Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı günler hayırlı haftalar kızlar
2 gündür okudum ama yazamadım
cumartesi evdeydim yemek temizlik vs uğraştım haşhaşlı çörek poğaça yaptım büyük kızın ebru kursuna götürdüm
pazar da erken kalktım küçük kızımı dersaneye gönderdikten sonra büyük kızım ve eşimle aştiye kayınvalidemi uşağa yolcu etmeye gittik sonra da bir yemek yedik eşim eve döndü biz büyük kızla dolaştık bot pantolon aldık kızıma dolgu topuk bir bot da ben aldım kendime
sonra küçük kızım dersaneden çıktı ona da yemek ısmarladım biz de çay keyfi yaptık o arada sonra kitap kalem felan ihtiyaçları varmış onları alıp eve döndük ama saat 4.5 du
epey yorulmuşum acil bikaç işimi yapıp uzandım yarı uyudum yarı uyanık vaziyette akşamı ettik
sonra da çay tv keyfi saat 1i geçiyordu yattım bugün sabah erkenden kızların okul kıyafetlerini ütüleyip kızları gönderdim yattım hemen
yenacım güle güle harca canım maaşını aldıklarınızı da iyi günlerde kullanın inşallah
meyracım hastalarınıza geçmiş olsun Allah şifa versin

bizde isteriz o kuru patlıcanlardan dermişim bu yaz bende kurutmaya çalıştım ama bizim buralarda pek güzel kurumuyor. hava nemli olduğundanmı patlıcanın cinsindenmi bilmiyorum kayış gibi oldular. yeğenimde isteyip duruyor bende çıkıp alsam iyi olucak. biberlerim güzelde patlıcanlarım olmadı.

bende gidicem şmdi bebek görmeye

Dafi abla topikten ayrılırsan gerçekten kurtlar kapar, kilo vermenin bir de koruma dönemi var. sakın gitme buralardan :)
yok canım yoookkk ayrılırmıyım hiç siz benim ailem oldunuz terkedemem sizi

Meryemcim dün gördük o lahmacunları biz. eşim çok canım istedi dedi. bugün akşama annemde lahmacun yapcaz biz de. erken yiyeceğim ben de, bir şey olmaz sanırım.
lahmacunu fazla kaçırma fıstığı kaparım bak

asucum güle güle kullanın aldıklarınızı canım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :122: :122: :122:

Sabahtan beri ancak uğrayabildim malum ufak cimcime sağ olsun devamlı ilgi istiyor
Zar zor kahvaltısını yaptı ( bu ara pek bir şey yemiyor nedense )
Sonra evi toparla mutfağa giriş derken ancak fırsat bulabildim

Bugün yine sularımız akmıyor cıldırmak üzereyim resmen. Sonunda Levent Kırcanın eski skeçlerinde olduğu gibi İskiyi arayacağım bu ne yaaa çok az aktığı için işlerim de doğal olarak biraz daha uzun sürüyor.
Olmadı bugün kovalara su doldurup Kettelde ısıtıp eski usul maşrapayla yıkıyacağım kızı kaçışı yok
Regl de bitti kendimede olmadı o şekilde banyo suyu hazırlayacağım

Aklımdayken yediklerimide yazayım

Sabah;
3 Dilim Wasa ( şu tahta gibi olan kıtır ekmeklerden )
1.5 yumurta ( haşlanmış kızdanda kalan yarımıda yedim )
2 KK beyaz Peynir
3 Zeytin

Ara;
1 büyük bardak ayran

Öğlen; ( Bir saat sonra yiyeceğim )
Biraz Haşlanmış Karnabahar
Yoğurt ( Normalde sarımsaklı yoğurtla yaparım ama dışarı cıkıcağım daha sonra o yüzden kokmasın )

Ara; 1 meyve yerim diye düşünüyorum

Akşam; ( Planda bir aksilik olmazsa )
1 Kase Çorba
5 Izgara Köfte
Bol salata ( az yağlı tabiki )
1 kase yoğurt

Sizce bugünlük menüm nasıl kızlar Bir eksik yada fazla varmı sizce :44: Yemeden sorayım da sonradan ah keşke demeyeyim

