Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba hanımlar
bugunku menum
sabah 1 kaşık lor peyniri 3 zeytin 2 dilim ekmek ve 1 domates yedim
öglen 4 köfte yanında bol salata yedim (benim bol salata kavramım 1 tas oluyo )
arada hala toktum yemedim akşamda sütlü n.fit yedim
iyiki varsınız hanimlar bugun arkadasın dogum gunuydu çilekli pasta almıslar(sevdigim tek pasta turudur) banada koydu arkadas ben az kaldı yiyodum sonra dedim bunu yersem akşam nasıl yazcam kızlara opersembe abartamdan sonra dedim ben bunu odamda yerim simdi tokum deyip aldım odama gelincede baska arkadasa verdimsize menumu yazmıcak olsam ben cuk cuk götürmüştüm o mis gibi çilekli kremalı kısmı:18:

bugün yediklerim:

sabah: peynirli omlet, çeyrek simit, yarım poğaça, kaşar, 2 dilim sucuk
öğlen: yarım muz
akşam: çiğköfte

biraz halsizim, reglin ilk günü ondan herhalde yatıyorum yorgan döşek
yarın da gezme alışveriş falan derken hep koşturmaca

ay canım bilsem cvp verdiğini kaçarmıydım hiç tüh bak kaçırdım görüyonmu ya

ya arkadaşlar şu grafiği belli bi zman geçtikten sonramı yapabiliyoruz ben nereyi yapıştırcaz bi türlü anlamadım

Canim hosgeldin bende 2 haftadir burdayim. Cetvelle ben de cebellesmistim. Su kullanici kontrol panelinde,profil ayarlarinda dikkat cekmeyen cizelge diye bir satir var. Onun karsisindaki kutucuga yapistiriyorsun.

bugun gelene kapıyı acmayan tek sen degilsin ama haklıyız hem haber vermiyolar hemde açmamızı bekliyolar

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :122:

Sabahtan beri bir kerecikte olsa fırsat bulup bakamadım sizlere
Erken kalkıp kahvaltı faslı, yok minik cimcimeyle vakit geçir birde evi toparlamak derken oldu saat 1. Öğleden sonra KV çaya geldi hatta o gelmeden kızlarıda babalarına satıp komşu ablama kahva içmeye geçtim
O kadar uzun zaman olmuşki dur otur yapma demeden kahve içeli valla iyi geldi
Kv fazla kalmadı hatta o gider gitmez bende kendimi spor salonuna attım

TAm 75 dakika full fitnes yaptım hatta bu sefer hocanın söylemesini beklemeden daha evvel kullanmadığım bir alet vardı onu bile kullandım önceden belim ağrıyor diye hep vazgeçiyordu ağrımazsa binersin diye uzay yürüşü gibi birşey yapıyorsun üzerinde gerçekten de su içinde kaldım ama çokta keyifliydi
Nedense gitmeden evvel bir isteksizlik oluyor genelde ama arabaya bindiğim an kendimi okadar özgür ve iyi hissediyorum ki sanki şehiri terk edip başka ülkeye kaçıyorum
Yüzmeye gittiğim günlder 2 - 3 saat kendime ait bir zamanı oluyor tabi regl olduğum için ikidir yüzmeye inmiyorum. Artık salı başlarım inşallah yine yüzmeyede
Görenler ufak ufak toparlamışsın demeye başladı tabi kv hariç birde soruyor eee faydası varmı ki gidiyorsn diye birde fiyatını duyunca biraz bozuldu malum oğluşu suyunu yaptırmadı daha doğrusu o öyle algılıyor ama eşimde senin sağlığından önemli değil boşver dedi :122:

Bencede ilk fırsatta birlikte konuşun Kvyle sonuçta hoş birşey değil kötü niyetle olmasa daha sonra telafisi olmayacak kırgınlıklara sebep olabilir
Umarım o huyundan vazgeçer
Benimki öleceğini bilse uydurmaktan vazgeçmez :26: Bilmem anlattım mı daha evvel ama bir keresinde birşeye kırıldığımı söylemek için eşimin cebinden aramıştım dışardayken KVyi ve en tatlı halimle Anneciğim keşke bana danışsaydın benim adıma karar vermeseydin ne olur bir daha böyle birşey olursa bana söyle kararımı kendim vereyim demiştim Vayyy senmisin öyle diyen telefonda bana önce bir güzel fırça attı dünya laf saydı sonrada yüzüme telefon kapattı Şaşırdım kaldım tabi eşimde yaw şarjı bitmiştir kapatmaz yüzüne derken bir daha telefon çaldı eşimin tabi o araba kullandığı için sen bak dedi. Dedim o seni arıyor beni arayacak olsa benim cebimden arar Eşim telefonu açtığı an başlamış ağlamaya oğlum bir bilsen ne oldu biraz önce karın beni aradı; bana bağırdı, hakaretler etti, sen kim oluyorsun ki benim yerime karar veriyorsun dedi falan diye başlamış saymaya
O güne kadar eşim Annesine sonuna kadar inanırdı ama o günden sonra o bile şaşırdı hacı kadın nasıl bukadar uydurabilir annem iyice rahatsız tedaviye ihtiyacı var diye
TAbi eşim ya anne Banu benim yanımdan hatta benim cebimden aradı üstelik anneciğim dedi başka da birşey demedi sana. Nasıl böyle şeyler uydurabiliyorsun karımla benim aramı mı açmaya çalışıyorsun deyince kadın bir sinirlendi eşimede senin gibi oğlum yok benim, yok karının ağzına bakıyorsun ben yalanmı söylüyorum falan diye saydı hatta bir daha evimize gelme demişti tabi iki gün sonrada niye gelmiyorsun diye ağlamıştı

Bizimki düzelmedi ama en azından eşim kimin ne olduğunu bildiği için artık hiç takmıyoruz

ben hala uğraşıyorum ya kendimi gerizekalı hissetmeye başladım resmen

Öyle deme canım yaa bazen sorun olabiliyor işte
Bak Merry topiğimizin ticker sorumlusu o sana ileti yazarken eklemişti tarif linkini he olmadı başka bir çare bakarız en kötü ihtimalle sen bana özelden şifreni yazarsın ben tickerını yapar yaptıştırım sonrada sen şifreni değiştirirsin olur biter

Bak bu linkte görüntülü tarif ediyor bir bak istersen...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

sağolasın Nevinimm , can sıkıntısından birbirimize sardırdık Meryemle , geçmişi okuyacak olanlar kusura bakmasınn , öperim bende herkeslerriii

Kusur ne demek Meryemciğimi de senide büyük bir zevkle takip ediyoruz Sizin neşeniz daim olsunda varın bütün gün yazışında bizler de izleyelim Asıl biz sizi kocaman öpüyoruzzzzzzzzzzzzz
İyiki varsınız

Son düzenleme:
Canim hosgeldin bende 2 haftadir burdayim. Cetvelle ben de cebellesmistim. Su kullanici kontrol panelinde,profil ayarlarinda dikkat cekmeyen cizelge diye bir satir var. Onun karsisindaki kutucuga yapistiriyorsun.

oraya yapıştırcağımı anladım ama hangi kısmı yapıştırcam onu anlamadım

formata uygun değil diye bişey yazıyo ya of

ay canım gerçekten yaparmısın bi yap ya :18::18:
gerçi tabloyu yapıyorum çizelge yerine ne yapıştırcağımı anlamadım formata uygun değil diyo
Kv konusuna gelince nasıl bişey ben anlamıyorum benimde oğlum var inşallah ole biri olmam bide benim kocam anlasa aradaki farkı kv doldurur benim üzerime salar rabbim görsün artık ne diyim ya

Ya yazisini yapistirmak istedim. Yine cizelge seklinde gorunmus. Ne aciklayici olmus dimi. Dur bi harf bastan eksik yazarsam yazi gorunur belki.

Yok oyle de olmadi..yavv. Yani iste bb code daki o cumlenin icinde http ile baslayan kismi png ile bitecek sekilde al

Son düzenleme:

O zaman şöyle yapalım sen bana tickerı yaptıktan sonraki yukardaki adres cubuğunu kopyalayıp özel mesajdan at ben sana hangi kısmını kopyalaman gerekiyorsa orayı kesip sonrada ayrıntılı tarifle nereye yapıştıracağını tarif edeyim olmadı ben yaparım sonuçta sen şifreni değiştirirsin olur biter nasıl istersen yani.

Tickeri yaptıktan sonra Profil sayfanı aç orada etkinliklerim hakkımda falan diye bir bölüm var ortada Temel bilgilerinin göründüğü orada cizelge yazan yerde kalem resmi var oraya tıklayıp tickerin kodunu oraya yapıştırıyorsun canım
Son kez dene istersen olmadı ben yaparım sana

Son düzenleme:
Herkese hayırlı geceler canlarım bugün güzelcene sağlıklı sağlıklı yemeklerimi yedim bu arada galiba regl olmuşum lohusalıktan sonra hemen olması normalmidir onu da bilemiyorum ama canım çok çikolata istedi bende kahve içtim bir küçük dilim de çikolata yedim :26:
ayrıca bugün 45dk lesliemi yaptım biraz geçmişe bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…