arkadaşlar ben yeni üye oldugum için siteyi nasıl kullanacam bilgim yok bana biraz yardım edermisiniz
arkadaşlar ben yeni üye oldugum için siteyi nasıl kullanacam bilgim yok bana biraz yardım edermisiniz
galiba benle kimse alakadar olmayacak
ayyyyyyyyyyyy kendimi salak gibi hisettim ben hiçbirşey bilmiyoruuuum
aynen benimde senden farkım yok
ayyyyyyyyyyyy kendimi salak gibi hisettim ben hiçbirşey bilmiyoruuuum
ben sanırım bu siteyi kullanma işini beceremicem çizelgemi yapamadım:2::84:
canım benim çok sağol seninle aynı yaşlardamıyız ben dahamı büyüküm bilmiyorumbiraz geç girdiğim için özür dilerim..şimdi gece uykusuzluğu için bir çözüm bulmaya çalışıyorum.ne zaman uykum gelse yatıyorum.şimdi akşam 8 de yatıp gece 2 de kalkmaya
başladım.böyle böyle akşam 11 re çekebilirsem ideal olacak.
bu yüzden sevgili Dafi ve Özka doğum gününüzü kutlamakta geç kaldığım için özür dilerim.sağlık huzur mutluluk ve bol kısmetli yıllar sevdiklerinizle..
hoş geldin anathemaBende yeniyim 24 yaşında tombul ve sevimli bir müzik öğretmeniyim 4.5 ay önce doğum yaptım hamilelikten öncede sigarayı bırakınca kilo almıştım zaten birde doğum kiloları eklenince 103 kilo buldum kendimi ve artık diyete başlamanın zamanıdır diyip 3 gün önce başladım boyum 1.73 inşallah herkes emeğinin karşılığını alır
kızına geçmişolsun nursenagünaydınn diyerekten bendekendimi, tanıtayım 2 kızım var biri sekiz biri 2 buçuk yaşında yaklaşık 5 yıldır bu topikte takılıyorum arkadaşlıklar başka burda 5 yılda aldım verdim doğurdum aldım şimdi gene vermeye kendi çapımda çabalıyorum işte
35 yaşındayum malesef(( sevemedim b u yaşı beyazlarım başladııı azmim yavaladııı
malesef bende çalışmıyorum tüketiciyim kocam getirir ben tüketirim :))))
asker eşiyim türkiye kazan biz kepçe gezip duruyoruz bana nerelisin diye soranlara madde ın turkiye diyorum:))) orjinalım anlıcan:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
inşallah istediğimiz kilolara ulaşırız
sabaha kadar uyumadık mahfettim minik cadı aza dişleri patlıyo ikiciler çenem çenem ne yemek yedi ne su içiyo biboronu bila almadı gece uykusunda verdim dişim ağrıyo diye sabah kadar ağladı
aceba normalmiki eşimde düştüde çenesi falanmı çıktı diyo neyse dr a götürcem bugün ve bende malesef gidiyomuşum dişe eşim kızdı yeter çekip kurtulalaım şu dişinden diye dua edin korkunun ecele faydası yok sanırım çekilecek bu gün öpt
canım sporada yeni başladın şimdi biraz kas yaparsın sonra vermeye başlarsınGünaydın kızlarrrrrrrrrrrrr :122: :122: :122:
Umarım herkes eksilerde bildirim yaparBende sabah çok büyük bir heycanla uyandım en azından sabit te olsa Kilo bildirimi yaparım diye ama hiçte umduğum gibi olmadı :26:
Okadar dikkat ediyorum sporumuda yapıyorum ama yok bir türlü şu 109u bile göremedim değil 99
İki üç gündür yine pek su içmiyorum belkide sebebi de odur diyorum tabi birde şu an reglmın 2.ci günü birde onun şişliği vardır ama bir insan evladı 2 kiloda artı cıkmazki be kardeşimmmmmmmm
Geçen hafta: 111.2 kg
Bu hafta: 113.2 kg
Fark : + 2 kg ( Allah beni bildiği gibi yapsın)
Sporum: 230 dakika
Çıldırmamak elde değil ama reglm bitincede bu kiloda kalırsam artık ne yaparım bilmiyorum
Azimle mıçan diyip diyip duruyorum ama bu halime bakılırsa mıçıp batırdım herşeyi
Neyse şu yapışkan kilolara 1 hafta daha mühlet tanıyorum beni terk etmeleri için yoksa ben ben olmaktan çıkacağım
Yinede haftasonunda sapıtmayacağıma söz veriyorumİnşallah herkes için az kalorili bol hareketli bir haftasonu olur
:
canım seninle aynı kilodayız kapışalımmııGünaydın kızlar,
öncelikle kilo bildirimimi yapayım. yeni kilom 87.5 kg, geçen haftadan 400 gr daha az. hafta içine göre 1 kg daha az ama, şükür ibre aşağı döndü.
sporum ise yok malesef.
