Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayatta gülmek gerek, hayatta bazende herşeye rağmen gülebilmek gerek......

sizi bunu söyleyerek üzmek istemezdim ama sizinle paylaşmak üstedim bunu....
birden babam hastalandı ve vefat etti derken şimdide küçük dayım hastalandı((
ailecek şoktayız vede çok üzgünüz......
ben artık düşünmemeye çalışıyorum tüm olanları, yoksa çok üzülüyorum((((
zaten şuan tek yapmam gerekende bu dua etmekten başka....
dayımın 1ay içinde beyninde tümör oluşuyor ve hızla gelişiyor....
4gün önce ameliyat oldu, kısmen felç ve durumu iyi değil(((
inşaallah biran önce iyi olur dayıcığım.....
dualarınızı bekliyorum sizden......
insanın sevdiklerini kaybetmesi yada sevdiklerinin çok hasta olması çok zor bir durum(((((

hayat böyle işte((((
inanın hepsinin birden bire olması bende hastane fobisi oluşturdu bu aralar Allah esirgesin.....
ogün üşütme olayında doktora gittiğimde söylediğime dikkat ediyimde kan tahlili falan yapmasın diye düşündüm
inanırmısınız kendi kendime??? bişey olduğundan falan değil ama fobi oldu gerçekten bende, zamanla geçicektir galiba bu fobi...
zaten evhamlı biriyimdir biraz.....

Neyse kızlar size doyum olmaz ama biraz evvel eşim uyanıp telefonunu salondan almaya geldi dedim getirecektim ben onu yatarken zaten ne zaman sabahmı dedi lafını kodu gitti
Ayıp olmasın bende yatayım bari okadar uykulu haliyle laf çaktı boşa gitmesin

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Hepiniz Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

Canım çok zor bir dönemden geçiyorsun Allah yardımcınız olsun İnşallah Rabbim dayına bir an önce şifa verir...aminnnnnn
Emin ol hepimiz sizler için dua edeceğiz
Sen yüreğini ferah tut, iyi düşün ve sabret canım arkadaşım
Rahatladığın günler çok yakındır umarım

bizde isteriz bakarsın lazım olur kimseye olmaz inşaAllah da insan başına geliyor işte

tabiki daficim...

inş canım, geçenlerde kabzlıktan söz açıldı arkadaşla, işte şöyle bi tarif var çok faydası olmuş vs vs derken birden sen geldin aklıma,
tamam ben alır sana ulaştırırım inş canımcım tarifi....

amanda göbişini yerim ben senin cecoşum:)) inşaallah zamanla faydasını görürsün sporun mutlaka canım....

koccaman öpüyorum seni....

sende Allah emanet ol, kendine çok iyi bak.....
görüşürüz, iyi geceleeeer...

çok saol canım....

İNŞAALLAH.....

meyracim gecmis olsun hastalariniza dayina cok uzuldum, bu gun variz yarin yokuz rabbim hayirlimizi versin aminnn

bende somon baligi aliyom benimki buzluktan avuc ici kadar bir cm den kalin tavaya koyuyom icine az su haslaniyor cevire cevire pisiyor su cekincede kendi yaginda kizariyor ben cok begeniyorum hatta kardesimede dedim kizimda duydu oyuncaklarla oNuyor anne al sana somon baligi yaptim diyor gelinde diyor abla bu senin kizda hemen herseyi kapiyor

çok saol yenacım....

amin inşaallah.......

hoşgeldin, sen nasılsın bu arada?

İyiyim canım ben yorgunluk dışında. bugün tüm gün yeni oturdum diyebilirim..
MAlum maaşım yatınca onu harcamaya gittik ben ve yavrularım.. eşim evde kalmayı tercih etti.:)
O kadar gezdik ki,herkese birşeyler aldım kendime bir çöp dahi almadım parüm dışında,alışkın olmayınca olmuyor:)
akşam eve dönünce yemek,bulaşık, çamaşır ,ütü vb.derken epey geç olmuş..eşim tüm gün yattı koltuktan inmedi. bir ara kalktı koltuğundan ne olduysa :)
Belim neden çok ağırıyor dedi bana.? tam diyecektim ki tüm gün uzanmaktan olmasın sonra sustum..
Dün oğlanla hep eşim ilgilendi,hafta içi akşamları yoğun geçiyor onun ben işteyken o yüzden bu pazar ellemiyeyim dedim ama suyunu çıkardı anlayacağın benim de pestilim çıktı :)

Ayşeciğim ilk günün umarım çok iyi geçer..
Sen listedesin,çünkü izinli yazmıştım seni taşınma nedeniyle..

