kilom 99.3
gramlarla da olsa ilerliyorum:126:
Eminecim aynalarla yaşadığın durumu ben de yaşadım uzunca bir süre. kendimi ideal kilomda sanıyordum, iyi hissediyordum. ta ki baro sayfasında yayınlanan ruhsat alma sırasındaki fotoğrafımı görene kadar. kendimi hiç öyle görmüyordum. olduğumdan 10 yaş büyük gösteriyorum öyle ciddi ortamlarda. uzun süre kilolu kalınca kendimizle barışıyoruz. bu güzel bir şey ama bizi gerçeklerden de uzaklaştırmamalı. hep beraber inceleceğiz inşallah. üzülme sakın.
ay sağol eminecim bu günlerde oldukca masraflıyım birde bilezik çıkarmıyalım adamın başınageçen hafta mutfak masası aldırdım sandalyeleriyle birlikte daha gelmedi, bu hafta koltuk takımı siparişi verdik ayın 24 üne gelir dediler,salonun televizyonunu köye götürdüm dün salona televizyon geldi, önceki gün pardesü aldırdım. bu gün yeğenimin nişanı için takı aldırdım adamın bilezik alacak hali kalmadı. 10 gün sonra afyona tatile gidicez kısmet olursa
Allah Allah? Böyle bir kural mı varmış? Ben de değiştirmeyi düşünüyordum bu aralar. İsim kullandığım için rahatsızım, gönül rahatı ile yazmak istiyorum oysa. benim ailemde de böyle konulara meraklı, araştırıp bulup nerede ne yazdığını okuyan kişiler vardır.
Aslında bizim Sultan değiştirip Hürremsultan yaptı ismini. Gerçek ismi de Sultan değil. Yakın zamanda değiştirmişti ona bir sormalı... Hu huuu Sultan? Sen nasıl değiştirdin?
ya arkadaşlar ben spor yapma özürlüsüyüm hiç canım istemiyo nasıl yapabilirim sizin bu yazdığınız dk.lar günlükmü? haftalık mı? anlamadım. Bende biraz kansızlık var o yüzden ev içerisinde yaptığım işlerden birde oğluşumun peşinde koşturmaktam spor yapmaya derman bulamıyorum. Neyse en kısa sürede başlarım inşaallllaaahhh...
Kızlar ya acil cevap bekliyorum :)
Geceden ıslatılmamış nohutla yemek yapılır mı? Önce düdüklüde haşlasam sonra yemek yapsam olur mu? :)
yaptım canım cok tesekkür ederimoh bi dolu smileim var benimde artıkın ben cok seviyorum bunlarla oynamayı allahım ya esek kadarım hala nelerle oynuyorum demi
tanıstıgıma memnun oldum nein hanımcımherkese mutlu bildirimler:))
Özlemcim ve Dafi ablacım doğum günleriniz kutlu olsun geç oldu kusura bakmayınız...hayatım karmakarısık şu sıra...vakit bulup yazamadım okuyorum sadece...
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler çok güzel oldu herkes kendini tanıttı ben gerimi kalıyım yani
27 yaşındayım, 2,5 yıllık evliyim,bebişim olmadı henüz, gıda mühendisiyim unlu mamüllerde çalışıyorum istanbul anadolu yakasında ikamet etmekteyim...
1 yılı aşkın süredir bu topikteyim kilo kaybım olmasada çok güzel arkadaşlıklarım oldu...benim hislerime tercüman oldu burda yaşanılanlar...
evlendiğimdede 85 kg idim ama 8-9 ayda 20 kg aldım evde oturdum uzağa gelin geldim strese bağladım ne oldu olan sadece bana oldu...yine de benim hala umudum var...
ayyy bizde de tm tersi..Nevin zaten eşler genelde öyle ya, benimki de hiç umursamaz hatta kendi de aşırı dağınık olduğu için hiç batmaz ona.
inan soda içer mesela, şişesi yerde, kaldırmazsam günlerce durur da kaldırmaz.
çerez yer kabukları günlerce zigonun üstünde dursa kaldırıp da çöpe dökeyim demez.
hakkını yemiyim söylersem yapar ama söylemekten de dilimde tüy bitiyor yani bazen
Ya kızlar bir de benim durumlar çok fena :/
Haftaya isteme var Şubat'ta nişan ben güya acayip dikkat ediyordum deli gibi rejim yapıyordum.
Zaman yaklaştıkça daha da tutuşmam gerekirken ben iyice saldım 10 gündür :'( 1 2 kilo almış bile olabilirim. Dur diyemiyorum kendime. İsteme için bile bi kıyafet bulamadım hala aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor ağlıyorum kendime sinirimden.