Yenacım umarım biraz daha iyisinizdir oğluşunla. sen bu kadar koştururken bir de listeyi sana yüklüyoruz. ellerine sağlık canım.
Asumancım senin de ellerine sağlık :)) inşallah senin listene giricem ben de haftaya.
Eki Görüntüle 554408
canım bu kapışmaya sende dahil olabilirsinherkese günaydın...
geçen hafta; 87.5
bu hafta; 86.5 hadi hayırlısı....
inş hepimiz her hafta fazla fazla veririz aldıklarımızı.. şimdi de geçmişi okuyayım :))
herkese mutlu bildirimler:))
Özlemcim ve Dafi ablacım doğum günleriniz kutlu olsun geç oldu kusura bakmayınız...hayatım karmakarısık şu sıra...vakit bulup yazamadım okuyorum sadece...
çok sağolun canlarım çoookkk teşekkür ederimTünaydın Arkadaşlar :)
Nice mutlu yıllar Daficim. Resimlerini görmesek yazdıklarına inanırdık belki. Sağlıklı, mutlu, şanslı uzun ömür dilerim.
.
Hepinize iyi Cumalar. Ne kadar hareketli bir sayfa burasi, paylasimlariniz harika.
Chickpeas: kendimle ilgi bilgi verecegim, eger cizelgeyi eklemeyi basarabilirsem. Hepiniz ne guzel yapmissiniz, ben beceremedim hala! Nedense format hatasi deyip duruyor.
Ama o zamana kadar; boy: 1.74 kilo: 92,5
Bugun sabah bir su bardagi suyun icine elma sirkesi ile basladim. Biraz musli ve zencefil cayi ile devam. Hergun spor yapmayi planlamistim ancak bu hafta sadece bir kere yapabildim: 3 km yurudum.
slm arkadaşlar ben yeni üyeyim bende size katılabilirmiyim
aramıza hoşgeldiniz kızlar dilerim istikrarlı olur çabucak verirsiniz kilolarınızıbende 92.7 kıloydum ıkı gunde 90.2 olmayı başardım
çooook sevinçliyim ama motive olmaya ihtiyacım var sizin gibi
yenacım kilom 87.4
giden 200 gr.
spor yok
bu hafta artı bekliyordum 200 gr. bile beni mutlu etti.
canım seninle aynı kilodayız kapışalımmııkapışkan aynurdan örnek alalım
canım bu kapışmaya sende dahil olabilirsin
arkadaşım öncelikle kendine bir kilo çizelgesi yap. kilo çizelgesini yapmak için bu linkten yardım al http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
[
Dafiiiii kapışalımmmııııı
Gordugunuz gibi cizelgemi basariyla yukledim, yardimlariniz icin tesekkurler.
Ben oturarak calisiyorum ve seneler boyunca bu sekilde alisinca elbette degisiklik yapmak cok zor geliyor. Ama azimliyim degisecegim! Daha dogrusu, belki cok soylersem o azim gelir ustume :)
günaydınn diyerekten bendekendimi, tanıtayım 2 kızım var biri sekiz biri 2 buçuk yaşında yaklaşık 5 yıldır bu topikte takılıyorum arkadaşlıklar başka burda 5 yılda aldım verdim doğurdum aldım şimdi gene vermeye kendi çapımda çabalıyorum işte
35 yaşındayum malesef(( sevemedim b u yaşı beyazlarım başladııı azmim yavaladııı
malesef bende çalışmıyorum tüketiciyim kocam getirir ben tüketirim :))))
asker eşiyim türkiye kazan biz kepçe gezip duruyoruz bana nerelisin diye soranlara madde ın turkiye diyorum:))) orjinalım anlıcan:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
inşallah istediğimiz kilolara ulaşırız
sabaha kadar uyumadık mahfettim minik cadı aza dişleri patlıyo ikiciler çenem çenem ne yemek yedi ne su içiyo biboronu bila almadı gece uykusunda verdim dişim ağrıyo diye sabah kadar ağladı
aceba normalmiki eşimde düştüde çenesi falanmı çıktı diyo neyse dr a götürcem bugün ve bende malesef gidiyomuşum dişe eşim kızdı yeter çekip kurtulalaım şu dişinden diye dua edin korkunun ecele faydası yok sanırım çekilecek bu gün öpt
arkadasım ben cızelgemı olusturdum ama nereye yapıstıracagım heryerı kurcaladım şimdi pc çöker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?