Asumancığım,bir kaç gündür uğramamış önemli birşey yoktur umarım...

iyi olmana çok sevindim:)))

çocuklarla çarşıya çıkmanızda çok iyi olmuş, güle güle kullansınlar herkesler cicilerini inşaallah:)

senin parfümünde hayırlı olsun

bu arada ben bu hafta 99.6kgım yine?????????

Bugün uğramadığımdan bir bakayım dediydim sevgili topiğimize alışkanlık malum :)
Saat çok geç o yüzden çıkıyorum ben meyracığım..
Kendine çok iyi bak.

İyi geceler...

Son düzenleme:
Bugün uğramadığımdan bir bakayım dediydim sevgili topiğimize alışkanlık malum :)
Saat çok geç o yüzden çıkıyorum ben meyracığım..
Kendine çok iyi bak.

İyi geceler...

tamam:)

sende kendine çok iyi baaak, kolay gelsin işin ayrıca.......

bende kaçtım...

meyracım çok geçmiş olsun canım
birisi hastane dedimi taaa ciğerim yanıyor mevlam kimseyi düşürmesin oralara çok iyi bilrim o fobiyi. dualarımızdasınız canım

GÜNAYYYDINNNNN KIZLARR nasılsınız hala uyuyosunuz sanırımmm
meyracım geçmiş olsunnnn

asuuu neelere kayboldun merak ettiimm yena cığımm okadar çalıştın neden kendine bişey almadınnn maşımla almıştım diye şöle gururla kullanırdın kıssss
fedakar yenaaaa

cecoo tavuk iskenderi bende yapayım bi ara hoşuma gitti bide oo zayıflayanlar ne öle yaa hiç sarkma yok çoğu bi rektefeden geçmiş sanırım gibibme geldi 2-3 misliler yawww darısı bize inşallah

haydi gelin kuru patlıcanlarım haşlandı dolduru verelim kahvede yaparım uyanın artıkın kızlar uyku kilo aldıırıır

Günaydın kızlar ;; kızımı uyutumm kalkar birazdan ... Etrafı toparlıyorum.. pek böyleee bugünn canım bişi istemiyor evi felan süpüreyimmm.. bilmiyorum belki markete çıkarızzz kızımla ama çok sıkkıcı bir gün bilmiyorum...

Ya canım işte kafaya bir şeyi koyduğundaaaa çatalı kaşığı çok zoruma gidiyo yediğimdeee insan gibi yemiyorum sonra bir kereden bişi olmaz olayına dönüyor..

canım onu ben fırında pişiriyodum çünkü tavada dediğin gibi içi tam pişmiyo. Önceden ısıtılmış fırında 200 derecede 5 dakikada pişiyo

hmmm bir süre almam sanırım fırında eminim güzeldir.. yemin ederim o pişmeyen tadı halen damağımda özka..

Bugün zayıflııı günlerrr olsun kızlarrr..

merhaba arkadaşlar, bende şuan diyetteyim 96,5 ile başladım 2.haftam şuan 94,5 kiloya düştüm hedef 70 inşallah hepimimiz sağlığımıza kavuşurussss...

evet arkadaşlar ilk hafta 96,5 verilen kilo 2,200 94,5
ikinci hafta 1,700 gr verildi toplam 3,900 2 haftada hiç fena değill
hepimiz sağlığımıza kavuşalımmmmmm :)sevgiler

selam kızlar,

hepinize süper bir hafta diliyorum. biz dün sakaryaya gittik bebek mevlütüne. akşam yazıklarınızı okudum annemden ama cevap yazamadım. 2 saat gidiş, 2 saat geliş çok yorulduk. eşim daha da yoruldu tabi. mevlüt güzeldi. bebek çok tatlı, maşallah .

ah Nevincim ben de pantalonu alırken kırk kere düşündüm. 48 beden beğendiğim pantolon aldığımın 2 katı fiyat olarak. dedim ki ben bunu alırsam eskisin diye kalırım 48 bedende. gittim 46 bedeni aldim. dar, tayt gibi ama zayıflayınca inşallah pantolon olarak da giyerim. sen de üzülme hiç, geleceğe de güvenme. hemen başla diyetine. seninki duygusal açılık. derhal son ver canım sıkıntıdan yemeğe sarmaya.

