Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim canım

benimki dahada eski ama modeli şimdikilere çok benziyor.

canım sade yağ kremadan değilde kaynamış sütün kaymağından yapılıyor hiç katkısız kaymağı kaşıkla çevire çevire yapılıyor.

yeğenimin günü vardı ben günde ne yapsam deyip duruyordu bende muharrem ayı girdi daha aşure günü gelmedi ama olsun ikram olarak aşure yap dedim daha yeni evli bilmiyor yapmayı. evde malzeme vardı hazırlayıp gönderdim. akşamda kalandan yedik.

Hürremsultan,hoşgeldin.
nerdeydin geciktin.?

cecoş bu kış incecik olucaksın yaza manken gibi çıkıcaksın biraz gayret gitmeye başladımı dökülecek o kilolar

Hehehe olabilir :) Hocaya dersin acil durumum geldi hemen görmem lazım...

Tesisin durumu çok iyimiş gerçekten..İzmir'de yok öyle yerler hele belediyenin hiiç yok ya da ben bilmiyorum...
Belediyenin olmasına rağmen ucuz da değilmiş :) Ücretsiz olaydı daha iyiydi :)

Son düzenleme:
cecoş bu kış incecik olucaksın yaza manken gibi çıkıcaksın biraz gayret gitmeye başladımı dökülecek o kilolar

Ay ağzından bal damlıyor ablacığımmmm
İnşallah yaza baya fark olur Boy yokki manken olayım Normal normlara gireyim bana yeter inan 52 hayal gibi ama 75 hatta 80 bile olsam bayram ediceğim
İnşallah Rabbim söyletmiştir sana da o günleri hepbirlikte görürüz ....Aminnnnnnnnnnnnnnn

daficiğim hedefine çok az kalmış..
bizi bırakmmayacaksın değilmi.? hep burda ol yine..

----

nurgucuğum,senin ve bebişinin iyi olmanıza çok sevindim..Allaha emanet olun ikiniz de..
Her gelişmede bizi haberdar etmeyi unutma lütfen..

-----

İyi geceler diliyorum arkadaşlar çok uykum geldi...

yok yok hedefi çekerim 80 e burdan ayrılırsam kurt kapar bırakamam ben sizi

Hürremsultan,hoşgeldin.
nerdeydin geciktin.?

evet gecmisi okuyordum :)
canim bugun en son iste kostura kostura carsiya gittim, süper bir ayakkabi ve bir buluz aldim,
tabi bide majyaj malzemelerine felan 15 euro harcadim geldim, bugun baya savurdum paralari olsun ayol naaapimmm :))
kizkardesim hep diyor, abla al diyor evlenince alamassin rahat rahat diyor, kiyamam ya,
rujumu hediye ettim ona, biraz pahaliydi ama hangi kafayla aldim bilemiyorumki, onca aceleden, birde biraz koyu bir renkti, e ben beyaz tenliyim bana pek gitmedi :)
kizkardesim esmer olunca ona güzel oldu, aldi cantaya atti :))

bu arada onca alisverisi nisan icin yaptim, bugun salonda arkadasimn nisani vardi, aslinda arkadasimin kizkardesi oluyor kendisi :)
bütün kizlar toplandi, saatlerce tepindik oynadik :) ayaklarimi inan hissetmiyorum, agridan öldü artik

bide aldiklarimin resmini ekliyim dur hele

Pumps - Schuhe - Damen - Deichmann

bu ayakkabiyi aldim, muhtesem ucuzlamis, 10 euroya süper herkes bayildi, toprak tonlari

ona uygunda su buluzu aldim

Product Detail | H&M DE

nougat rengi, altinada dizalti siyah bir etek,
hos oldu yani

Canım güle güle kullan aldıklarını ikiside gerçekten çok şık şeyler
Bu arada iyi olmuş bol bol kalori harçamışsın ne güzel olsada bende harcasam hayır maksat oynamak değil kalori gitsin
Arkadaşının ablasınada hayırlı olsun Rabbim tammına erdirsin

canım güle güle kullan aldıklarını çok güzeller ama biz senin üzerinde görmek istiyoruz

saol canim evet baya oynadik :)
popmu desen, ciftetellimi desen, romanmi desen, mezdekemi desen :)) her havadan caldi

kızlar benim netbuk çok ağırlaştı bir iki dakikada ancak çıkıyor yazdıklarım dönüp duruyor bir temizlemem lazım

Ayy bende üzülüyodum kimse bana hoşgeldin falan demedi diye ama şimdi geçmişi okuyunca gördüm sevindirik oldum ben telefonumun android uygulamasından giriyorum ve yeni üyeyim böyle yeni yorum yapıldığında bildirim falan gelmiyor mu

nursena,

kızın nasıl oldu,sen nasılsın.? Bu ara dişlerden çok çekiyorsunuz geçmiş olsun canım..
biraz daha iyiz yenaaa dişimin apsesi indi yavaş yavaş ,inşallah kurtardık dişi sanırım 15 güne inerse şişlik tekrrar kanalları boşaltıp doldurcaz

minik biraz daha iyi şimdilik katı pek yemiyoruz acıyo sanırım diş etleri
ooohhhhhhhhhhhhh uyanık olsaydum yena 1 tabakta ben yerdimm heeeeeeeeeeeeeee bayılırummmm
ayyy ne haycanlıdır allahın izniyle gider gelir inşallah
2 side çok hoşşş amma bulize bitttimmm güle güle kullannn
eminim sanada yakışmıştır resimerine bakarız artıkın
hoşş geldinnnn burda herkeze yer varrr hepimiz uğraşıyoruz zayıflamaya
en üstte yazan msj ın üzerinde seçenekler yazıyo ordan ayarlaya bilirsin abone ol e post yolla falan yazıyo

Son düzenleme:
gunaydin hatunlar nihayet evimize donduk aksam yenacim bu hafta bildirimimi yapamadim annemin yanindaydim aksam taburcu ettiler annemi durumu cok iyiymis cok cabuk iyilestirdi kendini dedi doktoru.. normalde 10 gun tutuyorduk boyle durumlarda olan hastalari fakat annen cabuk toparladi gidebilirsiniz dedi dun bizimkide sabahin 6sinda uyanip surekli koridorda yurudu tum gun doktorlarin bulundugu yerdende gecmis hep doktorlarda baktilar gorduler iyi saliverdiler ins sizinde hersey yolundadir bu gun itibariyle diyetime kaldigim yerden baslamis bulunmaktayim

günaydın kızlarr pakito kkızımı uyuttuktan sonra günaydın diyeyyim dedim ..Kalkıp kahvaltı sofrasını toparlamam lazım..

eirny geçmiş olsun canım .. Çok şükür annen evinde daha da çabuk iyileşicek... :)

bu sabah roka maydonoz domates peynir ve bir dilim tahıllı ekmek bir bardak açık çay içtim kızlar...

Kocişi kandırabilirsem sokaklara atmayı düşünüyorum ama hava güneşli gibimmm... :)

Günaydınnn kızlaarrr

nassınızz ? bende dün akşam arkadaşa mangala gitmiştim , eşi polis o gece çalışmaya gitti bende arkadaşımla birlikte kaldım , sabah geldimm

Meryemim mesaj atmış amma telefonumun şarji bitmiş gece

herkesleri kocaman öperiiimm

Ayşeciiim hayırlı uğurlu olsun , ççook sevindim senin adına , gülen yüzün daim olsun kuzumm

Erinycim geçmiş olsun annene , bi an önce sağlığına kavuşur inşAllahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…