- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
fotoğrafta öyle duruyor ya... Alt bacaklarım da çok kalın orda görünmediği için :) en sorunsuz üst taraf o da ne kadar sorunsuz sayılabilirse işte.
105-106 kiloyum
ceco bu hafta senden çokk ümütliydim ama adetin etkisi çok sanırım haftaya 2 2 gider inşallah şekerGünaydın kızlarrrrrrrrrrrrr :122: :122: :122:
Umarım herkes eksilerde bildirim yaparBende sabah çok büyük bir heycanla uyandım en azından sabit te olsa Kilo bildirimi yaparım diye ama hiçte umduğum gibi olmadı :26:
Okadar dikkat ediyorum sporumuda yapıyorum ama yok bir türlü şu 109u bile göremedim değil 99
İki üç gündür yine pek su içmiyorum belkide sebebi de odur diyorum tabi birde şu an reglmın 2.ci günü birde onun şişliği vardır ama bir insan evladı 2 kiloda artı cıkmazki be kardeşimmmmmmmm
Geçen hafta: 111.2 kg
Bu hafta: 113.2 kg
Fark : + 2 kg ( Allah beni bildiği gibi yapsın)
Sporum: 230 dakika
Çıldırmamak elde değil ama reglm bitincede bu kiloda kalırsam artık ne yaparım bilmiyorum
Azimle mıçan diyip diyip duruyorum ama bu halime bakılırsa mıçıp batırdım herşeyi
Neyse şu yapışkan kilolara 1 hafta daha mühlet tanıyorum beni terk etmeleri için yoksa ben ben olmaktan çıkacağım
Yinede haftasonunda sapıtmayacağıma söz veriyorumİnşallah herkes için az kalorili bol hareketli bir haftasonu olur
Aramıza hoşgeldin
Rabbim kuzucuğunu Analı babalı büyütsün
İnşallah sende sık sık burada motive olur bir an önce hedefine ulaşırsınAminnnnnnnnnnnnn
Sanada kuzucuğuna da çok geçmiş olsun canım
Diş gerçekten çok berbat birşey hatta ben doğumdan bile beter diyorum :26: Umarım bir an önce kurtulursun ve inşallah küçük kuzununda ağrıları hafifler
kilo hakkaten büyük gösteriyo insanıne güzel yeni gelen arkadaşlarımız tanıtmış kendini. Aslıhan, Ayten, Gözde, efeem, anathema, hepiniz hoşgeldiniz.
ben de 29 yaşındayım, 1 yıllık evliyim. avukatım ama şu an çalışmıyorum. yaz sonuna kadar ideal kiloma inip seneye bu zamanlar da bebek düşünmeye başlayacağız. umarım hepimiz ideal kilosuna ve sağlığına kavuşur.
dün diyetisyen Ayça Kaya bir yerde diyordu ki; eşi hanımının kilosundan rahatsız olursa ibre en fazla 85lere çıkıyor. ama eşi rahatsız değilse 110u bile bulabiliyor. eşlerin rahatsızlığını dile getirmesi baskı unsuru oluyor ve dikkat ediliyor. tabi bu durum sağlık sorunu yoksa bizim keyfiyetimize kalıyor. eşi rahatsız olmayan arkadaşlar eşlerine söylesinler, onlar da rahatsız olsun :)) bizi böyle seviyorlar ama sağlığımız için bu beden zararlı malesef.
cecoşum üzülme, regldendir. sakın pes etme. inşallah çok güzel sonuçlar alacaksın.
Eminecim aynalarla yaşadığın durumu ben de yaşadım uzunca bir süre. kendimi ideal kilomda sanıyordum, iyi hissediyordum. ta ki baro sayfasında yayınlanan ruhsat alma sırasındaki fotoğrafımı görene kadar. kendimi hiç öyle görmüyordum. olduğumdan 10 yaş büyük gösteriyorum öyle ciddi ortamlarda. uzun süre kilolu kalınca kendimizle barışıyoruz. bu güzel bir şey ama bizi gerçeklerden de uzaklaştırmamalı. hep beraber inceleceğiz inşallah. üzülme sakın.
güzel sözmüşşnevin senin motivasyona ihtiyacın var.
zaten kafada bitirmeden zorlama ile olmuyor bu iş
seni en çok ne motive eder bi düşün.
