maşallah bebeğine de sana da Nurgülcümbiz de onu öpüyoruz, mercimeği :))
daficiğim hedefine çok az kalmış..
bizi bırakmmayacaksın değilmi.? hep burda ol yine..
----
nurgucuğum,senin ve bebişinin iyi olmanıza çok sevindim..Allaha emanet olun ikiniz de..
Her gelişmede bizi haberdar etmeyi unutma lütfen..
ben geldim kimler var goremiyorum malesef umarim herkesin keyfi yerindedir
bana biraz once msj geldi is icin telekomun cagri merkezinde sinava girmistim gectim sonra mulakata gittim, onuda gecmisim p.tesi 8de egitime baslicam
gece gece gelen msjla kac gundur asık olan suratım guldu sonunda
Hadi gözün aydın
Gülle gülle kullan tickeriniinşallah hep eksilere doğru ilerler de bir an önce hedefine ulaşırsın
hadi ayşeciğim ikimizde bu sene bitirelim şu işi bu sene dediysem 2013 yoksa 1buçuk ayda zor
İnan seni okadar iyi anlıyorum ki
Artık kendimize eziyet etmekten vazgeçelim... Hammallığa sonnnnnnnnnnnnn :122: :122:
Bazen kendi kendime kaldığımda okadar çok umutsuzluğa kapılıyorum ki hani tüp mide ameliyatı bile olmayı ciddi ciddi düşündüm ama tabi yemiyoro yüzden ne olursa olsun spora ve beslenme düzenine devam ediceğim.
Tabi o düşünce böyle senin gibi arkadaşlarımızında ümitsizliğe kapılmadığını gördüğüm an sizlerin enerjinizden bende yine motive oluyor ve anında eninde sonunda metabolizman pes edicek aklından bile tersini geçirme diyip kaldığım yerden devam ediyorum
İyiki varsınız ve iyiki sizleri tanımışım
Hadi ayşeciğim bizde artık şu kemiklerimizdeki yükten kurtulalım
Eskiye nazaran çok büyük ilerleme görüyorum kendimde ( övünmek gibi olmasın ama gerçekten öyle)
Eskiden eşime yalvarırdım dışarda yemek yiyelim diye tabi sonuç hep hezimet olurdu
Bugün eşim akşamlık ne yapacağız diye telefon açtı ben salondan cıktığımda. Hani dışarı cıkacaksak akşam yemeğini dışarda yiyelim dedi ama benasla okadar totoşumdan ter damladıktan sonra dışarda yemem çozutuyoruz dedim onun yerine evde ızgara köfte ( eşim kaşarlı köfte yaptı ayıptır söylemesi ) birde bol salatayla akşam yemeğini aradan çıkardık
Dışarı cıksaydık kesin eşim hadi iskender yiyelim yada pide falan derdi eee o bana daha büyük zarar sonuçta evdekinde ne kadar yağ kullanacağımı biliyorum artık
2 side çok hoşşş amma bulize bitttimmm güle güle kullannn
eminim sanada yakışmıştır resimerine bakarız artıkın
Hepsini iyi günlerde kullanın. Kısa sürede gönlünüzdeki gibi bir ev de bulursunuz dilerim :)...Sagol umutcum, bende cok seviyorum ev degistirmeyi,
busene babama zorla kendilerine yeni yatak odasi takimi aldirdim,
babam biraz esyalari uzun kullanan bir tip, yani 10-15 sene gibi :)))
e annemde öyle biraz ama ,yeni yatakodasi istiyorum diye kadinin dilinde tüg bitti,
e birazda gururlu cok söyliyemiyor, ama ben diretiyorum babam da pes ediyor :))
cok güzel bir takim aldik, sonracima oturma odasindaada yenilik yaptik, sonra kizkardesim evlendip gidince,
benim odamida degistirdim, yatagi koltugu dolabi :)
simdide mutfakta sonra, sonra banyo var gözümde
neyse bakalim artik
dün babam sey citlatti, iste mustakil bir ev alip ciksakmi diye,
bende hemen olur dedim cünkü burasi anayol ve biraz sesli, apartman yani,
biraz internette bakindik ettik, aman allahim öyle pahaliki evler,
250bin eurodan basliyor, 1 bucuk milyonluk bile gördüm yani
fiyatlar cok uctu son zamanlarda nedense
Önemli olan düşünmek, meyve sıkacağı da sürpriz olmuş galiba :) Bu aralar sürprizlerle dolu eşin :)sağol umutcum evet birde benistiyordum ama söylememiştim istiyorum diye ara sıra netten bakıyordum farketmiş herhalde düşünmesi hoşuma gitti.
