hosbuldum canim iyiyim cok sukur
annemde kaliyorum demistimya esim bugun izinli diye aksam evimizde kaldik sabah uyusun diye bol bol
sonra 10 da kalktik evi bi toparladim supurdum
haftada bigun evde kaliyoruz cunku
sonra esim kahvaltiya disari gidelim dedi
ordunun tostu meshurdur
gittuk kahvalti ettik, sonra haca guzel die emiri aldik parka goturduk, akulu arabaya bindirdik, bide teleferikle boztepeye ciktik emir istedi binmeyi
sonra koye gittik su doldurmaya
sonrada aksam yemege anneannemlere gittik yengem (dayimin esi) cok israr etti
dolu dolu bi gundu eve geldim dus aldim simdude yatagin icinden kk ya giriyorum
hadi herkese iyi geceler fıstıklar eşim yataga gidiyor..
beni de salonda bırakmıyor uykumu düzenlemem gerekıormuşş
e biraz da uyumayı deneyeym bakalım olmazsa gelirim yine
Selam kızlar ;
Kocamı akşam kandırdım dışarı çıkardım ;
Bu arada öğlen kızlar kepekli makarnam vardı ben bir kaşık yedim ya geçen bir markanın finger fish diye bişisini almıştım yapim dedim yapmaz olaydım anacım pişirsende çiğü kalıyo ıyyyy hepsi çöpe gitti balık zevkim de yalan oldu... gerçi bir tane yedim ondan sonrada o yediğimde çöpte aklıma geldikçe ıyyy
Sonra akşam köfteciye gittik eşimle 2 tane köfte 1 tane antrikot yedim 3 kaşıkta salata... Arkadaşlarımıza gittik ordan eşim tepsi kadayıf aldı inanırmısınız tazeydi yemedim...arkadaş kek felan yapmıştı kırmamak için kenarından ufacık parça aldım bir bardak çay içtim.. o kadar...
o minicik kek parçası bile beni mutsuz etti ...
canım onu ben fırında pişiriyodum çünkü tavada dediğin gibi içi tam pişmiyo. Önceden ısıtılmış fırında 200 derecede 5 dakikada pişiyo
Benim büyük kız bayılıyor onlara
Bende senin dediğin gibi fırına veriyorum hem çok hafif oluyor hemde daha güzel pişiyor
Canım sanırım mezgitten yapılyo o balıklar. Balıgı sevmesi çok güzel. Fırında olmayınca zaten içi tam pişmiyo, biz de bi ara alıyoduk ben çalışırken ama artık taze balık tüketince ona gerek kalmıyo
cecoş ben somonu çok severim helede tepsiye dizip üzerinede minik parçacıklar halide tereyağ koyup fırına sürdüğüm zaman dahada severek yiyoruzTaze balığın yerini hiç birşey tutmaz
Çok sık almıyorum zaten ondan sonuçta ne olursa olsun işlenmiş gıdahe ancak balık mevsimi geçince canı çok isterse alıyorum Birtek şu somon balığını hiç alma huyumuz yok aslında omega açısından en zengin balıkta oymuş ama bir kere dışardayken eşimle yemiştik de biraz yapılan yerdenmidir bilmiyorum yavan geldi bana
Hatta üzerine minik minik sebze koymuşlar ( yemeklik soğan gibi doğranmış ) çok azda kaşardı herhalde üzerindekionun yerine diğer tüm balıkları tercih ederim
babaannenize geçmiş olsun meyracımiyi geceler kızlar....
ben kaç gündür çok yoğun günler geçirdiğimden giremedim hiç nete...
eşimin babanesi kalbinden rahatsızlandı birden, eşim onu ankaraya götürdü, 2gün orada kaldılar, sonra bize geldiler,
2gündürde ben misafir ettim, hergün koşturmaydı, daha bugün gitti misafir.....
eşim ankaradaykende ben halamlarda kaldım evde yalnız kalamicam için....
halamlardada net yok....
mecburiyetten cuma bildirimi yapamadım....
yine YENA diyorum((( ne olacak şimdide bu bildirim işi yine??? hastalık yani birden bire, kalp yani.... istisna yani YENAcım....
