teşekkür ederim canımaysecim cnm cok sevindim hayirli olsun yeni isin
ceco cnm masallah azmin hic bitmesin bende spor yapmak istiyom topugum aciyor pazartesi ortopediden termin alayim baksinlar ne varmis
dafi cnm hayirli olsun buharmakinan ve meyve SIKIcagin resimlere baktim yigenlerin masallah cok yakisiklilar
benimki dahada eski ama modeli şimdikilere çok benziyor.Benim alette 15 yıllık hemen hemen, kızıma hamileyken almıştık..Çalıştığımız şirketin ürünü RAKS :)
Şİmdiki modellere kıyasla komik bir görünümü var ama iyi su çıkarıyor :)
Zaten önemli olan işlevi değilmi :)
.
Sade yağ dediğin, tereyağ değilmi.?
Bu arada aşureye ben de bayılırım..
Hürremsultan,hoşgeldin.
nerdeydin geciktin.?
Canım belediyenin var ya Spor AŞ orası Aksaraydaki tesisleri
Senelik ücret 1.200 lira hatta kredi kartına 5 taksitte yapıyorlar
Haftanın 7 günü fitness, 4 günü yüzme, Pilates birde Airobikde fiyata dahil
Ben Yüzmenin olduğu günler fitnesse de gidiyorum. Aslında hocaya kalsa 7 gün fitnese gel demişti ilk gün ama arabayla gidiyorum oraya birde her gün benzin masrafı çıkmasın diye ilk başta 4 gün yeterli dedim
Sırf ücretli fitnes aylık 80 liraymış eee bari biraz fazla veririmde daha fazla şeyden faydalanmış olurum dedim
Şu tazminat gelmeseydi beni biraz aşardı ama şükür imdadıma yetiştiSeneye de artık anamı sponsor yaparım bundan sonra vazgeçmek yok hayatımın bir parçası olsun istiyorum eee anamda zayıflamamı benden fazla istiyor nasılsa damadıyla totem yapsınlar yarı yarıya kırışsınlar eğer eşim bana ağır gelir derse bananeeeeeee
Dediğim gibi diyetisyende dahilmiş hatta saunada dahilde henüz girmeye fırsat bulamadım
Diyetisyenin dahil olduğunu astıkları kağıttan görmüştüm hocada şimdilik böyle deneyelim diyince ısrar etmedim. Herhalde diyetisyeni acil durum olmadığı sürece ortaya çıkarmıyorlar
cecoş bu kış incecik olucaksın yaza manken gibi çıkıcaksın biraz gayret gitmeye başladımı dökülecek o kilolar
Hürremsultan,hoşgeldin.
nerdeydin geciktin.?
evet gecmisi okuyordum :)
canim bugun en son iste kostura kostura carsiya gittim, süper bir ayakkabi ve bir buluz aldim,
tabi bide majyaj malzemelerine felan 15 euro harcadim geldim, bugun baya savurdum paralari olsun ayol naaapimmm :))
kizkardesim hep diyor, abla al diyor evlenince alamassin rahat rahat diyor, kiyamam ya,
rujumu hediye ettim ona, biraz pahaliydi ama hangi kafayla aldim bilemiyorumki, onca aceleden, birde biraz koyu bir renkti, e ben beyaz tenliyim bana pek gitmedi :)
kizkardesim esmer olunca ona güzel oldu, aldi cantaya atti :))
bu arada onca alisverisi nisan icin yaptim, bugun salonda arkadasimn nisani vardi, aslinda arkadasimin kizkardesi oluyor kendisi :)
bütün kizlar toplandi, saatlerce tepindik oynadik :) ayaklarimi inan hissetmiyorum, agridan öldü artik
bide aldiklarimin resmini ekliyim dur hele
Pumps - Schuhe - Damen - Deichmann
bu ayakkabiyi aldim, muhtesem ucuzlamis, 10 euroya süper herkes bayildi, toprak tonlari
ona uygunda su buluzu aldim
Product Detail | H&M DE
nougat rengi, altinada dizalti siyah bir etek,
hos oldu yani
canım güle güle kullan aldıklarını çok güzeller ama biz senin üzerinde görmek istiyoruzevet gecmisi okuyordum :)
canim bugun en son iste kostura kostura carsiya gittim, süper bir ayakkabi ve bir buluz aldim,
tabi bide majyaj malzemelerine felan 15 euro harcadim geldim, bugun baya savurdum paralari olsun ayol naaapimmm :))
kizkardesim hep diyor, abla al diyor evlenince alamassin rahat rahat diyor, kiyamam ya,
rujumu hediye ettim ona, biraz pahaliydi ama hangi kafayla aldim bilemiyorumki, onca aceleden, birde biraz koyu bir renkti, e ben beyaz tenliyim bana pek gitmedi :)
bu arada onca alisverisi nisan icin yaptim, bugun salonda arkadasimn nisani vardi, aslinda arkadasimin kizkardesi oluyor kendisi :)
bütün kizlar toplandi, saatlerce tepindik oynadik :) ayaklarimi inan hissetmiyorum, agridan öldü artik
bu ayakkabiyi aldim, muhtesem ucuzlamis, 10 euroya süper herkes bayildi, toprak tonlari
Product Detail | H&M DE
hos oldu yani
Canım güle güle kullan aldıklarınıikiside gerçekten çok şık şeyler
Bu arada iyi olmuş bol bol kalori harçamışsınne güzel olsada bende harcasam hayır maksat oynamak değil kalori gitsin
Arkadaşının ablasınada hayırlı olsun Rabbim tammına erdirsin
canım güle güle kullan aldıklarını çok güzeller ama biz senin üzerinde görmek istiyoruz
biraz daha iyiz yenaaa dişimin apsesi indi yavaş yavaş ,inşallah kurtardık dişi sanırım 15 güne inerse şişlik tekrrar kanalları boşaltıp doldurcaznursena,
kızın nasıl oldu,sen nasılsın.? Bu ara dişlerden çok çekiyorsunuz geçmiş olsun canım..
