- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
bizde isteriz o kuru patlıcanlardan dermişimcecoo tavuk iskenderi bende yapayım bi ara hoşuma gitti bide oo zayıflayanlar ne öle yaa hiç sarkma yok çoğu bi rektefeden geçmiş sanırım gibibme geldi 2-3 misliler yawww darısı bize inşallah
haydi gelin kuru patlıcanlarım haşlandı dolduru verelim kahvede yaparım uyanın artıkın kızlar uyku kilo aldıırıır
bende gidicem şmdi bebek görmeyeselam kızlar,
hepinize süper bir hafta diliyorum. biz dün sakaryaya gittik bebek mevlütüne. akşam yazıklarınızı okudum annemden ama cevap yazamadım. 2 saat gidiş, 2 saat geliş çok yorulduk. eşim daha da yoruldu tabi. mevlüt güzeldi. bebek çok tatlı, maşallah.
yok canım yoookkk ayrılırmıyım hiç siz benim ailem oldunuz terkedemem siziDafi abla topikten ayrılırsan gerçekten kurtlar kapar, kilo vermenin bir de koruma dönemi var. sakın gitme buralardan :)
lahmacunu fazla kaçırma fıstığı kaparım bakMeryemcim dün gördük o lahmacunları biz. eşim çok canım istedi dedi. bugün akşama annemde lahmacun yapcaz biz de. erken yiyeceğim ben de, bir şey olmaz sanırım.
asucum güle güle kullanın aldıklarınızı canımhayırlı günler hayırlı haftalar kızlar
2 gündür okudum ama yazamadım
cumartesi evdeydim yemek temizlik vs uğraştım haşhaşlı çörek poğaça yaptım büyük kızın ebru kursuna götürdüm
pazar da erken kalktım küçük kızımı dersaneye gönderdikten sonra büyük kızım ve eşimle aştiye kayınvalidemi uşağa yolcu etmeye gittik sonra da bir yemek yedik eşim eve döndü biz büyük kızla dolaştık bot pantolon aldık kızıma dolgu topuk bir bot da ben aldım kendime
sonra küçük kızım dersaneden çıktı ona da yemek ısmarladım biz de çay keyfi yaptık o arada sonra kitap kalem felan ihtiyaçları varmış onları alıp eve döndük ama saat 4.5 du
epey yorulmuşum acil bikaç işimi yapıp uzandım yarı uyudum yarı uyanık vaziyette akşamı ettik
sonra da çay tv keyfi saat 1i geçiyordu yattım bugün sabah erkenden kızların okul kıyafetlerini ütüleyip kızları gönderdim yattım hemen
yenacım güle güle harca canım maaşını aldıklarınızı da iyi günlerde kullanın inşallah
meyracım hastalarınıza geçmiş olsun Allah şifa versin
Banucum bahsettiğin videoyu izlemedim ama sen anlatınca çok etkilendim. canım sende oluşturduğu düşünce çok sağlıklı. sen kilosu çok fazla olan ya da çok yaşlı biri değilsin. 1 yıl içinde 50lili rakamlara inmen çok olası dişini sıkarsan. o yüzden cerrahi müdahaleyi hiç düşünme. çünkü o kilolarda kalp sporla bile çok yorulurken, ameliyat son çare olmalı. ben evde profesyonel olmayan sporlara başladığımda bile ödem tuttu vücudum, fazla çıktım. muhtemelen regl bittiğinde, ödemlerin de inmeye başladığında birden gidecek kiloların. o yüzden hiç pes etme. ilaçlarını da düzgün kullan canım. ben hazirandan beri 11-12 kg verdim. dikkat ettiğim halde yavaş gitti. meğerse pkom devam ediyormuş ve kullandığım doğum kontrol hapıyla kilo vermem zormuş. doktor dkhnı değiştirdi ve spora daha önem vermemi söyledi. cumadan beri yeni hapla 700 gr gitti, dün mevlütte yediklerime, önceki gün yediğim pastaya rağmen. ilaçlar ve uyku çok önemli. o yüzden, lütfen spor kadar önem ver şeker ilacına ve uykuna da. ben sana güveniyorum. başaracak, bizi de mutlu edeceksin sen.
ve aleykümselaaamm cecoşumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :122: :122: :122:
Sabahtan beri ancak uğrayabildim malum ufak cimcime sağ olsun devamlı ilgi istiyor
Zar zor kahvaltısını yaptı ( bu ara pek bir şey yemiyor nedense )
Sonra evi toparla mutfağa giriş derken ancak fırsat bulabildim
Bugün yine sularımız akmıyorcıldırmak üzereyim resmen. Sonunda Levent Kırcanın eski skeçlerinde olduğu gibi İskiyi arayacağım bu ne yaaa çok az aktığı için işlerim de doğal olarak biraz daha uzun sürüyor.
