Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah canımmmm...

işe giderken zor olucakdesene ama işin hayırlı olsun cok sevindim..cagrı merkezleri bana hep eglenceli gelir.
görünmüyorsun falanya insan telde daha rahat olur..
bu 444lü hattında hani bir sorun olunca arıyoruzya ordamı çalısacaksın..

11818 yada 182 varya tum hastanelerin randevu sistemi onlardan biri insallah 182dir
vardiyali olucak ama yapcak bisey yok

Ayşeciğim gözün aydın..hayırlı olsun,çok sevindim..
Her anlamda rahatlarsın biraz..Nasıl olsa annen de yanında Emir konusunda rahatsın..
Sen cuma günü unuttunmu bildirim yapmayı.?

daficiğim iyi günlerde kullan hediyelerini..

Ben de kışın kullanıyorum çocukların sevmediği sebzeleri meyveyle karıştırıp içiriyorum onlara :)

11818 yada 182 varya tum hastanelerin randevu sistemi onlardan biri insallah 182dir
vardiyali olucak ama yapcak bisey yok

Vardiyalı çalışmak bir yandan iyi aslında evle ilgili,dışarıyla ilgili bir çok işi rahatlıkla hallediyor insan..

haklisin cecom ayni kilodayiz kapisalim lutfen
yemenin sonu yok
acliktan degil sıkıntıdan stresten yiyoruzz
zayıf insanlar gibi hayatımızi devam ettirmek icin yiyelim bundan sonra

Valla bazen diyorum eskiye nazaran daha az yiyorum ama acaba o yediklerimde mi fazla yoksa neredeyse iki sene oldu daha fazla vermem gerekirdi diye düşünüyorum :44:
Dediğin gibi belkide sinirlendiğim an ne kadar yediğimi bile fark etmiyor olabilirim.
Kahvaltıyı bile kaç aydır hep tabağa hazırlıyorum sofra kurarsam daha fazla yerim diye
Bakalım bu hafta yediklerimden biraz daha az yiyeceğim eğer o zaman eksi çıkarsam sorunun ne olduğuna emin olucağım
Dediğin gibi biz senlede kapışalım yoksa biz gaza gelmeden ancak midemize o gazı yerleştiririz
Bak iddadaşım meryeme ilk tanıştığımızda benden iki kilo fazlaydı ve Allah biliyor ya kapışalımmı dediğinde kesin hep iki kilo önden giderim diyordum ama solladı beni hatta tozunu yutturdu
Maşallah subhanallah inşallah o çok daha güzel kilolar verdikce bende onun için mutlu olurum ama bende hatta bizde verelim be güzelim artık şu vıç vıç yağlardan

Öyle deme güzelim senin şu spor salonu üyeliğin daha bitmediyse bence hemen başla eminim o azim böcüğü seni spor salonunda bekliyordur hem biraz kafan dağılır.
İnan ben oraya gittiğimde o 2 saat hiç birşey ve hiç kimseyi düşünmüyorum kendimden başka
Kız aynalar döşeli ya nereye baksam hep totoşumu görüyorum nasıl düşünebilirim ki başka şey ama sanki hafif ufaldı

valla sorma cnm gece gece.super oldu bu haber gercekten
esimlede kac gundur limoniyiz ztn
diger sorunlari ustumuze yikilan borclarida halletsek allhin izniyle baska bisey istemiyorum

Canım bu arada iş bulmana çok sevindim
Bu gecenin en güzel haberlerinden biri İnşallah çok zevkli geçer ve bir daha asla sıkıntı yüzü görmezsin
Eminim eşinlede yine eski huzurlu ve mutlu günlerinize dönmeniz artık çok yakın

kızlar size doyum olmaz ama ben artık yatayım hem Yena da geldi nası olsa:)

öptüm herkesler

İyi geceler misafire kapı açmayan mmery.:)

Seni böyle görmeyi özlemişim canım..Hep mutlu ol,hep gülümse.

