Nevin zaten eşler genelde öyle ya, benimki de hiç umursamaz hatta kendi de aşırı dağınık olduğu için hiç batmaz ona.
inan soda içer mesela, şişesi yerde, kaldırmazsam günlerce durur da kaldırmaz.
çerez yer kabukları günlerce zigonun üstünde dursa kaldırıp da çöpe dökeyim demez.
hakkını yemiyim söylersem yapar ama söylemekten de dilimde tüy bitiyor yani bazen
bende sordum evde yiyebilecegim bir beslenme şekli varmı ilaç almadan düzeltsem yok dedi
ben tam 10 senedir kadın dogumcuya gitmedim çok çekiniyorum ama sonunda gidicem benimde çok yogun geçiyor regl günlerim tam 8 gün
nevin kilolar bizi seviyor galiba ben geçen gün kısır yedim diye 99 kilo olmuştum kaç gündür hiç liste dışına çıkmadım
dün gece 11 de eşim 1 kg baklava getirmiş gözümün önünde yediler gözüm kalmasın diye 1 tane yedim
ne desem ki kendime gece baklava yemedim ama ramazan bayramından sonra bende film koptu hayır neyin peişndeyim daha çocuk bile doğurmadım bu haldeyim ortamlardan kendimi çektim eşimden kaçar oldum nası hala yiyebiliyorum...
ne desem ki kendime gece baklava yemedim ama ramazan bayramından sonra bende film koptu hayır neyin peişndeyim daha çocuk bile doğurmadım bu haldeyim ortamlardan kendimi çektim eşimden kaçar oldum nası hala yiyebiliyorum...
Canım bak bu topikte çok sevimli görünen pek çok tarif var. ben severim bu topiğe bakmayı, ilham veren çok çeşit var :herkez uyuyo hala asuda gelmemişş
bu arada haftaya çarşamba kızın okulunda kurabiye günü bende çocuklar için deişik ne yapabilirim kızlar fikir verin
Çok sağol Esracım. Umarım öyle olur. Bugün sabah akşam giyeceğim kıyafetimi seçeyim dedim. İlk motivasyon zili çaldı. Kalça kısımları nasıl kötü duruyor kıyafetlerin...
Umutcum bence giden motivasyon için uzun zaman aradan sonra üst üste program yapmak çok etkili. eminim sen de haftasonu yeniden başlıyorum diyeceksin.
Nice mutlu yıllar Özlemcim. Seneye bebişinle birlikte kutlarsınız inşallah. Sağlıklı, mutlu, şanslı uzun ömür dilerim.Kızlar dün benim doğum günümdü. Tam tamına 30 oldum bennn
...
Nice mutlu yıllar Daficim. Resimlerini görmesek yazdıklarına inanırdık belki. Sağlıklı, mutlu, şanslı uzun ömür dilerim.selamun aleyküm
kızlar bugün bizim nişanımız var nişandan sonra girebilirsem görüşürüz.
özkacım doğum günün kutlu olsun Allah hayırlı uzun ömürler versin
bugünde benim doğum günüm bende tam 48 yaşıma girdim :44: ihtiyarladım ben yaaaa
ben yaşlı ve hasta bir garıyaamm
Allah Allah? Böyle bir kural mı varmış? Ben de değiştirmeyi düşünüyordum bu aralar. İsim kullandığım için rahatsızım, gönül rahatı ile yazmak istiyorum oysa. benim ailemde de böyle konulara meraklı, araştırıp bulup nerede ne yazdığını okuyan kişiler vardır.Üyelik sildirme veya üye ismi değiştirmek mümkün değildir.
SSiteye kayıt olurken kabul etmiş bulunduğunuz site kayıt sözleşmesi ve site kuralları gereğince üye adını değiştirmek* veya silmek mümkün değildir.* Üye adı değişiklikleri sadece kullanıcı adı olarak ADISOYADI olarak belirliyen kullanıcılarımız için kabul edilmektedir.
böyleymiş...
Nevin zaten eşler genelde öyle ya, benimki de hiç umursamaz hatta kendi de aşırı dağınık olduğu için hiç batmaz ona.
inan soda içer mesela, şişesi yerde, kaldırmazsam günlerce durur da kaldırmaz.
çerez yer kabukları günlerce zigonun üstünde dursa kaldırıp da çöpe dökeyim demez.
hakkını yemiyim söylersem yapar ama söylemekten de dilimde tüy bitiyor yani bazen
merhaba Aslıhan ve Ayten bende Meryem tanstıgıma memnun oldum...
eskıden daha aktiftim topicte ama basıma gelen kötü olaydan sonra daha toparlanamadım..
sanırım sizler ben yokken gelmiştiniz,sonrada sammi olamadık.bende kendimi tanıtayım.
