Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

umutcum gecmis olsun
insan sisman oldugunuda zayif oldugunuda anlayamiyor aynada ben anlamiyorumda hep yanimdakinlere soruyom bu kadarmiyim felan yada benim pardusemi giydilermi anliyorum
yazin gelinler bizdeydi bende elbise almistim gosteriyordum baya zayifladin dediler sonrada elbisemi giydiler iyi bari biz elbiseyi dolduramiyoz diye espiri yaptilar bende uyuzlar kenxinizi benle olcuyonuz diye kizdim sakayla bidaha size elbisemi giydirmicem dedim

suyu sakın ihmal etme baharcım. ben iki üç haftadır suyu azalttım hertarafım yumuşamaya başladı su vücutun salmasını engelliyor.

gözün aydın nursena
bende doğudan gelen patlıcanlardan aldığım zaman çok güzel oluyor benimkiler kayış gibi

yok canım tazesiyle kurusu aynı olmuyor. kurusunun lezzeti çok farklı

inşallah canım 70 olalım yaza hakedelim ziyafeti beraberce
bugün yürüyüş yapacaktım ayağıma mermer düşürdüm ağrıyor şimdi kaldım evde
ay asuu geçmiş olsun nasıl becerdin çok kötü canı yanıyor insanın

geçmiş olsun eminecim kendine dikkat et

dun bi turlu giremedim pc deki sorundan dolayı menumuda yazamadım
bugunku menum söyleydi
sabah lorlu domastesli tost
arada 1 portakal
öglen ton balıklı salata kocaman kasede
arada 1 elma
akşam 8 kaşık turlu yemegi 2 dilim ekmek ve cacık
fena degil degilmi

Nursena'cım bakmadığım bir tek ulus kaldı sanırım :) oyyy elbise kusacağım ya 4 gün kaldı ortada bişi yok.

Hayır yani en sonunda gözüm kararacak kot ve t-shirt le çıkacağım o olacak :)

aa neden vazgeçtin o elbisen cok guzel olmustu hem inan kiloluda görünmüyodun şuan aynı kilodayız ben senden daha kilolu duruyorum öyle uzun durursam kötü olur falan diyede takma sen eglenmene bak canın ne istiyosa onu giy gun senin gunun olcak cunku

Selamün Aleykümmmmm

Herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrrr :122:

Hele şükür gelebildim
Baya uzun süre dışardaydık kızçelerimle ama iyi oldu en azından banada yürüyüş oldu
Yarında nasılsa yine spora gidiyorum :122: :122: Şükür reglm bittide yüzmeye yine başlayabileceğim
Fitnestede artık uzun program yapacağım önceden yüzmeye gittiğim günlerde genelde 30 saat fitness yapıyordum ama artık 1 saat yapacağım

Dediğin gibi doğru valla oturdukca oturasım geliyor eşimde diyor uyumasanda erken yat eninde sonunda uyuya kalırsın en kötü ihtimal yatakta müzik dinle diyor bizde anlaşma yaptık bundan sonra saat 11de en geç kızla yatağa yatılacak, cadı uyutulacak sonrada en azından bir saatcikde olsa birbirimize vakit ayırabileceğiz eğer çok cabuk uyutabilirsem olmadı en azından benim uyku düzenim rayına oturacak

Aramıza hoşlgeldin
İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız birlikte Şimdiden gazan mübarek olsun
Kilo sorunuda halledildikten sonra Rabbim inşallah sanada özlemini çektiğin o mucizeyi yaşatır bir an önce

ay kızlar uzun süredir sanki buraya uğramadım 2 gün oldu sadece bu bana bağışılık yaptı resmen
hafta sonu annemdeydim kocişim çalışıyodu benim sıpada evde durmuyo sürekli dışarı istiyo dedim gidem anamda kalam bari
orda rejim bozulur diye düşünüyodum ama çok şükür sabrettim neyse ben bi geçmişi okuyum baya sayfa birikmiş malum:

selam kızlar

bugünkü menüm:

sabah: simit + biraz peynir
öğlen: nesfit
akşam: bezelye + yoğurt + 1dilim tam tahıllı ekmek

biraz da Leslie yapayım şimdi

canım çok güzel aldıkların eminim üzerine giyince daha güzel olmuştur güle güle kullan iyi günlerde

çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin anneciğine

dafi çok güzel zayıflamışsın maşallah benimde başladığım kilo aynı seninle dilerim o kilolara bende gelirim inşallah tabi hep beraber
ne kadar sürede verdin bu kiloları?
sağol canım sen dahada çok verirsin inşaAllah benim yaşımda bu kadarı yeterli oluyor.bugün de görenler çok vermişsin yeter artık verme dediler ama ben biraz daha vermek istiyorum. diyete mart ın ikinci haftası başladım ortalama ayda 3 kilo verdim.

Küçük kuzum bu gece erkenden babasıyla koltukta keyif yapınca mayışmaya başladı inşallah birazdan uyurda bende 11de yatağa doğru yollanırım

Peki nasil pisirdin canim ? ben güzel pisiremiyorum galiba, bi kere firinda pisirdiydim, e yagsiz olsun diye kizartmadim öyle, felan ama güzel olmamisti hic begenmemistim,
biraz tadi tuzu olsun istiyom, biraz anlatirmisin tavada yapmissin ya tam anliyamadim ama

cnm gecmis olsun rezene fenchel almancasi bende bogaz icin salbei tee iciyorum hemde dun netten okudum adacayi turkcesi tokluk veriyormus bu gun ciksaydim disari alacaktim ve bol bol icecektim sinir oluyorum gr eksilmiyorum yaw

haa fenchelmiymis rezene tamam simdi anladim, salbei tee nin de ada cayi oldugunu inan bilmiyordum :))
tokluk hissi veriyorsa cok güzelmis aslinda, alip denesemmi napsam

geçmiş olsun eminecim kendine dikkat et

sagol ablacim valla hastalik gel git yapti, tam hastalanamadim hep ertelettirdim bisekilde, hemen vitamin felan aldim hap aldim derken, gecemedi tabi hastalik, simdi öksürük cok fena,
bakalim bir iki biseyler aldim geldim surup felan iccem simdi

az degilmi kiz :)
sabah 1 tostla hayatta doymam,
sabah kahvaltimi iyi yapiyorum ben, gerci tostun büyüklügünede bagli ama olsun
ayrica peynirli domatesli tosta bende bayilirimmmmmm
öglen güzel yemissin,
aksamda iyi :)

canım çok güzel aldıkların eminim üzerine giyince daha güzel olmuştur güle güle kullan iyi günlerde

sagol canimmm, vallahi dolabi acip acip ayakkabima bakiyom, canlariiiiiiim diye seviyom
napim yaaa off vallahi aldikca alasim geliyor bazen, ama ayda 1 yada en fazla 2 kere alisveris yapiyorum yeterli :))

bidahaki maasimla canta almak istiyorum ve bot lazim

manto da alsam iyi olurdu ama kendime güzel manto bulamadim ((
basenlerimden uzun manto hic olmuyor bana ya sinir oluyorummm

Kızlar bana müsaade benim cadı yine kudurmaya başladı bari ben koltuğa uzanayım onunlada uyusun artık

Yarın sabah görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

buğün fazla katılamadım aranıza kızlar geçmişi okucam diye bende yavaştan kaçıyım bari
inşallah sizin kurduğunuz arkadaşlıklar arasına bende tam analamıyla girebilirim buna gerçekten ihtiyacım varmış şimdi daha iyi analadım
yarın spora bismillah dicem rabbim nasip ederse artık gitsin şu lanet kilolar
Herkese iyi geceler yarın görüşmek dileğiyle

hurremcim somonbaligini tuzlayip teflon tavaya koyuyom kalin oldugu icin yarim caybardagi su katip hafif atesde pisiriyom cevire cevire su azalinca kendi yaginda ceviriyom alt ust tmm yaninada salata oh mis
baharat da o an nasil istiyorsam gecen yazdigimda heralde biberiye katmistim

çok geçmiş olsun canım zencefil ve bal karıştır ye çok iyi geliyo

sagol canim balli süt ictim simdi, birazdanda öksürük surubu icecem :)

tamam canim peki buzunu cözdürüyonmu yoksa donukmu pisiriyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…