Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam canim cok soru sordum yaa kusura bakma :))) cok cok tesekkür ederimmmmmm

hemserime beles cnm burda birbirimize yardim edicez tabiki

papatyami wc egitimine yavas yavas ögretmeye calisiyorum sabah bez kilotlardan giydirdim ve takipdeydim fark edince gidiyorduk wc ye he gözümün önunde olsun diye kendi odasini yatak odasini mutfagi kitledim sade oturma odasiyla antrede gezdi oynadi zaten kitapdan almanca ögretiyorum baya kelime ögrendi ilgileniyorum yani aksama kadar büyügünü yapmadi sonra babasinin yanindayken cisini yapmis bende degistirdim anlamadan cocuk odasini acik biraktim oda oynamak istedi eeee gidip kontrol ediyordum yine gittim yapmis hanim efendi buyugunu birde bana diyorki annne tuvalete götürme beni caze kizim nasil ögrencek yarin devam etcem yavas yavas bez kilotlarla ögreteyim belki yarin yakalariz

oo kolay gelsin ozaman sana canim :))
tuvalet egitimi anladigim kadariyla cok zor bisey, ah su annelerimiz nekadar degerli,
cocuklar altina yapi yapiveriyor valla :)))
insallah carcabuk ögrenir,
kac yasinda yavrucun?

daficim evet kendimi zorluyorum.su icmeyince zaten zayiflayamiyorum su içmek kilo vermemi hızlandırıyor.elimden geleni yapmaya çalışıyorum.inşallah herkes içinde benim içinde hayırlısı olur.

toksincim işin zor canım sana kolay gelsin

Tam 2.5 kilo zayıflamısım 1 haftada çok mutlu oldum 103.3 dü kilo şimdi 100.8 harika ya çok aç kaldım ama başardım

selamun aleyküm
hayırlı sabahlar hatunlaarr
bugece ben hiç uyumadım kaşındım durdum :44::44:
hertarafım kabardı ne oldu anlamadım. oruçluydum hiçbirşey yiyip içmedim dokuncak hiçbir şey yemedim deterjan kullanmadım. neden kabardım acaba :26:

günayydınn kızlarrr dafii geçmiş olsunnn büyük kızımı yolladum bende bi bakam slm verem kahvatı hazırlıcam inşallah fazla kaçırmam annem bababamla kahvaltı edicez özlemişim

Günaydın kızlar...
Dün akşam kayın validedeydim.. 2 kaşık kuru fasulye yedim 1 kaşıkta ıspanak...

Sabah peynir maydonoz domates açık çay 1 dilim tahıllı ekmek yedim...

Şimdi saat 10 kadar felan dinlenicem ondan sonra kalkıp evi toparlamam lazım kızda uyuyorken şöle bir nette dolaşayım dedim.. nasıl olsa bütün gün evde yalnızım koca da yok akşama yatıp kalkıcaz başka bişi yok bugün.. öğleden sonra sporumu yapacağım....

kızlar bu arada kilo verdim ama cuma günü açıklim diyorum

aleyküm selam canım geçmiş olsun

deterjan felan olmasın ???

Tez zamanda öğrenir inşaallah.. Benim kız 6 aylık oldu bu arada teyzeleri.. geceleri felan uyuduğunda vsss ama özellikle geceleri yatmadan değiştiriyorum çok nadir değiştirdiğim oluyor... Sabaha kadar çişini etmiyor.. Kup kuuru sürekli sabah uyandığında ancak Kayın validem tuvaleti erken öğrenir diyor ama.. Babasına çekmez inşş... bebek daha tam emeklemeden ben tuvalet derdindeyim

selam canlar

müdür yine benim odaya taşındı sık sık okuyorumda yazamadım...

Meyracım çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin hastalarınıza...

Yenacım kendi maaşını harcamakta çok zevklidir gerçekten Allah bereketini versin...

Asuman Dafi ablam sizlere geçmiş olsun...

Eriny annen çıkmış hastaneden gözünüz aydın hemencecik toparlanır inşallah...

Nursena gözün aydın annen baban gelmiş..

yine gelicem beni özleyin anacımmm

Selam olsun şişmandaşlar size :)

İYisiniz değilmi hepiniz.?
Benim dudağımda kocaman bir uçuk çıktı güzelliğimi gölgeliyor.

Asucuğum rahatsızmış geçmiş olsun canım.
İyi günler de giyin botlarını..

nursena,gözün aydın ailen geliyormuş..Dolmaları paylaşmak zorunda kalacaksın.

ceco, bugün diyetisyenle görüşecektin unutma.:)

Kendinize iyi bakın öpüyorum sizi şapşup..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…