Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah bebeğine de sana da Nurgülcüm biz de onu öpüyoruz, mercimeği :))

sağol canım benim darısı başına inşallah ama önce iyice zayıfla benim kilo yönünden psikolojim bozuluyo
yinede beni uzn zamandır görmeyenler 2kilo almama rağmen çok zyıflamışsın dıyolar motive oluyorum
yani diyecegım ideal kılona indikten sonra bebiş içinde bı 6-7 kg ver derim

bende şoktayım hala ilk defa bukadar ilerledik hamileliktesağolsn canım siz demesenizde ben mutluluğumu paylaşırım sizlerle
haziran anneleri topiğine katıldım ordan çok sizinle haberleşiyorrum zaten

Son düzenleme:

hayırlı uğurlu olsun canım darısı bizlere

oh iyiy yapmışsın canım dışarda yememekle bide şu spor azmi bana bulaşsa ne sevincem ya

2 side çok hoşşş amma bulize bitttimmm güle güle kullannn
eminim sanada yakışmıştır resimerine bakarız artıkın

Sagol canim daha güzelleri senin olsun,
bende ayakkabiya bitmistim daha cok :)))
Buluz iyi hos ama biraz kisa model gibi, hani eteklik, ama etegim kaydikca buluzumda kaydi biraz oda beni sinir etti
ama herkes güzel olmussun dedi

Günaydin kizlar ben bugun kahvaltida resmen 1 dilim pide yedim,
hic yapmadigim sey ama haftasonu gelince sanki tatildeyim havasi geliyor, e saglikli beslenmede tatile giriyor sanki,
beynimde öle seyler uyaniyor benim
dün okadar cok oynadimki, 6 saat oynadim desem yalan söylemis olmam yani,
e bugunde leslie yapabilirsem yapcam,
bütün gece öksürdüm ve cok uyandim, halbuki okadar cok yordundumki, bu beni cok rahatsiz etti,
e bogazimda daha cok agrimaya basladi dün geceden itibaren, bende sarip yatmistim zaten,
pek iyi hissetmiyorum ama bi cay filan icecem biseyler yani,
birazda vitamin yiyim, hastalanmak istemiyorum

kızlar merhaba uzun zamandır giremedim siteye....cenazemiz felan oldu işte bazı olumsuzluklar derken bayağı bir zaman geçti.ben belki yeniden motive olurum diye sizlerin arasında olmak istedim.tam 97 kiloyum ve 161 de boyum...artık moralim çok bozulmaya başladı ilk defa bu kilolardayım ama inşallah sizinde desteğinizle veririm...

İyi Pazarlar :) Evde pineklemekten feci halde sıkılmış durumdayım. Eşim tüm haftanın yorgunluğunu çıkarıyor, bir yandan kıyamıyor dokunmuyorum bir yandan da sinir oluyorum. Bir Pazar günü var zaten ailece beraber olduğumuz, saat 11.3'da uyandı zaten, kahvaltı edip yarım saat çocuklarla oynayıp gene yattı, bu saatte hala uyuyor :95:

Gerçi 3 gün üst üste gece dışarı çıkıp geç gelmekten ben de helak oldum, bir yere gidecek halim de yok. Yaşlanmaya başladığımı fark ettim son 3 günde :)Önceki gün davetli olduğumuz kutlama yemeğinden geç dönmüştük. Cuma gecesi de kızımın okul arkadaşlarının anneleri ile fasıla gittik. organizasyonu ben yaptım, 14 kişi katılabildi, son derece eğlenceli bir gece oldu. Bayanlar stres atıp eğlendik, vur patlasın çal oynasın türünden bir eğlence oldu bu :)) Çok da nezih, güzel bir yere gittik. Buluşarak 4-5 araba gittik, gitmesi gelemsi de eğlenceliydi. Bunlara rağmen 23.00'ten sonra pilim bitmeye başladı benim. Bir çeşit ev sahibesi/organizatör görevim de olduğundan kenara çekilemedim. Saat 24.30 civarı dağıldık evlere, o saate kadar pestilim çıktı :)

Dün akşam da yemeğe davetliydik, kızımın yaşıtı 5 çocuk, oğlumla bir kardeş daha toplam 7 çocuk, 10 büyük epey curcunalı bir ortamdı. Geç saate kadar sohbet ettik, eve geç geldik, oğlum da rekor kırarak saat 2'ye kadar uyumadı Son enerji kırıntıma kadar harcadım yani. Diyet derseniz o kadar fena bozuldu ki toparlamak kaç günümü alır Allah bilir...

