Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ah kacti kacti... cok fena kacti! Dun gece 2 yere davetliydik, herseyi dogru yaptim onceleri, yemek, tatli ve ickiye hayir dedim, az yedim. Ancak gece 10 civarinda gozume findikli cikolata takildi misafir gittigim evin mutfaginda, gozum dondu birden. Actigim gibi yarisini bitirdim. Cok mutlu oldum oooh, ama kisa surdu tabi, vicdan azabi oturdu kalbime. Of ne zor yaa. Neyse sikayet yok, devam...
Aranizda muhtesem kilo verenler var, tebrik ediyorum onlari. Sevgiler.

sultanım bana yardım edermisin ben yeni üyeyim şu çizelgeyi bir türlü beceremedim akşam akşam nerden çıktı bu deme lütfennnnnnn

Canım ketçap, mayonez ve kola da girmez bizim eve. Hiç de aramama tadlarını. Ailemin yanında öğrenciyken de girmezdi asla.
Kürkü 50tl'ye aldım canım. Uygun şeyler var gerçekten avcılarda. Aslında ceket alacaktım ama malesef istediğim şeyi bulamadım. Benim elbiseyle de ancak bu tarz bişey olurdu. Ayakkabı konusunda ben de ilk defa giyicem bu kadar topuklu. Bu topuk ne ki çok yüksek topuklar vardı hem de çok inceler. Kısa topuk da güzel durmuyorki elbiseyle. Ben de giyemiyorum ama mecbur giyicem. Düğün haftaya zateni o zaman kadar evde giyicem ki ayağım alışsın

arkadaşım bana şu çizelge için yardım edermisin

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Demin aslında Topiğe girmiştim hatta bir sürü şey yazmıştım ama o ara biraz işim vardı birde yemek faslı derken benim küçük cadı bilgisayarı kapatmış tabi bütün yazılarda güm oldu

Özet geçeyim bari
Bugün Tvde Mide katlama ameliyatını izledik eşimle ( gastird bypassdı galiba tıp terimi )
Amerikalı 200 kiloluk bir çocuk annesinin belgeseliydi. Kadın kilosundan dolayı evden çıkmayan bütün gün internette sadece insanlarla konuşan bir bayan haline gelmiş :26:
Ameliyatı ayılma süreciyle birlikte tam 2 saat sürdü ve doktorun karnına boydan boya karnına baya büyük bir kesik attı neşterle
Kör kuyuya elini sokar gibi sokup safra kesesini çıkardı ( kilodan dalayı iyice yağlanmış ve içinde bir sürü taş vardı mide katlama ameliyatında tekrar sonradan gerek kalmasın diye safra kesesi direk aldılar zamanla taş yapar nasılsa diye )
O karnındaki yağları doktorun bir çıkarışı vardı inanın midem kalktı resmen. Sonra kocaman mideyi çıkartıp iyice katlayıp resmen özel bir zımbayla mideyi zımbalayarak ufaltı :26::26::26:
İnanın o görüntüyü gördükten sonra anında giyip spor salonun yolunu tuttum

Ne olursa olsun ben sporu hayatımdan çıkarmayacağım artık diye düşündüm. Ameliyat son çarem olmamalı benim tek çarem spor ve sağlıklı beslenme olucak bundan sonra

Tam 80 dakika öyle böyle değil kan ter içinde kalacak şekilde sporumu yaptım
Hocaylada spordan sonra uzun uzun sohbet etme şansım oldu hatta onada anlattım o ameliyatı ve sırf o duruma düşmemek için bundan sonra sporu asla bırakmayacağımı söyledim
Oda benden baya ümitli kesinlikle sen eski kilona ( evlendiğimde 52 kilo olduydum diyince şok oldu ilkten ) dönebilirsin yeterki sen azimli ol ve devam et sporuna ve sağlıklı beslenmeye dedi
Diyetisyenle görüşmek istediğimi söylediğimde bence hemen bir sonraki geldiğinde git görüş seni bir kaç ay en azından takibe alsın belki daha faydalı olur dedi bende hemen salı günü spora gittiğimde görüşmeye karar verdim

Öğlende gittiğim için tabi çok geç olmadan eve döndüm ve 1 saat dinlendikten sonra yemek hazırlığına başladık
Hazır aklımdayken yediklerimide yazayım

Sabah:
2 yumurtayla yapılmış omlet
biraz kaşar peynir ( az yağlı )
3 Zeytin
1 Dilim tam tahıllı ekmek
2 dilim salam ( nadiren yediğim birşey aslında ama bugün yidim )
2 bardak şekersiz çay

