Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben 30 . gün adet olmuştum... gerçi kişiden kişiye değişir bünye ile ilgili sanırım...

Kızlar selam bu arada ancak bişiler yazabiliyorum bugün kocamla geçirdik kızım ben üçümüz çıktık dışarı alışveriş merkezlerine bebeğe bişiler bakalım dedik.. Baya yorulduk yürüdük bolca...

Bu arada kızlar eşim beni et lokantasına götürdü eskiden olsa gelen pofuduk pideleri tereyağı mzeleri yerdim bitirirdim ağzımı sürmedim sadece et yedimm :)))))

Akşamda mantar aldık onu yaptım eşimle kayın pederim geldi yedik bitti onlar et yedi ben sadece mantardan iki kaşık yedim bolca su içtim aa birde iki kaşık salata yedim...

Bugün bolca gezdim yürüdüm mutluyum

Bgn yediklerim,
Sabah 1,5 tereyagli krep,kizimdan artti, yarisini o.sonra yedim.
Elma
Budgay gevregi 2,5 porsiyon
Yarim tabak nohut, 2 dilim ekmek, kivircik salata

Kizlar hepinizin msjina begeni aticam ama tablet bilgisayarda begeniye bastigimda tum sayfa bastan yukleniyor ve sayfanin ustune cikiyor. Cok vakit aliyor. 2 kucuk cocukla calisan bayan olarak arada atabiliyorum. Hepinizin msj ni begeniyorum, bilin istedim:)))

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrrrrrrrrr saat 12ye geliyor hadi at arabalarınız bal kabağına dönüşmeden eve dönün artık

Valla sizi beklerken uykum gelicek gibi ona göre

slm kızlar nasılsınız yoğun bi gün geçirdik bizde eşimle kızlarla ailecek fethiyeye gittik gez allah gez ayaklarımın tabanı ağrıdı
en sevindirici olay 42beden lcw pantolon almam oldu tabisi

ee dışarda yemak yenir tabii
ama ben tavuk dönerle 2-3 kaşık pilavından yedim
sabah minik cadı kahvaltı sofrasına ev ahalisini tolayana kadar bal kasesini üstüne başına döktüğü için ortalığı temizlicem diye ne yediğimi bilemedim azcık ekmeğin köşesine peynirle çay içtim hırsımdan ağlaıcaktım neyse sora eşim hadi gezelim diyince geçti:)

şimcikle adammım ben ve kuması(bilgisayarım)çay keyfi yapıyoruzzz

ben geldim kimler var goremiyorum malesef umarim herkesin keyfi yerindedir
bana biraz once msj geldi is icin telekomun cagri merkezinde sinava girmistim gectim sonra mulakata gittim, onuda gecmisim p.tesi 8de egitime baslicam
gece gece gelen msjla kac gundur asık olan suratım guldu sonunda

afiyet olsun nursenacım
gez bakalım biz de yazın gezdik fethiyeyi kızlar büyüyünce oraya yerleşmeye bile karar vermiştik hatta:)
küçük kız sabah tam balkız olmuş demek patladımı dişi bu arada

çok sevindim ayşecim hayırlı olsun gözün aydın canım

bugun kendi kendime uzunca dusunmustum sabah tartildim yine 112
sonra dedimki boyle gitmicek p.tesi hem oruca hemde yuruyuse baslicaktim hemde diyete

yuruyusu simdilik ertelicem ama p.tesi yeni bi hayata yeniden diyete merhaba dicem

iddiadaşımmm sesini nerelerden duydum da geldimmmmmmmm

nasılsın anlat biraz bana

Seni gördüm daha iyi oldum
Birde şu kilocuklardan kurtulsam tam süper olucak

Ufak ufak sporun faydalarını görmeye başlamışım diyenlerin yalancısıyım tartı hala gıcıklık yaptığı için anlamıyorum. Bakalım haftaya pazar salonda tartılacağım orada fark çıkarsa benim tartıyı çöpe atacağım
Bugün salonda bana açtıkları kartı inceledim de vucudumun yüzde 56sı yağmış kalanın yarısı su ve kasmış
Sinir oldum ama çok daha hırslı spor yaptım bugün
Tshirtüm resmen su içindeydi hatta eve geldiğimde çantadan çıkarıp eşime gösterdim baaak bugünki marifetim diye

İddadaşım yaa birde ben son 3 - 4 gündür yine su içmiyorum :26: daha doğrusu yoğunluktan su içip içmediğimi unutuyorum belkide artılarım ondandır diye düşündüm bugün. Hatta nette bir video izledim genç bir sporcu yayınlamış; gün içinde yeterli su içmek için ufak şişe değil büyük 3 yada 5 kiloluk şişe kullanın diyor 5 kiloluk şişeyse yarısından çoğunu doldurup gün içinde devamlı gözünüzün önünde olsun emin olun akşama kalmadan bitmiş olur o su diyor. Birde Tvde yatmadan iki saat evvel 1 kase yoğurt yerseniz bütün gece metabolizmanız çalışır ve yağ yakımı hızlanır diyor. Onuda denemek istiyorum bakarsın benim bünyeye iyi gelir

bugun kendi kendime uzunca dusunmustum sabah tartildim yine 112
sonra dedimki boyle gitmicek p.tesi hem oruca hemde yuruyuse baslicaktim hemde diyete

yuruyusu simdilik ertelicem ama p.tesi yeni bi hayata yeniden diyete merhaba dicem

hadi ayşeciğim ikimizde bu sene bitirelim şu işi bu sene dediysem 2013 yoksa 1buçuk ayda zor
İnan seni okadar iyi anlıyorum ki
Artık kendimize eziyet etmekten vazgeçelim... Hammallığa sonnnnnnnnnnnnn :122: :122:

Bazen kendi kendime kaldığımda okadar çok umutsuzluğa kapılıyorum ki hani tüp mide ameliyatı bile olmayı ciddi ciddi düşündüm ama tabi yemiyor o yüzden ne olursa olsun spora ve beslenme düzenine devam ediceğim.
Tabi o düşünce böyle senin gibi arkadaşlarımızında ümitsizliğe kapılmadığını gördüğüm an sizlerin enerjinizden bende yine motive oluyor ve anında eninde sonunda metabolizman pes edicek aklından bile tersini geçirme diyip kaldığım yerden devam ediyorum

İyiki varsınız ve iyiki sizleri tanımışım
Hadi ayşeciğim bizde artık şu kemiklerimizdeki yükten kurtulalım

Eskiye nazaran çok büyük ilerleme görüyorum kendimde ( övünmek gibi olmasın ama gerçekten öyle )
Eskiden eşime yalvarırdım dışarda yemek yiyelim diye tabi sonuç hep hezimet olurdu
Bugün eşim akşamlık ne yapacağız diye telefon açtı ben salondan cıktığımda. Hani dışarı cıkacaksak akşam yemeğini dışarda yiyelim dedi ama ben asla okadar totoşumdan ter damladıktan sonra dışarda yemem çozutuyoruz dedim onun yerine evde ızgara köfte ( eşim kaşarlı köfte yaptı ayıptır söylemesi ) birde bol salatayla akşam yemeğini aradan çıkardık
Dışarı cıksaydık kesin eşim hadi iskender yiyelim yada pide falan derdi eee o bana daha büyük zarar sonuçta evdekinde ne kadar yağ kullanacağımı biliyorum artık

haklisin cecom ayni kilodayiz kapisalim lutfen
yemenin sonu yok
acliktan degil sıkıntıdan stresten yiyoruzz
zayıf insanlar gibi hayatımızi devam ettirmek icin yiyelim bundan sonra

cecoşum belki vucudun 1-2 hafta direnc göstercek ama sen yılmayınca o yılacak..
sakın ümitsizlige kapılma..
yıllardır var bu kılolar bizde hemen 1 haftada veda ederlermi sence

ben su olayını söle yapıorum 1 litrelik tombiş şişem var onla içiorum bazen 2 yi bitirip yatıorum
bazen 3.kez dolduruyorum.yani en kötü ihtimalle 2 lt içmiş oluyorum.
en küçük şişelerde takip etmesi zor cidden

yatmadan yenilen küçük bir kase yogurdu bende duydum..faydasını görenler olmus
denemekten ne çıkar insallah yarar sana da..

heyecan ve merakla beklıyorum her cuma sonucunu...

bende spora yazılmıstım yok adanaya gittim geri geldim bayram girdi..deprosyon oldu
ölesine gecti gitti..ahh o azim böcügü nerelerdesin gel bul beni

sağol fadimecim Allah hayırlı uzun ömürler versin. nice yıllar mutlu etsin bir yastıkta kocatsın .
benimkinin cebinde parası oldumu pek centilmen olur bu günlerde alışveriş aşkı depreşti bu günde meyve sıkıcı almış gelmiş
ben bitkisel tedavi uygulayan bir hekime gittim ellerimde egzama çıktı dedim. bana bayaa bir tedavi verdi. bunların içinde katkısız taze sıkılmış meyve ve sebze sularıda var. meyve püresi çok eski artık çalışmaz oldu nasıl sıkarım demiştim bugün gidip almış

Son düzenleme:
afiyet olsun nursenacım
gez bakalım biz de yazın gezdik fethiyeyi kızlar büyüyünce oraya yerleşmeye bile karar vermiştik hatta:)
küçük kız sabah tam balkız olmuş demek patladımı dişi bu arada
bugün biraz daha rahat yemek yedi asu sanıırım pqtladı ama canı istemedimi alışkanlık yaptı anne dişim ağrıyo yemicem diyooo şimdikiler fenaaaa
üst komşum aykusu yüksek diye lakap taktı herkez kız ayküsü yüksek diye seviyolar allah nazarlardan saklasınnn

çççççççççoooooooooookkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmmmmm valla allah inşallah sıkıntılı günlerinizi atlatmanıza yardım etti sonunuda getirirsin allahın izniyleee
ne güzel süpriz olmuş

meruemim o bocuk kondu banada elimden tutta titresimden sanada grcsin
bugun emirle annemle disari ciktik
oyle gzl seyler varki vitrinlerde icim gitti
bense giy cikar bi esofman
kilo aldimya pantolonlarim hic biseyim olmuyo
ptesi ne giycem bakalim

çççççççççoooooooooookkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmmmmm valla allah inşallah sıkıntılı günlerinizi atlatmanıza yardım etti sonunuda getirirsin allahın izniyleee
ne güzel süpriz olmuş

valla sorma cnm gece gece.super oldu bu haber gercekten
esimlede kac gundur limoniyiz ztn
diger sorunlari ustumuze yikilan borclarida halletsek allhin izniyle baska bisey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…