Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bir çatal kek var bir çatal bile etmez... ama mutsuz etti benii...

Kız bir çatal kek sana ne eder dişimizin dolgusuna yetmez o
Panik yapacak bir durum yok heee keki kesmeden simit yerine yedim deseydin başka

Allahın izniyle birşey olmaz sonuçta hem çok az hemde haftasonu genelde çok azda olsa kaçamak yapılıyor
Ben eskiden cuma günleri bildirim yaptıktan sonra kendime kaçamak günü ilan ediyordum hatta o zamanlar topikte çoğunluk cuma oldumu ay şunu yedim bunu yedim diye itiraf ederdi

Bak demin biraz forumda gezinirken baya kilo veren bir bayanın bir sözü çok hoşuma gitmişti; beslenmesiyle ilgili sormuş birileri kaçamak yapmadın mı hiç falan diye yooo ben bu sağlıklı beslenmeyi zaten bir ömür boyu uygulayacağıma karar verdiğim için yeri geldiğinde 3 - 4 günde bir de olsa ufacıkda olsa tatlı birşey yiyordum demiş hatta yaw ömrümün sonuna kadar hiçmi tatlı yemiyeceğim miktarı önemli olan sonuçta hangi zayıf insan ben asla şeker yada tatlı yemiyorum der ki demiş
Gerçekten çok çok mantıklı dün Yenanında dediği gibi biz insan gibi yemeyi öğrendikten sonra tabiki arada kaçamaklarımızda olucak yeterki sınırımızı bilelim

işte o insan kıvamına dönersek o zaman yirikde bir insan kıvamına dönsekk

hayırlı geceler kızlaaarr bugün kabul günüm varmış gibi oldu
sabah uyurken telefon çaldı bir arkadaş kahvaltıya geliyorum dedi. kalktım çayı koymamıştım daha kapıyı çaldı. masayı hazırlarken eltimin oğlu gelini bebişide almış kahvaltıya gelmişler kahvaltıdan kalktık kahvelerimizi içerken büyük eltimin gelini çocuğunu almış geldi. akşam kimisi gitti kimsi yemeğe kaldı. yemeğe oturuyorduk kaynımlar geldi . ev ancak boşaldı bende hemen pc nin başına oturdum

gözünüz aydın canım hayırlısıyla kurtuldu annen çabucak iyileşir inşaAllah

cecoşum en güzeli sağlıklı beslenerek vermek. ne olursa olsun narkoz almak bıçak altına yatmak çok riskli. sen azmedersen başarırsın protein ağırlıklı beslenerek abur cuburdan uzak durarak sporunuda aksatmadan istediğin kiloya ulaşırsın hazır fırsat varken diyetizyendende yardım alırsan dahada güzel olur canım

ben yeni üye oldum siteye , herkese iyi akşamlar...
hoşgeldin aramıza azmin bol olsun

ben geldim kızlarrr ama kimseler yok topicte bugünn..

neden sessiz buralarrr

Buradayız şekerim
Hoşgeldin bu arada
İddadaşım nasıl geçti bakalım bugün günün?

Sen yaz ben iki dakikada küçük cimcimeyi yıkayıp geliyorum hazır uyumadı belki mayışır bizde bol bol sohbet ederiz

Anam ne ballı benim bu cimcime sular çok az akıyor kombi bile suyu ısıtmıyor Neyse yarın öğlende akarsa yıkarım artık kaç gündür su az akıyor diye yıkayamadım onunda işine geliyor

Son düzenleme:

hoşbuldm cecoşum..sabah gec kalktım 11 gibi kahvaltı..
ögleden sonra sahile gittik..deniz havasını cektim içime..
orda birer kahve keyfi eşimle..

sonra eve geldim çamaır yıkandı serdim
sonrada tv izleme,sizlere takılma bu saati ettim işte..