Öğlen:
1 avuç fındık ( sabah geç yedik sonrada zaten spora gideceğim diye ağır yemek yemiyeyim dedim )
1 fincan nescafe ( şekersiz sütsüz )

Akşam:
1 Porsiyon TAvuk iskender ( Aynurcuğumun tarifi süper lezzetli bir şey oldu ve çok hafif )
1 Dilim Tam tahıllı ekmek

Belki herkese biraz az görünmüş olabilir ama şu an inanılmaz tokum belkide o bir dilim ekmek yüzünden
Sporu akşam yemeğinden evvel yaptığım için akşamları okadar emeğin üzerine fazla yiyemiyorum doğal olarak

seni merak ettim kuzum..girmemişsin nete..
dedim nerde kaldı bu..yatılı gittigini sölememiştin..

ee yalnz kadınsın gece geldm görmedm msjı attım..aslındda arıcaktım ama uyumussan korkuturum dedm.
yedin mangalları heee tukan aynur seni

çizelgeci cecoş..bu görevi benden aldın vallahi

ohhhh spor işini bukadar ciddiye alman güzel vallahi.
benm üyeligim 1 ayltı geçti gitti..

bu tukan aynur un tarifi neymiş.. tavuk iskenderler falan bak kaçırmısım orayı

Çizelgeciliği sen yokken asistan olarak yapıyorum şekerim o senin görevin

Heman aynurun tavuk tarifini vereyim
Gerçekten müthiş birşey oldu hatta eşim biraz değişiklik yaptı onda

Tavuk göğüsünu alıp ince ince şeritler halinde doğradım fazla uzun olmamak kaydıyla
Yağsız tavada iyice çevirerek pişiriyorsun ( eşim evde çok az knorrun fırın poşetli baharatından vardı onu ekledi )
Aynurcuğum üzerine yoğurt döküp çok az mantının üzerine yaptığımız sostan gezdiriyormuş lezzet versin diye ama evde iyice yumuşamış domatesler vardı ( hesapta yeni almıştım ama nasıl olduysa eve gelince bile mayıştılar )
Domatesleri rendeleyip içine biraz sarımsak rendesi, kekik ve kara biber ekleyip yağsız pişirdik iyice ve pişirdiğimiz tavukların üzerine yoğurdu gezdirdikten sonra yoğurdun üzerinde de domates sosundan gezdirdim

Hiç yağ eklemediğimiz halde çok çok lezzetli bir yemek oldu en azından tavuk göğsünü ızgara yapınca yavan bir şey oluyordu bu daha güzel bak saat 6 buçukta yedik yemeyi ve inan şu an hiç acıkmadım

özlemcim elb,seni begenmiştim önceki gördügümde amaüzerine aldıgınla daha bir şık olmuş.

çantan süetmiş bilmiordum ama dicektim zaten tüh süet alsaydın keşke ayakkabını die..
ama bulamamıssın bölede güzel

Canlarrrrrrrrrrr nereye gittiniz

Bakın başlarım yine şarkıya

Üşüyorummmmmmmm tek başımaaaaaaaaaaa
Neden yoksunuz yanımdaaaaaaaaaaaaa
Bir odaadaaaaaaaaaaa bir başımaaaaaaaaaa
Dertlerimle başbaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Selam kızlar ;

Kocamı akşam kandırdım dışarı çıkardım ;

Bu arada öğlen kızlar kepekli makarnam vardı ben bir kaşık yedim ya geçen bir markanın finger fish diye bişisini almıştım yapim dedim yapmaz olaydım anacım pişirsende çiğü kalıyo ıyyyy hepsi çöpe gitti balık zevkim de yalan oldu... gerçi bir tane yedim ondan sonrada o yediğimde çöpte aklıma geldikçe ıyyy

Sonra akşam köfteciye gittik eşimle 2 tane köfte 1 tane antrikot yedim 3 kaşıkta salata... Arkadaşlarımıza gittik ordan eşim tepsi kadayıf aldı inanırmısınız tazeydi yemedim...arkadaş kek felan yapmıştı kırmamak için kenarından ufacık parça aldım bir bardak çay içtim.. o kadar...

o minicik kek parçası bile beni mutsuz etti ...

ben yeni üye oldum siteye , herkese iyi akşamlar...

