Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

fotoğrafta öyle duruyor ya... Alt bacaklarım da çok kalın orda görünmediği için :) en sorunsuz üst taraf o da ne kadar sorunsuz sayılabilirse işte.
105-106 kiloyum

Sen gerçekten 100 kilo üstü olamazsın. Boyun çok uzun o zaman canım. Sen benden daha zayıfsın, göbek felan da yok. Nereye sakladın kiloları??

Ilk gunum fena gecmedi kizlar. Oglen yarim gogus tavuk, aksam corba. Aksam yatmadan once de elma sirkesi icecegim yine. Elma sirkesinin sekeri duzenledigi tibbi olarak yayilanmis bir calismaymis. Bilginize...Yalniz spor yapamadim. Yarin hem spor hem diyet. Hepinize iyi haftasonlari.

Herkese hayırlı akşamlar

Bugün kızkardeşimle yeğenler bizdeydi ve ev savaş alanına döndü
Bir ara müzik açıp gangam style dansı bile yaptılar
Gün içinde o artılar inanılmaz canımı sıktı ne yalan söylim :26: kaç aydır hala 109u bile göremedim ve inanılmaz sinir oldum. Eşim bile işten gelince anladı canımın sıkkın olduğunu ama çok fazla takıntı haline getirmek istemediğim için konuşmadım bu konuyu
Sonuçta bu cumaki maçı kayıp ettiysek önümüzdeki maçlara bakacağız
Oyyyyy oyyyyy içim sıkılıyooooooooooooorrrr :26: inşallah yarın sabah benim için yeni ve daha enerjik bir gün olur

slm arkadaşlar ben yeni üyeyim bende size katılabilirmiyim

İkinizde aramıza hoşgeldiniz
İnşallah hepbirlikte hedeflerimize ulaşırız

HAFTANIN 1.si __________ -1,3 kg. ____________________ Zukunft

HAFTANIN 2.leri _________ -1 kg. ____ Chickpeas & kavuşmak_hayal :81:

HAFTANIN 3.leri _________ -0,8 kg. _____ Hürremsultan2012 & YENA :124:

Harikasınız kızlarrrrrrrr
Darısı bizlerinde başına İnşallah her hafta böyle eksilerde bildirimler yaparız
Bu arada Yenacığım ellerine ve emeğine sağlık okadar emek veriyorsun hakkını helal et

Cecocum üzülme yeni başladın ya spora kesin ondan gelmiştir artılar. yalan onlar haftaya cuma görmeyeceksin o rakamı..

İnşallah canım yaa valla yine ufak ufak bunalıma girmek üzereyim depresyondayım diye şarkı söyleyesim var
Eşimlede tartıştığımızda genelde Harika avcının ''sürünüyorum '' parçasını söyleyen bir denyoyum
Her ruh haline uygun itinayla şarkı söylenir

Canım benim güzel arkadaşım ne olur öyle deme belkide bunda bir hayır vardır. Bir ara daha söylemiştim zaten ama bir daha hatırlatayım dedim Nihat hatipoğlu bir programında demişti insanlar Allahım bana hayırlısını nasip et diye dua ederler ama gönüllerinden geçtiği gibi olmayınca duam kabul olmadı diye Allah korusun İsyanın eşiğine gelirler halbuki bilseler dualarının kabul olduğunu, o dileklerinin istedikleri gibi sonuçlanmamasının belkide onlar için çok daha hayırlı olduğunu bilseler Allahına daha çok şükr edip yüreklerini ferah tutarlardı diye
Dediğin gibi ne desek içinde ateş sönmeyecek ama sen duam kabul olmuyor deme bak belki hamile kalmasaydın o hastalığından haberin olmayacaktı ve Allah korusun belki ilerde daha kötü durumlarla karşı karşıya kalacaktın

Bak bugünde sabah atvde Nihat Hatipoğlunun programına bir bayan bağlandı telefonla. Kadının sesi nasıl titriyordu anlatamam inan o an bile sebebini daha bilmeden ağlamak geldi içimden :26: Kadıncağız hamile kalmış ve şu an bebeği 5 aylıkmış. Gayet sağlıklı bir bebekken birden kadın fenalaşıp hastanelik olmuş meğer kadının beyninde ur varmış ve çokta tehlikeli bir yerdeymiş Hastanede yatmasını istemiş doktorlar hatta doktor heyeti aralarında ikiye bölünmüş bir taraf çocuğu öldürüp alalım diyormuş kadını ameliyata alabilmek için diğerleri de 2 ay daha hastanede yatsın bebeği erken alıp ameliyatı öyle yapalım demiş. Kadın nasıl çaresiz ben ne yapacağım hocam neden böyle bir şey beni buldu okadarda dua ettim diye. İnan hoca yine aynı şeyi söyledi kardeşim şükret bak öbür türlü urdan haberin olmayacaktı belkide bu hamileliğin olmasaydı öğrenemiyecektin Allah korusun bir gün geç kalmış olabilecektin dedi
Başınıza ne gelirse gelsin bunda da bir hayır vardır demeyi öğrenin dedi
Sen Allah korkusu olan Allaha inancı olan birisin ve ne olursa olsun dua etmekten vazgeçme Ben inanıyorum en kısa zamanda yine Rabbim sana o mucizeyi yaşatacak

