Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

orrçüüünnn haaa Allah sen çok yaşa eyyyyllleeemmmmmmmmm

:)) şimdi akla gelen bir iş zaten kulağa da pek masumane gelmiorrr

hımmm bekar mı bu arkadasın? bay-bayan?
sen bu aralar cok gezion chickpeass kulaklarını çekecem senin

llaaaaa evli barklı karıyım bbenn , gideceğim yer hani şu haziranda iskenderuna gidip evlendirdiğimiz çift varya , onlar , zaten aramızda 1 hastane 1 tarla var , o kadar uzağız yanii , gitmek için 3 vasıta değiştirecemm , gideyimmii Meryem appplllaaaaaaa

çikpiiiiiiiss yes , it is me baby

nereye geziyom bee haftalardaır evdeyim , bi tek anama gittim geçen hafta , ondada evden çıkmadımm

Meryyeeeenn nere gittin , bak bende Dukan amcamın topicine giderim haaaa ona göree

- bu değil

- bu değil

-bu hiç değil

- bunları herkes yapıyor

- daha farklı bişey istiyorumm

Son düzenleme:

tamm aplam gidebilirsin ozaman..zaten mangal varrr bu ziyafeti kaçırmanı istemesdimm

haklısın senin bu gezme işlerin geçen haftalarda kaldı gittin bu hafta memlekete hasta oldun geldin..
gerçi hasta gittin hasta geldin sen hep hastaydın da diyebiliruz kannımca

evet gezmelerim çooookk uzaklarda kaldı maleseff , teee bayramdan önce geziyodum , şu dakana aşladığımdan beri dışarı yemeğe bile gidemiyom , eğer uygun bişeyler olmassaa , ama mangall sonuna kadar dukana uyuyorr, o yüzden koşa koşa giderim aplaaaa , topuklarım totoşuma vura vura gideriiimmm

evet hasta gittim hasta geldim , ben hep hastayım , aslında benim kafam hasta buaralar , napsam netsem aceeppp :111::111::111::111::111::111:

ahahha deli gibi gülüyom yaf..
vallahi benm kafada hasta be apla..sana yardımcı olmak isterdim yoksa..(zaten bugün kimseye yardımcı olamadım)

o koşa koşa gidiş şeklin gözümün önüne geldi de acayip komigime gitti

Aynurummm ben kalkayım kuzumm kocişcan birazdan yemege gelıcek hemen bişiler hazırlayayımda sonra beni haşlamasın
sende aksam ki mangal partisine hazırlanabilirsin hem
yine görüşelim,güzel sohbettiii

Son düzenleme:

tamam o halde Meryemim hasta kafam , topuklarım , totom , tukan diyetim ve ben mangal partisine hazırlanalım o haldeee

sende herifine mammiş hazırla , bencede güzel sohbetti , öperim gözlerindennn

Meryyeeeenn nere gittin , bak bende Dukan amcamın topicine giderim haaaa ona göree

- bu değil

- bu değil

-bu hiç değil

- bunları herkes yapıyor

- daha farklı bişey istiyorumm
hahhahahaaha bunu nası kaçırdım ben yaa
simdi bile aklıma gelince gülüom...
girip bakacam tukan topicine insallah bulurum o yazıyı
tamam o halde Meryemim hasta kafam , topuklarım , totom , tukan diyetim ve ben mangal partisine hazırlanalım o haldeee

sende herifine mammiş hazırla , bencede güzel sohbetti , öperim gözlerindennn

hahahha özellikle toton vee tukan diyetinle sana iyi bir akşam diliyorum..
çok geç kalma,erken saatte git gel geri.. takipteyim:103:

Son düzenleme:
Allah sizi iyi etsin emiii size gülerken alıntılarımı kaçırdım

canım iyi günlerde kullanın yeni mutfağınızı..

Zukunft, Chickpeas, kavuşmak_hayal, Hürremsultan2012, YENA hepinizi tebrik ediyorum. Ayrıca spor listesine girmek ne güzel şeymiş! Bu hafta sporumu hiç aksatmam artık çok hoşuma gitti bu listeler

Sagolun canlariiiiiiim

Esracim testlerinin güzel cikmasina sevindim,
bu arada aldigin kiyafetlerinide güle güle kullan valla özendim sana,
nerde o günler keske 46 pantolon popomdan yukari ciksa :))))
basenlerim engelliyor onlari, asagida kaliyor inanki hahah

aslinda banada topuklu aykakabi lazim bu ara, ama mübarek 7 cm den uzun giyemiyorum ölüyorum sanki, ayaklarim cok agriyor,
of ya $öyle uzun uzun topuklu giyipde rahat yürüyenlere öyle özeniyorumkiiii...

Sultan, siz de mutfağınızı iyi günlerde kullanın. Çok severim ben de evde renovasyonu. Taşınmaya niyetim olmasa mutfağı ben de yenilerdim...

Sagol umutcum, bende cok seviyorum ev degistirmeyi,
busene babama zorla kendilerine yeni yatak odasi takimi aldirdim,
babam biraz esyalari uzun kullanan bir tip, yani 10-15 sene gibi :)))
e annemde öyle biraz ama ,yeni yatakodasi istiyorum diye kadinin dilinde tüg bitti,
e birazda gururlu cok söyliyemiyor, ama ben diretiyorum babam da pes ediyor :))
cok güzel bir takim aldik, sonracima oturma odasindaada yenilik yaptik, sonra kizkardesim evlendip gidince,
benim odamida degistirdim, yatagi koltugu dolabi :)
simdide mutfakta sonra, sonra banyo var gözümde
neyse bakalim artik
dün babam sey citlatti, iste mustakil bir ev alip ciksakmi diye,
bende hemen olur dedim cünkü burasi anayol ve biraz sesli, apartman yani,
biraz internette bakindik ettik, aman allahim öyle pahaliki evler,
250bin eurodan basliyor, 1 bucuk milyonluk bile gördüm yani
fiyatlar cok uctu son zamanlarda nedense

Bana yine gelenler geldi, e kafama esince duramam,
carsiya cikiyom ben, topuklu ayakkabi felan bakinayim,
aksama nisan varda arkdasimin :))

Merhaba arkadaşlar :)

İyi günlerde kullan :) Ne olursa olsun istediği bir şey düşünülüp alınınca insanın hoşuna gidiyor değil mi?
sağol umutcum evet birde benistiyordum ama söylememiştim istiyorum diye ara sıra netten bakıyordum farketmiş herhalde düşünmesi hoşuma gitti.
aslında pekte özenilecek birşey değil sanırım biraz denedim yıkama gibi değil sanki

daficim süpürgeni güle güle kullan benimde aralıgın 12 sinde 36 olucam ama odunum hiç hatırlamaz,bu ayın 25 evlilik yıldönümümüz tam 22 bittiyor ama yine odun kocam hatırlamaz bile 22 senedir hep bekledim belki bu sene diye umutlanıyorum :26:

sabah çörekotu ,1 b sirkeli ballı ılık su
kahvaltı 6 zeytin ,bol yeşillik 2 d yapılmış çavdarlı tost,1 kupa tatlandırıcılı çay
ara 1 minacık bitter,kahve
ögle 4 k mantar sote ,1 yumurta ,1 k semizotlu yogurt,2 k domatesli bulgur pilavı salata
ara 1 çay
ara 1 portakal ,3 k yogurt
akşam yogurtlu biber 1 d çavdar ekmegi
1 meyve
7 otlu çay
1.5 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…