hayatta gülmek gerek, hayatta bazende herşeye rağmen gülebilmek gerek......
sizi bunu söyleyerek üzmek istemezdim ama sizinle paylaşmak üstedim bunu....
birden babam hastalandı ve vefat etti derken şimdide küçük dayım hastalandı((
ailecek şoktayız vede çok üzgünüz......
ben artık düşünmemeye çalışıyorum tüm olanları, yoksa çok üzülüyorum((((
zaten şuan tek yapmam gerekende bu dua etmekten başka....
dayımın 1ay içinde beyninde tümör oluşuyor ve hızla gelişiyor....
4gün önce ameliyat oldu, kısmen felç ve durumu iyi değil(((
inşaallah biran önce iyi olur dayıcığım.....
dualarınızı bekliyorum sizden......
insanın sevdiklerini kaybetmesi yada sevdiklerinin çok hasta olması çok zor bir durum(((((
hayat böyle işte((((
inanın hepsinin birden bire olması bende hastane fobisi oluşturdu bu aralar Allah esirgesin.....
ogün üşütme olayında doktora gittiğimde söylediğime dikkat ediyimde kan tahlili falan yapmasın diye düşündüm
inanırmısınız kendi kendime??? bişey olduğundan falan değil ama fobi oldu gerçekten bende, zamanla geçicektir galiba bu fobi...
zaten evhamlı biriyimdir biraz.....
bizde isteriz bakarsın lazım olurkimseye olmaz inşaAllah da insan başına geliyor işte
Valla önceye nazaran biraz daha iyi ama tabi senden alırsam tarifi iyi olur bakarsın daha iyi gelir
Benim çok şükür fena girmiyor hatta iyi gidiyor diyebilrim
Haftanın 4 günü spor salondayımsanki göbişim ufalmaya başladı gibime geldi ama tartıda henüz tık yok neyse oda olur inşallah
Beslenmeye dikkat ediyorum ama salı günü salonun diyetisyeniyle de görüşeceğimbelki faydası olur
Neyse kızlar size doyum olmaz ama biraz evvel eşim uyanıp telefonunu salondan almaya geldidedim getirecektim ben onu yatarken zaten ne zaman sabahmı dedi lafını kodu gitti
Ayıp olmasın bende yatayım bariokadar uykulu haliyle laf çaktı boşa gitmesin
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Hepiniz Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın
Canım çok zor bir dönemden geçiyorsun Allah yardımcınız olsunİnşallah Rabbim dayına bir an önce şifa verir...aminnnnnn
Emin ol hepimiz sizler için dua edeceğiz
Sen yüreğini ferah tut, iyi düşün ve sabret canım arkadaşım
Rahatladığın günler çok yakındır umarım
meyracim gecmis olsun hastalariniza dayina cok uzuldum, bu gun variz yarin yokuz rabbim hayirlimizi versin aminnn
MEyracığım çok geçmiş olsun dayına canım...
Allah hayırlı bir kapı açsın dayına..İnşallah iyileşir..
çok saol yenacım....
amin inşaallah.......
hoşgeldin, sen nasılsın bu arada?
İyiyim canım ben yorgunluk dışında. bugün tüm gün yeni oturdum diyebilirim..
MAlum maaşım yatınca onu harcamaya gittik ben ve yavrularım.. eşim evde kalmayı tercih etti.:)
O kadar gezdik ki,herkese birşeyler aldım kendime bir çöp dahi almadım parüm dışında,alışkın olmayınca olmuyor:)
akşam eve dönünce yemek,bulaşık, çamaşır ,ütü vb.derken epey geç olmuş..eşim tüm gün yattı koltuktan inmedi. bir ara kalktı koltuğundan ne olduysa :)
Belim neden çok ağırıyor dedi bana.? tam diyecektim ki tüm gün uzanmaktan olmasın sonra sustum..
Dün oğlanla hep eşim ilgilendi,hafta içi akşamları yoğun geçiyor onun ben işteyken o yüzden bu pazar ellemiyeyim dedim ama suyunu çıkardı anlayacağın benim de pestilim çıktı :)
Bugün uğramadığımdan bir bakayım dediydim sevgili topiğimize alışkanlık malum :)
Saat çok geç o yüzden çıkıyorum ben meyracığım..
Kendine çok iyi bak.
İyi geceler...
meyracım çok geçmiş olsun canımhayatta gülmek gerek, hayatta bazende herşeye rağmen gülebilmek gerek......
sizi bunu söyleyerek üzmek istemezdim ama sizinle paylaşmak üstedim bunu....
birden babam hastalandı ve vefat etti derken şimdide küçük dayım hastalandı((
ailecek şoktayız vede çok üzgünüz......
ben artık düşünmemeye çalışıyorum tüm olanları, yoksa çok üzülüyorum((((
zaten şuan tek yapmam gerekende bu dua etmekten başka....
dayımın 1ay içinde beyninde tümör oluşuyor ve hızla gelişiyor....
4gün önce ameliyat oldu, kısmen felç ve durumu iyi değil(((
inşaallah biran önce iyi olur dayıcığım.....
dualarınızı bekliyorum sizden......
insanın sevdiklerini kaybetmesi yada sevdiklerinin çok hasta olması çok zor bir durum(((((
hayat böyle işte((((
inanın hepsinin birden bire olması bende hastane fobisi oluşturdu bu aralar Allah esirgesin.....
ogün üşütme olayında doktora gittiğimde söylediğime dikkat ediyimde kan tahlili falan yapmasın diye düşündüm
inanırmısınız kendi kendime??? bişey olduğundan falan değil ama fobi oldu gerçekten bende, zamanla geçicektir galiba bu fobi...
zaten evhamlı biriyimdir biraz.....
hoşbuldm cecoşum..sabah gec kalktım 11 gibi kahvaltı..
ögleden sonra sahile gittik..deniz havasını cektim içime..
orda birer kahve keyfi eşimle..
sonra eve geldim çamaır yıkandı serdim
sonrada tv izleme,sizlere takılma bu saati ettim işte..
yeme işinde de kaçamaklarım oldu..
aslıhan 1 çatal kek için üzülmüş ama ben 2 dilim yedim
napayım çok güsel yapmısım
canım onu ben fırında pişiriyodum çünkü tavada dediğin gibi içi tam pişmiyo. Önceden ısıtılmış fırında 200 derecede 5 dakikada pişiyo
merhaba arkadaşlar, bende şuan diyetteyim 96,5 ile başladım 2.haftam şuan 94,5 kiloya düştüm hedef 70inşallah hepimimiz sağlığımıza kavuşurussss...
Esracım ben zaten kimseye kolay güvenemem onada kesin güvenmiyorum ama beraber konuşalım ikimiz birlikte deyince karşı çıkmadı destekledi buda yalan söylemdiğini gösterir iyileşmesine bekliyoruz...
aldıklarını güle güle kullan bende hiçbirşey almıcam diye kendime ceza vermiştim ama netten bi kaç parça sipariş ettim napıyım kg veremedim...ucuzundan aldım işte...bu sene idare etsin beni nasıl olsa seneye kışın zayıflıcamya..yaz var kış var benim hesap...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?