Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok teşekkür ederim kızlar ya :) valla moralim yerine geldi biraz. Bacaklar görünmüyor diye belki öyle göründü bilmem ki :26:

ozka boyum 1.72 canım. Senin?

bence de çok hoş görünüyorsun, Rabbim huzurunuzu mutluluğunuzu sizden hiç uzaklaştırmasın.. bunlar güzeel telaşlar..

bu konuda size bir anımı anlatayım.. :)) tanışmaya geleceklerdi bize eşim ve ailesi yani ilk gelişleri, ben de kıyafet deniyorum, çok acil olmuştu, bişeyler almaya fırsatım olmadı.. tabi o zaman da 84 kiloyum.. deniyorum abime gösteriyorum oldu mu kilolu mu gösterdi zayıf mı, o yorum yapmadan ben çıkartıyorum falan epey kıyafet denemiştim.. en sonunda abim sıkıldı tabi, bir de hafif kıskançlık vardı galiba, "ne uğraşıyon mal bu işte, neyi değiştirecen" demişti.. ( tabi o zaman çok kızmıştım, şimdi gülüp geçiyorum

mutfağınızı güle güle kullanın canım güzel güzel kullanırken unutursun verdiğin paracıkları

kocam bugün bana sürpriz yaptı buharlı süpürge almış daha önce sipariş etmiş ama dün gelmemiş bugün gelmiş bugün getirdi. daha önce beğendiğimi söylemiştim oda doğum günü hediyesi olarak almayı düşünmüş. hiç hesapta yoktu. sürpriz oldu

çok güzel canımaffına sıgınarak söylüyorum bence altına topuklu ayakkabı giy cunku duz babetle basenleri cıkıyo insanın:)nasılsa evde olunca cok yurumenede gerek yok
buarada hayırlı olsun

yenacım ellerin dert görmesin canım Allah razı olsun

çok teşekkür ederim kızlar ya :) valla moralim yerine geldi biraz. Bacaklar görünmüyor diye belki öyle göründü bilmem ki :26:

ozka boyum 1.72 canım. Senin?

Benim de 1.64 canım. Bacagını bilemem ama görünen kısım gayet zayıf

ahahahahaha tamı tamına aynı olay benim de başıma geldi yaa bu kadar olur

ben de telaşla abime gösterdim ne giysem sinirlendi en sonunda 2 eksik 3 fazla sanki 36 bedensin ne farkeder dedi bozdu
kıskançlık kesinlikle var zaten :)

çok güzel canımaffına sıgınarak söylüyorum bence altına topuklu ayakkabı giy cunku duz babetle basenleri cıkıyo insanın:)nasılsa evde olunca cok yurumenede gerek yok
buarada hayırlı olsun

çok teşekkür ederim :) tamam kızlar hafif topuklu bir ayakkabı alacağım inş. :)

Hürremsultan mutfağınızı gülle gülle kullanın inşallah sağlıklı sağlıklı mamalar yaparsın orada

Neyse sizlere doyum olmaz ama ben ufaktan kaçayım
yarın görüşürüz inşallah yine
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Kocaman öpüldünüz

[ATTA
...............

buyrun kızlar belki şimdi 106 kilo olduğumu anlarsınız :)

tombul ve selülitli bacaklarım işte.
Bu da başka bir elbiseydi ama spor olur isteme için diye direkt eledim örgü çünkü.
Bir de 2 kat çorap giymeyi düşünüyorum bacaklarımı toparlasın diye.

Diğer elbise daha uzun olduğu için iyi toparladı bacaklarımı.

Bir de bundan alıntı yapmayın da kızlar malum bacaklar fora sileyim birazdan :)

Son düzenleme:
HAFTANIN 1.si __________ -1,3 kg. ____________________ Zukunft

HAFTANIN 2.leri _________ -1 kg. ____ Chickpeas & kavuşmak_hayal :81:

HAFTANIN 3.leri _________ -0,8 kg. _____ Hürremsultan2012 & YENA :124:
kızlaaarrr tebrik ederim

dafi ve özka yeni yaşınız hayırlı uğurlu olsun. size gönlüzden geçenleri yaşatsın..
Nice mutlu seneler dilerim hep birlikte ama sağlıklı birer zayıf hatun kişiler olarak :)
amiiiinn çok sağol yenacım teşekkür ederim

meryemcim sakın isyan etme at bu düşünceleri kafandan herşeyin hayırlısını istemiyormuyuz
senin içinde hayırlı olan buymuş demekki. canabıHak sana ucundanda olsa anneliğin tadını tattırdı hiç tadamayanlarda var. sana cevremde gördüğüm birçok örnek verebilirim ama biliyorum hiç birisi senin içini soğutmaya yetmeyecek ama biz bizim için hayırlı olanın ne olduğunu bilemeyiz. mevlam imtihanı kazananlardan eylesin. nevin çok güzel söylemiş. onun mesajını oku canım. ve yine rabbinden hayırlısını iste

asucum ellerin dert görmesin canım

sporcu arkadaşlarımıda tebrik ederim

sagol canim sende güle güle kullan buharli süpürgeni,
senin herif masallah pek düsünceli ayyy darisi basima artik
buharli süpürge iyi oluyormu ya, denedinmi ? nasil bisey bilemedim

sagol canimmmm, tskler :)
bakalim 1 aya kadar gelcek insallah
öbürünü sök, bunu kur diyesiye kadar ugrastircak bizi biraz,
o sira hazir badana yapalim dedim,
bide yerleri degistircez, tertemiz olsun hersey

cherry pie, iyiki boyun var :) gene iyisin valla, benim basenleri görme sen

İyi akşamlar kızlar. Misafirim var, haftabaşına kadar çok giremeyebilirim. Geçmişi de okuyamadım liste açıklanmıştır herhalde kazananları tebrik ederim :)

