suyu sakın ihmal etme baharcım. ben iki üç haftadır suyu azalttım hertarafım yumuşamaya başladı su vücutun salmasını engelliyor.sabah kalktım 1 büyük bardak su içtim daha sonra domatesli ve kaşarlı tost ve 1 fincan çay içtim şu saate kadarda birşey yemedim çok su içtim ondan yiyesim gelmiyor sanırım...şimdi 1 bardak sütle mandalina yemeyi düşünüyorum....ayyyy kızlar nedense ben çok zorlanıyorum bu su içmekte yaaaa....
gözün aydın nursenaben geldimmm sabahtan beriii evle uğraşıyorum size msj yazdıktan sonra annemler aradı burdurdalarmış 4 saatleri kalmışşş alllah izin verirlerse süpriz yapmışlar gelirler 1 saatteee benim dolmaların kısmetliler geliyor yolad yanii öğlen mercimek çrbayla 2 dolma götürdüm adana usulü ekşili burakdan tencereyi yerim oderece seviyorummm yaneee
dafi bende burda kurutamıyorum annem ankaradan kuruttu gönderdi
bide ben haşladımmı sğuk suya tutar yıkadum meğersem oda kayış gibi olmasına sebep oluyomuş sende öle yapıyomusundur aceba
çok yer gezdiğimiz için doğunun patlıcanın lezzeti özllikte kurutulunca süper başka yerde olmuyo malesef urfa antep tarfından alıcaksın patlıcanı
ceco aceba papatya çayı içmeyi denesen
bizde eşimle uyku yüzünden kavga ederiz adamın ağzu açık kalır salondan beraber çıkarız yatmaya o mutfağa su içmeye uğrar o gelene kadar ben sızmış olurum uykucuyum yaneeee
davul çalsan duymam valla nası 2 çocuk büyüttüm bende bilmiyorum ağladımı gece uyanuveriyorum ama annelik iç güdüsü sanırım
allahım inşallah kilo almmam annemler gelince sabah 82.300 çıktım birde adet olucam ölüyom tatlıdan yememek için zor tutyom kendimi
kuru incirle cevz yedim az önce
kesermiki((
nursena yaptın mı dolmaları bana da göndersene 2 tane:)
ellerine sağlık geçne de yena yapmıştı değil mi benim yok ama kuru patlıcan biberim olmazsa ben de tazesinden yaparım yarına bugün evden çıkamadım bir türlü
ay asuu geçmiş olsun nasıl becerdin çok kötü canı yanıyor insanıninşallah canım 70 olalım yaza hakedelim ziyafeti beraberce
bugün yürüyüş yapacaktım ayağıma mermer düşürdüm ağrıyor şimdi kaldım evde
geçmiş olsun eminecim kendine dikkat etolsun canim seni anliyorum, cünkü benimde popom dan ve basenlerimden foto ekliyesim gelmiyor bazen, sinir oluyorum inanki :)
hem sen benden incesin sende okada kötü durmuyodur, likrali seyleri bende seviyorum yani daha dogrusu pantolonlari, vucudu iyi sariyor, biraz toparliyor,
ama tabi cok ince olmamak sartiyla, yoksa leggins gibi oluyor, daha cok belli ediyor heryerini.
sagol canim dolabi acip acip ayakkabima bakiyorum, cok begendim ya napim :)))
aa nasil düsürdün mermeri ayagina ablacim, cok agir degilmi, ay cok gecmis olsun yaa, insallah iyidir simdi ayagin
Canim babaannenize gecmis olsun, insallah durumu kötü degildir,
dayinda rahatsizdi sanirim? Cok cok gecmis olsun, ne olur üzülme, hersey allahin emri, kader, yapacak hicbiseyimiz yok,
dua et, insallah iyilesir,
ama kendini yipratma, biliyosun önüne gecemiyoruz bazi seylerin
Toksincim hangisinden pisiriyon ne olur söylede bende yapayim :))
buzlu dedin ya, burda genelde sadece buzlu seyler alabiliyorum, taze almaya pek imkanim yok
Ocean Trader Kabeljaufilets 2-3 Filets: Infos, Angebote & Preise
sunun gibi biseymi pisirdin acaba ?? linkin üzerine tikla, sonrada resime tikla, hazir dondurulmus balik o,
bi keresinde almistim bunu, ama güzel pisirememistim ondan güzel olmamisti,
eger pisirebiliyorsan banada tarif edermisin, nasil güzel olur ?
yardim edersen sevinirim canim
Yenacim aldiklariniz hayirli olsun ama sana kizdim,
insan kendinede bir iki cici almazmi ayol :)
hem bak kac kilo verdin ise basladigindan beri, kendini ödüllendir
Ben fenayim kizlar, hem cok öksürmeye basladim, hemde bugun regl oldum iyimi ??
Allahim bi sancim var bi sancim var, offf isede gitcem, napacam bilmem
Nursena'cım bakmadığım bir tek ulus kaldı sanırım :) oyyy elbise kusacağım ya 4 gün kaldı ortada bişi yok.
Hayır yani en sonunda gözüm kararacak kot ve t-shirt le çıkacağım o olacak :)
cecoşum dafi ablanın da dediği gibi abur cubur direk sekteye uğratıyor diyeti. kızlar almasın sana. sana alacaklarını biriktirip oyuncak alsınlar. bir de tv ve pc çok fazla uyaran yolladığı için uykunun gelmemesi çok doğal. eşin haklı yani. korede bir çocuk 3 gün boyunca pc başından kalkmadığı için ölmüştü. uyaranlar uykumuzun gelmesini bloke ediyor. gelse de anlamıyoruz.