Olmadı bugün kovalara su doldurup Kettelde ısıtıp eski usul maşrapayla yıkıyacağım kızıkaçışı yok
Regl de bitti kendimede olmadı o şekilde banyo suyu hazırlayacağım
Aklımdayken yediklerimide yazayım
Sabah;
3 Dilim Wasa ( şu tahta gibi olan kıtır ekmeklerden )
1.5 yumurta ( haşlanmış kızdanda kalan yarımıda yedim)
2 KK beyaz Peynir
3 Zeytin
Ara;
1 büyük bardak ayran
Öğlen; ( Bir saat sonra yiyeceğim)
Biraz Haşlanmış Karnabahar
Yoğurt ( Normalde sarımsaklı yoğurtla yaparım ama dışarı cıkıcağım daha sonra o yüzden kokmasın)
Ara; 1 meyve yerim diye düşünüyorum
Akşam; ( Planda bir aksilik olmazsa )
1 Kase Çorba
5 Izgara Köfte
Bol salata ( az yağlı tabiki )
1 kase yoğurt
Sizce bugünlük menüm nasıl kızlarBir eksik yada fazla varmı sizce :44: Yemeden sorayım da sonradan ah keşke demeyeyim
Canım sorma iyiki izlemişim o belgeseliinan dünden beri aklımdan çıkmıyor kadının o hali yaşadığı sıkıntılar Tabi benim için çok iyi oldu çünkü dün kızım bana birşeyler yemek için uzattığında yok ben yemem onu asla diye geri çevirdim
Aslında uzun zamandır öyle yapıyorum. Geçenlerde bir kaç kere bakkala yada kasaba yolladım kızı tabi kardeşinide yanına alınca mutlaka birşeyler alıp döndüler. Banada kızmayayım diye sus payı getirmişler her seferinde
Bu sabah buz dolabına baktım da tam 3 tane bana alınıp dolaba atılan çikolata buldumSırf kızım yemesin onları diye hep diyorum onlar benim hakkım sakın yeme diye aslında eninde sonunda o yiyecek ama bir kaç gün yemesin dedim
Sabahta ilaçımı içtim şükür unutmadımbundan sonra gerçekten ilaçlarıma da çok dikkat edeceğim
Eşimde bu sabah diyor uyumasanda 11de hepbirlikte yatağa girelim emin ol eninde sonunda uyursun öbür türlü Pc başında yada Tv başında uykun gelmezki hadı bunuda izleyip yatarım derken dedihaklı aslında bir film bitiyor bir sonraki başlıyor ay bu bitsin yatarım derken sabah oluyor
inşallah hepimiz çok güzel kilolar verir topikce mutlu oluruz
İnan sizlerden böyle güzel şeyler duyunca çok daha fazla motive oluyorum
İyiki varsınız kızlarrrrrrrrr
nursena yaptın mı dolmaları bana da göndersene 2 tane:)
ellerine sağlık geçne de yena yapmıştı değil mi benim yok ama kuru patlıcan biberim olmazsa ben de tazesinden yaparım yarına bugün evden çıkamadım bir türlü
nursena gözün aydın annenler geliyormuş benim yerime de yesin dolmadan teyzeselamlarımı ilet
teşekkürederim asuu zaten yena girdi kanuma hain dolmalar kaç gündür yapsam diyordummm asu kültürmerkezinede bu aralar yöresel fuarlar oluyormuş ordan alabilirsin kuru patlıcanıı
cici ayakkabılarınıda gülgüle giyyyyinnn
haşhaşlıdan sen yap bende dolmaları kapıp gelirim ammma yaza 70 olusak:))))))))
inşallah canım 70 olalım yaza hakedelim ziyafeti beraberce
bugün yürüyüş yapacaktım ayağıma mermer düşürdüm ağrıyor şimdi kaldım evde
geçmiş olsun çok ağrır et falan sarsaydın buz koy
sağol canım buz koydum krem de sürdüm şişi ve moru gitti hafiften ağrıyor sadce ucuz atlattım valla
kqynımın düğününde ayağımı son gün nası becerdiysem yütrüyen merdivene bi vurdum ayak başparmağımın eğildi kırık yok ama tarak kemiğinde ezilme var dedi dr bide düğün girince üzerine basılı kaldım daha yeni ağrısı geçiyo eylülde oldu allah korumuş
selam kızlar,
Sultancım dün fotoğrafını çektim taytın. ama basenler o kadar kötü görünüyor ki ekleyemedim utancımdan. benim de zor çıktı yukarı ama likralı diye giyebildim kuzum. sana da olurdu yani. az dikkat etsen sen daha güzellerini alırsın canım. Sen de pabucunla bluzünü güle güle giy canım, çok güzeller.
inşallah canım 70 olalım yaza hakedelim ziyafeti beraberce
bugün yürüyüş yapacaktım ayağıma mermer düşürdüm ağrıyor şimdi kaldım evde
iyi geceler kızlar....
ben kaç gündür çok yoğun günler geçirdiğimden giremedim hiç nete...
eşimin babanesi kalbinden rahatsızlandı birden, eşim onu ankaraya götürdü, 2gün orada kaldılar, sonra bize geldiler,
2gündürde ben misafir ettim, hergün koşturmaydı, daha bugün gitti misafir.....
eşim ankaradaykende ben halamlarda kaldım evde yalnız kalamicam için....
halamlardada net yok....
mecburiyetten cuma bildirimi yapamadım....
yine YENA diyorum((( ne olacak şimdide bu bildirim işi yine??? hastalık yani birden bire, kalp yani.... istisna yani YENAcım....
meyracim gecmis olsun hastalariniza dayina cok uzuldum, bu gun variz yarin yokuz rabbim hayirlimizi versin aminnn
bende somon baligi aliyom benimki buzluktan avuc ici kadar bir cm den kalin tavaya koyuyom icine az su haslaniyor cevire cevire pisiyor su cekincede kendi yaginda kizariyor ben cok begeniyorum hatta kardesimede dedim kizimda duydu oyuncaklarla oNuyor anne al sana somon baligi yaptim diyorgelinde diyor abla bu senin kizda hemen herseyi kapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?