Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağolun kızlar,
Ama işte neden hala böyleyim ben de anlamıyorum kendimi
Feci canım sıkılıyor, tam düzene girmeye çalıştıkça işler tersine gidiyor sanki.
Her haltı biliyorum, şu kadar sıkıntı çekiyorum, laf yiyorum, belki hayatımın en güzel günlerini bu endişeye berbat ediyorum ama hala yiyorum nasıl bir psikolojiye nasıl pis bir nefise sahibim çözemedim.
Yediğim lafları taş yese çatlardı orta yerinden herhalde, milyon kere yemin bozunca insan artık kendi bile diyet diyince bi tarafıyla gülüyor...
İstikrar sıfır...
Neyse yapacak bişi yok yine elimden geleni yapmaya çalışacağım.

Bu arada benim eş adayım da asker ben de birkaç sene sonra uzaklara gitmeye başlayacağım

Kilo bildirimi konusunda da resmen utanıyorum valla, kilomu yazmaya bile... 10 gündür çıkmıyorum tartıya da.

selam kızlar sporuda yaptık koptuk geldik.. bugün 45 dk yürüdüm koşu bandında... yoruldum evi topla gittim kayın valide rahatsızlanmış onun evi azcık topladım... vsss evime geldim kızımı uyuttum .. suyumu alıp oturabildim sonunda..
Bu arada sabah kahvaltısında bir dilim tahıllı ekmek az peynir ve domates yedim
Öğlen kepekl makarna 2 kaşık..

Akşama allah büyüktür kocamı arıyıp sorim bakim ne yesekk akşama diye...

canım seni istemeye mi geliceklerdi?
Sanki kıyafet arayıp da bulamıyordun di mi?

Nerdesin bilmiyorum şehir olarak ama adil ışık'ın mağazalarında büyük beden kolleksiyonu da var.
Ben bikaç ay önce ordan güzel bir elbise aldım . Siyah payetli.
Sen de orda güzel şeyler bulabilirsin.
...

Mutlu,hareketli ve hafif bir haftasonu olsun hepimize..

Esenkalın :)

inşallah canım bu durumdan kurtulmak için dua ediyorum...akışına bıraktıkça daha da kilo aldım...

Canım Ankara'dayım ben, çok yere baktım ya çok güzel elbiseler var ama vücut yapıma uygun elbise çok nadir denk geldi ben tam armutum :)
Bu senenin modelleri de genelde dümdüz üst beden acayip bol oluyor alt beden oturuyor koca popoma.
Gelenleri popomla korkuturum valla o görüntüyle

HAFTANIN 1.si __________ -1,3 kg. ____________________ Zukunft

HAFTANIN 2.leri _________ -1 kg. ____ Chickpeas & kavuşmak_hayal :81:

HAFTANIN 3.leri _________ -0,8 kg. _____ Hürremsultan2012 & YENA :124:

ellerine sağlık yenacım
kilo veren dereceye giren herkesi tebrik ederim

Şimdi telefondan giriyorum, birazdan bilgisayardan girip size denediğim bir elbisenin fotoğrafını göndereyim bakalım beğenecek misiniz? :)

benim de popom büyük
Dur bakiim giydiğim elbiseli resmimi buliim bi..
...

1.fadime02............................................280dk
2.asumanzeynep....................................250dk
3.ceco34..............................................230dk
4.katrem..............................................225dk
5.umutttt.............................................160dk
6.gozde_m............................................150dk
7.nimrel................................................135dk
8.nursena.............................................120dk
9.HurremSultan.......................................45dk

spor yapan herkesi tebrik ederim azminiz bol ve daim olsun

aslıcım ekole baktınmı canım benim bir arkadaşım vardı üst bedeni incecik ama alt bedeni dah büyüktü ve elbise giyerdi hep gayte de şık elbiseler
ekolden ve de star dı sanırım meşrutiyet caddesini hemen başlarında sağda bir mağazadan alışveriş yapardı bak bir istersen canım

AYY resmimi ekleyince kendimi bi anda avatarımdaki tombişe benzettim.
gerçi fotodaki halimden 2 kg falan daha zayıfım orda 86-87 falandım galiba ..

işte bu isteme için düşündüğüm. Altına da siyah çorap, ya az topuklu ya da babet giymeyi düşünüyorum bunu alırsam.

tabi popomun yandan ve arkadan görünüşünü çekmedim

canım hiç de öyle abarttığın gibi bir fazlalığın yok yalnız he.. söyliyim ..
gayet güzel bir elbiseymiş bu arada pek beğendim :)
..

ayy maşallah bişey yok ki sende :) çok yakışmış maşallah :) benim bacaklar bikaç kişinin daha bacağını bana yamalamış gibi

HAFTANIN 1.si __________ -1,3 kg. ____________________ Zukunft

HAFTANIN 2.leri _________ -1 kg. ____ Chickpeas & kavuşmak_hayal :81:

HAFTANIN 3.leri _________ -0,8 kg. _____ Hürremsultan2012 & YENA :124:

kızlarrr kilo veren & veremeyen , spor yapan & yapamayan herkeslerin emeğine sağlık , tebrik ederimm

YENAcım & ASUcumm elleriniz dert görmesin , öperim sizi

PS : YENAA yine listedesin , maşAllah kuzum sana , hadi bakalım azim böcüğüm aynen devaamm

birde bu hafta yine kendime bi Aferin öpücüğü veriyorum

eheheh alıntı yaptıımm beeebeemm aslında azcık (Ç)alıntı gibi oldu ama neyyyseee

inşallah canım bu durumdan kurtulmak için dua ediyorum...akışına bıraktıkça daha da kilo aldım...

NEVVİİİİNNNN gelip kulağını çekeyimmi acaba motivasyonunun gelmesi için ?? napiim hıı söle bana , lütfen kendini bi toplayıp akışına bırakmassan sevinirim kuzum , hadi bakalım canlan birazz , kımılda kendine ggeeelllll

canım hiç de öyle abarttığın gibi bir fazlalığın yok yalnız he.. söyliyim ..
gayet güzel bir elbiseymiş bu arada pek beğendim :)
..

fotoğrafta öyle duruyor ya... Alt bacaklarım da çok kalın orda görünmediği için :) en sorunsuz üst taraf o da ne kadar sorunsuz sayılabilirse işte.
105-106 kiloyum

Aslıcık güzelmiş bu , beğendim ben , isteme içinde uygun olur , ben olumlu puan veriyorumm

ayy maşallah bişey yok ki sende :) çok yakışmış maşallah :) benim bacaklar bikaç kişinin daha bacağını bana yamalamış gibi

teşekkür ederim :)
ben de aynısını senin için düşündüm ya .. benim bacaklar da kalın bakma orda siyah çorap falan var da..
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…