Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın fıstıklarrr

nassınız bakayım ? uzun bi zamandan sonra uykumu alarak kalktım bu sabah yataktan , keyfim yerine geldi vallla

kahvaltımı yaptımmm , takılıyom şimcik

herkese güzeell haftasonları olsun inşAllahhh

Chickpeas canım bu hafta başbaşa gidiyoruz darısı haftaya inş..

evet canım bu hafta 2.liği paylaşıyoruz , darısı haftaya 1.liği paylaşmaya olsun inşAllahhh

boncuklar için sağol Nilüfercimm , aman haa diyim o azim böcüğüne sahip çık , içerede sağlam bi yerlere oturt , adam akıllı dursun ordaa

tamam Nevinim ilk fırsatta geliyorum kulağını çekmeye

ben inanıyorum kuzum,aşarsın sen bu sorunu , hadi topla kendini , nüüfffeeeeennnnnnn :26::26::26::26::26:

sağolasın Nurgülümm , hadi bakalım dikkat et sende kendine ve bebişine

Esoşumm geçmiş olsun bebişimm , dikkat et kendine , testlerinin temiz çıkması mutlu etti beni , bak bugün - de çıkmışsın geçiyor demekki ilaçların etkisi

yeni cicişlerinde hayırlı uğurlu olsunn , öperiimm

hem habersiz geliyrsun hem de bu saatte..daha işim ar gücüm var...

ama sen bunu hakkettinn

p.s.davetsiz misafirime

hem habersiz geliyrsun hem de bu saatte..daha işim ar gücüm var...

ama sen bunu hakkettinn

p.s.davetsiz misafirime

delikten baksaydın , olmadı pencereden perdenin arkasından bak , dışarı çıktığında görürsün

delikten baksaydın , olmadı pencereden perdenin arkasından bak , dışarı çıktığında görürsün

sen gel bebemmm en fazla etraftakileri yiter bi koltuga otururuzz ya da 2 tembel biraaraya gelip temislik yaparız

ayyy yok işte o şansım yok.delkten göremem çünkü dıs kapıyı bilem açmadım..
evin girişi ters yönde baksamda göremem banyodan bakmam lazımmm ama o minnak pencereden burnumu dısarı cıkaramam

Son düzenleme:
offff canım sıkılıyorrr buralarda sessiz..

bir arkads vardı siteye yeni üye oldum nasıl kullancagımı ögretirmisiniz diyen..
o zamn cok kapsamlı bir soru koskoc kk die cevap verememiştim ama şimdi gelseeee

aynı soruyu yine sorsa onunla seve seve ilgilenebilirdimmm

varın siz hesap edin...

ama tüm suç kocamda 1 haftadır yok seni cumrtesi sinemaya götürcem yok alısverise götürcem dedi sabah işyerinden telefon geldi istemese baskasını cagırabilirlerdi ama hemen mesaiye koştu..bana da daha sonraki zamanlara söz verdi ammaaa bu benim can sıkıntımı gidermiyo

Meryyyeeeemm ben temizlik yapmayı sevmiyom ama yaaaa

hmm neyse kuzum sen bırak banyonun pencereyi , sonra murnunu sıkıştırırsın falan , iş alırız başımızaaa

sen ne yardımsever bişey oldun öylleee , amaaannn yirim yiiiirrr

sen yolla herifi sonra arkasından at , tut oldumu ama şimdi ,aaaaaaa

sen gel ben sana bakarım , diyet yaptırırım , sinemaya götürürüm , gezdiririimm , ooohhh maşAllahhh

eefffeeeeeemmmmm nerelerdesin cnım..yazmıs kaçmışın valla...

ışıgında sönmüşşş oysaki takıldıgın yeri socaktım..

çizelge için bir zamana gerek yukkk,her zaman yapabilirsin tabi yapabilirsen

hımm bu temizlik konusunda haklısın...

ozaman eylemden geliyor 'temizlik çocugun olsa sevilmez'

ahahahhaha ipligimi pazara cıkardın..
eettt haklısın herifim önce bana sordu istemessen gitmem diye ama bende sen bilirsin dedimmmm

gittttt demedim ki ama

yaa keşke burada olsaydın chickpeas vallahi gezer tozardık..Eim Sensin e gider ağlardık

ama yine de belli mi olur birgün çıkar gelirim gezerik

benim evim temiz , süpürmüştüm geçenlerde bi ara

evet canım madem sordu sana herifin , dicektinki "gitme herifim bak ne güzel gezmlere gitcez , sinemalara gidip hüngür foşurt ağlayacaz" diye

ama demediğin için suç bulma adama booş yere ,tamaammmmı

afferim adımı öğrenmişin çikpiis mikpiis falan diyonn

aayy ne güzel olurdu valla giderdik evim sensine , salya sümük sarıla sarıla ağlardıkkk

birgün elbet buluşacağıızzz Orrççüüüünnnnnnnnnnn

Aynurummm ah cidden effeeemmm de kaçtı gitti elimde bir tek sen kaldın...

ama bende sana sardırrım

aaaa benim işim vardı , şimdi aklıma geldiiii :18::18::18::18::18:

şaka bi yana arkadaşım aradı az önce , akşama mangala gidiyomm , oolleeyy yaşasııınn proteeiiiinnnnnnnnnnn

hem bugün seze günüm , salatamıda yicemmm , oohhhh miiissss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…