Chickpeas canım bu hafta başbaşa gidiyoruz darısı haftaya inş..
Aynurcuğum,azim bözüğü içimden çıkacak diye ödüm kopuyor inan :) İnşallah uzun bir süre çıkmaz..
Bu arada seni de pek alçak gönüllü gördüm.Kendi kendini öpmeler falan.
Dur ben de seni boncukluyayım.
bana istediğini yapabilirsin tatlım hiç çekinme hakettim artık...akışına bırakmak iyi gelmedi bana...kendime gelmemi sağladı eşim akşam ben kilo meselesini sıkıldığımı dile getrdim adam haklı olarak o zaman neden bu sorunu aşmıyorsun dedi banasustum sadece haklı...
merhaba kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum YENA VE AYNURUUM harikasınız bakıyorumda yerınızı kımselere vermıyosunuz
aynen dewam valla nasıl imrenıyorum bı bılsenız:18:
YENAcım benı lısteden cıkar istersen canım 1 kışı bır kişidir yorgun argın bıde benle uğraşma
rabbim nasip ederse doğumdan sonra listelede boy gösteririm inşallah
yine sizinleyip tabı bı yere gıtmıyorum takıpteyimmdün erkenden dr. kontrolüm vardı akşama kadar iş uzadı bıldırm yapamadım
zaten artışlardayım
bu arada bebişim ellerinizden öper teyzeleri yan gelmişş yatıyoo ohhh keyif yapıyoooduu
herşey yolunda şükür b i sıkıntı yok haftaya 2li testimii yaptırcaz inşallah onuda atlatırız hayırlsıyla
Günaydın kızlar,
dün kontrolüm vardı. doktor 3 ayda anca toparlanacağımı, 1 ay sonra tekrar gelmemi söyledi. smear testim temiz çıkmış. ilk yıl güvenilirlik %60mış. üç yıl üst üste yaptırınca %100 e çıkıyormuş. her yıl tekrarlatmamı salık verdi. akşam eşim iş yemeğine gideceği için ben de annemdeydim. 11 gibi geldi ve geçen hafta reglken canm pasta istedi diye kestaneli pasta almış. o saatte yesen olmaz, yemesen olmaz. ince bir dilim yedim kahveyle. tadı güzeldi ama pek sevmem kestane. arkadaşı iyi ki kestaneliyi önermiş de o da çocuğun canı çekti sanıp 1 dilim ona kestirip getirmiş. fıstık çikolatalı falan olsa durdurmazdım kendimi. pasta macerama rağmen bu sabah 300 gr gitmişti. ilaçların etkisi geçiryo inşallah yavaş yavaş. yarın yeni doğum yapan kuzenin oğluşunun sünnet mevlütü var. ve benim giyecek hiçbir şeyim yoktu. gittim mevsimlik 46 beden bi mont aldım. iki cm falan geriliyor önünü kapatınca. sanırım 3-4 kg gidince rahat olur. 48 beden pantolonlar tam oldu ama 46 beden bedeni saran, beni de fazla sıkan bir binici taytı aldım. demek ki 85e inince alt beden üst beden 46 bedene iniyorum. 50 bedenden bu güne iyidir tabi. bir de xl hırka aldım. onunda önü 85 kg ken sarmaz o kadar herhalde. dedim bunlar beni bir müddet idare eder. zaten hamilelikte de giyilir. bugün postaneye gitcez hgs için. annemi alıp bize getircez. haftasonu yoğun anlayacağınız. yarın da sabahtan yola revan oluruz :)))
Yenacım ellerine sağlık. listede 2-3 kişi hariç 300-500 de olsa eksi bildirim var hep. onların da regl dönemidir, o kadar fire olur. demek ki geliyor yavaş yavaş motivasyonlar.
Asumancım senin de ellerine sağlık. spor listesine ben de gircem haftaya inşallah.
Nursenacım kızına ve sana geçmiş olsun. dişler ne alemde acaba?
Nevincim kayınvalidenle açık konuşarak iyi edersiniz. sen başta eltine karşı da tam güven duyma. ikisini de yüzleştirmiş olursun böylece. bu arada ben de Ebruyu merak ediyorum. aklıma geliyor sık sık. ama iyidir herhalde diyorum. gebeliği iyi gidiyordur, işi bırakmıştır muhtemelen...
kapışalım dafi abla :))
anammm ir chickpeas(bu sefer dogru yazmısımdı umarım) kalmıs topicte bi de ben:18::18:
kapı çalıyor bakasım yokkk
eheheh bir biz kalmışız şekerimmm
yerim senin o chickpeas yazışını
bırak çalar çalar giderrr
hem habersiz geliyrsun hem de bu saatte..daha işim ar gücüm var...
ama sen bunu hakkettinn
p.s.davetsiz misafirime
ben geliim
delikten baksaydın , olmadı pencereden perdenin arkasından bak , dışarı çıktığında görürsün
ya arkadaşlar şu grafiği belli bi zman geçtikten sonramı yapabiliyoruz ben nereyi yapıştırcaz bi türlü anlamadım
sen gel bebemmm en fazla etraftakileri yiter bi koltuga otururuzz ya da 2 tembel biraaraya gelip temislik yaparız
ayyy yok işte o şansım yok.delkten göremem çünkü dıs kapıyı bilem açmadım..
evin girişi ters yönde baksamda göremem banyodan bakmam lazımmm ama o minnak pencereden burnumu dısarı cıkaramam
offff canım sıkılıyorrr buralarda sessiz..
bir arkads vardı siteye yeni üye oldum nasıl kullancagımı ögretirmisiniz diyen..
o zamn cok kapsamlı bir soru koskoc kk die cevap verememiştim ama şimdi gelseeee
aynı soruyu yine sorsa onunla seve seve ilgilenebilirdimmm
varın siz hesap edin...
ama tüm suç kocamda 1 haftadır yok seni cumrtesi sinemaya götürcem yok alısverise götürcem dedi sabah işyerinden telefon geldi istemese baskasını cagırabilirlerdi ama hemen mesaiye koştu..bana da daha sonraki zamanlara söz verdi ammaaa bu benim can sıkıntımı gidermiyo
gel canım ben sana anlatayım seni günün sanslısı seçtim
hımm bu temizlik konusunda haklısın...Meryyyeeeemm ben temizlik yapmayı sevmiyom ama yaaaa
hmm neyse kuzum sen bırak banyonun pencereyi , sonra murnunu sıkıştırırsın falan , iş alırız başımızaaa
sen ne yardımsever bişey oldun öylleee , amaaannn yirim yiiiirrr
sen yolla herifi sonra arkasından at , tut oldumu ama şimdi ,aaaaaaa
sen gel ben sana bakarım , diyet yaptırırım , sinemaya götürürüm , gezdiririimm , ooohhh maşAllahhh
Meryem efeeeeeeemmmm bile sendeki potansiyeli farkedip kaçmış ayooll
sen kime sardıracağını bilemedin bugün , aahhh enişte neden gittin işeee
hımm bu temizlik konusunda haklısın...
ozaman eylemden geliyor 'temizlik çocugun olsa sevilmez'
ahahahhaha ipligimi pazara cıkardın..
eettt haklısın herifim önce bana sordu istemessen gitmem diye ama bende sen bilirsin dedimmmm
gittttt demedim ki ama
yaa keşke burada olsaydın chickpeasvallahi gezer tozardık..Eim Sensin e gider ağlardık
ama yine de belli mi olur birgün çıkar gelirim gezerik
Aynurummm ah cidden effeeemmm de kaçtı gitti elimde bir tek sen kaldın...
ama bende sana sardırrım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?