çocuk isteği mi, güzel kıyafetler mi, eşinin desteği mi...
ben mesela kıyafetler ile motive oldum , aldım astım dolaba. bir de başarı hikayeleri ve resimleri ile..
bir de şu söz beni çok motive etti, bir yerde okudum ama belki bi başarı hikayesinde.
"benim de iskeletim herkesle aynı, o zaman istesem onlar gibi olabilirim".
inşallah sen de kısa sürede motive olursun canım..
...
ahhhh oo helvanın suçu demi asuuuuuuuuuuuuuuuuukilom aynı yenacım 83.5
sporum 250dk yürüyüş
hoş geldin kaıldın bileslm arkadaşlar ben yeni üyeyim bende size katılabilirmiyim
2 hafta burada devamlı paylaşımda bulununca listeye giriyosunn her cuma haftalık verdiğin veya aldığın kiloyu yazıyosun bide ne kadar spor yaptığını dakka olarak yena ve asu arkadaşlarımız liste yapıyolar inşallah hep beraber veririzarkadaşlar ben yeni üye oldugum için siteyi nasıl kullanacam bilgim yok bana biraz yardım edermisiniz
lasly yapıyoruz genelde süper arkadaşlar link vermiş aşşağıdaa alıntı yaptım 3 mil süper inceltiyo sıkmıyo 45 dakkacık sürüo dene istersenya arkadaşlar ben spor yapma özürlüsüyüm hiç canım istemiyo nasıl yapabilirim sizin bu yazdığınız dk.lar günlükmü? haftalık mı? anlamadım. Bende biraz kansızlık var o yüzden ev içerisinde yaptığım işlerden birde oğluşumun peşinde koşturmaktam spor yapmaya derman bulamıyorum. Neyse en kısa sürede başlarım inşaallllaaahhh...
valla azim bu topikte biraz kısıtlııı kimin eline geçiyosa onda kalıyo valla kaçtımı yakalamıyosun aynen benim gibi hala benim motiii vasyon ve azmim yokk sanırım aynur alduuuuuu kapışkan aynurrrrGordugunuz gibi cizelgemi basariyla yukledim, yardimlariniz icin tesekkurler.
Ben oturarak calisiyorum ve seneler boyunca bu sekilde alisinca elbette degisiklik yapmak cok zor geliyor. Ama azimliyim degisecegim! Daha dogrusu, belki cok soylersem o azim gelir ustume :)
teşekkür ederimmm inşallah vallla zayıflayıp gidenlerde var yarı yolda burkanlarda burakıp burakıp gelenler her defasında pişman olanlar en çok havalar ısınmaya yakın fuul oluyo burası yaza yaklaştıkca ince kıyafetlerden pörtleyince hemen destekle el ele yaza merhaba diyoruzzzz sonrasıı malum yaz geçiyoooo hhoooppppp saldım çayıra mevlam kayıra nası olsa zayıfladım diye yiyip yiyip geri dönüyo plak baştan sarıyoruzz en eski sanırım ben yena vae toksin asu var başka varmıydııkiiiiiiiii azimli hattunnn
öncelikle geçmiş olsun kuzucuğuna ve sana. ayrıca 5 yıl buraya takılmak gerçektende harika umarım bizde burda kalıcı arkadaşlıklar ve paylaşımlarda bulunuzur
geç oldu sanırım ama ben zaten haşlamam nohutu fasulyeyi haşlarım ama nohutu ıslatırım suyunu süzerim kuşbaşı et kuru soğan pulbiber karabiber tuz sıvıyağ bi kapta karıştırırm 1 kat nohut 1 kat soğanlı harçtan koyarım en üste 1 domates 2 ye böler 2 biber 2 ye böler koyarım pişince alırım onlarıKızlar ya acil cevap bekliyorum :)
Geceden ıslatılmamış nohutla yemek yapılır mı? Önce düdüklüde haşlasam sonra yemek yapsam olur mu? :)
laslyy kış ayları için evden çıkamayanlar için süper bencedeevet haklisin canim kendimizi güzel saniyoruz, kendi gözümüzle farkli görüyoruz kendimizi, ama disardan daha kötü görünüyoruz iste,