Hepsini iyi günlerde kullanın. Kısa sürede gönlünüzdeki gibi bir ev de bulursunuz dilerim :)
Önemli olan düşünmek, meyve sıkacağı da sürpriz olmuş galiba :) Bu aralar sürprizlerle dolu eşin :)
Çok sevindim canım, hayırlı olsun yeni işin. Bak her şey yoluna girmeye başlıyor yavaş yavaş. Daha da iyi olur inşallah.

...

Diyet bakımından yeni bir başlangıca çok ihtiyacım var. Yarın yeni beslenme düzenimin ilk günü olacak. Son zamanlardaki yap-boz durumundan kurtulup ilerleyebilirim umarım :) Herkese hafif ve güzel bir yeni hafta diliyorum.

canim benim saol daha guzel olucak insallah
ben kimseye bi kotuluk etmedim
hastanede calisirken bile o kadar insana hic tanimadigim halde yardim ettim allah rizasi icin yaptim hep
biliyorumki rabbim banada gulecek
bildirim yapmadim sana yazmistim daha once listeye girebilicemmi diye gormefin sanirim cnm
onceki hafta 112 idi cuma bildirmedim ama tartildim yine 112 istersen ekle cnm listeye zahmet olmicaksa sana nasil uygunsa oyle yaparsin

saol cnm tesekkur ederim
saol canim hepimizin yuzu gulsun insallah
hayırlı uğurlu olsun canım darısı bizlere
insallah canim allah gonlumuze gore versin hepimizin

saol bitanem duzelir insallah
sihirli degnek degmesini beklemiyorum zaten
yavas yavas oturur umarim hersey rayina

mmerhaba kızlar hafta sonumuzu esımın koyunde geçirdik daha az once geldık. soyle bır geçmişe göz attım.

mardının geleneksel kızlık hayvan kesme gunlerı basladı. sağolsun kayınbabamda bır kuçuk dana bırde bıze oğlak kestı. merada beslenmış süper hayvan etlerımız oldu :) bende sabah 8 de kalktım öğle için kaburga dolması yaptım onlara. kapış kapış yedık ... köye gıttım mı diyet felan kalmıyor. bahçeden ayva topladık. taze taze yedık. içindekı çekırdeklerı doğal maske oluşturmuş görümcelerle yüzümüze sürduk maske yaptık. sonra bahçeye gıttık. tere roka maydanoz marul bıner domates topladık. bırde ebe gömeçleı çıkmış onları topladım kendım için.sonrada malum terör olaylar sat 1 de çıktık geldık mıdyata. köyü doğal ve sağlıklı yasamı için çook sevıyorum.öğleyın çok yedım o yuzden akşam yemek yemeyeceğim. hafta içi oruç tutacağım. hamılelıkten kalan borçlarımı tamamlamam lazım. kılo verebılırsem devam edceğim. yoksa olmazsa yena dan bana izin yazmasını ,ısteyecğim

köyde kadınalr hemen farkettıler kılolalrımı. çok vermışsın masallah dedıler. moral buldum:))yarın okul varr herkese hayırlı akşamlar

nerden başlasam bilmiyorum yeni diyetlermi denesem yoksa diyetisyenimin bana verdiği diyetimi karar veremedim bir türlü.....beni tek düşündüren su içmek...hiç sevmiyorum su içmeyi...daha önce 18 kilo vermiştim suyla...ama çok zor geliyor bana su içmek....şu ana kadar 2 lt suyumu içtim...(((( sabah sular kesilmişti bende eşim poğaça getirmişti 1 bardak çayla onu yedim...3-4 saat sonrada fasülye yemeği 1 kase yoğurt yanında 5 tane sivri biber ve 2 dilim ekmek yedim ara öğün yiyeceğim birazdan..bugün biraz düzensiz oldu ama inşallah düzene girecek yarından itibaren.....

merhaba canım...hemen hemen seninle aynı kilodayız...sen ne kadar zamanda ne kadar kilo verdin canım neler yapıyosun...

Canim bana soracak olursan diyetisyenin verdigi diyetini devam ettir, cünkü o senin bünyene göre diyet vermistir zaten,
o su problemini inanki bende yasiyorum, ve nasil zor oldugunu bende biliyorum,
SU ICMEK ISKENCE gibi gelirmi insana, öyle geliyor bana.
ki$in 1-2 yudum yetiyor iste bünyeme,
ama eminim cok icsek suyu, cok cabuk kilo vercez,
buna odaklan

tavsiyelerin için çok teşekkür ediyorum.aslında ben belli bir listede bağımlı kalmak istemiyorum sadece öğünlerimi azaltarak ara öğünler koyarak bol bol su içerek yapmayı düşünüyorum ama bilmiyorum canım...bu diyetisyenin bana 3 yıl önce verdiği bir liste o yüzden tereddütteyim...ben daha önce 9 günde 4 kilo vermiştim su içerek...ama işte sevmiyorum su içmeyi..alışamıyorum...ama malesef hiç birşey kolay olmuyor o yüzden elimden geleni yapacağım...sen nasıl bir diyet uyguluyorsun canım...