aslında pekte özenilecek birşey değil sanırım biraz denedim yıkama gibi değil sanki
Çok sevindim canım, hayırlı olsun yeni işin. Bak her şey yoluna girmeye başlıyor yavaş yavaş.ben geldim kimler var goremiyorum malesef umarim herkesin keyfi yerindedir
bana biraz once msj geldi is icin telekomun cagri merkezinde sinava girmistim gectim sonra mulakata gittim, onuda gecmisim p.tesi 8de egitime baslicam
gece gece gelen msjla kac gundur asık olan suratım guldu sonunda
Ayşeciğim gözün aydın..hayırlı olsun,çok sevindim..
Her anlamda rahatlarsın biraz..Nasıl olsa annen de yanında Emir konusunda rahatsın..
Sen cuma günü unuttunmu bildirim yapmayı.?
daficiğim iyi günlerde kullan hediyelerini..
Ben de kışın kullanıyorum çocukların sevmediği sebzeleri meyveyle karıştırıp içiriyorum onlara :)
Vardiyalı çalışmak bir yandan iyi aslında evle ilgili,dışarıyla ilgili bir çok işi rahatlıkla hallediyor insan..
saol cnm tesekkur ederimaysecim cnm cok sevindim hayirli olsun yeni isin
ceco cnm masallah azmin hic bitmesin bende spor yapmak istiyom topugum aciyor pazartesi ortopediden termin alayim baksinlar ne varmis
dafi cnm hayirli olsun buharmakinan ve meyve SIKIcagin resimlere baktim yigenlerin masallah cok yakisiklilar
saol canim hepimizin yuzu gulsun insallahGünaydınnn kızlaarrr
nassınızz ? bende dün akşam arkadaşa mangala gitmiştim , eşi polis o gece çalışmaya gitti bende arkadaşımla birlikte kaldım , sabah geldimm
Meryemim mesaj atmış amma telefonumun şarji bitmiş gece
herkesleri kocaman öperiiimm
Ayşeciiim hayırlı uğurlu olsun , ççook sevindim senin adına , gülen yüzün daim olsun kuzumm
Erinycim geçmiş olsun annene , bi an önce sağlığına kavuşur inşAllahh
insallah canim allah gonlumuze gore versin hepimizinhayırlı uğurlu olsun canım darısı bizlere
İyi Pazarlar :) Evde pineklemekten feci halde sıkılmış durumdayım. Eşim tüm haftanın yorgunluğunu çıkarıyor, bir yandan kıyamıyor dokunmuyorum bir yandan da sinir oluyorum. Bir Pazar günü var zaten ailece beraber olduğumuz, saat 11.3'da uyandı zaten, kahvaltı edip yarım saat çocuklarla oynayıp gene yattı, bu saatte hala uyuyor :95:
Gerçi 3 gün üst üste gece dışarı çıkıp geç gelmekten ben de helak oldum, bir yere gidecek halim de yok. Yaşlanmaya başladığımı fark ettim son 3 günde :)Önceki gün davetli olduğumuz kutlama yemeğinden geç dönmüştük. Cuma gecesi de kızımın okul arkadaşlarının anneleri ile fasıla gittik. organizasyonu ben yaptım, 14 kişi katılabildi, son derece eğlenceli bir gece oldu. Bayanlar stres atıp eğlendik, vur patlasın çal oynasın türünden bir eğlence oldu bu :)) Çok da nezih, güzel bir yere gittik. Buluşarak 4-5 araba gittik, gitmesi gelemsi de eğlenceliydi. Bunlara rağmen 23.00'ten sonra pilim bitmeye başladı benim. Bir çeşit ev sahibesi/organizatör görevim de olduğundan kenara çekilemedim. Saat 24.30 civarı dağıldık evlere, o saate kadar pestilim çıktı :)
Dün akşam da yemeğe davetliydik, kızımın yaşıtı 5 çocuk, oğlumla bir kardeş daha toplam 7 çocuk, 10 büyük epey curcunalı bir ortamdı. Geç saate kadar sohbet ettik, eve geç geldik, oğlum da rekor kırarak saat 2'ye kadar uyumadıSon enerji kırıntıma kadar harcadım yani. Diyet derseniz o kadar fena bozuldu ki toparlamak kaç günümü alır Allah bilir...