Banucuğum bence kısma yemeni..Çünkü yoğun spora başladın harcıyorsun kalori, verdikçe azaltırsın...
Tabii benim fikrim..

nursena,

kızın nasıl oldu,sen nasılsın.? Bu ara dişlerden çok çekiyorsunuz geçmiş olsun canım..

Banucuğum bence kısma yemeni..Çünkü yoğun spora başladın harcıyorsun kalori, verdikçe azaltırsın...
Tabii benim fikrim..

O da doğru Dur bakalım eğer haftaya pazar salonda da artı çıkarsam yada aynı çıkarsam spor salonun diyetisyeniyle görüşeceğim Şimdilik protein ağırlıklı besleniyorum dediğimde hoca tamam yeterli olur dedi ama olmadı diyetisyende varmış nasılsa ücrete dahil onunla görüşürüm Belkide farkında olmadan bir yerde bir hata yapıyorumdur :44:

Bu arada sağolun hepiniz ayrı ayrı çok ilgileniyorsunuz ve sizlerin fikirleri tecrübeleri benim için çok değerli iyiki varsınız

afferin sana hep böyle ol

gözün aydın hayırlı olsun

sağol yenacım benim daha önce vardı çok eskidi bir süredir kullanmıyorum. şimdi yenisi geldi iyi oldu denemesinide yaptım bir bardak havuç suyu içtim bugün birde kapışalım demiştim nasıl kapışmaksa akşam akşam bir tabak aşureyle bir dilim baklavayı yuvarladım. gündüzde bir tabak sütlaç yemiştim,sabah kahvaltısındada sade yağlı ekmek yedim varın aldığım kaloriyi siz düşünün spor desen hiç yok vay anam vay hemen kendime gelmeliyim fıstık benim olmalkııııı

Son düzenleme:
Oğlum bugün babasıyla işe gitti orayı çok seviyor,çok popüler orda :)
sürekli koşturup durumuş deli gibi yorulmuş tabii.
Eve gelince uyumuş epey..
Bende çalıştım bugün 23:00 te eve geldim hala kıpır kıpır oğluş..

Bugün etli kuru dolma yaptım nursena ve mmery nin memleketinin tadında:) evden çıkmadan yemeğin altını kapatıp çıktım ama aklım kaldı yemekte :)
eve gelmeden önce eşimde çay demlemiş..Ben de gelince duş,oğlanla kudurma vb.den sonra çayın yanına bir tabak dolma yedim.
İşte ki yemeği pek beğenmemiştim karnım aç olunca sevdiğim yemek olunca böyle oldu...
Ne kötü bir durum bizim ki hani alkolikler ne kadar tedavi olsalarda,üzerinden yıllar da geçse bir damla alkol alınca hemen geri dönüşüm başlıyor bizde öyleyiz..
bir lokma,bir lokma derken bir tabağı buluyor...

aysecim cnm cok sevindim hayirli olsun yeni isin

ceco cnm masallah azmin hic bitmesin bende spor yapmak istiyom topugum aciyor pazartesi ortopediden termin alayim baksinlar ne varmis

dafi cnm hayirli olsun buharmakinan ve meyve SIKIcagin resimlere baktim yigenlerin masallah cok yakisiklilar

Benim alette 15 yıllık hemen hemen, kızıma hamileyken almıştık..Çalıştığımız şirketin ürünü RAKS :)
Şİmdiki modellere kıyasla komik bir görünümü var ama iyi su çıkarıyor :)
Zaten önemli olan işlevi değilmi :)
.
Sade yağ dediğin, tereyağ değilmi.?
Bu arada aşureye ben de bayılırım..