Bunlar bile gaza getirmiyorsa beni ne getirir daha anlamıyorum hiç kendimi neyin kafası varsa bende...
İlerde evlenince bunun sıkıntısını çekip başımı taşlara vurmktan korkuyorum
Millet hayırlı olsun diye telefon ediyor arkasından hemen yapıştırıyorlar kilo ver diye...
Ooff yine bunaldım valla...
canım evet bende öle yapıyorum önce 15 20 dk düdüklüde haşlıyorum ardındn yemegini yapabilirsin..Kızlar ya acil cevap bekliyorum :)
Geceden ıslatılmamış nohutla yemek yapılır mı? Önce düdüklüde haşlasam sonra yemek yapsam olur mu? :)
Bu arada yeni gelenler hoşgelmiş sefalar getirmiş. İnşallah güzel kilolar vermenize vesile olur topic...
Merry, Allah sabır versin arkadaşım. Hiç kolay değil elbette ama her şeyde var bir hayır demekten başka bir şey gelmiyor elden. Bol bol dua etmek lazım.
Sana ve çocuk konusunda umudunu kaybedenlere kendi annem babamı anlatmak istiyorum.
Bizimkiler 1972 de evlenmişler. 40 senelerini doldurdular bu sene maşallah canlarıma :)
O zaman böyle tedavi imkanları yok tabi, gittikleri doktorlardan babama da sorun bulanlar olmuş anneme de. Babama ameliyat olmazsan çocuğun olmaz diyenler mi dersiniz, anneme tansiyon yüzünden hamile kalsan bile doğuranlar mı dersiniz, ikisine birden çocuğunuzun olma ihtimali yok diyenler mi dersiniz demişler de demişler. Tabi eski zamandaki insanların düşüncelerini de tahmin edersiniz yok doğuramadı yok kusurlu flan bizimkilere bişi söylemeseler de aralarında konuşurlarmış. Annem düşük yapmış birkaç kere.
Nerdeyse tüm kuzenlerimi annem büyütmüş anneleri çalıştıkları için, dua eder dururlarmış. Hayırlısıyla bize de nasip et Allahım diye...
Böyle böyle derken tam 13 yıl geçmiş aradan... Çocuk özlemiyle geçen ama bir an bile isyana girmedikleri koskoca 13 yıl...
Ve 1985 te Abi'm doğmuş 2,5 sene sonra da ben :)
O yüzden Allah bizi bizden iyi bilir, kendinizi karamsarlığa itmeyin, hepsinin yeri zamanı bellidir elbet, Her şeyi gönlünüze göre versin Rabbim.
Boy boy çocuklarınız olsun hayırlısından inşallah :)
Ya kızlar bir de benim durumlar çok fena :/
Haftaya isteme var Şubat'ta nişan ben güya acayip dikkat ediyordum deli gibi rejim yapıyordum.
Zaman yaklaştıkça daha da tutuşmam gerekirken ben iyice saldım 10 gündür :'( 1 2 kilo almış bile olabilirim. Dur diyemiyorum kendime. İsteme için bile bi kıyafet bulamadım hala aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor ağlıyorum kendime sinirimden.
Bunlar bile gaza getirmiyorsa beni ne getirir daha anlamıyorum hiç kendimi neyin kafası varsa bende...
İlerde evlenince bunun sıkıntısını çekip başımı taşlara vurmktan korkuyorum
Millet hayırlı olsun diye telefon ediyor arkasından hemen yapıştırıyorlar kilo ver diye...
Ooff yine bunaldım valla...
HAFTANIN 1.si __________ -1,3 kg. ____________________ Zukunft
HAFTANIN 2.leri _________ -1 kg. ____ Chickpeas & kavuşmak_hayal:81:
HAFTANIN 3.leri _________ -0,8 kg. _____ Hürremsultan2012 & YENA:124:
teşekkür ederim rkadasım..neyseki seninde kötü günlerin geride kalmış..yavrunu kucagına almıssın..Canım çocuk meselesini fazla kafaya takma (diyorum ama sen yapabildinmi de hayır tabiki) benimde 2 düşüğüm oldu ama rabbim 3.de oğluşumu nasip etti bana çok zor bi süreç bilirim ama biraz soğuk kanlı olmayı dene rabbim sana ve tüm bebek özlemi çekenlere en kısa sürede nasip eder.Sağlıklı günler...
canım benim alınganlık yapmana gerek yok , ama siteyi kullanmak deyince bunun net bi anlatımı olamaz , hepimiz kurcaladıkça öğrendik ,sende zamanla karıştırdıkça öğreneceksin , ama net olarak merak ettiğin bişeyler varsa sor , fakat siteyi kullanmak tabiri çook geniş bi durumm ...
mesela de ki ; nasıl alıntı yapacam ?
bizde diyelim , yorumarın sağ alt kısmında alıntı kısmı var onu tıkla , sonrasında alıntı ile cevap ver ...
anlaştıkmı şekeriimm ?