Hemen menümü yazıp kaçayım. Bugün gerçekten abarttım

Sabah: Forever mama
Öğlen: Döner + Pilav
Akşam: Tavuk, Hellim

Tatlı çikolata falan derken ipin ucu iyice kaçtı. Yarından itibaren çok dikkatli olmam lazım.

Hepinizi öpüyorum, hoşçakalın!

sağol eminecim daha denemedim canım

kızlar 15 gün arayla iki nişan yaptık resimleri ekledim birkaç gün sonra kaldırırım

kızlar bu yeğenimin abisinin nişanında giydiği kıyafet. pınar şems kavak

PS : YENAA yine listedesin , maşAllah kuzum sana , hadi bakalım azim böcüğüm aynen devaamm

birde bu hafta yine kendime bi Aferin öpücüğü veriyorum

:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

Aynurcuğum,azim bözüğü içimden çıkacak diye ödüm kopuyor inan :) İnşallah uzun bir süre çıkmaz..

Bu arada seni de pek alçak gönüllü gördüm.Kendi kendini öpmeler falan.
Dur ben de seni boncukluyayım.

tebrik ediyorum sizi valla süpersiniz kızlar yena sen zaten 10 numeroo gididyosunnnn yakıda zayıflayım yeterki diyip patronu maaşa bağlayıp zorla işe gitmeyesin:))

Ahahaha çok güldüm yaaa.. Doğru söylüyorsun 4 senedir buradayım hala bir arpa boyu yol ilerlemedim..

ben yine listede yokum neden acaba bende kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta 92 bu hafta 91 fark -1 sporum yok malesef

cuma öğlene kadar bildirim yapman gerekiyor eğer işin varsa perşembe kilonu yazman gerek..

Aynen ben de öyleyim..Ters teper ben de

ben nasıl gircem bu tabloya yaaa

Düzenli paylaşım ve bildirim şartımız var..
2 hafta sonra hala bizimleysen listede olursun..

canım iyi günlerde kullanın yeni mutfağınızı..

Bu demektir mesajları okumuyorsun ama okuman gerek..Bugün cuma ve listeye bile bakmadın öylemi.?
cuma günleri en heyecanlı günümüz bizim :)

Son düzenleme:
Bu demektir mesajları okumuyorsun ama okuman gerek..Bugün cuma ve listeye bile bakmadın öylemi.?
cuma günleri en heyecanlı günümüz bizim :)

Aşkolsun benim de en heyecanlı günüm, deme öyle

Bugün kilomu yazdığım gibi dışarı çıktım, eve gelir gelmez de misafir geldi şimdi yatıyoruz da ancak bakabildim listeye. Menüyü yazdıktan sonra da ağzım boş durmadı tiramisu yedim çooook pişmanıııımmm Gelen arkadaş da diyette, 4 ayda 25 kg verdi ama bugün canına okuduk diyetlerimizin

Zukunft, Chickpeas, kavuşmak_hayal, Hürremsultan2012, YENA hepinizi tebrik ediyorum. Ayrıca spor listesine girmek ne güzel şeymiş! Bu hafta sporumu hiç aksatmam artık çok hoşuma gitti bu listeler

Kaldığım yeri işaretledim, fırsat bulunca tüm geçmişi okumam lazım içim rahat etmez sonra Yarın da tempolu geçecek, vaktim olmazsa bile menümü yazar kaçarım kızlar. İyi uykular öpüyorum sizi!

benimde bu kıyafet işi ile ilgili bir anım varrr :):) kayın valide tanışmaya gelicek babam diyor ki anneme kızın giyeceği düzgün bir kıyafeti var mı sorsana be adam bana sor ordayım iişteee annem ben cevap vermeden dolu onun gardolabı halı yok halı gelen evin halısına bakacak ya önemli değil kadın benim sayemde halılandı valla

Gerçekten tatlı telaşlar Allah herkese huzur versin...

Günaydın bu arada kızlar kocayı bir iki saatliğine gönderdik..

Sabah ki menüm bugün yağsız tuzsuz yarım omlet yedim az peynir ve açık çay :) başladık bakalım yeni güne neler getirecek... bugün...

Kalkim bebişimin yoğurdunu yapmaaya hazır oda uyuyorken...

cnm cok saol ya bırde su cızelgeyı yapabılseydım harıka olacaktı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…