Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

fotoğrafta öyle duruyor ya... Alt bacaklarım da çok kalın orda görünmediği için :) en sorunsuz üst taraf o da ne kadar sorunsuz sayılabilirse işte.
105-106 kiloyum

valla bu fotoğrafta hiiiiiççç o kiloda göstermiyorsun, bilmiyorum yani belki bütün olarak görmediğim içindir ama.. hiç canını sıkma göstermiyorsun zira :)
bu arada elbise dediğim gibi çok güzel.. senin yerinde olsam babet yerine az topuklu giyerdim.. boyu uzattığı için daha zayıf gösteriyor insanı.. hatta giyebilirsen daha uzun topuk da giyebilirsin..

ceco bu hafta senden çokk ümütliydim ama adetin etkisi çok sanırım haftaya 2 2 gider inşallah şeker

dişçiye gittiiim çekicez dedi
kanal olmuştu dedim kurtaramazmıyız içini boşallttı ilaç koydu bakalım 15 gün sonra kenarndaki apse şişlik geçerse yeniden dolduracak
aslında çekerdim dişi ama ilk defa dişi kurtaramazmıyız diyen hasta çok nadirdir genelde ağrıyo çek kurturalım derler dedi uğraştırıcak biizi ama genede belki değer dei
inşallah bakıcaz

küçük kızım 2. azıları çıkarıyo çok ağır geçiyo
ama tek iyi yönü parmak emmeyi buraktı inşallah emmez bi daha

dr yeşil soğan çiğnese geçer acısını alır dedi ama bakalım çiğnemezki ağzına bişeycik almıyo kiii
olmazsa suyunu sürerim uyurken

pazara gittim tarhana aldım eve geldim pişirdim allahtan onu içti en azından miğdesinden yemek geçtiii
kilo hakkaten büyük gösteriyo insanı
gerçi avukatmışsın sendaha iyi bilirsin ama kilo şişmanlık boşanma sebebiymiş
eşimin kilosu yüzünden boşanmak istiyorum dendiğinde boşayı veriyolarmışşş diye duymuştummm
güzel sözmüşş

kilom aynı yenacım 83.5
sporum 250dk yürüyüş
ahhhh oo helvanın suçu demi asuuuuuuuuuuuuuuuuu
slm arkadaşlar ben yeni üyeyim bende size katılabilirmiyim
hoş geldin kaıldın bile
arkadaşlar ben yeni üye oldugum için siteyi nasıl kullanacam bilgim yok bana biraz yardım edermisiniz
2 hafta burada devamlı paylaşımda bulununca listeye giriyosunn her cuma haftalık verdiğin veya aldığın kiloyu yazıyosun bide ne kadar spor yaptığını dakka olarak yena ve asu arkadaşlarımız liste yapıyolar inşallah hep beraber veririz
lasly yapıyoruz genelde süper arkadaşlar link vermiş aşşağıdaa alıntı yaptım 3 mil süper inceltiyo sıkmıyo 45 dakkacık sürüo dene istersen
valla azim bu topikte biraz kısıtlııı kimin eline geçiyosa onda kalıyo valla kaçtımı yakalamıyosun aynen benim gibi hala benim motiii vasyon ve azmim yokk sanırım aynur alduuuuuu kapışkan aynurrrr