27yasındayım türk dili ve ed. mezunuyum ama atanamadım
3yıllık evliyim,öncesinde de 5 yıl birlikteydik eşimle..
bizde evlenir evlenmez cocuk istedik Allah kısmet etmedi...
tedavilerle elde ettik bu seferde 6.ayımda kaybettim kızımı.
sizlerin kızlarınızla ilgili yazılarını gülümseyerek okuyorum..Allah bagıslasın.
ben Adana lıyım ama Gölcük e gelin geldim..yarışmacı arkadaslarıma basarılar:))
Hepinize iyi Cumalar. Ne kadar hareketli bir sayfa burasi, paylasimlariniz harika.
Chickpeas: kendimle ilgi bilgi verecegim, eger cizelgeyi eklemeyi basarabilirsem. Hepiniz ne guzel yapmissiniz, ben beceremedim hala! Nedense format hatasi deyip duruyor.
Ama o zamana kadar; boy: 1.74 kilo: 92,5
Bugun sabah bir su bardagi suyun icine elma sirkesi ile basladim. Biraz musli ve zencefil cayi ile devam. Hergun spor yapmayi planlamistim ancak bu hafta sadece bir kere yapabildim: 3 km yurudum.
slm arkadaşlar ben yeni üyeyim bende size katılabilirmiyim
nevin kilolar bizi seviyor galiba ben geçen gün kısır yedim diye 99 kilo olmuştum kaç gündür hiç liste dışına çıkmadım
dün gece 11 de eşim 1 kg baklava getirmiş gözümün önünde yediler gözüm kalmasın diye 1 tane yedim
kafada bitiremedim yergün başlayıp kaçamak yapıyorum ama işim gereği bazen gözüm kalaraktan sürekli bişeyler tırtıklıyorum ve bu nlar acayip kalorili yiyecekler malesef...en çok istediğim annen olabilmek bu kiloyla hamile kalmam sakıncalı zaten Rabbim süre veriyor ben değerini bilmiyorum galiba...nevin senin motivasyona ihtiyacın var.
zaten kafada bitirmeden zorlama ile olmuyor bu iş
seni en çok ne motive eder bi düşün.
çocuk isteği mi, güzel kıyafetler mi, eşinin desteği mi...
ben mesela kıyafetler ile motive oldum , aldım astım dolaba. bir de başarı hikayeleri ve resimleri ile..
bir de şu söz beni çok motive etti, bir yerde okudum ama belki bi başarı hikayesinde.
"benim de iskeletim herkesle aynı, o zaman istesem onlar gibi olabilirim".
inşallah sen de kısa sürede motive olursun canım..
...
git git değişik ortamlar iyidir...aynen bende çok sıkılınca kendimi mutfakta kilerin önünde yada buzdolabını önünde birşeyler yerken buluyorum
bende kilo yüzünden hiç kendime bakasım gelmiyor zayıflasam kendimden bile sogudum aynalara küstüm boşluktayım bir yere gitmek içimden gelmiyor bugün sohbett varmış kuran kursunda oraya gidicem belki açılırım
senin işin daha zormuş canım ben kendimde dağınığımdır temzilik takıntım var ama hemencecik dağıtma potansiyelim de var...Tünaydın Arkadaşlar :)
Benim eşim tam tersidir. Her şey mum gibi olsun ister. Kişisel hijyen ile ilgili şeylere fazla takılmaz (ben de onlara takığımdır), benim havlumu alır kurulanır, tarağımı alır devamlı vb. Ama evde bir gıdım dağınıklık olmayacak. Hafta sonları dışarı çıkmadan önce mutfağı yalayıp yutmak, tüm evi toplayıp süpürüp silmek (ki her Allah'ın günü süpürülüp siliniyor zaten ev), dağınık her şeyi toplamak zorundayız. Bir yandan 2 çocuk dağıtırken çok zor oluyor, deli oluyorum. Neymiş gelince derli toplu bulmalıymışız...
Canım çocuk meselesini fazla kafaya takma (diyorum ama sen yapabildinmi de hayır tabiki) benimde 2 düşüğüm oldu ama rabbim 3.de oğluşumu nasip etti bana çok zor bi süreç bilirim ama biraz soğuk kanlı olmayı dene rabbim sana ve tüm bebek özlemi çekenlere en kısa sürede nasip eder.Sağlıklı günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?