gunaydin hatunlaaar gununuz aydin olsun insallaah
Canım, çok geçmiş olsun. Hem dayına hem eşinin babaannesine acil şifalar dilerim.
(
Meyracım çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin hastalarınıza...
Tünaydın minik kuşlar :)
31 aylik olcak bu ayin 24 de 2.5 gecti ama ögrenmeye hic niyeti yok
Tam 2.5 kilo zayıflamısım 1 haftada çok mutlu oldum 103.3 dü kilo şimdi 100.8 harika ya çok aç kaldım ama başardım
selamun aleyküm
hayırlı sabahlar hatunlaarr
bugece ben hiç uyumadım kaşındım durdum :44::44:
hertarafım kabardı ne oldu anlamadım. oruçluydum hiçbirşey yiyip içmedim dokuncak hiçbir şey yemedim deterjan kullanmadım. neden kabardım acaba :26:
Günaydın kızlar...
Dün akşam kayın validedeydim.. 2 kaşık kuru fasulye yedim 1 kaşıkta ıspanak...
Sabah peynir maydonoz domates açık çay 1 dilim tahıllı ekmek yedim...
Şimdi saat 10 kadar felan dinlenicem ondan sonra kalkıp evi toparlamam lazım kızda uyuyorken şöle bir nette dolaşayım dedim.. nasıl olsa bütün gün evde yalnızım koca da yok akşama yatıp kalkıcaz başka bişi yok bugün.. öğleden sonra sporumu yapacağım....
kızlar bu arada kilo verdim ama cuma günü açıklim diyorum
günayydınn kızlarrr dafii geçmiş olsunnn büyük kızımı yolladum bende bi bakam slm verem kahvatı hazırlıcam inşallah fazla kaçırmam annem bababamla kahvaltı edicez özlemişim
Selam olsun şişmandaşlar size :)
İYisiniz değilmi hepiniz.?
Benim dudağımda kocaman bir uçuk çıktı güzelliğimi gölgeliyor.
Asucuğum rahatsızmış geçmiş olsun canım.
İyi günler de giyin botlarını..
nursena,gözün aydın ailen geliyormuş..Dolmaları paylaşmak zorunda kalacaksın.
ceco, bugün diyetisyenle görüşecektin unutma.:)
Kendinize iyi bakın öpüyorum sizi şapşup..
Selam fıstıklarrımm
nasılsınızz ? okuldan geldim , ton balıklı salatamı yedimm , bi bakayım dedim
2 gündür pek giremedim , belimde ve kuyruk sokumumda fena bi ağrı var , kuyruğumda sorun vardı zaten , aquaparkta suya çakılmıştım
bir müddet bilgisayarla arama mesafe koyacam sanırım :26::26: ara ara girer bakarım ama yatarak , uzanarak takılacam bu aralar :44::44::44:
akşama okulun yemeği var , ona gidecem .şimdilik hepinizi öperim , Allaha emanet olun
Selam fıstıklarrımm
2 gündür pek giremedim , belimde ve kuyruk sokumumda fena bi ağrı var , kuyruğumda sorun vardı zaten , aquaparkta suya çakılmıştım
bir müddet bilgisayarla arama mesafe koyacam sanırım :26::26: ara ara girer bakarım ama yatarak , uzanarak takılacam bu aralar :44::44::44:
akşama okulun yemeği var , ona gidecem .şimdilik hepinizi öperim , Allaha emanet olun
kızlar bişi sorcam daha doğrusu iki şey başlıyorum
1) hani 2-3 alıntı birden yapıp aynı sayfa içinde nasıl yapıyonuz bu işi
2) anlık iletileri görme şansımız varmı yani siz yazıp gönderdiğiniz an ben okuyabiliyomuyum hemen
bilg.kullanmayı unutmuşum 2 yılda bebe büyütcem diye neyse öğrencez artık
hadi ben kaçtım sabahtan beri oturmadım temizlik yemek çocuğu uyut bide buraya takılıyım bişeyler karalıyım dedim biraz dinlenem bari
akşam görüşmek üzere Allahtan bi mani olmazsa inşallah:92::92:
buğün fazla katılamadım aranıza kızlar geçmişi okucam diye bende yavaştan kaçıyım bari
inşallah sizin kurduğunuz arkadaşlıklar arasına bende tam analamıyla girebilirim buna gerçekten ihtiyacım varmış şimdi daha iyi analadım
yarın spora bismillah dicem rabbim nasip ederse artık gitsin şu lanet kilolar
Herkese iyi geceler yarın görüşmek dileğiyle
hemserime beles cnm burda birbirimize yardim edicez tabiki
papatyami wc egitimine yavas yavas ögretmeye calisiyorum sabah bez kilotlardan giydirdim ve takipdeydim fark edince gidiyorduk wc ye he gözümün önunde olsun diye kendi odasini yatak odasini mutfagi kitledim sade oturma odasiyla antrede gezdi oynadi zaten kitapdan almanca ögretiyorum baya kelime ögrendi ilgileniyorum yani aksama kadar büyügünü yapmadi sonra babasinin yanindayken cisini yapmis bende degistirdim anlamadan cocuk odasini acik biraktim oda oynamak istedi eeee gidip kontrol ediyordum yine gittim yapmis hanim efendi buyugunu birde bana diyorki annne tuvalete götürme beni caze kizim nasil ögrencek yarin devam etcem yavas yavas bez kilotlarla ögreteyim belki yarin yakalariz
Dün 2 saat tempolu yürüyüş, şimdi de 30 dk Leslie
Bu hafta spora iyi başladım, umarım böyle devam eder
Tam 2.5 kilo zayıflamısım 1 haftada çok mutlu oldum 103.3 dü kilo şimdi 100.8 harika ya çok aç kaldım ama başardım
Günaydın kızlar...
Dün akşam kayın validedeydim.. 2 kaşık kuru fasulye yedim 1 kaşıkta ıspanak...
Sabah peynir maydonoz domates açık çay 1 dilim tahıllı ekmek yedim...
Şimdi saat 10 kadar felan dinlenicem ondan sonra kalkıp evi toparlamam lazım kızda uyuyorken şöle bir nette dolaşayım dedim.. nasıl olsa bütün gün evde yalnızım koca da yok akşama yatıp kalkıcaz başka bişi yok bugün.. öğleden sonra sporumu yapacağım....
kızlar bu arada kilo verdim ama cuma günü açıklim diyorum
Selam fıstıklarrımm
selamun aleyküm
hayırlı sabahlar hatunlaarr
bugece ben hiç uyumadım kaşındım durdum :44::44:
hertarafım kabardı ne oldu anlamadım. oruçluydum hiçbirşey yiyip içmedim dokuncak hiçbir şey yemedim deterjan kullanmadım. neden kabardım acaba :26:
Selam olsun şişmandaşlar size :)
İYisiniz değilmi hepiniz.?
Benim dudağımda kocaman bir uçuk çıktı güzelliğimi gölgeliyor.
Asucuğum rahatsızmış geçmiş olsun canım.
İyi günler de giyin botlarını..
nursena,gözün aydın ailen geliyormuş..Dolmaları paylaşmak zorunda kalacaksın.
Kendinize iyi bakın öpüyorum sizi şapşup..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?