Meryyeeeenn nere gittin , bak bende Dukan amcamın topicine giderim haaaa ona göree
- bu değil
- bu değil
-bu hiç değil
- bunları herkes yapıyor
- daha farklı bişey istiyorumm
eefffeeeeeemmmmm nerelerdesin cnım..yazmıs kaçmışın valla...
ışıgında sönmüşşş oysaki takıldıgın yeri socaktım..
çizelge için bir zamana gerek yukkk,her zaman yapabilirsin tabi yapabilirsen
ya arkadaşlar şu grafiği belli bi zman geçtikten sonramı yapabiliyoruz ben nereyi yapıştırcaz bi türlü anlamadım
sen gel bebemmm en fazla etraftakileri yiter bi koltuga otururuzz ya da 2 tembel biraaraya gelip temislik yaparız
ayyy yok işte o şansım yok.delkten göremem çünkü dıs kapıyı bilem açmadım..
evin girişi ters yönde baksamda göremem banyodan bakmam lazımmm ama o minnak pencereden burnumu dısarı cıkaramam
ben hala uğraşıyorum ya kendimi gerizekalı hissetmeye başladım resmen
....herkese günaydın bu arada...hava iyice soğudu...azcık size dedikodu yapıyımmı siz tanımıyorsunuz kişileri gıybet olmaz
benim kv de eltime öyle saçma şeyler söylemiş ki... kendisinin ameliyat olcağı gün onlar araç ile gittiler kalabalık olmayalım hemde kafamıza göre trafiksiz gidelim diye büyük görümcem ve ben metrobüsle gittik küçük elti hastaydı gelmeyecekti sonra sabah geldi ( kendiside söyledi sonradan..nevin geliyorda o niye gelmiyor denmesin diye düşünmüş hastaydı gerçekten) zayıfya kendisi arabaya sığıştı gittiler...sorun yok bizim için...
benim kv hastanede kıza demişki yengen ve görümcen sana çok kızdı, eşim içinde sinirlendi demiş...biz tabi onlardan sonra vardık benim eltinin yüzü asık ... sonra ben regl oldum sancım oldu hastanede de bunaldım moralim bozuktu, eltinin suratınıda öyle görüncedün akşam onlardaydık açıkça sordum neden böyle oldu diye anlattı ben şok oldum kv resmen kafasında kurmus ve de gerçekmiş gibi anlatmış...şimdi karar verdik iyileşsin karşımıza alıp konuşucaz.
ikimizin arkasından iş çevirmesi aradaki dengeyi sağlayamaması ne kötü...eltime söyledim bak dedim bu bir örnekti bize bişey duyarsan önce gelip bana soracaksın bende öyle dedim..aşırı sinirlendim çok şaşırdım hersözüne patavatsızlıklarına bişey demedim sineye çektim eşimin anasıdır diye ama yalana tamahhül edemem asla
bizde haberler böyle kalabalık aile çok zor ....
Ebru nerelerdesin canım.bebişinde sende iyisindir inşallah
ben hala uğraşıyorum ya kendimi gerizekalı hissetmeye başladım resmen
sağolasın Nevinimm , can sıkıntısından birbirimize sardırdık Meryemle , geçmişi okuyacak olanlar kusura bakmasınn , öperim bende herkeslerriii
Canim hosgeldin bende 2 haftadir burdayim. Cetvelle ben de cebellesmistim. Su kullanici kontrol panelinde,profil ayarlarinda dikkat cekmeyen cizelge diye bir satir var. Onun karsisindaki kutucuga yapistiriyorsun.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :122:
Sabahtan beri bir kerecikte olsa fırsat bulup bakamadım sizlere
Erken kalkıp kahvaltı faslı, yok minik cimcimeyle vakit geçir birde evi toparlamak derken oldu saat 1. Öğleden sonra KV çaya geldi hatta o gelmeden kızlarıda babalarına satıp komşu ablama kahva içmeye geçtim
O kadar uzun zaman olmuşki dur otur yapma demeden kahve içelivalla iyi geldi
Kv fazla kalmadı hatta o gider gitmez bende kendimi spor salonuna attım
TAm 75 dakika full fitnes yaptımhatta bu sefer hocanın söylemesini beklemeden daha evvel kullanmadığım bir alet vardı onu bile kullandım önceden belim ağrıyor diye hep vazgeçiyordu ağrımazsa binersin diye uzay yürüşü gibi birşey yapıyorsun üzerinde gerçekten de su içinde kaldım ama çokta keyifliydi
Nedense gitmeden evvel bir isteksizlik oluyor genelde ama arabaya bindiğim an kendimi okadar özgür ve iyi hissediyorum ki sanki şehiri terk edip başka ülkeye kaçıyorum
Yüzmeye gittiğim günlder 2 - 3 saat kendime ait bir zamanı oluyor tabi regl olduğum için ikidir yüzmeye inmiyorum. Artık salı başlarım inşallah yine yüzmeyede
