sagol canim balli süt ictim simdi, birazdanda öksürük surubu icecem :)
tamam canim peki buzunu cözdürüyonmu yoksa donukmu pisiriyon
cnm acilse cözmedende yapiyorum paketten cikarip suyun altina tutup tavaya
tamam canim cok soru sordum yaa kusura bakma :))) cok cok tesekkür ederimmmmmm
hemserime beles cnm burda birbirimize yardim edicez tabiki
papatyami wc egitimine yavas yavas ögretmeye calisiyorum sabah bez kilotlardan giydirdim ve takipdeydim fark edince gidiyorduk wc ye he gözümün önunde olsun diye kendi odasini yatak odasini mutfagi kitledim sade oturma odasiyla antrede gezdi oynadi zaten kitapdan almanca ögretiyorum baya kelime ögrendi ilgileniyorum yani aksama kadar büyügünü yapmadi sonra babasinin yanindayken cisini yapmis bende degistirdim anlamadan cocuk odasini acik biraktim oda oynamak istedi eeee gidip kontrol ediyordum yine gittim yapmis hanim efendi buyugunu birde bana diyorki annne tuvalete götürme beni caze kizim nasil ögrencek yarin devam etcem yavas yavas bez kilotlarla ögreteyim belki yarin yakalariz
suyu sakın ihmal etme baharcım. ben iki üç haftadır suyu azalttım hertarafım yumuşamaya başladı su vücutun salmasını engelliyor.
gözün aydın nursena
bende doğudan gelen patlıcanlardan aldığım zaman çok güzel oluyor benimkiler kayış gibi
yok canım tazesiyle kurusu aynı olmuyor. kurusunun lezzeti çok farklı
ay asuu geçmiş olsun nasıl becerdin çok kötü canı yanıyor insanın
geçmiş olsun eminecim kendine dikkat et
oo kolay gelsin ozaman sana canim :))
tuvalet egitimi anladigim kadariyla cok zor bisey, ah su annelerimiz nekadar degerli,
cocuklar altina yapi yapiveriyor valla :)))
insallah carcabuk ögrenir,
kac yasinda yavrucun?
toksincim işin zor canım sana kolay gelsinhemserime beles cnm burda birbirimize yardim edicez tabiki
papatyami wc egitimine yavas yavas ögretmeye calisiyorum sabah bez kilotlardan giydirdim ve takipdeydim fark edince gidiyorduk wc ye he gözümün önunde olsun diye kendi odasini yatak odasini mutfagi kitledim sade oturma odasiyla antrede gezdi oynadi zaten kitapdan almanca ögretiyorum baya kelime ögrendi ilgileniyorum yani aksama kadar büyügünü yapmadi sonra babasinin yanindayken cisini yapmis bende degistirdim anlamadan cocuk odasini acik biraktim oda oynamak istedi eeee gidip kontrol ediyordum yine gittim yapmis hanim efendi buyugunu birde bana diyorki annne tuvalete götürme beni caze kizim nasil ögrencek yarin devam etcem yavas yavas bez kilotlarla ögreteyim belki yarin yakalariz
selamun aleyküm
hayırlı sabahlar hatunlaarr
bugece ben hiç uyumadım kaşındım durdum :44::44:
hertarafım kabardı ne oldu anlamadım. oruçluydum hiçbirşey yiyip içmedim dokuncak hiçbir şey yemedim deterjan kullanmadım. neden kabardım acaba :26:
hemserime beles cnm burda birbirimize yardim edicez tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?