- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
canım bir çatal kek var bir çatal bile etmez... ama mutsuz etti benii...
işte o insan kıvamına dönersekKız bir çatal kek sana ne ederdişimizin dolgusuna yetmez o
Panik yapacak bir durum yok heee keki kesmeden simit yerine yedim deseydin başka
Allahın izniyle birşey olmaz sonuçta hem çok az hemde haftasonu genelde çok azda olsa kaçamak yapılıyor
Ben eskiden cuma günleri bildirim yaptıktan sonra kendime kaçamak günü ilan ediyordum hatta o zamanlar topikte çoğunluk cuma oldumu ay şunu yedim bunu yedim diye itiraf ederdi
Bak demin biraz forumda gezinirken baya kilo veren bir bayanın bir sözü çok hoşuma gitmişti; beslenmesiyle ilgili sormuş birileri kaçamak yapmadın mı hiç falan diye yooo ben bu sağlıklı beslenmeyi zaten bir ömür boyu uygulayacağıma karar verdiğim için yeri geldiğinde 3 - 4 günde bir de olsa ufacıkda olsa tatlı birşey yiyordum demiş hatta yaw ömrümün sonuna kadar hiçmi tatlı yemiyeceğim miktarı önemli olan sonuçta hangi zayıf insan ben asla şeker yada tatlı yemiyorum der ki demiş
Gerçekten çok çok mantıklıdün Yenanında dediği gibi biz insan gibi yemeyi öğrendikten sonra tabiki arada kaçamaklarımızda olucak yeterki sınırımızı bilelim
gözünüz aydın canım hayırlısıyla kurtuldu annen çabucak iyileşir inşaAllahgunaydin hatunlar nihayet evimize donduk aksamyenacim bu hafta bildirimimi yapamadim annemin yanindaydim aksam taburcu ettiler annemi durumu cok iyiymis cok cabuk iyilestirdi kendini dedi doktoru.. normalde 10 gun tutuyorduk boyle durumlarda olan hastalari fakat annen cabuk toparladi gidebilirsiniz dedi dun bizimkide sabahin 6sinda uyanip surekli koridorda yurudu tum gun doktorlarin bulundugu yerdende gecmis hep doktorlarda baktilar gorduler iyi saliverdiler ins sizinde hersey yolundadir bu gun itibariyle diyetime kaldigim yerden baslamis bulunmaktayim
cecoşum en güzeli sağlıklı beslenerek vermek. ne olursa olsun narkoz almak bıçak altına yatmak çok riskli. sen azmedersen başarırsın protein ağırlıklı beslenerek abur cuburdan uzak durarak sporunuda aksatmadan istediğin kiloya ulaşırsın hazır fırsat varken diyetizyendende yardım alırsan dahada güzel olur canımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Demin aslında Topiğe girmiştim hatta bir sürü şey yazmıştım ama o ara biraz işim vardı birde yemek faslı derken benim küçük cadı bilgisayarı kapatmış tabi bütün yazılarda güm oldu
Özet geçeyim bari
Bugün Tvde Mide katlama ameliyatını izledik eşimle ( gastird bypassdı galiba tıp terimi)
Amerikalı 200 kiloluk bir çocuk annesinin belgeseliydi. Kadın kilosundan dolayı evden çıkmayan bütün gün internette sadece insanlarla konuşan bir bayan haline gelmiş :26:
Ameliyatı ayılma süreciyle birlikte tam 2 saat sürdü ve doktorun karnına boydan boya karnına baya büyük bir kesik attı neşterle
Kör kuyuya elini sokar gibi sokup safra kesesini çıkardı ( kilodan dalayı iyice yağlanmış ve içinde bir sürü taş vardımide katlama ameliyatında tekrar sonradan gerek kalmasın diye safra kesesi direk aldılar zamanla taş yapar nasılsa diye )
O karnındaki yağları doktorun bir çıkarışı vardı inanın midem kalktı resmen. Sonra kocaman mideyi çıkartıp iyice katlayıp resmen özel bir zımbayla mideyi zımbalayarak ufaltı :26::26::26:
İnanın o görüntüyü gördükten sonra anında giyip spor salonun yolunu tuttum
Ne olursa olsun ben sporu hayatımdan çıkarmayacağım artık diye düşündüm. Ameliyat son çarem olmamalıbenim tek çarem spor ve sağlıklı beslenme olucak bundan sonra
Tam 80 dakika öyle böyle değil kan ter içinde kalacak şekilde sporumu yaptım
Hocaylada spordan sonra uzun uzun sohbet etme şansım oldu hatta onada anlattım o ameliyatı ve sırf o duruma düşmemek için bundan sonra sporu asla bırakmayacağımı söyledim
Oda benden baya ümitli kesinlikle sen eski kilona ( evlendiğimde 52 kilo olduydum diyince şok oldu ilkten ) dönebilirsin yeterki sen azimli ol ve devam et sporuna ve sağlıklı beslenmeye dedi
Diyetisyenle görüşmek istediğimi söylediğimde bence hemen bir sonraki geldiğinde git görüş seni bir kaç ay en azından takibe alsın belki daha faydalı olur dedibende hemen salı günü spora gittiğimde görüşmeye karar verdim
Öğlende gittiğim için tabi çok geç olmadan eve döndüm ve 1 saat dinlendikten sonra yemek hazırlığına başladık
Hazır aklımdayken yediklerimide yazayım
Sabah:
2 yumurtayla yapılmış omlet
biraz kaşar peynir ( az yağlı )
3 Zeytin
1 Dilim tam tahıllı ekmek
2 dilim salam ( nadiren yediğim birşey aslında ama bugün yidim)
2 bardak şekersiz çay
Öğlen:
1 avuç fındık ( sabah geç yedik sonrada zaten spora gideceğim diye ağır yemek yemiyeyim dedim )
1 fincan nescafe ( şekersiz sütsüz )
Akşam:
1 Porsiyon TAvuk iskender ( Aynurcuğumun tarifisüper lezzetli bir şey oldu ve çok hafif )
1 Dilim Tam tahıllı ekmek
Belki herkese biraz az görünmüş olabilir ama şu an inanılmaz tokumbelkide o bir dilim ekmek yüzünden
Sporu akşam yemeğinden evvel yaptığım için akşamları okadar emeğin üzerine fazla yiyemiyorum doğal olarak
hoşgeldin aramıza azmin bol olsunben yeni üye oldum siteye , herkese iyi akşamlar...
