- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
kızlar bütün yardımlarız için tşk ederim allah razı olsun sonunda becerdim ohhhh
canım ben 30 . gün adet olmuştum... gerçi kişiden kişiye değişir bünye ile ilgili sanırım...Herkese hayırlı geceler canlarımbugün güzelcene sağlıklı sağlıklı yemeklerimi yedim bu arada galiba regl olmuşum lohusalıktan sonra hemen olması normalmidir onu da bilemiyorum ama canım çok çikolata istedi bende kahve içtim bir küçük dilim de çikolata yedim :26:
ayrıca bugün 45dk lesliemi yaptımbiraz geçmişe bakayım
ben geldim kimler var goremiyorum malesef umarim herkesin keyfi yerindedir
bana biraz once msj geldi is icin telekomun cagri merkezinde sinava girmistim gectim sonra mulakata gittim, onuda gecmisim p.tesi 8de egitime baslicam
gece gece gelen msjla kac gundur asık olan suratım guldu sonunda
çok sevindim ayşecim hayırlı olsun gözün aydın canım
iddiadaşımmm sesini nerelerden duydum da geldimmmmmmmm
nasılsın anlat biraz bana
bugun kendi kendime uzunca dusunmustum sabah tartildim yine 112
sonra dedimki boyle gitmicek p.tesi hem oruca hemde yuruyuse baslicaktim hemde diyete
yuruyusu simdilik ertelicem ama p.tesi yeni bi hayata yeniden diyete merhaba dicem
Seni gördüm daha iyi oldum
Birde şu kilocuklardan kurtulsam tam süper olucak
Ufak ufak sporun faydalarını görmeye başlamışımdiyenlerin yalancısıyım tartı hala gıcıklık yaptığı için anlamıyorum. Bakalım haftaya pazar salonda tartılacağım orada fark çıkarsa benim tartıyı çöpe atacağım
Bugün salonda bana açtıkları kartı inceledim de vucudumun yüzde 56sı yağmışkalanın yarısı su ve kasmış
Sinir oldum ama çok daha hırslı spor yaptım bugün
Tshirtüm resmen su içindeydi hatta eve geldiğimde çantadan çıkarıp eşime gösterdimbaaak bugünki marifetim diye
İddadaşım yaa birde ben son 3 - 4 gündür yine su içmiyorum :26: daha doğrusu yoğunluktan su içip içmediğimi unutuyorum belkide artılarım ondandır diye düşündüm bugün. Hatta nette bir video izledim genç bir sporcu yayınlamış; gün içinde yeterli su içmek için ufak şişe değil büyük 3 yada 5 kiloluk şişe kullanın diyor5 kiloluk şişeyse yarısından çoğunu doldurup gün içinde devamlı gözünüzün önünde olsun emin olun akşama kalmadan bitmiş olur o su diyor. Birde Tvde yatmadan iki saat evvel 1 kase yoğurt yerseniz bütün gece metabolizmanız çalışır ve yağ yakımı hızlanır diyor. Onuda denemek istiyorum bakarsın benim bünyeye iyi gelir
sağol fadimecim Allah hayırlı uzun ömürler versin. nice yıllar mutlu etsin bir yastıkta kocatsın .daficim süpürgeni güle güle kullan benimde aralıgın 12 sinde 36 olucam ama odunum hiç hatırlamaz,bu ayın 25 evlilik yıldönümümüz tam 22 bittiyor ama yine odun kocam hatırlamaz bile 22 senedir hep bekledim belki bu sene diye umutlanıyorum :26:
bugün biraz daha rahat yemek yedi asu sanıırım pqtladı ama canı istemedimi alışkanlık yaptı anne dişim ağrıyo yemicem diyooo şimdikiler fenaaaaafiyet olsun nursenacım
gez bakalım biz de yazın gezdik fethiyeyi kızlar büyüyünce oraya yerleşmeye bile karar vermiştik hatta:)
küçük kız sabah tam balkız olmuş demek patladımı dişi bu arada
ben geldim kimler var goremiyorum malesef umarim herkesin keyfi yerindedir
bana biraz once msj geldi is icin telekomun cagri merkezinde sinava girmistim gectim sonra mulakata gittim, onuda gecmisim p.tesi 8de egitime baslicam
gece gece gelen msjla kac gundur asık olan suratım guldu sonunda
çççççççççoooooooooookkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmmmmm valla allah inşallah sıkıntılı günlerinizi atlatmanıza yardım etti sonunuda getirirsin allahın izniyleee
ne güzel süpriz olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?