Selamlar olsun hanımlar. Herkes iyidir umarım

@Ayşeciğim işe başlıyormuşsun, hayırlı olsun canım, bak herşey yoluna girmeye başladı

Bugün sabah eşimin amcasına kahvaltıya gittik. Çok yağlı bir menemen yapmışlar, alışkın olmadığımız için dokundu mideme, mide bulantısı yaptı, ayıp olmasın diye yedik mecburen. Dün de organik pazara gitmiştim. Tavuk, yemeklik bişeyler almıştım. Bugün aldığım tavuğu pişirdim, gerçekten çok güzel bir tavı var ve bildiğiniz tavuk kokusu. Hormonlu olmadığı kokusundan ve geç pişmesinden belli oldu yani.Suyuyla da bulgur pilavı yaptım, afiyetle yedik

Elbisemin üzerine ceket alıcam demiştim ya, malesef uygun ceket bulamadım, spor ceketler vardı onlar da olmazdı üstüne. Resimdeki abiye üzerine giyilen kürkümsü ceketi aldım. Normalde giyilecek birşey değil ama özel günlerde elbise üzerien olur sanırım. Altına da rugan ayakkabı aldım uygun bi yerden. Gerçi çantam süvet olduğu için süvet ayakkabı bakıyodum ama her ayakkabı olmuyo bana. Zar zor buldum valla. Normalde 39 giyiyorum ama ayağım taraklı olduğu için 39 numara ayakkabının önü çok sıkıyo. Bu ayakkabı da dar ama düğüne kadar evde giyicem ki ayağım alışsın, yoksa valla ayağımın sızısından duramam düğünde

bende hicbir diyet uygulamiyorum,
zararli seylerden sakinmaya calisiyorum nekadar zor olsada,
iste beyaz ekmek gibi, pirinc pilavi, kizartmalar, tatli cikulatalar,
gazli icecekler

ama benim sorunum ben ailemle yasiyorum hala, yani kendi evim düzenim yok,
mesela annem pisiriyor ben yiyorum, oda sagolsun cok cok yagli pisiriyor
mesela öyle bir durum oldugunda, aksam yemegi icin ya salata yapiyorum, yada kendime biraz alisveris yapip degisik seyler yiyorum,
yada iste canim istemedigi zaman , annemin pisirdigini yiyorum ama iste baya az

kahvaltiyi cok normal yapiyorum, ama tabi sucuk salam sosis gibi seylerden kacinmak lazim, ben pek kacinamasamda :)))
iste bunlari tamamen kesemedigim icin zaten gram gram ilerliyorum, hatta hic ilerliyemiyorum,
bide su meselesi tabi

ha onun yanisira bide leslie yapmaya calisiyorum, haftada en az 3-4 kez
onda cok terliyorum kaloride yakiyorum

Canım nacizane tavsiyem kilo vermeyi de bırak ama salam,sosis hiç yeme. Gerçekten vucuda faydalı yiyecekler değil. Ben onları bıraktığımdan beri sabahları daha zinde hissediyorum kendimi, bi kere insanda apırlık yapıyo o tarz katlı maddeli yiyecekler

haklisin canim nekadar zararli olduklarini biliyorum,
yemiyim yemiyim diyorum ama tadi öyle güzelki vazgecmesi zor oluyor :)
aslinda zararli olan bircok seyi evimize hic sokmamamiz gerekiyor, ketcup, mayonez,
bunlar mesela asiri kötü,
salam sosis de tabi bunlar dahilinde

bu arada kürkünü cok cok begendim :)))
bende özel günler icin almak istiyordum böyle bisey ama burda pahali yaa 50-60 eurodan basliyor mübarekler,
sen kaca aldin ??
Ayakkabilarinda güzelmis ama bunlarla yürüyemezdim sanirim, cok yüksek görünüyorlar :) benim en güzel topugum 7 cantim,
dün aldigim ayakkabida 7,3 cantimmis
belki en en fazla 9-10 cantim giyebilrim ama ondada emin degilim yani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…