meruemim o bocuk kondu banada elimden tutta titresimden sanada grcsin
bugun emirle annemle disari ciktik
oyle gzl seyler varki vitrinlerde icim gitti
bense giy cikar bi esofman
kilo aldimya pantolonlarim hic biseyim olmuyo
ptesi ne giycem bakalim
inşallah canımmmm...
işe giderken zor olucakdesene ama işin hayırlı olsun cok sevindim..cagrı merkezleri bana hep eglenceli gelir.
görünmüyorsun falanya insan telde daha rahat olur..
bu 444lü hattında hani bir sorun olunca arıyoruzya ordamı çalısacaksın..
ben geldim kimler var goremiyorum malesef umarim herkesin keyfi yerindedir
bana biraz once msj geldi is icin telekomun cagri merkezinde sinava girmistim gectim sonra mulakata gittim, onuda gecmisim p.tesi 8de egitime baslicam
gece gece gelen msjla kac gundur asık olan suratım guldu sonunda
sağol fadimecim Allah hayırlı uzun ömürler versin. nice yıllar mutlu etsin bir yastıkta kocatsın .
benimkinin cebinde parası oldumu pek centilmen olurbu günlerde alışveriş aşkı depreşti bu günde meyve sıkıcı almış gelmiş
ben bitkisel tedavi uygulayan bir hekime gittim ellerimde egzama çıktı dedim. bana bayaa bir tedavi verdi. bunların içinde katkısız taze sıkılmış meyve ve sebze sularıda var. meyve püresi çok eski artık çalışmaz oldu nasıl sıkarım demiştimbugün gidip almış
11818 yada 182 varya tum hastanelerin randevu sistemi onlardan biri insallah 182dir
vardiyali olucak ama yapcak bisey yok
haklisin cecom ayni kilodayiz kapisalim lutfen
yemenin sonu yok
acliktan degil sıkıntıdan stresten yiyoruzz
zayıf insanlar gibi hayatımızi devam ettirmek icin yiyelim bundan sonra
cecoşum belki vucudun 1-2 hafta direnc göstercek ama sen yılmayınca o yılacak..
sakın ümitsizlige kapılma..
yıllardır var bu kılolar bizde hemen 1 haftada veda ederlermi sence
ben su olayını söle yapıorum 1 litrelik tombiş şişem var onla içiorum bazen 2 yi bitirip yatıorum
bazen 3.kez dolduruyorum.yani en kötü ihtimalle 2 lt içmiş oluyorum.
en küçük şişelerde takip etmesi zor cidden
yatmadan yenilen küçük bir kase yogurdu bende duydum..faydasını görenler olmus
denemekten ne çıkar insallah yarar sana da..
heyecan ve merakla beklıyorum her cuma sonucunu...
bende spora yazılmıstım yok adanaya gittim geri geldim bayram girdi..deprosyon oldu
ölesine gecti gitti..ahh o azim böcügü nerelerdesin gel bul beni
valla sorma cnm gece gece.super oldu bu haber gercekten
esimlede kac gundur limoniyiz ztn
diger sorunlari ustumuze yikilan borclarida halletsek allhin izniyle baska bisey istemiyorum
kızlar size doyum olmaz ama ben artık yatayım hem Yena da geldi nası olsa:)
öptüm herkesler
Valla bazen diyorum eskiye nazaran daha az yiyorum ama acaba o yediklerimde mi fazla yoksa neredeyse iki sene oldu daha fazla vermem gerekirdi diye düşünüyorum :44:
Dediğin gibi belkide sinirlendiğim an ne kadar yediğimi bile fark etmiyor olabilirim.
Kahvaltıyı bile kaç aydır hep tabağa hazırlıyorum sofra kurarsam daha fazla yerim diye
Bakalım bu hafta yediklerimden biraz daha az yiyeceğim eğer o zaman eksi çıkarsam sorunun ne olduğuna emin olucağım
Dediğin gibi biz senlede kapışalımyoksa biz gaza gelmeden ancak midemize o gazı yerleştiririz
Bak iddadaşım meryemeilk tanıştığımızda benden iki kilo fazlaydı ve Allah biliyor ya kapışalımmı dediğinde kesin hep iki kilo önden giderim diyordum ama solladı beni hatta tozunu yutturdu
Maşallah subhanallahinşallah o çok daha güzel kilolar verdikce bende onun için mutlu olurum ama bende hatta bizde verelim be güzelim artık şu vıç vıç yağlardan
:
Banucuğum bence kısma yemeni..Çünkü yoğun spora başladın harcıyorsun kalori, verdikçe azaltırsın...