Canım sorma iyiki izlemişim o belgeseli inan dünden beri aklımdan çıkmıyor kadının o hali yaşadığı sıkıntılar Tabi benim için çok iyi oldu çünkü dün kızım bana birşeyler yemek için uzattığında yok ben yemem onu asla diye geri çevirdim
Aslında uzun zamandır öyle yapıyorum. Geçenlerde bir kaç kere bakkala yada kasaba yolladım kızı tabi kardeşinide yanına alınca mutlaka birşeyler alıp döndüler. Banada kızmayayım diye sus payı getirmişler her seferinde
Bu sabah buz dolabına baktım da tam 3 tane bana alınıp dolaba atılan çikolata buldum Sırf kızım yemesin onları diye hep diyorum onlar benim hakkım sakın yeme diye aslında eninde sonunda o yiyecek ama bir kaç gün yemesin dedim
Sabahta ilaçımı içtim şükür unutmadım bundan sonra gerçekten ilaçlarıma da çok dikkat edeceğim
Eşimde bu sabah diyor uyumasanda 11de hepbirlikte yatağa girelim emin ol eninde sonunda uyursun öbür türlü Pc başında yada Tv başında uykun gelmezki hadı bunuda izleyip yatarım derken dedi haklı aslında bir film bitiyor bir sonraki başlıyor ay bu bitsin yatarım derken sabah oluyor

inşallah hepimiz çok güzel kilolar verir topikce mutlu oluruz
İnan sizlerden böyle güzel şeyler duyunca çok daha fazla motive oluyorum
İyiki varsınız kızlarrrrrrrrr

ve aleykümselaaamm cecoşum

cecoş kilo vermenin en büyük engeli işte o arada uzatılan zımbırtılar. eltimin kızıda sadece o çocukların yediklerinin ucundan aldıklarından dolayı hiç başarılı olamadı.
ne yapsam veremiyorum diyor bende diyorum o çocuklardan tırtıkladıklarını terkettiğinde istediğin kiloya ulaşacaksın.onu bırakamıyor bir türlü çocuğun her yediğinin ucundan mutlaka bir yudum tadıyor oda onun kilo vermesini engelliyor sakın sende öyle bir hataya düşme çocuklara tembihle sakın bana birşey almayın kendi yiyeceğiniz kadar alın diye. çok farkedecek göreceksin. evde hurma bulundur canın tatlı çektikce birtane at ağzına

sabah kalktım 1 büyük bardak su içtim daha sonra domatesli ve kaşarlı tost ve 1 fincan çay içtim şu saate kadarda birşey yemedim çok su içtim ondan yiyesim gelmiyor sanırım...şimdi 1 bardak sütle mandalina yemeyi düşünüyorum....ayyyy kızlar nedense ben çok zorlanıyorum bu su içmekte yaaaa....

selam kızlar,

yine ben. geçen hafta hastane işleriyle uğraşmaktan eve bakamadım hiç. sabahtan beri ev temizledim. çamaşır yıkadım, asıcam. sonra duş alıp vıınn anneme. akşam ağır gelebilir diye öğle yemeği için brokoli haşladım. 300 gr yoğurtla yedim. akşama inşallah çok yemem dafi abla. ama zaten çok yapmıcaz, fıstık benim olacak :)))

cecoşum dafi ablanın da dediği gibi abur cubur direk sekteye uğratıyor diyeti. kızlar almasın sana. sana alacaklarını biriktirip oyuncak alsınlar. bir de tv ve pc çok fazla uyaran yolladığı için uykunun gelmemesi çok doğal. eşin haklı yani. korede bir çocuk 3 gün boyunca pc başından kalkmadığı için ölmüştü. uyaranlar uykumuzun gelmesini bloke ediyor. gelse de anlamıyoruz.