Son düzenleme:

Çok sağ ol canım henüz çok erken biliyorum ama bir an önce farkı bende görmek istiyorum
Bu arada sanada çok geçmiş olsun bencede bir an önce doktora gitde geçince az da olsa sporla kalan kilocuklardan da kurtuldunmu tamamdır

Senin kilona indiğim günleri de görürüm inşallahhhhhhhhhhhhh ....Aminnnnnnnnnn
Tabi bütün topiğimizdeki arkadaşlar için geçerli hedefe çeyrek bile kalsa razıyım

yenacim cok haklisin en iyisi hic bulasmamak bende dun kardeaim geldi oturdu kabak cekirdegi yedi bende yemedim yemedim sonra basladim ve duramadim bitirdik rahat ettik bu gunde gorumceme gittim getirdi kabak cekirdegi hemen al dedim baslamadim sonra gorumcem irmik helvasi kavurdu hic denemedim artik kendimi tutmam lazim ben yerimde sayarken kardesim 3kg verdi uyuz spora yazildi ama yemesinde buldumu kesmiyor dun tramusuyu yuttu iste bole

E süper o zaman ücrete dahilse diyetisyenle görüşmen çok iyi olur..
ben olsam şimdiye kadar görüşmüştüm bile :)

Gittiğin yer bayağı kapsamlı anladığım ücreti nasıl .?
Yüzmenin de oluşu çok iyi..

Amaaan çekirdek deme..Eline değmeye görsün hem ortalık batıyor hem de bulaştıınmı dibi gelmeden bırakamıyorsun elinden :)

toksinciğim,kızın nasıl oldu,iyi artık değilmi.?
Konser ne zaman? gittiğiniz de fotosunu çek kızın sevincini görmek istiyorum çok.:)

Son düzenleme:
simdi sordum cnm 132gun kalmis burdan bir organizyasyon oncu olucak ve sahne arkasinda foto cekilcek jastinle cok seviniyor 30 marta 31 martada yasgunu var pasta yaptircaz jastinli resmini koycaz sagligi iyi simdilik makinanin basincini dusurduler antibiotigide kestim allahima cok sukur iyi
biraz konserden korkuyorum heyacandan bisey olur diye rabbime emanet he ben konsere gitmicem eltimin oglu yardimci olcak ve ogretmeni gitcek zaten acil bir durumda ambulans var bende eltimin ogluna herseyi ogretcem acil durumda felan cogu seyini biliyor zaten

Son düzenleme:

Demek gününü hesaplıyor canım benim.:))
İnşallah çok güzel sorunsuz geçer canım kaygılanma..

Canım belediyenin var ya Spor AŞ orası Aksaraydaki tesisleri
Senelik ücret 1.200 lira hatta kredi kartına 5 taksitte yapıyorlar
Haftanın 7 günü fitness, 4 günü yüzme, Pilates birde Airobikde fiyata dahil
Ben Yüzmenin olduğu günler fitnesse de gidiyorum. Aslında hocaya kalsa 7 gün fitnese gel demişti ilk gün ama arabayla gidiyorum oraya birde her gün benzin masrafı çıkmasın diye ilk başta 4 gün yeterli dedim
Sırf ücretli fitnes aylık 80 liraymış eee bari biraz fazla veririmde daha fazla şeyden faydalanmış olurum dedim
Şu tazminat gelmeseydi beni biraz aşardı ama şükür imdadıma yetişti Seneye de artık anamı sponsor yaparım bundan sonra vazgeçmek yok hayatımın bir parçası olsun istiyorum eee anamda zayıflamamı benden fazla istiyor nasılsa damadıyla totem yapsınlar yarı yarıya kırışsınlar eğer eşim bana ağır gelir derse bananeeeeeee

Dediğim gibi diyetisyende dahilmiş hatta saunada dahilde henüz girmeye fırsat bulamadım
Diyetisyenin dahil olduğunu astıkları kağıttan görmüştüm hocada şimdilik böyle deneyelim diyince ısrar etmedim. Herhalde diyetisyeni acil durum olmadığı sürece ortaya çıkarmıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…