Tabii benim fikrim..
afferin sana hep böyle olmerhaba hanımlar
bugunku menum
sabah 1 kaşık lor peyniri 3 zeytin 2 dilim ekmek ve 1 domates yedim
öglen 4 köfte yanında bol salata yedim (benim bol salata kavramım 1 tas oluyo)
arada hala toktum yemedim akşamda sütlü n.fit yedim
iyiki varsınız hanimlar bugun arkadasın dogum gunuydu çilekli pasta almıslar(sevdigim tek pasta turudur) banada koydu arkadas ben az kaldı yiyodum sonra dedim bunu yersem akşam nasıl yazcam kızlara opersembe abartamdan sonra dedim ben bunu odamda yerim simdi tokum deyip aldım odama gelincede baska arkadasa verdimsize menumu yazmıcak olsam ben cuk cuk götürmüştüm o mis gibi çilekli kremalı kısmı:18:
gözün aydın hayırlı olsunben geldim kimler var goremiyorum malesef umarim herkesin keyfi yerindedir
bana biraz once msj geldi is icin telekomun cagri merkezinde sinava girmistim gectim sonra mulakata gittim, onuda gecmisim p.tesi 8de egitime baslicam
gece gece gelen msjla kac gundur asık olan suratım guldu sonunda
sağol yenacım benim daha önce vardı çok eskidi bir süredir kullanmıyorum. şimdi yenisi geldi iyi oldu denemesinide yaptım bir bardak havuç suyu içtimdaficiğim iyi günlerde kullan hediyelerini..
Ben de kışın kullanıyorum çocukların sevmediği sebzeleri meyveyle karıştırıp içiriyorum onlara :)
Vardiyalı çalışmak bir yandan iyi aslında evle ilgili,dışarıyla ilgili bir çok işi rahatlıkla hallediyor insan..
afferin sana hep böyle ol
sağol yenacım benim daha önce vardı çok eskidi bir süredir kullanmıyorum. şimdi yenisi geldi iyi oldu denemesinide yaptım bir bardak havuç suyu içtimbugün birde kapışalım demiştim nasıl kapışmaksa akşam akşam bir tabak aşureyle bir dilim baklavayı yuvarladım. gündüzde bir tabak sütlaç yemiştim,sabah kahvaltısındada sade yağlı ekmek yedim varın aldığım kaloriyi siz düşünün spor desen hiç yok vay anam vay hemen kendime gelmeliyim fıstık benim olmalkııııı
aysecim cnm cok sevindim hayirli olsun yeni isin
ceco cnm masallah azmin hic bitmesin bende spor yapmak istiyom topugum aciyor pazartesi ortopediden termin alayim baksinlar ne varmis
dafi cnm hayirli olsun buharmakinan ve meyve SIKIcagin resimlere baktim yigenlerin masallah cok yakisiklilar
O da doğruDur bakalım eğer haftaya pazar salonda da artı çıkarsam yada aynı çıkarsam spor salonun diyetisyeniyle görüşeceğim Şimdilik protein ağırlıklı besleniyorum dediğimde hoca tamam yeterli olur dedi ama olmadı diyetisyende varmış nasılsa ücrete dahil onunla görüşürüm Belkide farkında olmadan bir yerde bir hata yapıyorumdur :44:
Bu arada sağolunhepiniz ayrı ayrı çok ilgileniyorsunuz ve sizlerin fikirleri tecrübeleri benim için çok değerli iyiki varsınız
yenacim cok haklisin en iyisi hic bulasmamak bende dun kardeaim geldi oturdu kabak cekirdegi yedi bende yemedim yemedim sonra basladim ve duramadim bitirdik rahat ettik bu gunde gorumceme gittim getirdi kabak cekirdegi hemen al dedim baslamadim sonra gorumcem irmik helvasi kavurdu hic denemedim artik kendimi tutmam lazim ben yerimde sayarken kardesim 3kg verdi uyuz spora yazildi ama yemesinde buldumu kesmiyor dun tramusuyu yuttu iste bole
simdi sordum cnm 132gun kalmisburdan bir organizyasyon oncu olucak ve sahne arkasinda foto cekilcek jastinle cok seviniyor 30 marta 31 martada yasgunu var pasta yaptircaz jastinli resmini koycaz sagligi iyi simdilik makinanin basincini dusurduler antibiotigide kestim allahima cok sukur iyi biraz konserden korkuyorum heyacandan bisey olur diye rabbime emanet he ben konsere gitmicem eltimin oglu yardimci olcak ve ogretmeni gitcek zaten acil bir durumda ambulans var bende eltimin ogluna herseyi ogretcem acil durumda felan cogu seyini biliyor zaten
E süper o zaman ücrete dahilse diyetisyenle görüşmen çok iyi olur..
ben olsam şimdiye kadar görüşmüştüm bile :)
Gittiğin yer bayağı kapsamlı anladığım ücreti nasıl .?
Yüzmenin de oluşu çok iyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?