insallah basarcaz,
ben bu hafta daha cok su icmeye basladim, birde ben biraz fazla hassasim, havalar sogudu ya soguk su icemiyorum,
e öyle oluncada bu yasima kadar kisin hic su icmedim,
hic abartmiyordum günde 1-2 yudum (bardak degil ha yudum) la idare ettim,
ama simdi degistirdim ve ilik, hatta sicaga yakin bir su iciyorum,
dolduruyorum 0.5 litrelik ufak siseme, icip duruyom, hemde isiniyorum iyi oluyor, hemde daha fazla yag yakiyor sanirim bu su :)
insallah ise yarar,
e bide leslie ye basladim, durduramassiniz beni
oo masallah abla ne güzel aldirmissin herseyi :)))
güle güle kullan aldiklarini,
bizde gecen hafta yeni mutfak aldik, ay bu babam cok inatci ya,
epeski mutfagimiz var yillarca dil döktüm degistirelim diye :)))
gecen geziniyorduk büyük bir mobilyacida, ikea gibi biyer,
mutfak baktik cokda uygundu, begendik ettik,
babamda tutturdu yarisini ödicen demi, ozaman alacam diye,
dedim tamam :))
1000 euroya mutfak aldik, yarisinida ben ödicem, ufacik bütcemden, ay sanki benim parama ihtiyacimi var yooo :)
yinede olsun bakalim bunada sükür, ayligim gelsin 500 euro vermeliyim babama, of paraciklarimmm
Canim laf aramizda ben yeniden actim, yani eski üyeligimi kullanmiyorum,
degistirilmiyor yani gercekten isim,
bende artik cok afise edilmistim napim :)))
en son artik bi kiz ben seni taniyorum, sinavda görmüstüm ismin eminemi diyince, dur bakalim dedim,
hem dertlerimide biraz fazla dökmüstüm ortaliga, herkesin herseyi en ince detayina kadarda ögrenmesine gerek yok yani, özelliklede beni taniyan insanlarin,
hadi anonym kalip dertlerini rahatca anlatmak sorun olmuyor ama, öbür türlü icim rahat etmedi,
böyle yaptim bende, ama eskisini hic kullanmiyorum acmiyorum tabi
canim bak sana bir link atiyim,
onu hergün yap, yada 2 günde bi yap, cok ise yariyor,
45 dakka sürüyor sanirim, yarim saat bile yapsan faydali olur, okadar cok terliyorsunki, bide eglenceli yani :)
cocuk sabah uyanmadan yap, yada yanina yatiriver koltuga, sen yap bunu kocaman ac bilgisayarda
cok ise yariyor ve sIkilastiriyor, hatta ben bazen sirf 20-25 dakka yapiyom, olsun yinede faydali
Walk Away the Pounds with Leslie Sansone 3 Mile Abs 46 min Fitness DVDRip TG - YouTube
bence olur :))))
ya nohutu tam bilmiyorum ama ,fasülyede yapiyordum ben,
annem geceden islayip yapiyor, ama ben cok spontan bir insan oldugum icin, öyle geceden filan düsünemem,
ailem hepsi türkiyedeyken, bende burda yanliz kalmistim,
öyle kafama eseni yapiyordum,
fasulyeyi normal tencerede 2 bucuk saat pisiriyordum ama nihayetinde güzel oluyordu yani, bide sucuklu mhhhh
(düdüklü kullanmasini bilmiyom, korkuyom ben ondan)
nohutta emin degilim, ablalar yardimci olsun :))
bak şimdi bu kadar sorun ediyosun elbiseyi gelinliğini düşün ben çok pişmanım keşke zayıf bi gelin olsaydum diyeee 73 le evlendim ama eşim çok zayıf olunca ablası zannettiler beniiii çoğu zamanBu arada yeni gelenler hoşgelmiş sefalar getirmiş. İnşallah güzel kilolar vermenize vesile olur topic...