Asumancım hayırlı olsun botun. benim de ihtiyacım var ama indirimleri bekliyorum şimdilik.

anneme gidince vaktim olursa 1 saat koşu bandında takılıcam. uzun zamandır ihmal ettim. ve o süreden beri sürekli aynı kilolarda gezinip duruyorum.

hepinizi kocaman öperim. Aynur cücüşü gelmiş, mesaj beğenmiş ama gözükmüyor. umarım iyisindir Aynurum

ben geldimmm sabahtan beriii evle uğraşıyorum size msj yazdıktan sonra annemler aradı burdurdalarmış 4 saatleri kalmışşş alllah izin verirlerse süpriz yapmışlar gelirler 1 saatteee benim dolmaların kısmetliler geliyor yolad yanii öğlen mercimek çrbayla 2 dolma götürdüm adana usulü ekşili burakdan tencereyi yerim oderece seviyorummm yaneee

dafi bende burda kurutamıyorum annem ankaradan kuruttu gönderdi
bide ben haşladımmı sğuk suya tutar yıkadum meğersem oda kayış gibi olmasına sebep oluyomuş sende öle yapıyomusundur aceba
çok yer gezdiğimiz için doğunun patlıcanın lezzeti özllikte kurutulunca süper başka yerde olmuyo malesef urfa antep tarfından alıcaksın patlıcanı

ceco aceba papatya çayı içmeyi denesen
bizde eşimle uyku yüzünden kavga ederiz adamın ağzu açık kalır salondan beraber çıkarız yatmaya o mutfağa su içmeye uğrar o gelene kadar ben sızmış olurum uykucuyum yaneeee
davul çalsan duymam valla nası 2 çocuk büyüttüm bende bilmiyorum ağladımı gece uyanuveriyorum ama annelik iç güdüsü sanırım

allahım inşallah kilo almmam annemler gelince sabah 82.300 çıktım birde adet olucam ölüyom tatlıdan yememek için zor tutyom kendimi

kuru incirle cevz yedim az önce
kesermiki((

nursena yaptın mı dolmaları bana da göndersene 2 tane:)
ellerine sağlık geçne de yena yapmıştı değil mi benim yok ama kuru patlıcan biberim olmazsa ben de tazesinden yaparım yarına bugün evden çıkamadım bir türlü

ne kadar çok geçmiş birikmiş, dün akşam öyle girip geçmişi okumadan dua isteyip geri çıkmıştım.. şimdi okudum bütün geçmişi, alıntı yapamıyorum okuyayım hemen belki yazamazsam diye..

hastası olan arkadaşlara geçmiş olsunn..

aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldinizzz..

ben bu aralar pek giremiyorum.. bir yoğunluk bir koşturmaca.. cumartesi günü diyetisyene gittim.. oraya gideli toplam 9.700 kg vermişim.. tebrik ettti beni, o gün için bir sütlü tatlı ye dedi ikindi öğünümde ama ben onun yerine biraz mecburen 1 adet baklava yedim..

diyetimde hafif değişiklikler yaptı.. daha doğrusu azalttı..

sabah 3 dilim öğlen 2 dilim akşam 1 dilim ekmeğim vardı, sabahkini de 2ye indirdi..
öğle ve akşam 2şer yemek kaşiği yoğurdum vardı, akşamkini iptal etti..
sabahki aramda 2 meyve vardı onu 1e indirdi..

işte böyleee.. 3 hafta sonrasına galiba 8aralık randevu verdi.. bakalım neler olacak.. bu aralar diyetle aramız iyi, olmayan eteklerimi giymeye başladım hafiften hafiften, çok hoşuma gidiyor bu durum..

şimdi kalkıyorum, namazımı kılayım, akşama yemek yok, yemek yapayım hazır oğluşum uyurken, eğer hala vaktim kalırsa ben de biraz uyurum...