öncelikle geçmiş olsun kuzucuğuna ve sana. ayrıca 5 yıl buraya takılmak gerçektende harika umarım bizde burda kalıcı arkadaşlıklar ve paylaşımlarda bulunuzur
teşekkür ederimmm inşallah vallla zayıflayıp gidenlerde var yarı yolda burkanlarda burakıp burakıp gelenler her defasında pişman olanlar en çok havalar ısınmaya yakın fuul oluyo burası yaza yaklaştıkca ince kıyafetlerden pörtleyince hemen destekle el ele yaza merhaba diyoruzzzz sonrasıı malum yaz geçiyoooo hhoooppppp saldım çayıra mevlam kayıra nası olsa zayıfladım diye yiyip yiyip geri dönüyo plak baştan sarıyoruzz en eski sanırım ben yena vae toksin asu var başka varmıydııkiiiiiiiii azimli hattunnn
Kızlar ya acil cevap bekliyorum :)
Geceden ıslatılmamış nohutla yemek yapılır mı? Önce düdüklüde haşlasam sonra yemek yapsam olur mu? :)
geç oldu sanırım ama ben zaten haşlamam nohutu fasulyeyi haşlarım ama nohutu ıslatırım suyunu süzerim kuşbaşı et kuru soğan pulbiber karabiber tuz sıvıyağ bi kapta karıştırırm 1 kat nohut 1 kat soğanlı harçtan koyarım en üste 1 domates 2 ye böler 2 biber 2 ye böler koyarım pişince alırım onları
1 tatlu kaşığı salcayı sulandıırp dökerim suyunu 2 parmak geçeçek kadar düdük öttümü 40 yada 45 dakka düdüklü normal benim klipsomda kırılmadan önce yarım saat yetiyodu pişiririm ohhhh miiissss ye iç anadoluda nohutlu yahni derlerrrr salçası az olur
laslyy kış ayları için evden çıkamayanlar için süper bencede
bak şimdi bu kadar sorun ediyosun elbiseyi gelinliğini düşün ben çok pişmanım keşke zayıf bi gelin olsaydum diyeee 73 le evlendim ama eşim çok zayıf olunca ablası zannettiler beniiii çoğu zaman
HAFTANIN 1.si __________ -1,3 kg. ____________________ Zukunft

HAFTANIN 2.leri _________ -1 kg. ____ Chickpeas & kavuşmak_hayal :81:

HAFTANIN 3.leri _________ -0,8 kg. _____ Hürremsultan2012 & YENA :124:
tebrik ediyorum sizi valla süpersiniz kızlar yena sen zaten 10 numeroo gididyosunnnn yakıda zayıflayım yeterki diyip patronu maaşa bağlayıp zorla işe gitmeyesin:))
yena bende çok sevindim banada uğraş oluyo kızada deişiklik oluyo sıkmıyo beniii masa bitsin klozet takımı yapayım diyorum bi dahaki dönem inşallah kırk yama yaparım açılır kursta

sende bendensin heee gurbetemi gitcen benim eşiimde asker
Şimdi telefondan giriyorum, birazdan bilgisayardan girip size denediğim bir elbisenin fotoğrafını göndereyim bakalım beğenecek misiniz? :)

bakalım şeker merakla bekliyorum

umut teşekkür ederim bu aralar saat leri ögreniyolar saatli kurabiye süper olur bence

nursena çektirdinmi sonunda dişini geçmiş olsun canım dedim ama benden önce yazmışsın sen şimdi gördüm inşallah kurtulur dişin en azından denenmesi güzel
ufaklık da dişi zor çıkarıyor demek ki ona da geçmiş olsun
bu haftaki kilo da helvadan diyosun yani tabii yanında yediklerimi bilmiyorsun sen:)

Son düzenleme:
Aslıcık güzelmiş bu , beğendim ben , isteme içinde uygun olur , ben olumlu puan veriyorumm

aslıcım ben de beğendim elbiseni canım gördüğüm kadarıyla gayet de yakışmış

teşekkür ederim kızlar :) birkaç yere daha bakayım da sanırım bunu alacağım.

topuklu ayakkabı da iyice dev gibi durmak istemediğim için giymeyeyim diyorum ya :)

Benim boyum 1.72, sözlümün boyu 178-179 o yüzden 5 6 cm topuk giyersem onunla aynı olup iyice iri durmak istemiyorum :/

elbise çok güzelde bu kadar takıyosan şöle kalçanı örten şık bi yelekle içine bady veya şık bi gömlek ve altına pantolan giyebilirsin basenler gizlenir sende rahat edersinnn aile arası söz için abes kaçmaz nişan falan olcaksa o zaman elbise bakarsın diye düşünüyorumm

fotoğrafta öyle duruyor ya... Alt bacaklarım da çok kalın orda görünmediği için :) en sorunsuz üst taraf o da ne kadar sorunsuz sayılabilirse işte.
105-106 kiloyum
vercez vercez şubata incecik olcaz inşallahhhh ankaranun gülü
asu içini temizleyip doldurdu tekrar kanalları kurtara bilirek 15 gün sonra yine gel dediii
küçükte inşallah patlatırsa rahatlıcaz