Merry, Allah sabır versin arkadaşım. Hiç kolay değil elbette ama her şeyde var bir hayır demekten başka bir şey gelmiyor elden. Bol bol dua etmek lazım.
Sana ve çocuk konusunda umudunu kaybedenlere kendi annem babamı anlatmak istiyorum.
Bizimkiler 1972 de evlenmişler. 40 senelerini doldurdular bu sene maşallah canlarıma :)
O zaman böyle tedavi imkanları yok tabi, gittikleri doktorlardan babama da sorun bulanlar olmuş anneme de. Babama ameliyat olmazsan çocuğun olmaz diyenler mi dersiniz, anneme tansiyon yüzünden hamile kalsan bile doğuramazsın diyenler mı dersiniz, ikisine birden çocuğunuzun olma ihtimali yok diyenler mi dersiniz demişler de demişler. Tabi eski zamandaki insanların düşüncelerini de tahmin edersiniz yok doğuramadı yok kusurlu flan bizimkilere bişi söylemeseler de aralarında konuşurlarmış. Annem düşük yapmış birkaç kere.
Nerdeyse tüm kuzenlerimi annem büyütmüş anneleri çalıştıkları için, dua eder dururlarmış. Hayırlısıyla bize de nasip et Allahım diye...
Böyle böyle derken tam 13 yıl geçmiş aradan... Çocuk özlemiyle geçen ama bir an bile isyana girmedikleri koskoca 13 yıl...
Ve 1985 te Abi'm doğmuş 2,5 sene sonra da ben :)
O yüzden Allah bizi bizden iyi bilir, kendinizi karamsarlığa itmeyin, hepsinin yeri zamanı bellidir elbet, Her şeyi gönlünüze göre versin Rabbim.
Boy boy çocuklarınız olsun hayırlısından inşallah :)
Ya kızlar bir de benim durumlar çok fena :/
Haftaya isteme var Şubat'ta nişan ben güya acayip dikkat ediyordum deli gibi rejim yapıyordum.
Zaman yaklaştıkça daha da tutuşmam gerekirken ben iyice saldım 10 gündür :'( 1 2 kilo almış bile olabilirim. Dur diyemiyorum kendime. İsteme için bile bi kıyafet bulamadım hala aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor ağlıyorum kendime sinirimden.
Bunlar bile gaza getirmiyorsa beni ne getirir daha anlamıyorum hiç kendimi neyin kafası varsa bende...
İlerde evlenince bunun sıkıntısını çekip başımı taşlara vurmktan korkuyorum
Millet hayırlı olsun diye telefon ediyor arkasından hemen yapıştırıyorlar kilo ver diye...
Ooff yine bunaldım valla...
tebrik ediyorum sizi valla süpersiniz kızlar yena sen zaten 10 numeroo gididyosunnnn yakıda zayıflayım yeterki diyip patronu maaşa bağlayıp zorla işe gitmeyesin:))HAFTANIN 1.si __________ -1,3 kg. ____________________ Zukunft
HAFTANIN 2.leri _________ -1 kg. ____ Chickpeas & kavuşmak_hayal:81:
HAFTANIN 3.leri _________ -0,8 kg. _____ Hürremsultan2012 & YENA:124:
yena bende çok sevindim banada uğraş oluyo kızada deişiklik oluyo sıkmıyo beniii masa bitsin klozet takımı yapayım diyorum bi dahaki dönem inşallah kırk yama yaparım açılır kurstadafi ve özka yeni yaşınız hayırlı uğurlu olsun. size gönlüzden geçenleri yaşatsın..
