evet haklisin canim kendimizi güzel saniyoruz, kendi gözümüzle farkli görüyoruz kendimizi, ama disardan daha kötü görünüyoruz iste,
insallah basarcaz,
ben bu hafta daha cok su icmeye basladim, birde ben biraz fazla hassasim, havalar sogudu ya soguk su icemiyorum,
e öyle oluncada bu yasima kadar kisin hic su icmedim,
hic abartmiyordum günde 1-2 yudum (bardak degil ha yudum) la idare ettim,
ama simdi degistirdim ve ilik, hatta sicaga yakin bir su iciyorum,
dolduruyorum 0.5 litrelik ufak siseme, icip duruyom, hemde isiniyorum iyi oluyor, hemde daha fazla yag yakiyor sanirim bu su :)
insallah ise yarar,
e bide leslie ye basladim, durduramassiniz beni
oo masallah abla ne güzel aldirmissin herseyi :)))
güle güle kullan aldiklarini,
bizde gecen hafta yeni mutfak aldik, ay bu babam cok inatci ya,
epeski mutfagimiz var yillarca dil döktüm degistirelim diye :)))
gecen geziniyorduk büyük bir mobilyacida, ikea gibi biyer,
mutfak baktik cokda uygundu, begendik ettik,
babamda tutturdu yarisini ödicen demi, ozaman alacam diye,
dedim tamam :))
1000 euroya mutfak aldik, yarisinida ben ödicem, ufacik bütcemden, ay sanki benim parama ihtiyacimi var yooo :)
yinede olsun bakalim bunada sükür, ayligim gelsin 500 euro vermeliyim babama, of paraciklarimmm
Canim laf aramizda ben yeniden actim, yani eski üyeligimi kullanmiyorum,
degistirilmiyor yani gercekten isim,
bende artik cok afise edilmistim napim :)))
en son artik bi kiz ben seni taniyorum, sinavda görmüstüm ismin eminemi diyince, dur bakalim dedim,
hem dertlerimide biraz fazla dökmüstüm ortaliga, herkesin herseyi en ince detayina kadarda ögrenmesine gerek yok yani, özelliklede beni taniyan insanlarin,
hadi anonym kalip dertlerini rahatca anlatmak sorun olmuyor ama, öbür türlü icim rahat etmedi,
böyle yaptim bende, ama eskisini hic kullanmiyorum acmiyorum tabi
canim bak sana bir link atiyim,
onu hergün yap, yada 2 günde bi yap, cok ise yariyor,
45 dakka sürüyor sanirim, yarim saat bile yapsan faydali olur, okadar cok terliyorsunki, bide eglenceli yani :)
cocuk sabah uyanmadan yap, yada yanina yatiriver koltuga, sen yap bunu kocaman ac bilgisayarda
cok ise yariyor ve sIkilastiriyor, hatta ben bazen sirf 20-25 dakka yapiyom, olsun yinede faydali
Walk Away the Pounds with Leslie Sansone 3 Mile Abs 46 min Fitness DVDRip TG - YouTube
bence olur :))))
ya nohutu tam bilmiyorum ama ,fasülyede yapiyordum ben,
annem geceden islayip yapiyor, ama ben cok spontan bir insan oldugum icin, öyle geceden filan düsünemem,
ailem hepsi türkiyedeyken, bende burda yanliz kalmistim,
öyle kafama eseni yapiyordum,
fasulyeyi normal tencerede 2 bucuk saat pisiriyordum ama nihayetinde güzel oluyordu yani, bide sucuklu mhhhh
(düdüklü kullanmasini bilmiyom, korkuyom ben ondan)
nohutta emin degilim, ablalar yardimci olsun :))
hoşş geldinnnn burda herkeze yer varrr hepimiz uğraşıyoruz zayıflamaya
en üstte yazan msj ın üzerinde seçenekler yazıyo ordan ayarlaya bilirsin abone ol e post yolla falan yazıyo
haklisin canim nekadar zararli olduklarini biliyorum,
yemiyim yemiyim diyorum ama tadi öyle güzelki vazgecmesi zor oluyor :)
aslinda zararli olan bircok seyi evimize hic sokmamamiz gerekiyor, ketcup, mayonez,
bunlar mesela asiri kötü,
salam sosis de tabi bunlar dahilinde
bu arada kürkünü cok cok begendim :)))
bende özel günler icin almak istiyordum böyle bisey ama burda pahali yaa 50-60 eurodan basliyor mübarekler,
sen kaca aldin ??
Ayakkabilarinda güzelmis ama bunlarla yürüyemezdim sanirim, cok yüksek görünüyorlar :) benim en güzel topugum 7 cantim,
dün aldigim ayakkabida 7,3 cantimmis
belki en en fazla 9-10 cantim giyebilrim ama ondada emin degilim yani :)))
Ah kacti kacti... cok fena kacti! Dun gece 2 yere davetliydik, herseyi dogru yaptim onceleri, yemek, tatli ve ickiye hayir dedim, az yedim. Ancak gece 10 civarinda gozume findikli cikolata takildi misafir gittigim evin mutfaginda, gozum dondu birden. Actigim gibi yarisini bitirdim. Cok mutlu oldum oooh, ama kisa surdu tabi, vicdan azabi oturdu kalbime. Of ne zor yaa. Neyse sikayet yok, devam...
Aranizda muhtesem kilo verenler var, tebrik ediyorum onlari. Sevgiler.
seni merak ettim kuzum..girmemişsin nete..Günaydınnn kızlaarrr
nassınızz ? bende dün akşam arkadaşa mangala gitmiştim , eşi polis o gece çalışmaya gitti bende arkadaşımla birlikte kaldım , sabah geldimm
Meryemim mesaj atmış amma telefonumun şarji bitmiş gece
herkesleri kocaman öperiiimm
Bu arada demin yeni gelen arkadaşlar cizelge nasıl yapılıyor diye soruyorlardı
Bakın buradan görebilirsiniz ayrıntılı nasıl olduğunu
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Yinede bir yerde takılırsanız çekinmeden sorun elbet birimiz yardımcı oluruz seve seve
Şimdiden kolay gelsin
seni merak ettim kuzum..girmemişsin nete..
dedim nerde kaldı bu..yatılı gittigini sölememiştin..
ee yalnz kadınsın gece geldm görmedm msjı attım..aslındda arıcaktım ama uyumussan korkuturum dedm.
yedin mangalları heee tukan aynur seni
çizelgeci cecoş..bu görevi benden aldın vallahi
ohhhh spor işini bukadar ciddiye alman güzel vallahi.
benm üyeligim 1 ayltı geçti gitti..
bu tukan aynur un tarifi neymiş.. tavuk iskenderler falan bak kaçırmısım orayı
ben yeni üye oldum siteye , herkese iyi akşamlar...
cecocum ben geldimm :))
arkadaşlar gazze bombalanıyor, dua edelim.. hatim okunuyor, okurum diyenler kaç cuz olacağini bana özel mesaj atarlarsa sevinirim, ben de hangi cuz olacağini bildiririm...
......
canım bir çatal kek var bir çatal bile etmez... ama mutsuz etti benii...Hoşgeldin şekerim
Eee nasıl geçti bugün gününkaçamak yoktur inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?