Aramıza hoşgeldin
Umarım sende bizlerle bol bol paylaşımda bulunup hedefine bir an önce sağlıklı birşekilde ulaşırsın

Kendinden biraz bahsedermisin seni tanıyalım

Bu aradabende kendimi sana biraz tanıtayım
Adım banu iki kız annesi evhanımıyım ( biri 12.5 diğeri 2.5. yaşında )
İstanbulda yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Hatta hazır başlamışken devam edeyim belki biliyorsundur ama ben tekrar yazayım bilmeyenler için

Bizler aramızda her cuma kilo bildirimi yapıyoruz ve Yena arkadaşımız her hafta topikteki ilk 3ü ilan eden bir liste hazırlıyor
Spor yapanlar içinde Asumanzeynep arkadaşımız spor listesi yapıyor :122:
Bu listelere girmek için çok basit
İki hafta üst üste bildirim yapmak ( tabi hafta içide paylaşımda bulunmadan olmuyor )

Katılmak zorunlu değil tabiki ama motivasyonu baya bir artırıyor

arkadaşlar gazze bombalanıyor, dua edelim.. hatim okunuyor, okurum diyenler kaç cuz olacağini bana özel mesaj atarlarsa sevinirim, ben de hangi cuz olacağini bildiririm...

Daralan Vakitler

Yanakları, saçları, gözleri yanmış,

Zehirli gaz bombaları

Yılan gibi sokmuş, yalamış gövdelerini

Ağızları, küçücük dilleri yanmış

Bütün Beyrut sapsarı kalmış

Sanki ağlamak imkânsız.

Başları,

Paletlerle ezilmiş babaları,

Yahudi doğramış analarını,

Binlerce çocuk topların, betonların altında...

Beyrut’un gözyaşları şimdi,

Kudüs’ün yanıbaşında,

Müslümanlarsa uzakta,

Sanki başka,

Gelinmez bir dünyada.

Acın, bir vadi,

Zehirli çiçekler, bir ova gibi karşımda.

Gözüm baksın sadece,

Ayrıntıları,

Kıvrılıp kırılmış bilekleri,

Kemikten yakılmış etleri,

Kuma serilmiş cesetleri,

Büyük ajansların yaydığı resimleri,

Bir seyirci gibi görsün dursun,

Bir kadın gibi ağlasın.

Beyrut yengeç kıskacında,

Çoğu Müslümankâfir yanında,

Yaslanmış yastıklara sonunu beklerler filmin.

Sen Filistin, hokkaları doldur kanla,

Şairler eğer ahın varken

Uzanırlarsa tomurcuklara güllere

Herbiri kanlı bir ateş gibi korku

Bir azar, bir şamar olsun.

Filistin, sen işine bak, kar toprağını,

Yoğur gazabını Yaradanın.

Bu ateş bulutu hangi kavmin üzerinde?

Çam ormanlarının salınışında,

Kuşların cıvıldayışında,

Otların serin tenlerinde.

Eğer varsan bakıp görmeye

Şeffaf perdenin az ötesini,

Bir ateş bulutu var en bildik yerde,

En emin yerde.

Ve bak, asıl ölen yaylalar, villalar, tok karınlar

Hissiz dudaklar, gayretsiz kalpler,

Asla değil kavruk çölde yatan kadavralar.

Farz et körsün, olabilir,

Elele tut,

Taş al ve at,

Kâfiri bulur.

Hani ceylanların,

Hani cihat marşın?

Bir yumruk harbinden nasıl kaçtın?

En arka safta bile kalmadın,

Cengi attın, dünyaya daldın,

Tezeğe konan sinekler gibi.

Dönüyor burgaç,

Dünya üstten, yanlardan daralıyor.

Ovalardan,

Dar geçitlere sürülen sığırlar gibi,

Bir gün ister istemez,

Karşısında olacaksın kaçtıklarının.

Dua et,

O gün henüz mahşer olmasın...

Cahit Zarifoğlu

cecocum ben geldimm :))

Hoşgeldin şekerim
Eee nasıl geçti bugün günün kaçamak yoktur inşallah

arkadaşlar gazze bombalanıyor, dua edelim.. hatim okunuyor, okurum diyenler kaç cuz olacağini bana özel mesaj atarlarsa sevinirim, ben de hangi cuz olacağini bildiririm...

......

Paylaşımın için çok teşekkür ederiz
Gerçektende çok zor şeyler yaşıyor insanlar dediğin gibi insanın içi parçalanıyor

Aslında sana bende okurum demek isterdim ama hem reglm bitmedi hemde ufak cimcimeyle cumadan cumaya bile zor kuran okuyabiliyorum. Sağ olsun hiç rahat vermiyor bazen ancak gece okuyabiliyorum o uyuduktan sonra
Ben üzerime cüz alayım diyemiyeceğim ama emin ol ilk fırsatta bende bütün duaya ihtiyaçı olanlar için en azınan Yasin ve bir kaç sure daha okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…