orrçüüünnn haaa Allah sen çok yaşa eyyyyllleeemmmmmmmmmbenim evim temiz , süpürmüştüm geçenlerde bi ara
evet canım madem sordu sana herifin , dicektinki "gitme herifim bak ne güzel gezmlere gitcez , sinemalara gidip hüngür foşurt ağlayacaz" diye
ama demediğin için suç bulma adama booş yere ,tamaammmmı
afferim adımı öğrenmişin çikpiis mikpiis falan diyonn
aayy ne güzel olurdu valla giderdik evim sensine , salya sümük sarıla sarıla ağlardıkkk
birgün elbet buluşacağıızzz Orrççüüüünnnnnnnnnnn
aaaa benim işim vardı , şimdi aklıma geldiiii :18::18::18::18::18:
şaka bi yana arkadaşım aradı az önce , akşama mangala gidiyomm , oolleeyy yaşasııınn proteeiiiinnnnnnnnnnn
hem bugün seze günüm , salatamıda yicemmm , oohhhh miiissss
orrçüüünnn haaa Allah sen çok yaşa eyyyyllleeemmmmmmmmm
Orçüüüüüüüüüüüüüüünnnnnn
:)) şimdi akla gelen bir iş zaten kulağa da pek masumane gelmiorrr
hımmm bekar mı bu arkadasın? bay-bayan?
sen bu aralar cok gezion chickpeass kulaklarını çekecem senin
llaaaaa evli barklı karıyım bbenn , gideceğim yer hani şu haziranda iskenderuna gidip evlendirdiğimiz çift varya , onlar , zaten aramızda 1 hastane 1 tarla var , o kadar uzağız yanii , gitmek için 3 vasıta değiştirecemm , gideyimmii Meryem appplllaaaaaaa
çikpiiiiiiiss yes , it is me baby
nereye geziyom bee haftalardaır evdeyim , bi tek anama gittim geçen hafta , ondada evden çıkmadımm
tamm aplam gidebilirsin ozaman..zaten mangal varrr bu ziyafeti kaçırmanı istemesdimm
haklısın senin bu gezme işlerin geçen haftalarda kaldı gittin bu hafta memlekete hasta oldun geldin..
gerçi hasta gittin hasta geldin sen hep hastaydın da diyebiliruz kannımca
evet gezmelerim çooookk uzaklarda kaldı maleseff , teee bayramdan önce geziyodum , şu dakana aşladığımdan beri dışarı yemeğe bile gidemiyom , eğer uygun bişeyler olmassaa , ama mangall sonuna kadar dukana uyuyorr, o yüzden koşa koşa giderim aplaaaa , topuklarım totoşuma vura vura gideriiimmm
evet hasta gittim hasta geldim , ben hep hastayım , aslında benim kafam hasta buaralar , napsam netsem aceeppp :111::111::111::111::111::111:
Dinbumcum geldi , ona sardıralımmm
neşeniz daim olsun kızlar iyi güldürdünüz beni bu koşuşturmacada...
ahahha deli gibi gülüyom yaf..
vallahi benm kafada hasta be apla..sana yardımcı olmak isterdim yoksa..(zaten bugün kimseye yardımcı olamadım)
o koşa koşa gidiş şeklin gözümün önüne geldi de acayip komigime gitti
Aynurummm ben kalkayım kuzumm kocişcan birazdan yemege gelıcek hemen bişiler hazırlayayımda sonra beni haşlamasın
sende aksam ki mangal partisine hazırlanabilirsin hem
yine görüşelim,güzel sohbettiii
neşeniz daim olsun kızlar iyi güldürdünüz beni bu koşuşturmacada...
hahhahahaaha bunu nası kaçırdım ben yaaMeryyeeeenn nere gittin , bak bende Dukan amcamın topicine giderim haaaa ona göree
- bu değil
- bu değil
-bu hiç değil
- bunları herkes yapıyor
- daha farklı bişey istiyorumm
tamam o halde Meryemim hasta kafam , topuklarım , totom , tukan diyetim ve ben mangal partisine hazırlanalım o haldeee
sende herifine mammiş hazırla , bencede güzel sohbetti , öperim gözlerindennn
canım iyi günlerde kullanın yeni mutfağınızı..
Zukunft, Chickpeas, kavuşmak_hayal, Hürremsultan2012, YENA hepinizi tebrik ediyorum. Ayrıca spor listesine girmek ne güzel şeymiş! Bu hafta sporumu hiç aksatmam artık çok hoşuma gitti bu listeler
Sultan, siz de mutfağınızı iyi günlerde kullanın. Çok severim ben de evde renovasyonu. Taşınmaya niyetim olmasa mutfağı ben de yenilerdim...
sağol umutcum evet birde benistiyordum ama söylememiştim istiyorum diye ara sıra netten bakıyordum farketmiş herhalde düşünmesi hoşuma gitti.Merhaba arkadaşlar :)
İyi günlerde kullan :) Ne olursa olsun istediği bir şey düşünülüp alınınca insanın hoşuna gidiyor değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?