babaannenize geçmiş olsun meyracım
Taze balığın yerini hiç birşey tutmaz
Çok sık almıyorum zaten ondan sonuçta ne olursa olsun işlenmiş gıdahe ancak balık mevsimi geçince canı çok isterse alıyorum Birtek şu somon balığını hiç alma huyumuz yok aslında omega açısından en zengin balıkta oymuş ama bir kere dışardayken eşimle yemiştik de biraz yapılan yerdenmidir bilmiyorum yavan geldi bana
Hatta üzerine minik minik sebze koymuşlar ( yemeklik soğan gibi doğranmış ) çok azda kaşardı herhalde üzerindekionun yerine diğer tüm balıkları tercih ederim
sağol canım Allah razı olsunçok teşekkür ederim...
ben yokken seninde doğum günün geçmiş canım daficim yeni okudum, doğum günün kutlu olsun,
nice sağlıklı hayırlı mutlu yıllar inşaallah canım benim.....
iyi geceler kızlar....
ben kaç gündür çok yoğun günler geçirdiğimden giremedim hiç nete...
eşimin babanesi kalbinden rahatsızlandı birden, eşim onu ankaraya götürdü, 2gün orada kaldılar, sonra bize geldiler,
2gündürde ben misafir ettim, hergün koşturmaydı, daha bugün gitti misafir.....
eşim ankaradaykende ben halamlarda kaldım evde yalnız kalamicam için....
halamlardada net yok....
mecburiyetten cuma bildirimi yapamadım....
yine YENA diyorum((( ne olacak şimdide bu bildirim işi yine??? hastalık yani birden bire, kalp yani.... istisna yani YENAcım....
cecoş ben somonu çok severim helede tepsiye dizip üzerinede minik parçacıklar halide tereyağ koyup fırına sürdüğüm zaman dahada severek yiyoruz
babaannenize geçmiş olsun meyracım
Canım çok geçmiş olsuninşallah bir an önce toparlar kendini
Eminim Yena bir göz yumacaktır bir kereye mahsus sonuçta acil durum
balığı sevmesi güzel bende çok severim. bugünde bizim pazarımız vardı. evde misafirde olunca hemen inip aldım. bir tencere tarhana çorbası arkadanda ikişer üçer tane lüfer, ortayada bir roka salata işlem tamamCanım çok geçmiş olsuninşallah bir an önce toparlar kendini
Eminim Yena bir göz yumacaktır bir kereye mahsus sonuçta acil durum
Valla ablacığım belkide bizim yediğimiz buzluktan cıkma somondu çünkü hiç doğru dürüst tadı yoktu :26:
Çokta üzerinde durmadık o zaman ama işte somonunda kılcık olayının olmaması güzel löp balık etiuğraştırmadan indirrrrrrrrr tam benim kıza göre aslında
Balığı seviyor ama kılcıktan dolayı biraz tereddütlü yiyoriyice elinde ezmeden hayatta ağzına koymaz ödü kopuyor ya kılçık batarsa diye ama şükür güzel temizliyor aldığımız balıkçı yada direk büyük kılçıklı balık alıyoruz anında ayıklayabiliyor
bizde isteriz bakarsın lazım olursaol cecoşum...
inş toplar...
vede inş göz yumar YENA cecoşum....
sen napıyorsun? nasılsın canım görüşmeyeli??
ben senin kabzlk problemine çok faydalı denenmiş ve çok faydası görülmüş bir doktor tavsiyesi bulmuştum.
şuan unuttum kaç günün telaşından, arzu edersen yaparsın, ben en yakın zamanda o kişiye tekrar bi alo der alırım miktarları, tarifi ve sana ulaştırırpm canım....
saol cecoşum...
inş toplar...
vede inş göz yumar YENA cecoşum....
sen napıyorsun? nasılsın canım görüşmeyeli??
ben senin kabzlk problemine çok faydalı denenmiş ve çok faydası görülmüş bir doktor tavsiyesi bulmuştum.
şuan unuttum kaç günün telaşından, arzu edersen yaparsın, ben en yakın zamanda o kişiye tekrar bi alo der alırım miktarları, tarifi ve sana ulaştırırpm canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?