maşallah sana sen hiç göstermiyorsun bende bir basen var ki burdan köye yol olur yahu..hemde bende nadide sultan göğüsüde var sen en azından üstten yırtmışsın şekerim...Eki Görüntüle 554775
işte bu isteme için düşündüğüm. Altına da siyah çorap, ya az topuklu ya da babet giymeyi düşünüyorum bunu alırsam.
tabi popomun yandan ve arkadan görünüşünü çekmedim
NEVVİİİİNNNN gelip kulağını çekeyimmi acaba motivasyonunun gelmesi için ?? napiim hıı söle bana , lütfen kendini bi toplayıp akışına bırakmassan sevinirim kuzum , hadi bakalım canlan birazz , kımılda kendine ggeeelllll
kocam bugün bana sürpriz yaptı buharlı süpürge almışdaha önce sipariş etmiş ama dün gelmemiş bugün gelmiş bugün getirdi. daha önce beğendiğimi söylemiştim oda doğum günü hediyesi olarak almayı düşünmüş. hiç hesapta yoktu. sürpriz oldu
gülegüle kullan süpürgeni...
Aynurcuğum,azim bözüğü içimden çıkacak diye ödüm kopuyor inan :) İnşallah uzun bir süre çıkmaz..
:)
biraz azmedersen girersin o kıyafetlerin içine ben sana güveniyorum başarırsın canımmaşallah sana sen hiç göstermiyorsun bende bir basen var ki burdan köye yol olur yahu..hemde bende nadide sultan göğüsüde var sen en azından üstten yırtmışsın şekerim...
bana istediğini yapabilirsin tatlım hiç çekinme hakettim artık...akışına bırakmak iyi gelmedi bana...kendime gelmemi sağladı eşim akşam ben kilo meselesini sıkıldığımı dile getrdim adam haklı olarak o zaman neden bu sorunu aşmıyorsun dedi banasustum sadece haklı...
gülegüle kullan süpürgeni...
bu kıyafeti çok beğenmiştim ama malesef bedeni yoktu ki alayım aklımda kalmıştı yine hüzünlendim yahu
aman canım kaçmasın o azim böcüğü senden ilham alıyorum bu sıralar Yenacım dün sana yazarken kapatmak zorunda kaldım yazdığım kadarını yolladım çıktım...burda olmak benim içinde büyük mutluluk bende sizleri çok seviyorum...burdaki destek olmasa durumum daha kötü olurdu... sabah geliyorum ilk işim sizi okumak daha aktif yazsam katılsam bende daha mutlu olucam ama gayret göstermeyince kendimi fazlalık gibi görüyorum malesef..yine saolun iyi ki varsınız
herkese günaydın bu arada...hava iyice soğudu...azcık size dedikodu yapıyımmı siz tanımıyorsunuz kişileri gıybet olmaz
benim kv de eltime öyle saçma şeyler söylemiş ki... kendisinin ameliyat olcağı gün onlar araç ile gittiler kalabalık olmayalım hemde kafamıza göre trafiksiz gidelim diye büyük görümcem ve ben metrobüsle gittik küçük elti hastaydı gelmeyecekti sonra sabah geldi ( kendiside söyledi sonradan..nevin geliyorda o niye gelmiyor denmesin diye düşünmüş hastaydı gerçekten) zayıfya kendisi arabaya sığıştı gittiler...sorun yok bizim için...
benim kv hastanede kıza demişki yengen ve görümcen sana çok kızdı, eşim içinde sinirlendi demiş...biz tabi onlardan sonra vardık benim eltinin yüzü asık ... sonra ben regl oldum sancım oldu hastanede de bunaldım moralim bozuktu, eltinin suratınıda öyle görüncedün akşam onlardaydık açıkça sordum neden böyle oldu diye anlattı ben şok oldum kv resmen kafasında kurmus ve de gerçekmiş gibi anlatmış...şimdi karar verdik iyileşsin karşımıza alıp konuşucaz.
ikimizin arkasından iş çevirmesi aradaki dengeyi sağlayamaması ne kötü...eltime söyledim bak dedim bu bir örnekti bize bişey duyarsan önce gelip bana soracaksın bende öyle dedim..aşırı sinirlendim çok şaşırdım hersözüne patavatsızlıklarına bişey demedim sineye çektim eşimin anasıdır diye ama yalana tamahhül edemem asla
bizde haberler böyle kalabalık aile çok zor ....