Meryemlen Aynur, ne tatlısınız siz. gülmekten çatlayacaktım okurken muhabbetinizi. çok yaşayın emi

Sultancım dün fotoğrafını çektim taytın. ama basenler o kadar kötü görünüyor ki ekleyemedim utancımdan. benim de zor çıktı yukarı ama likralı diye giyebildim kuzum. sana da olurdu yani. az dikkat etsen sen daha güzellerini alırsın canım. Sen de pabucunla bluzünü güle güle giy canım, çok güzeller.

Zukunft yememişsin pastayı, tebrik ederim canım..

Banucum bahsettiğin videoyu izlemedim ama sen anlatınca çok etkilendim. canım sende oluşturduğu düşünce çok sağlıklı. sen kilosu çok fazla olan ya da çok yaşlı biri değilsin. 1 yıl içinde 50lili rakamlara inmen çok olası dişini sıkarsan. o yüzden cerrahi müdahaleyi hiç düşünme. çünkü o kilolarda kalp sporla bile çok yorulurken, ameliyat son çare olmalı. ben evde profesyonel olmayan sporlara başladığımda bile ödem tuttu vücudum, fazla çıktım. muhtemelen regl bittiğinde, ödemlerin de inmeye başladığında birden gidecek kiloların. o yüzden hiç pes etme. ilaçlarını da düzgün kullan canım. ben hazirandan beri 11-12 kg verdim. dikkat ettiğim halde yavaş gitti. meğerse pkom devam ediyormuş ve kullandığım doğum kontrol hapıyla kilo vermem zormuş. doktor dkhnı değiştirdi ve spora daha önem vermemi söyledi. cumadan beri yeni hapla 700 gr gitti, dün mevlütte yediklerime, önceki gün yediğim pastaya rağmen. ilaçlar ve uyku çok önemli. o yüzden, lütfen spor kadar önem ver şeker ilacına ve uykuna da. ben sana güveniyorum. başaracak, bizi de mutlu edeceksin sen.

Nursenacım 42 beden pantolonun hayırlı olsun. darısı 38 bedene...

Ayşecim sen orduya gittiğin zamanlarda ben de yeniydim burada. yazdıklarını okumuş, sana sabır versin diye dua etmiştim Allaha. aile meseleleri çok zor oluyor, kimse yaşamasın hiç. şimdi iyiymişsiniz, iş bulmuşsun çok sevindim canım. eminim daha da iyi olacaksınız, Allah daraltsa da bunaltmaz. inşallah sabırla bekledin, daha da güzelleşecek hayatınız. ilk iş günün hayırlı olsun canım.

Dafi abla topikten ayrılırsan gerçekten kurtlar kapar, kilo vermenin bir de koruma dönemi var. sakın gitme buralardan :)

Erinycim annen için çok sevindim. inşallah daha da çabuk iyileşir, geçmiş olsun tekrardan canım.

Özlemcim elbisen de kürkün de çok hoş. güle güle giy canım.

Meryemcim dün gördük o lahmacunları biz. eşim çok canım istedi dedi. bugün akşama annemde lahmacun yapcaz biz de. erken yiyeceğim ben de, bir şey olmaz sanırım.

Meyracım Allah dayına acil şifalar versin. ben de hastanelerden hiç hoşlanmıyorum. en ufak bir terslikte gözlerim doluyor. Allah kimseyi bunaltmasın hastalıkla.

Yenacım güle güle kullansın yavruların yeni cicilerini. onlarda başlarda sıkıldılar sen işteyken ama şimdi mükafatlarını almışlardır. şişmanlığın öyle bir etkisi var bi de. insan kendine değil başkalarına bir şeyler bakıyor alışverişte. sanki bizim hakkımız yokmuş gibi. inşallah kurtulucaz bu durumdan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…