Nice mutlu seneler dilerim hep birlikte ama sağlıklı birer zayıf hatun kişiler olarak :)
Umuttt,yoluna girmiş gibi görünüyor :) her mesajın da kendine kızsan da yanlışların kadar doğrularıda uyguluyorsun demek ki gidiyor pis yağlar.
nursena,kırkyama çok güzel bir iş bende çok beğeniyorum..Kolay gelsin sana ayrıca mutlu oldum senin adına..
Cecocum üzülme yeni başladın ya spora kesin ondan gelmiştir artılar. yalan onlar haftaya cuma görmeyeceksin o rakamı..
Zeynepçiğim muckss diyorum sana.
allessandra,KAZEN'e mesaj at istersen nıck değişikliği hakkında..Çok görüyorum ben sitede değiştirenleri..
yeri gelmişken kavuşmak_hayal çok uzun nıckin var yaww :)
Yeni gelenler hoşgeldiniz sefalar getirdiniz diyorum...
bende memnun oldum tatlım
ay nerde düzenliherif öyle bizim giyinme odasını görseniz valla oho ütülenmişler bir yerde bizim beyin çıkarıp attıkları bir yerde bak aklıma geldi şimdi eve gidince ütülenmişleri yerleştirmem ve de çamaşır atmam gerekiyor uff
Yenacım liste için ellerin dert görmesinayrıca sen inceldin ben şiştim kavuştuk aynı kilolarda azmin daim olsun...seviniyorum adına inanki..dereceye girenlere tebrik...
sende bendensin heee gurbetemi gitcen benim eşiimde askerSağolun kızlar,
Ama işte neden hala böyleyim ben de anlamıyorum kendimi
Feci canım sıkılıyor, tam düzene girmeye çalıştıkça işler tersine gidiyor sanki.
Her haltı biliyorum, şu kadar sıkıntı çekiyorum, laf yiyorum, belki hayatımın en güzel günlerini bu endişeye berbat ediyorum ama hala yiyorum nasıl bir psikolojiye nasıl pis bir nefise sahibim çözemedim.
Yediğim lafları taş yese çatlardı orta yerinden herhalde, milyon kere yemin bozunca insan artık kendi bile diyet diyince bi tarafıyla gülüyor...
İstikrar sıfır...
Neyse yapacak bişi yok yine elimden geleni yapmaya çalışacağım.
Bu arada benim eş adayım da asker ben de birkaç sene sonra uzaklara gitmeye başlayacağım
Kilo bildirimi konusunda da resmen utanıyorum valla, kilomu yazmaya bile... 10 gündür çıkmıyorum tartıya da.
Şimdi telefondan giriyorum, birazdan bilgisayardan girip size denediğim bir elbisenin fotoğrafını göndereyim bakalım beğenecek misiniz? :)
Aslıcık güzelmiş bu , beğendim ben , isteme içinde uygun olur , ben olumlu puan veriyorumm
aslıcım ben de beğendim elbiseni canım gördüğüm kadarıyla gayet de yakışmış
elbise çok güzelde bu kadar takıyosan şöle kalçanı örten şık bi yelekle içine bady veya şık bi gömlek ve altına pantolan giyebilirsin basenler gizlenir sende rahat edersinnn aile arası söz için abes kaçmaz nişan falan olcaksa o zaman elbise bakarsın diye düşünüyorummEki Görüntüle 554775
işte bu isteme için düşündüğüm. Altına da siyah çorap, ya az topuklu ya da babet giymeyi düşünüyorum bunu alırsam.
tabi popomun yandan ve arkadan görünüşünü çekmedim
vercez vercez şubata incecik olcaz inşallahhhh ankaranun gülüfotoğrafta öyle duruyor ya... Alt bacaklarım da çok kalın orda görünmediği için :) en sorunsuz üst taraf o da ne kadar sorunsuz sayılabilirse işte.