Hepsini iyi günlerde kullanın. Kısa sürede gönlünüzdeki gibi bir ev de bulursunuz dilerim :)
Önemli olan düşünmek, meyve sıkacağı da sürpriz olmuş galiba :) Bu aralar sürprizlerle dolu eşin :)
Çok sevindim canım, hayırlı olsun yeni işin. Bak her şey yoluna girmeye başlıyor yavaş yavaş.Daha da iyi olur inşallah.
...
Diyet bakımından yeni bir başlangıca çok ihtiyacım var. Yarın yeni beslenme düzenimin ilk günü olacak. Son zamanlardaki yap-boz durumundan kurtulup ilerleyebilirim umarım :) Herkese hafif ve güzel bir yeni hafta diliyorum.
Bgn yediklerim
Sabah peynir, 2 dilim ekmek, nane, dereotu
Ara 2 mandalina, Bir cay bardagi sut
Oglen domates corbasi, 1,5 dilim ekmek, 4 kofte, yogurtlu brokoli
Ara yarim ayva, bir dilim ekmek
Aksam ciss bisey, kiymali karnibahar,1 dilim ekmek, 2 yk pilav, 2 yk has et
nerden başlasam bilmiyorum yeni diyetlermi denesem yoksa diyetisyenimin bana verdiği diyetimi karar veremedim bir türlü.....beni tek düşündüren su içmek...hiç sevmiyorum su içmeyi...daha önce 18 kilo vermiştim suyla...ama çok zor geliyor bana su içmek....şu ana kadar 2 lt suyumu içtim...(((( sabah sular kesilmişti bende eşim poğaça getirmişti 1 bardak çayla onu yedim...3-4 saat sonrada fasülye yemeği 1 kase yoğurt yanında 5 tane sivri biber ve 2 dilim ekmek yedim ara öğün yiyeceğim birazdan..bugün biraz düzensiz oldu ama inşallah düzene girecek yarından itibaren.....
Canim bana soracak olursan diyetisyenin verdigi diyetini devam ettir, cünkü o senin bünyene göre diyet vermistir zaten,
o su problemini inanki bende yasiyorum, ve nasil zor oldugunu bende biliyorum,
SU ICMEK ISKENCE gibi gelirmi insana, öyle geliyor bana.
ki$in 1-2 yudum yetiyor iste bünyeme,
ama eminim cok icsek suyu, cok cabuk kilo vercez,
buna odaklan
tavsiyelerin için çok teşekkür ediyorum.aslında ben belli bir listede bağımlı kalmak istemiyorum sadece öğünlerimi azaltarak ara öğünler koyarak bol bol su içerek yapmayı düşünüyorum ama bilmiyorum canım...bu diyetisyenin bana 3 yıl önce verdiği bir liste o yüzden tereddütteyim...ben daha önce 9 günde 4 kilo vermiştim su içerek...ama işte sevmiyorum su içmeyi..alışamıyorum...ama malesef hiç birşey kolay olmuyor o yüzden elimden geleni yapacağım...sen nasıl bir diyet uyguluyorsun canım...
bende hicbir diyet uygulamiyorum,
zararli seylerden sakinmaya calisiyorum nekadar zor olsada,
iste beyaz ekmek gibi, pirinc pilavi, kizartmalar, tatli cikulatalar,
gazli icecekler
ama benim sorunum ben ailemle yasiyorum hala, yani kendi evim düzenim yok,
mesela annem pisiriyor ben yiyorum, oda sagolsun cok cok yagli pisiriyor
mesela öyle bir durum oldugunda, aksam yemegi icin ya salata yapiyorum, yada kendime biraz alisveris yapip degisik seyler yiyorum,
yada iste canim istemedigi zaman , annemin pisirdigini yiyorum ama iste baya az
kahvaltiyi cok normal yapiyorum, ama tabi sucuk salam sosis gibi seylerden kacinmak lazim, ben pek kacinamasamda :)))
iste bunlari tamamen kesemedigim icin zaten gram gram ilerliyorum, hatta hic ilerliyemiyorum,
bide su meselesi tabi
ha onun yanisira bide leslie yapmaya calisiyorum, haftada en az 3-4 kez
onda cok terliyorum kaloride yakiyorum
Canım nacizane tavsiyem kilo vermeyi de bırak ama salam,sosis hiç yeme. Gerçekten vucuda faydalı yiyecekler değil. Ben onları bıraktığımdan beri sabahları daha zinde hissediyorum kendimi, bi kere insanda apırlık yapıyo o tarz katlı maddeli yiyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?