Aynurrruuumm sen ne alem kadınsın yaffişte bunlarda smileylerr ;
canım ben sana anlatayım smile lerini yap..umarım anlarsın..
bende bir ara smilesiz kaldım çok kötü birsey Allah yaşatmasın
şimdi sağ ÜST köşede çıkışın yanında kullanıcı kontrol paneli var..
panele girince sol tarafta seçenekleri düzenle bölümüne gir...
çeşitli seçenekler var aşagılara dogru orada MESAJ EDİTÖRÜ BÖLÜMÜNDE son şık olan STANDART EDİTÖRÜ seç.
en altta da kaydet işte bu kadar
NOT: BUNU YENİ GELEN TÜM ARKADASLARIM YAPARAK SMİLELERİNE KAVUSABİLİRLER...
İFADESİZLİK HİÇ BİRSEYDİR İFADE İSE HERŞEY
NOT : MERYEMİMDEN alıntıdırr
Meryemcim merhababugün yazdığın bölümü okudum ama alıntı yapamadım tam ona cevap vermeye çalışıyordum. kötü bir olay yaşamışsın ve ben gerçektende bu tarz durumlarda üzülme hayırlısı kendini yıpratma gibi cümleler kuramıyorum. çünkü tam bir empati insanıyım ve kendimi senin yerine koyuyor ve seni çok iyi anlayıp hissediyorum. ama duanın gücüne her insan gibi bende inanıyor ve bu inanca sığınarak Rabbimden sana en güzel zamanda sağlıklı sıhhatli ve güzel bir bebek diliyor ve istiyorum amin.
biz de senden küçük sayılmayıs ama
tanıstıgıma memnun oldum nein hanımcım
ayyy bizde de tm tersi..
ben bazen tembellik yapar,meyve tabagımı sehbada unuturum onu orda görmeye dynmaz mutfaga götürür..
ya da gece ytrken koltugun ystıklarını düzlemeden yatmaz
çok ince temizlige krısmaz ama ev derli toplu görünmesse rahat edemez
HAFTANIN 1.si __________ -1,3 kg. ____________________ Zukunft
HAFTANIN 2.leri _________ -1 kg. ____ Chickpeas & kavuşmak_hayal:81:
HAFTANIN 3.leri _________ -0,8 kg. _____ Hürremsultan2012 & YENA:124:
Kusura bakmayin cok gec kaldim bildirm yapmakta ama sinav donemindeyim giremiyorumbu hafta 92yim pek fark yok buna da sukur ama
Allah kmseye yasatmasın bunu Ayten cim..
ne söylense ne dense beni tesselli etmıyor zaten ama anne olan ya da olmak isteyen her kadının beni anladıgına inanıyorum..
ben cok dua ettim yasinler kuranlar hep böle istedim Rabb imden oldu sonunda dualarım kabul oldu dedim..
ögrenir ögrenmez eşimle şükür namazları kıldık..
sabahlara kdr mutluluktan ağladım şükürler ettim
hatta ilk zamanlarda eşlerin yapması gereken bir düşük duası varmış onu eşime yaptırdım..
burdaki birkaç arkadasıma bile Yasin okuttum kendim için..
hamilelik boyunca böleydim..okudukça rahatlıyordum..
hatt a basıma bu olay gelmeden bir gün önce perşembe günüydü
banyoda abdesimi aldım sonra cıkınca yasinler okudum..dualar okudum..
sen hayırlısını nasip et Allah ım sağlıkla birde kucagıma alsam daha ne isterim diye..
yani diyecegim o ki..yine olmadı..
bende önceden bilinmeyecek bir hstalık daha çıktı..dualarım kabul olmadı..
o yüzden iki aydır aklıma gece yatarken bile dua etmek gemıyor..
çünkü benim dualarım olmadı,kabul olmuyor
bende memnun oldum tatlım
ay nerde düzenliherif öyle bizim giyinme odasını görseniz valla oho ütülenmişler bir yerde bizim beyin çıkarıp attıkları bir yerde bak aklıma geldi şimdi eve gidince ütülenmişleri yerleştirmem ve de çamaşır atmam gerekiyor uff
Yenacım liste için ellerin dert görmesinayrıca sen inceldin ben şiştim kavuştuk aynı kilolarda azmin daim olsun...seviniyorum adına inanki..dereceye girenlere tebrik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?