105-106 kiloyum
asu içini temizleyip doldurdu tekrar kanalları kurtara bilirek 15 gün sonra yine gel dediiinursena çektirdinmi sonunda dişini geçmiş olsun canım dedim ama benden önce yazmışsın sen şimdi gördüm inşallah kurtulur dişin en azından denenmesi güzel
ufaklık da dişi zor çıkarıyor demek ki ona da geçmiş olsun
bu haftaki kilo da helvadan diyosun yani tabii yanında yediklerimi bilmiyorsun sen:)
sende bendensin heee gurbetemi gitcen benim eşiimde asker
bakalım şeker merakla bekliyorum
Evet ya :/ hiç aklıma gelmezdi Ankara dışında bi yerde yaşayacağım kısmet şte...
Allahtan Denizci benimki, her yer yok gideceğim şehirler arasında :)
teşekkür ederim kızlar :) birkaç yere daha bakayım da sanırım bunu alacağım.
topuklu ayakkabı da iyice dev gibi durmak istemediğim için giymeyeyim diyorum ya :)
Benim boyum 1.72, sözlümün boyu 178-179 o yüzden 5 6 cm topuk giyersem onunla aynı olup iyice iri durmak istemiyorum :/
ben yine listede yokum neden acaba bende kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta 92 bu hafta 91 fark -1 sporum yok malesef
listede olmak için 2 hafta paylaşım ve düzenli bildirim şartımız var canım bildirimlerini cuma öğlene kadar yapmış olman gerekiyor
ben 3. haftamdayım zaten tamam öğlene kadar bildirim yapamadım ama 2 tane sınavım vardı bugün en azında izinli falan yazılabilirdi sanırım
ne güzel yeni gelen arkadaşlarımız tanıtmış kendini. Aslıhan, Ayten, Gözde, efeem, anathema, hepiniz hoşgeldiniz.
ben de 29 yaşındayım, 1 yıllık evliyim. avukatım ama şu an çalışmıyorum. yaz sonuna kadar ideal kiloma inip seneye bu zamanlar da bebek düşünmeye başlayacağız. umarım hepimiz ideal kilosuna ve sağlığına kavuşur.
dün diyetisyen Ayça Kaya bir yerde diyordu ki; eşi hanımının kilosundan rahatsız olursa ibre en fazla 85lere çıkıyor. ama eşi rahatsız değilse 110u bile bulabiliyor. eşlerin rahatsızlığını dile getirmesi baskı unsuru oluyor ve dikkat ediliyor. tabi bu durum sağlık sorunu yoksa bizim keyfiyetimize kalıyor. eşi rahatsız olmayan arkadaşlar eşlerine söylesinler, onlar da rahatsız olsun :)) bizi böyle seviyorlar ama sağlığımız için bu beden zararlı malesef.
cecoşum üzülme, regldendir. sakın pes etme. inşallah çok güzel sonuçlar alacaksın.
Eminecim aynalarla yaşadığın durumu ben de yaşadım uzunca bir süre. kendimi ideal kilomda sanıyordum, iyi hissediyordum. ta ki baro sayfasında yayınlanan ruhsat alma sırasındaki fotoğrafımı görene kadar. kendimi hiç öyle görmüyordum. olduğumdan 10 yaş büyük gösteriyorum öyle ciddi ortamlarda. uzun süre kilolu kalınca kendimizle barışıyoruz. bu güzel bir şey ama bizi gerçeklerden de uzaklaştırmamalı. hep beraber inceleceğiz inşallah. üzülme sakın.
Eki Görüntüle 554775
işte bu isteme için düşündüğüm. Altına da siyah çorap, ya az topuklu ya da babet giymeyi düşünüyorum bunu alırsam.
tabi popomun yandan ve arkadan görünüşünü çekmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?