nursena gözün aydın annenler geliyormuş benim yerime de yesin dolmadan teyzeselamlarımı ilet

teşekkürederim asuu zaten yena girdi kanuma hain dolmalar kaç gündür yapsam diyordummm asu kültürmerkezinede bu aralar yöresel fuarlar oluyormuş ordan alabilirsin kuru patlıcanıı

cici ayakkabılarınıda gülgüle giyyyyinnn

haşhaşlıdan sen yap bende dolmaları kapıp gelirim ammma yaza 70 olusak:))))))))

inşallah canım 70 olalım yaza hakedelim ziyafeti beraberce
bugün yürüyüş yapacaktım ayağıma mermer düşürdüm ağrıyor şimdi kaldım evde

sağol canım buz koydum krem de sürdüm şişi ve moru gitti hafiften ağrıyor sadce ucuz atlattım valla

kqynımın düğününde ayağımı son gün nası becerdiysem yütrüyen merdivene bi vurdum ayak başparmağımın eğildi kırık yok ama tarak kemiğinde ezilme var dedi dr bide düğün girince üzerine basılı kaldım daha yeni ağrısı geçiyo eylülde oldu allah korumuş

Hepinize iyi haftalar! 4 gunde 1,7 kilo kaybetmisim, fakat bu ilk kilolar biraz da su kaybi oldugundan pek ciddiye almiyorum. Cumaya kadar 700-800 gr daha vermek istiyorum. Gorecegiz.

Ben biraz kendimden bahsedeyim. 42 yasindayim, yurtdisinda calisiyorum, evliyim, mutluyum ama maalesef cocuksuzum. Sebepsiz bir infertilite, bu yuzden kilolarimin hamilelik durumumu negatif etkiledigini dusunuyorum. Bu yuzden de acilen vermeye calisiyorum.

Selam hanımlar...
Bir girip selam vereyim dedim.

Hafta sonu kahvaltıya davetliydik. Ipin ucu kaçtı
bakalım cumaya kadar vericek miyim. Bir de regl günüm yaklaşıyo sanırım.
Zira gerginliği başgösterdi, kendisinin de gelmesi yakındır :)

işlerim çok bi selam vereyim dedim. öpüyorum sizlerii..
...

geçmiş olsun canım işte insanın aklına gelmeyen başına geliyor

olsun canim seni anliyorum, cünkü benimde popom dan ve basenlerimden foto ekliyesim gelmiyor bazen, sinir oluyorum inanki :)
hem sen benden incesin sende okada kötü durmuyodur, likrali seyleri bende seviyorum yani daha dogrusu pantolonlari, vucudu iyi sariyor, biraz toparliyor,
ama tabi cok ince olmamak sartiyla, yoksa leggins gibi oluyor, daha cok belli ediyor heryerini.

sagol canim dolabi acip acip ayakkabima bakiyorum, cok begendim ya napim :)))

inşallah canım 70 olalım yaza hakedelim ziyafeti beraberce
bugün yürüyüş yapacaktım ayağıma mermer düşürdüm ağrıyor şimdi kaldım evde

aa nasil düsürdün mermeri ayagina ablacim, cok agir degilmi, ay cok gecmis olsun yaa, insallah iyidir simdi ayagin

Canim babaannenize gecmis olsun, insallah durumu kötü degildir,
dayinda rahatsizdi sanirim? Cok cok gecmis olsun, ne olur üzülme, hersey allahin emri, kader, yapacak hicbiseyimiz yok,
dua et, insallah iyilesir,
ama kendini yipratma, biliyosun önüne gecemiyoruz bazi seylerin

Toksincim hangisinden pisiriyon ne olur söylede bende yapayim :))
buzlu dedin ya, burda genelde sadece buzlu seyler alabiliyorum, taze almaya pek imkanim yok

Ocean Trader Kabeljaufilets 2-3 Filets: Infos, Angebote & Preise

sunun gibi biseymi pisirdin acaba ?? linkin üzerine tikla, sonrada resime tikla, hazir dondurulmus balik o,
bi keresinde almistim bunu, ama güzel pisirememistim ondan güzel olmamisti,
eger pisirebiliyorsan banada tarif edermisin, nasil güzel olur ?
yardim edersen sevinirim canim

Yenacim aldiklariniz hayirli olsun ama sana kizdim,
insan kendinede bir iki cici almazmi ayol :)
hem bak kac kilo verdin ise basladigindan beri, kendini ödüllendir

Ben fenayim kizlar, hem cok öksürmeye basladim, hemde bugun regl oldum iyimi ??
Allahim bi sancim var bi sancim var, offf isede gitcem, napacam bilmem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…