Görenler ufak ufak toparlamışsın demeye başladıtabi kv hariç birde soruyor eee faydası varmı ki gidiyorsn diye birde fiyatını duyunca biraz bozuldu malum oğluşu suyunu yaptırmadı daha doğrusu o öyle algılıyor ama eşimde senin sağlığından önemli değil boşver dedi :122:
Bencede ilk fırsatta birlikte konuşun Kvyle sonuçta hoş birşey değil kötü niyetle olmasa daha sonra telafisi olmayacak kırgınlıklara sebep olabilir
Umarım o huyundan vazgeçer
Benimki öleceğini bilse uydurmaktan vazgeçmez :26: Bilmem anlattım mı daha evvel ama bir keresinde birşeye kırıldığımı söylemek için eşimin cebinden aramıştım dışardayken KVyi ve en tatlı halimle Anneciğim keşke bana danışsaydın benim adıma karar vermeseydin ne olur bir daha böyle birşey olursa bana söyle kararımı kendim vereyim demiştimVayyy senmisin öyle diyen telefonda bana önce bir güzel fırça attı dünya laf saydı sonrada yüzüme telefon kapattı Şaşırdım kaldım tabi eşimde yaw şarjı bitmiştir kapatmaz yüzüne derken bir daha telefon çaldı eşimin tabi o araba kullandığı için sen bak dedi. Dedim o seni arıyor beni arayacak olsa benim cebimden arar Eşim telefonu açtığı an başlamış ağlamaya oğlum bir bilsen ne oldu biraz önce karın beni aradı; bana bağırdı, hakaretler etti, sen kim oluyorsun ki benim yerime karar veriyorsun dedi falan diye başlamış saymaya
O güne kadar eşim Annesine sonuna kadar inanırdı ama o günden sonra o bile şaşırdı hacı kadın nasıl bukadar uydurabilir annem iyice rahatsız tedaviye ihtiyacı var diye
TAbi eşim ya anne Banu benim yanımdan hatta benim cebimden aradı üstelik anneciğim dedi başka da birşey demedi sana. Nasıl böyle şeyler uydurabiliyorsun karımla benim aramı mı açmaya çalışıyorsun deyince kadın bir sinirlendi eşimede senin gibi oğlum yok benim, yok karının ağzına bakıyorsun ben yalanmı söylüyorum falan diye saydıhatta bir daha evimize gelme demişti tabi iki gün sonrada niye gelmiyorsun diye ağlamıştı
Bizimki düzelmedi ama en azından eşim kimin ne olduğunu bildiği için artık hiç takmıyoruz
Öyle deme canım yaa bazen sorun olabiliyor işte
Bak Merry topiğimizin ticker sorumlusuo sana ileti yazarken eklemişti tarif linkini he olmadı başka bir çare bakarız en kötü ihtimalle sen bana özelden şifreni yazarsın ben tickerını yapar yaptıştırım sonrada sen şifreni değiştirirsin olur biter
Bak bu linkte görüntülü tarif ediyorbir bak istersen...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Kusur ne demek Meryemciğimi de senide büyük bir zevkle takip ediyoruzSizin neşeniz daim olsunda varın bütün gün yazışında bizler de izleyelim Asıl biz sizi kocaman öpüyoruzzzzzzzzzzzzz
İyiki varsınız
oraya yapıştırcağımı anladım ama hangi kısmı yapıştırcam onu anlamadım
formata uygun değil diye bişey yazıyo ya of
Ben de bu hafta listeye girebilirmiyim acaba, 2 hfta olduda..
Ha onu ben ben de unutmustum cetvel eklemek istedigimde. Simdi baktim. O cizelgede tickerfactory de bb code kutusunun icinde su var ( benim ki mesela bu)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wqr9rh6/weight.png kismini yapistiriyorsun. Yani bb code kisminda http ile baslicak, png ile bitecek, kizdan zor yazdim
Ha onu ben ben de unutmustum cetvel eklemek istedigimde. Simdi baktim. O cizelgede tickerfactory de bb code kutusunun icinde su var ( benim ki mesela bu)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wqr9rh6/weight.png kismini yapistiriyorsun. Yani bb code kisminda http ile baslicak, png ile bitecek, kizdan zor yazdim
ay canım gerçekten yaparmısın bi yap ya :18::18:
gerçi tabloyu yapıyorum çizelge yerine ne yapıştırcağımı anlamadım formata uygun değil diyo
Kv konusuna gelince nasıl bişey ben anlamıyorum benimde oğlum var inşallah ole biri olmam bide benim kocam anlasa aradaki farkı kv doldurur benim üzerime salar rabbim görsün artık ne diyim ya
tamam canım sagol hemen tekrar denicem şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?