Son düzenleme:
sende bendensin heee gurbetemi gitcen benim eşiimde asker

bakalım şeker merakla bekliyorum

Evet ya :/ hiç aklıma gelmezdi Ankara dışında bi yerde yaşayacağım kısmet şte...
Allahtan Denizci benimki, her yer yok gideceğim şehirler arasında :)

bu günkü menüm
1 kaşık çörekotu,1 b sirkeli ballı su
1 saat yürüyüş 500 ml su
kahvaltı 2 yumurta beyezı,1 kupa çay,6 zeytin ,1 d ç ekmegi,dereotu maydonoz
ara 1ufak şişe su,1 armut,1 b ayran
ögle 1 k mercimek çorbası 4 k yogurt,1 portakal,
ara 1 elma
akşam balı, salata ,1 b diyet kola,1 d ç ekmegi
7 otlu çay içerim 1 armut yerim

nursena geçmiş olsun.. inşallah kurtulur dişin.

yavrun da inşallah ızdırabsız çıkarır azılarını.. yazık kıyamam...
..

Evet ya :/ hiç aklıma gelmezdi Ankara dışında bi yerde yaşayacağım kısmet şte...
Allahtan Denizci benimki, her yer yok gideceğim şehirler arasında :)

hayırlısı olsun allah mesut etsinnn annam işin şimdiden zor beyaz giyolar ya benimkiler allah tan yeşil kir göstermiyooo nersen aklıma geldiyse yıkanacak çamaşır dolu burda oayalanıp duruyom diye geçiriyodum içimden

doğru o zaman sen bilirsin canım.. kendini nasıl iyi hissedeceksenn..
...

merhaba arkadaşlar, bende şuan diyetteyim 96,5 ile başladım 2.haftam şuan 94,5 kiloya düştüm hedef 70 inşallah hepimimiz sağlığımıza kavuşurussss...

ben 3. haftamdayım zaten tamam öğlene kadar bildirim yapamadım ama 2 tane sınavım vardı bugün en azında izinli falan yazılabilirdi sanırım

canım izinli yazılabilir ya da sabit geçilebilir kilon ama daha önce bildirim yapamayacağını söyleseydin keşke yoksa nerden bilebiliriz biz senin mazaretini
böyle durumlarda perşembe akşamından bizi haberdar edersen sorun kalmaz sanırım

kızlarrrrrrrrr bakı n ben arada motivasyn lsun diye
mevsimlerden roma
sayfasına giriyorum zayıflayanlara
zayıflama hikayelerine bi bakın bakalım gaza geliriz çok güzel paylaşımları var

Benimki o konuda çok acı konuşuyodu. Daha ev değilken neler diyodu bana. Bi kere hiç unutmam onun okuduğu şehirde yani antepteydim. Bana "etrafına bak bakayım senden şişman var mı" demişti. Bişeyden dolayı kızmıştı bana ondan dedi biliyorum ama o an üzerine atlayıp onu yumruklayasım gelmişti. Şimdi ben ona diyorum etrafına bak bakalım senden büyük göbeği olan var mı diye Bende bu laflar ters etki yapıyodu, daha çok yiyesim geliyodu.

Canım sen çok zayıfsın maşallah. Üst bedenin de baya zayıf, çok yakışmış elbisen, bence çok uygun isteme için.

hayirli aksamlar
yenacim ellerine saglik 3haftadir ilk 3desin masallah

nursanicim gecmis olsun sana ve kizina insallah cabuk cikar disi kizinin

umutcum tskler bu verdigin linki arayip duruyordum telden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…