yeme işinde de kaçamaklarım oldu..
aslıhan 1 çatal kek için üzülmüş ama ben 2 dilim yedim

napayım çok güsel yapmısım

Ellerine sağlık canım eminim çok güzel olmuştur
Ben ya güzel olursa diye yapmıyorum yirim yoksa

ben geldim cücüşleriiimm

arkadaşım var yanımda , oturduk haremi izledikk

çay içtik , muhabbet ettik , kızkıza takıldık anlayacağınızz

bi bakayım dedim bende , BANUŞŞ çakmasyon iskenderimden yapmışın bebeem afiyet olsunn , ben kendim salladım onu , bu Dukan insanı ççoookk yaratıcı yapıyor haaaa

öperim hepiciğinizi gözlerinizden , görüşürüzz

saol canim insallah
gule gule giy sende cicilerini

Valla süperdi gerçekten şiddetle tavsiye ediyorum
Arkadaşına da selam
Artık yarın uzun uzun sohbet ederiz inşallah

bencede yapman senn için ii olmayabilir..

çünkü eminim k,i sende cok güzel yaparsın

Valla şu mini fırını aldığımdan beri kek güzel oluyor eskiden davulda olmuyordu. Tabi şimdi fırın var diyede yapmıyorum en son bayramda yapmıştım oda yeğenlerim gelicek diye yeter bir sonraki kek ya yılbaşında yada artık benim doğum günümde

Ayşeciğim sende hoşgeldin
Eeee nasıl geçti bugün günün vukuat yoktur inşallah

cecoşum sen bu aralar yine gececisin dikkat ediyorumda

Evet sorma canım yaa yine unuttum ilaçımı içmeyi bu saatte de içince sabaha karşı uykum geliyor
Ama allahtan sabah yinede dinç uyanıyorum çok şükür
Yarın üşenmeyip her gün için hatırlatma kuracağım telefona önceden eşim tansiyon ilaçını akşam içiyordu o zaman banada hatırlatıyordu artık sabah içiyor bende unutyorum
Neyse glukophageıda unutuyordum nasılsa ikisine bir hatırlatma yaparım tabi glukophage için sabah öğle akşam hatırlatma lazım

Valla bıktım artık ilaç içmekten be güzelim ööö geldi
Şöyle bir zayıflayıp normal hale gelsemde kurtulsam hepsinden
Açlık şekerim en son ölçtürdüğümde normal çıktı ama doktor yinede devam ediceksin bir sene de olsa dedi :26:
Bakalım hafta içi şu aile hekimime bir gideyim hem kız ufak ufak öksürüyor yine hemde bir sorayım daha ne kadar süre kullanmam gerek sonuçta baya oldu başlayalı

Ayşeciğim sende hoşgeldin
Eeee nasıl geçti bugün günün vukuat yoktur inşallah

hosbuldum canim iyiyim cok sukur
annemde kaliyorum demistimya esim bugun izinli diye aksam evimizde kaldik sabah uyusun diye bol bol
sonra 10 da kalktik evi bi toparladim supurdum
haftada bigun evde kaliyoruz cunku
sonra esim kahvaltiya disari gidelim dedi
ordunun tostu meshurdur
gittuk kahvalti ettik, sonra haca guzel die emiri aldik parka goturduk, akulu arabaya bindirdik, bide teleferikle boztepeye ciktik emir istedi binmeyi
sonra koye gittik su doldurmaya
sonrada aksam yemege anneannemlere gittik yengem (dayimin esi) cok israr etti
dolu dolu bi gundu eve geldim dus aldim simdude yatagin icinden kk ya giriyorum

cecoş ne çabuk yıkadın cimcimeyi

Sular çok ince akıyordu cadının şansına
Ben duşa her girdiğimde onuda en son yıkıyorum diye artık bana yıkanma anne diyor
Regl yüzünden kaç gündür yıkanmadığım için oda yırtmıştı bu gece kesin yıkayacaktım ama bu seferde sular kesik
Neyse yarın inşallah akarda sabahtanda kaçışı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…