Kayınvalidene çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlar kendini

Harikasınız kızlarrrrrrr
İnşallah azmimiz daim olur ve spor yapanlar daha çok olur

Asumanzeynep canım ellerine ve emeğine sağlık canım Hakkını helal et sende

Işte bunu adil ışık'tan almıştım.
Eki Görüntüle 554774

Süpermiş gerçekten Güle güle giy canım çokda hoş cıkmışsın

Kız sen popo görmemişsin gayette güzel yakışmış bence kendine haksızlık ediyorsun
Tamam düğüne kadar tabiki biraz daha vermek isteyebilirsin ama emin ol böylede çok hoş olmuşsun ve isteme için süper bir seçim

merhaba arkadaşlar, bende şuan diyetteyim 96,5 ile başladım 2.haftam şuan 94,5 kiloya düştüm hedef 70 inşallah hepimimiz sağlığımıza kavuşurussss...

Sende aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte hedeflerimize ulaşırız

HAFTANIN 1.si __________ -1,3 kg. ____________________ Zukunft

HAFTANIN 2.leri _________ -1 kg. ____ Chickpeas & kavuşmak_hayal :81:

HAFTANIN 3.leri _________ -0,8 kg. _____ Hürremsultan2012 & YENA :124:

tebrıkler kızlar.maşallahhhh..

liste için tesekkurler yena...ellerine sağlık

Bir de kacirmam var; kahvenin yaninda bir kuru incir yedim :) Ya ben tatliyi cook ariyorum, cikolata ise en fenasi. Hem de bu daha birinci gun!
Sevgiler

Bir de kacirmam var; kahvenin yaninda bir kuru incir yedim :) Ya ben tatliyi cook ariyorum, cikolata ise en fenasi. Hem de bu daha birinci gun!
Sevgiler

hurma ye hacdan gelen hurmalar varya ondan az kalorili olur
eğer gece çok acıkırsan süte tarçın at azcık onu içebilirsin tarçın tatlı ihtiyacını bastırıyo

cecocum iyi şimdi çok teşekkürler..

Kızlar akşam ton balıklı salata 2 kaşık 2 kaşık da kepekli makarna yidim...

Yalnız kızlar bugün ilk defa canım deli gibi çikolata istedi.. :26: yimedim ama yimedimm ... erkenden uyurmuşum gibi geliyo bugün..

ah bide ben becerebilsem şu çizelgeyi

şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım. Fazla takma kafana şubata kadar toparlarsın inşallah.

ben nasıl gircem bu tabloya yaaa

hurma ye hacdan gelen hurmalar varya ondan az kalorili olur
eğer gece çok acıkırsan süte tarçın at azcık onu içebilirsin tarçın tatlı ihtiyacını bastırıyo
Hurma biraz zor, ben yurtdisinda yasiyorum. pek bulamiyoruz Ama tarcini deneyecegim. Tesekkur.
ah bide ben becerebilsem şu çizelgeyi
Efemcim, ben de acemiyim, yine de tarif etmeye calisayim. Hangi noktada takildin sen? www.Tickerfactory.com'a girip cizelgeni olustur. Ardindan 'get code' bolumune tikla, asagida cesitli yazilim kodlari cikiyor. HTML kodunu (http ile baslayip, png ile biten kismini) kopyala. Bu forumdaki profilinin 'Cizelge' kismina yapistiracaksin. Budur. Umarim bu sefer olur.

kızlar verdiğiniz bilğiler için çok teşekkür ederim. Çizelgeyi denicem tekrar kendimi gerizekalı hissetmeye başladım valla

kızlar verdiğiniz bilğiler için çok teşekkür ederim. Çizelgeyi denicem tekrar kendimi gerizekalı hissetmeye başladım valla

Canım öyle deme bizde bir iki gün uğraşmıştık ilk zamanlarda :) hatta ben hala bile kiloyu yenileyemem direk yeni çizelge yaparım tabi kilo veremediğim için artık çizelgeyle uğraşmıyorum bile nasılsa yine aynı rakamı terk edip tekrar geri dönüyorum

Sen gerçekten 100 kilo üstü olamazsın. Boyun çok uzun o zaman canım. Sen benden daha zayıfsın, göbek felan da yok. Nereye sakladın kiloları??

gayet güzel olmuş elbisen isteme içinde çok uygun.Kilomuzda aynı bu arada

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz dogru yerdesiniz

cheri pie cnm kilonu gostermiyorsun

çok teşekkür ederim kızlar ya :) valla moralim yerine geldi biraz. Bacaklar görünmüyor diye belki öyle göründü bilmem ki :26:

ozka boyum 1.72 canım. Senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…