meyracım çok geçmiş olsun canım
birisi hastane dedimi taaa ciğerim yanıyor mevlam kimseyi düşürmesin oralara çok iyi bilrim o fobiyi. dualarımızdasınız canım
GÜNAYYYDINNNNN KIZLARR nasılsınız hala uyuyosunuz sanırımmm
meyracım geçmiş olsunnnn
Meyracım Allah dayına acil şifalar versin. ben de hastanelerden hiç hoşlanmıyorum. en ufak bir terslikte gözlerim doluyor. Allah kimseyi bunaltmasın hastalıkla.
mdan.
meyracım hastalarınıza geçmiş olsun Allah şifa versin
Canim babaannenize gecmis olsun, insallah durumu kötü degildir,
dayinda rahatsizdi sanirim? Cok cok gecmis olsun, ne olur üzülme, hersey allahin emri, kader, yapacak hicbiseyimiz yok,
dua et, insallah iyilesir,
ama kendini yipratma, biliyosun önüne gecemiyoruz bazi seylerin
mem
hürremsultan geçmiş olsun canım iyileşemedin en tekrarladı galiba dikkat et kendine
ben de mermeri kaloriferin üzerinden düşürdüm bizim sultanpapağna var da bir tane onun peşindeydim halıyı kirletmesin diye neyse iyi şükür buz ve krem iyi geldi
dafi nursena teşekkür ederim aldım bakalım dolgu topuk gündelik bir bot giyebilirim inşallah hep düz giymeyim artık dedim sonra da normal topuklu bişey alırım belki
evet canim tam iyilesemeden terkarladi,
bogazim cok hassas benim, en ufak seyde sisiveriyor malesef.
sanada tekrar gecmis olsun, iyiki daha büyük bisey olmadi,
iyice buz koy, umarim gecer
geçmiş olsun hemşerim....
rezene çayını boğazını yakmayacak derecede sıcak sıcak içmek ve sıcak sıcak boğaza gargara yapmak boğaza çok iyi geliyor.
tavsiye ederim canım.....
güle güle kullan canım botunu... hayırlı olsun.
banada lazım bu sene kışlık aslında.
Güle güle kullan. Gayet uyumlu ve şık olmuş, eminim üzerinde daha da güzel duruyordur. Ben ceketini çok da kullanışsız bulmadım. Günlük yaşamında da kullanabilirsin bence. Genellikle sade ve spor şeyleri seviyorsun biliyorum ama ceket kullanışlı, her tip şık kıyafeti tamamlar bence. Hatta balıkçı düz bir penye üst ve topuklu botlarla tamamlayıp kotla bile giyebilirsin...Elbisemin üzerine ceket alıcam demiştim ya, malesef uygun ceket bulamadım, spor ceketler vardı onlar da olmazdı üstüne. Resimdeki abiye üzerine giyilen kürkümsü ceketi aldım. Normalde giyilecek birşey değil ama özel günlerde elbise üzerien olur sanırım. ...
Canım, çok geçmiş olsun. Hem dayına hem eşinin babaannesine acil şifalar dilerim....ben artık düşünmemeye çalışıyorum tüm olanları, yoksa çok üzülüyorum((((
zaten şuan tek yapmam gerekende bu dua etmekten başka....
dayımın 1ay içinde beyninde tümör oluşuyor ve hızla gelişiyor....
4gün önce ameliyat oldu, kısmen felç ve durumu iyi değil(((
....
Asumancığım, görünmez kaza, ucuz atlatmışsın gerçekten... Geçmiş olsun, bir nazar boncuğu yollayayım sanasağol canım buz koydum krem de sürdüm şişi ve moru gitti hafiften ağrıyor sadce ucuz atlattım valla
yada böyle bisey iste
pisirebilmek istiyorum ben yaaaa
Trawlic Wildlachs-Filet grätenfrei und portioniert: Infos, Angebote & Preise
sagol canimrezene ne bi bilsem ??
bugun bakincam biraz iyi caylar varsa alayim
öksüre öksüre bitti isim,
cigerim cikacak sanki
umut bu ara bendede varr zayıflayamıyorum rejime adapte oalmıyorummm başım ağrıyo sıkılgan bi insan oldum evde terör estiriryorum resmen adette olacam ondan sanırımm neyseki annemler geldi az oral olcak bana sanırımmm öpüldünMerhaba kızlar. Bugün hava pek boğucu geldi bana. Son günlerin yorgunluğu ve değişen uyku düzenimin bana hediyesi; gün boyu süren bir ağırlık ve baş ağrısı oldu. Bu sebeplerle bugün bütün gün evden çıkmadım. Her sabah yaptığım yürüyüşü de yapamadım maalesef
Dün saat 23.00 gibi dayanamayıp sızmışım, yarım saat kadar uyumuşum. Oğlum uyandırdı "anne uyuma" diyeEşim de benim uyandığımı görür görmez uçarak yatağa gitti. Oğlumu uyutayım derken uykum açıldı tabii, sonra sabah 5'e kadar uyuyamadım. Bu sabah da hayalet gibiydim tabii. İstediğim başlangıcı yapamadım özetle
Tüm gün dinlendim, kendime gelmeye çalıştım, ufak tefek günlük işleri hallettim. Yarın sabahtan Beyza ile buluşacağız; kahvaltı ve gezi planımız var :)
Güle güle kullan. Gayet uyumlu ve şık olmuş, eminim üzerinde daha da güzel duruyordur. Ben ceketini çok da kullanışsız bulmadım. Günlük yaşamında da kullanabilirsin bence. Genellikle sade ve spor şeyleri seviyorsun biliyorum ama ceket kullanışlı, her tip şık kıyafeti tamamlar bence. Hatta balıkçı düz bir penye üst ve topuklu botlarla tamamlayıp kotla bile giyebilirsin
Canım, çok geçmiş olsun. Hem dayına hem eşinin babaannesine acil şifalar dilerim.
Asumancığım, görünmez kaza, ucuz atlatmışsın gerçekten... Geçmiş olsun, bir nazar boncuğu yollayayım sana
...
Nursena, gözün aydın canım annenler gelmiştir herhalde...
...
Bütün gün biraz saçma beslendim, akşam iyi gider umarım. Kalça ve göbek aldı başını gidiyor geneSanırım 1 beden kadar şişmanladım son 2 ayda. Bunu resimlerden anladım, Cuma gittiğimiz fasılda fotoğrafları çeken arkadaş facebook'a yüklemiş. Bazılarında çok iri çıkmışım, resimlere bakınca daha iyi anlıyor insan; aynaya bakmaktan daha etkili
yyaa bide ulus heykelin oradaki mağzalara ordanda çıkrıkçılara doğru uzanı versen bazen ummadığın yerden bişeyler çıkıyooooSElam kızlar...
uuff günlerdir elbise arıyorum. Bugün de yeni geldim daha ama içime sinen bişi yok yok yok...
Çıldıriciğimm yaa :))
Gidip hafif yemeğimi yiyeyim bari moralim azcık yerine gelsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?