ben geldim kızlarrr ama kimseler yok topicte bugünn..
neden sessiz buralarrr
Buradayız şekerim
Hoşgeldin bu arada
İddadaşım nasıl geçti bakalım bugün günün?
Sen yaz ben iki dakikada küçük cimcimeyi yıkayıp geliyorum hazır uyumadı belki mayışırbizde bol bol sohbet ederiz
hoşbuldm cecoşum..sabah gec kalktım 11 gibi kahvaltı..
ögleden sonra sahile gittik..deniz havasını cektim içime..
orda birer kahve keyfi eşimle..
sonra eve geldim çamaır yıkandı serdim
sonrada tv izleme,sizlere takılma bu saati ettim işte..
yeme işinde de kaçamaklarım oldu..
aslıhan 1 çatal kek için üzülmüş ama ben 2 dilim yedim
napayım çok güsel yapmısım
Ellerine sağlık canım eminim çok güzel olmuştur
Ben ya güzel olursa diye yapmıyorumyirim yoksa
Eki Görüntüle 555953 Eki Görüntüle 555954
Selamlar olsun hanımlar. Herkes iyidir umarım
@Ayşeciğim işe başlıyormuşsun, hayırlı olsun canım, bak herşey yoluna girmeye başladı
Bugün sabah eşimin amcasına kahvaltıya gittik. Çok yağlı bir menemen yapmışlar, alışkın olmadığımız için dokundu mideme, mide bulantısı yaptı, ayıp olmasın diye yedik mecburen. Dün de organik pazara gitmiştim. Tavuk, yemeklik bişeyler almıştım. Bugün aldığım tavuğu pişirdim, gerçekten çok güzel bir tavı var ve bildiğiniz tavuk kokusu. Hormonlu olmadığı kokusundan ve geç pişmesinden belli oldu yani.Suyuyla da bulgur pilavı yaptım, afiyetle yedik
Elbisemin üzerine ceket alıcam demiştim ya, malesef uygun ceket bulamadım, spor ceketler vardı onlar da olmazdı üstüne. Resimdeki abiye üzerine giyilen kürkümsü ceketi aldım. Normalde giyilecek birşey değil ama özel günlerde elbise üzerien olur sanırım. Altına da rugan ayakkabı aldım uygun bi yerden. Gerçi çantam süvet olduğu için süvet ayakkabı bakıyodum ama her ayakkabı olmuyo bana. Zar zor buldum valla. Normalde 39 giyiyorum ama ayağım taraklı olduğu için 39 numara ayakkabının önü çok sıkıyo. Bu ayakkabı da dar ama düğüne kadar evde giyicem ki ayağım alışsın, yoksa valla ayağımın sızısından duramam düğünde
ben geldim cücüşleriiimm
arkadaşım var yanımda , oturduk haremi izledikk
çay içtik , muhabbet ettik , kızkıza takıldık anlayacağınızz
bi bakayım dedim bende , BANUŞŞ çakmasyon iskenderimden yapmışın bebeem afiyet olsunn , ben kendim salladım onu , bu Dukan insanı ççoookk yaratıcı yapıyor haaaa
öperim hepiciğinizi gözlerinizden , görüşürüzz
bencede yapman senn için ii olmayabilir..
çünkü eminim k,i sende cok güzel yaparsın
cecoşum sen bu aralar yine gececisin dikkat ediyorumda
Ayşeciğim sende hoşgeldin
Eeee nasıl geçti bugün gününvukuat yoktur inşallah
cecoş ne çabuk yıkadın cimcimeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?