ooohhhhhhhhhhhhh uyanık olsaydum yena 1 tabakta ben yerdimm heeeeeeeeeeeeeee bayılırummmmOğlum bugün babasıyla işe gitti orayı çok seviyor,çok popüler orda :)
sürekli koşturup durumuş deli gibi yorulmuş tabii.
Eve gelince uyumuş epey..
Bende çalıştım bugün 23:00 te eve geldim hala kıpır kıpır oğluş..
Bugün etli kuru dolma yaptım nursena ve mmery nin memleketinin tadında:) evden çıkmadan yemeğin altını kapatıp çıktım ama aklım kaldı yemekte :)
eve gelmeden önce eşimde çay demlemiş..Ben de gelince duş,oğlanla kudurma vb.den sonra çayın yanına bir tabak dolma yedim.
İşte ki yemeği pek beğenmemiştim karnım aç olunca sevdiğim yemek olunca böyle oldu...
Ne kötü bir durum bizim ki hani alkolikler ne kadar tedavi olsalarda,üzerinden yıllar da geçse bir damla alkol alınca hemen geri dönüşüm başlıyor bizde öyleyiz..
bir lokma,bir lokma derken bir tabağı buluyor...
ayyy ne haycanlıdır allahın izniyle gider gelir inşallahsimdi sordum cnm 132gun kalmisburdan bir organizyasyon oncu olucak ve sahne arkasinda foto cekilcek jastinle cok seviniyor 30 marta 31 martada yasgunu var pasta yaptircaz jastinli resmini koycaz sagligi iyi simdilik makinanin basincini dusurduler antibiotigide kestim allahima cok sukur iyi
biraz konserden korkuyorum heyacandan bisey olur diye rabbime emanet he ben konsere gitmicem eltimin oglu yardimci olcak ve ogretmeni gitcek zaten acil bir durumda ambulans var bende eltimin ogluna herseyi ogretcem acil durumda felan cogu seyini biliyor zaten
2 side çok hoşşş amma bulize bitttimmm güle güle kullannnevet gecmisi okuyordum :)
Product Detail | H&M DE
hos oldu yani
hoşş geldinnnn burda herkeze yer varrr hepimiz uğraşıyoruz zayıflamayaAyy bende üzülüyodum kimse bana hoşgeldin falan demedi diye ama şimdi geçmişi okuyunca gördüm sevindirik oldumben telefonumun android uygulamasından giriyorum ve yeni üyeyim böyle yeni yorum yapıldığında bildirim falan gelmiyor mu
ben geldim kimler var goremiyorum malesef umarim herkesin keyfi yerindedir
bana biraz once msj geldi is icin telekomun cagri merkezinde sinava girmistim gectim sonra mulakata gittim, onuda gecmisim p.tesi 8de egitime baslicam
gece gece gelen msjla kac gundur asık olan suratım guldu sonunda
gunaydin hatunlar nihayet evimize donduk aksamyenacim bu hafta bildirimimi yapamadim annemin yanindaydim aksam taburcu ettiler annemi durumu cok iyiymis cok cabuk iyilestirdi kendini dedi doktoru.. normalde 10 gun tutuyorduk boyle durumlarda olan hastalari fakat annen cabuk toparladi gidebilirsiniz dedi dun bizimkide sabahin 6sinda uyanip surekli koridorda yurudu tum gun doktorlarin bulundugu yerdende gecmis hep doktorlarda baktilar gorduler iyi saliverdiler ins sizinde hersey yolundadir bu gun itibariyle diyetime kaldigim yerden baslamis bulunmaktayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?