Ebru nerelerdesin canım.bebişinde sende iyisindir inşallah
canım seninle aynı kilodayız kapışalımmııkapışkan aynurdan örnek alalım
canım bu kapışmaya sende dahil olabilirsin
merhaba kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum YENA VE AYNURUUM harikasınız bakıyorumda yerınızı kımselere vermıyosunuz
aynen dewam valla nasıl imrenıyorum bı bılsenız:18:
YENAcım benı lısteden cıkar istersen canım 1 kışı bır kişidir yorgun argın bıde benle uğraşma
rabbim nasip ederse doğumdan sonra listelede boy gösteririm inşallah
yine sizinleyip tabı bı yere gıtmıyorum takıpteyimmdün erkenden dr. kontrolüm vardı akşama kadar iş uzadı bıldırm yapamadım
zaten artışlardayım
bu arada bebişim ellerinizden öper teyzeleri yan gelmişş yatıyoo ohhh keyif yapıyoooduu
herşey yolunda şükür b i sıkıntı yok haftaya 2li testimii yaptırcaz inşallah onuda atlatırız hayırlsıyla
afiyet olsun canım çok kaçırma fıstığa ben pinerim sonragidip kahvaltı hazırlayayım, çook acıktım. uğrayamazsam tekrardan hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum kızlar
afiyet olsun canım çok kaçırma fıstığa ben pinerim sonra
asuuu sende katıl bize
Canım öyle deme bizde bir iki gün uğraşmıştık ilk zamanlarda :) hatta ben hala bile kiloyu yenileyemem direk yeni çizelge yaparımtabi kilo veremediğim için artık çizelgeyle uğraşmıyorum bile nasılsa yine aynı rakamı terk edip tekrar geri dönüyorum
ben 91,5 kiloydum simdi 89 kiloya düştüm
Esracım ben zaten kimseye kolay güvenemem onada kesin güvenmiyorum ama beraber konuşalım ikimiz birlikte deyince karşı çıkmadı destekledi buda yalan söylemdiğini gösterir iyileşmesine bekliyoruz...
aldıklarını güle güle kullan bende hiçbirşey almıcam diye kendime ceza vermiştim ama netten bi kaç parça sipariş ettim napıyım kg veremedim...ucuzundan aldım işte...bu sene idare etsin beni nasıl olsa seneye kışın zayıflıcamya..yaz var kış var benim hesap...[/QUOT
bu kv. niye böyleler bi anlasam onların bizim aramızı düzeltmesi gerekirken bozuyolar allah onları ıslah etsin. Netten nerden alışveriş yapıyosun?
Tebrik ederim arkadaşlar hepinize birer nazarboncuğu yolluyorum :HAFTANIN 1.si __________ -1,3 kg. ____________________ Zukunft
HAFTANIN 2.leri _________ -1 kg. ____ Chickpeas & kavuşmak_hayal:81:
HAFTANIN 3.leri _________ -0,8 kg. _____ Hürremsultan2012 & YENA:124:
Canım bence kesinlikle babet giyme, alçak topuk bile önermem. Elbiseni al, altına yüksek topuklu bir ayakkabı dene nasıl fark yarattığını göreceksin. Hem zarif hem daha ince gösterir bacaklarını. Bütün havan, kendine güvenin bile değişir bir çift yüksek topuklu ayakkabı ile. Selvi boy herkesin tercihi, cazip bir şey neden "yanında iri duracağım" endişesine kapılıyorsun ki? Tam tersine seni daha ince gösteriri yüksek topuklular... Ben de geri kalmayayım fikrimi yazayım dedim :) Elbisen güzelmiş, uygun ayakkabı ile çok zarif olursun, alçak topuklu babaanne ayakkabıları ile ziyan olmasın :)))Eki Görüntüle 554775
işte bu isteme için düşündüğüm. Altına da siyah çorap, ya az topuklu ya da babet giymeyi düşünüyorum bunu alırsam.
tabi popomun yandan ve arkadan görünüşünü çekmedim
mutfağınızı güle güle kullanın canım güzel güzel kullanırken unutursun verdiğin paracıkları
kocam bugün bana sürpriz yaptı buharlı süpürge almışdaha önce sipariş etmiş ama dün gelmemiş bugün gelmiş bugün getirdi. daha önce beğendiğimi söylemiştim oda doğum günü hediyesi olarak almayı düşünmüş. hiç hesapta yoktu. sürpriz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?