ben de onlara takığımdır), benim havlumu alır kurulanır, tarağımı alır devamlı vb. Ama evde bir gıdım dağınıklık olmayacak. Hafta sonları dışarı çıkmadan önce mutfağı yalayıp yutmak, tüm evi toplayıp süpürüp silmek (ki her Allah'ın günü süpürülüp siliniyor zaten ev), dağınık her şeyi toplamak zorundayız. Bir yandan 2 çocuk dağıtırken çok zor oluyor, deli oluyorum. Neymiş gelince derli toplu bulmalıymışız...

herkese hayırlı cumalar dilerim
kızım gelecek az sonra yesin gitsin ben de biraz yürüyüşe çıkacağım inşallah
dünkü yediklerim gitsin biraz kahvaltıda da az yiyecektim güya ama sofraya oturunca doymadan kalkamıyorum malesef

Hayirli cumalar canlariiiiiiiiim, dün morelim cok bozuktu
ama bugun allah güzel bir rüya gösterdi bana, o yüzden cok iyiyim,

Kilo gecen hafta 98,7 ydi
bugun
97,9 insallah

yani
- 800 gram
e buda bisey :) dün aksam kacirmiyaydim 1 kilo olurdu o
neyse darisi haftaya insallah yine :)

spor komik bir 45 dakka yaptim ama yazarsin yinede asucum :))

herkesi öperim, gecmisi sonra okicam

Canım çocuk meselesini fazla kafaya takma (diyorum ama sen yapabildinmi de hayır tabiki) benimde 2 düşüğüm oldu ama rabbim 3.de oğluşumu nasip etti bana çok zor bi süreç bilirim ama biraz soğuk kanlı olmayı dene rabbim sana ve tüm bebek özlemi çekenlere en kısa sürede nasip eder.Sağlıklı günler...

Merhaba kızlar .bugun okula kızımla gıttım burnumdan getırdı. Yorgunluktan ölmek uzereyım. Kılo bıldırımı yapıp çkıyorum.

89.9 yenacım yenı kılom.300 gr vermışım :)

çoooooooook şükür 8 lerı gördum artık. Vigüllüde olsa :)

Hepinize iyi Cumalar. Ne kadar hareketli bir sayfa burasi, paylasimlariniz harika.

Chickpeas: kendimle ilgi bilgi verecegim, eger cizelgeyi eklemeyi basarabilirsem. Hepiniz ne guzel yapmissiniz, ben beceremedim hala! Nedense format hatasi deyip duruyor.
Ama o zamana kadar; boy: 1.74 kilo: 92,5

Bugun sabah bir su bardagi suyun icine elma sirkesi ile basladim. Biraz musli ve zencefil cayi ile devam. Hergun spor yapmayi planlamistim ancak bu hafta sadece bir kere yapabildim: 3 km yurudum.

Selam fıstıklarr , hayırlı cumalar , bol - li günler olsunn

okuldan geldim , mammişlerimi hazırlayıp yiyecemm

dışarı çıkıp sevdiceğime içlik falan gönderecem ptt ile , çook üşüyormuş yavrumm , ooyy kıyamam yaaa :26::26::26::26:

tekrardan hoşgeldin canımm ,HTML kısmındaki HTTP ile başlayıp PNG ile biten kısmı yapışrıacaksınn

slm arkadaşlar ben yeni üyeyim bende size katılabilirmiyim

hoşgeldin tatlıımm , tabikide katılabilirsinn

GEÇEN HAFTA : 80.4

BU HAFTA : 79.4

GİDEN : 1 kg

öperimm herkesleriii

oh afiyet bal şeker olsun... ama... yaramasın

kafada bitiremedim yergün başlayıp kaçamak yapıyorum ama işim gereği bazen gözüm kalaraktan sürekli bişeyler tırtıklıyorum ve bu nlar acayip kalorili yiyecekler malesef...en çok istediğim annen olabilmek bu kiloyla hamile kalmam sakıncalı zaten Rabbim süre veriyor ben değerini bilmiyorum galiba...
git git değişik ortamlar iyidir...
senin işin daha zormuş canım ben kendimde dağınığımdır temzilik takıntım var ama hemencecik dağıtma potansiyelim de var...

aminnnnnnnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…