Hepinize iyi haftalar! 4 gunde 1,7 kilo kaybetmisim, fakat bu ilk kilolar biraz da su kaybi oldugundan pek ciddiye almiyorum. Cumaya kadar 700-800 gr daha vermek istiyorum. Gorecegiz.
Ben biraz kendimden bahsedeyim. 42 yasindayim, yurtdisinda calisiyorum, evliyim, mutluyum ama maalesef cocuksuzum. Sebepsiz bir infertilite, bu yuzden kilolarimin hamilelik durumumu negatif etkiledigini dusunuyorum. Bu yuzden de acilen vermeye calisiyorum.
cnm menun cok guzeldun bi turlu giremedim pc deki sorundan dolayı menumuda yazamadım
bugunku menum söyleydi
sabah lorlu domastesli tost
arada 1 portakal
öglen ton balıklı salata kocaman kasede
arada 1 elma
akşam 8 kaşık turlu yemegi 2 dilim ekmek ve cacık
fena degil degilmi
yok yok hedefi çekerim 80 eburdan ayrılırsam kurt kapar bırakamam ben sizi
evet gecmisi okuyordum :)
canim bugun en son iste kostura kostura carsiya gittim, süper bir ayakkabi ve bir buluz aldim,
tabi bide majyaj malzemelerine felan 15 euro harcadim geldim, bugun baya savurdum paralari olsun ayol naaapimmm :))
kizkardesim hep diyor, abla al diyor evlenince alamassin rahat rahat diyor, kiyamam ya,
rujumu hediye ettim ona, biraz pahaliydi ama hangi kafayla aldim bilemiyorumki, onca aceleden, birde biraz koyu bir renkti, e ben beyaz tenliyim bana pek gitmedi :)
kizkardesim esmer olunca ona güzel oldu, aldi cantaya atti :))
bu arada onca alisverisi nisan icin yaptim, bugun salonda arkadasimn nisani vardi, aslinda arkadasimin kizkardesi oluyor kendisi :)
bütün kizlar toplandi, saatlerce tepindik oynadik :) ayaklarimi inan hissetmiyorum, agridan öldü artik
bide aldiklarimin resmini ekliyim dur hele
Pumps - Schuhe - Damen - Deichmann
bu ayakkabiyi aldim, muhtesem ucuzlamis, 10 euroya süper herkes bayildi, toprak tonlari
ona uygunda su buluzu aldim
Product Detail | H&M DE
nougat rengi, altinada dizalti siyah bir etek,
hos oldu yani
gunaydin hatunlar nihayet evimize donduk aksamyenacim bu hafta bildirimimi yapamadim annemin yanindaydim aksam taburcu ettiler annemi durumu cok iyiymis cok cabuk iyilestirdi kendini dedi doktoru.. normalde 10 gun tutuyorduk boyle durumlarda olan hastalari fakat annen cabuk toparladi gidebilirsiniz dedi dun bizimkide sabahin 6sinda uyanip surekli koridorda yurudu tum gun doktorlarin bulundugu yerdende gecmis hep doktorlarda baktilar gorduler iyi saliverdiler ins sizinde hersey yolundadir bu gun itibariyle diyetime kaldigim yerden baslamis bulunmaktayim
sağol canım sen dahada çok verirsin inşaAllah benim yaşımda bu kadarı yeterli oluyor.bugün de görenler çok vermişsin yeter artık verme dediler ama ben biraz daha vermek istiyorum. diyete mart ın ikinci haftası başladım ortalama ayda 3 kilo verdim.dafi çok güzel zayıflamışsın maşallahbenimde başladığım kilo aynı seninle dilerim o kilolara bende gelirim inşallah tabi hep beraber
ne kadar sürede verdin bu kiloları?
cnm benim aldigim bu linkdeki wildlachs somon baligi oluyor ilk linkdeki ni bilmiyorum ama bende deneye deneye buldum en guzeli somon baligi piserken tuhaf kokuyor ama yerken hic kokusu felan olmuyor hemde doyurucu azcik pahali ama sagligim daha degerli
benim buyuk kizda cok begendi hemde kilcik yok
gecende hastalik icin schowda konusuyorlardi zencefili rendeleyip suyunu icdinmi hastalik felan kalmiyormus birde baya zaman hastalanmiyorussun vucudumuza direnc veriyormus
cnm gecmis olsun rezene fenchel almancasi bende bogaz icin salbei tee iciyorum hemde dun netten okudum adacayi turkcesi tokluk veriyormus bu gun ciksaydim disari alacaktim ve bol bol icecektim sinir oluyorum gr eksilmiyorum yaw
geçmiş olsun eminecim kendine dikkat et
dun bi turlu giremedim pc deki sorundan dolayı menumuda yazamadım
bugunku menum söyleydi
sabah lorlu domastesli tost
arada 1 portakal
öglen ton balıklı salata kocaman kasede
arada 1 elma
akşam 8 kaşık turlu yemegi 2 dilim ekmek ve cacık
fena degil degilmi
canım çok güzel aldıkların eminim üzerine giyince daha güzel olmuştur güle güle kullan iyi günlerde
sagol canimrezene ne bi bilsem ??
bugun bakincam biraz iyi caylar varsa alayim
öksüre öksüre bitti isim,
cigerim cikacak sanki
çok geçmiş olsun canım zencefil ve bal karıştır ye çok iyi geliyo
hurremcim somonbaligini tuzlayip teflon tavaya koyuyom kalin oldugu icin yarim caybardagi su katip hafif atesde pisiriyom cevire cevire su azalinca kendi yaginda ceviriyom alt ust tmm yaninada salata oh mis
baharat da o an nasil istiyorsam gecen yazdigimda heralde biberiye katmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?