Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

31 aylik olcak bu ayin 24 de 2.5 gecti ama ögrenmeye hic niyeti yok

canım takma kafaya nasıl olsa öğrenir sabır lazım bu işe bakalım biz ne zorluklardan geçicez benimde 1 oğlum var 14 aylık
benim kuzenimin kızı inat etti 4 yaşına kadar sölemedi ben bezime yapcam diyodu rabbim bu yorucu savaştan senin galip çıkmanı sağlasın inşallah

Selam fıstıklarrımm

nasılsınızz ? okuldan geldim , ton balıklı salatamı yedimm , bi bakayım dedim

2 gündür pek giremedim , belimde ve kuyruk sokumumda fena bi ağrı var , kuyruğumda sorun vardı zaten , aquaparkta suya çakılmıştım

bir müddet bilgisayarla arama mesafe koyacam sanırım :26::26: ara ara girer bakarım ama yatarak , uzanarak takılacam bu aralar :44::44::44:

akşama okulun yemeği var , ona gidecem .şimdilik hepinizi öperim , Allaha emanet olun

[/QUOTE]
Allah kabul etsin canım ayrıca geçmiş olsun zor bir durum olsa gerek sürekli kaşınmak umarım kısa sürede geçer

oh gitsin kilolar gitsin hepimizden gitsin inşallah

günayydınn kızlarrr dafii geçmiş olsunnn büyük kızımı yolladum bende bi bakam slm verem kahvatı hazırlıcam inşallah fazla kaçırmam annem bababamla kahvaltı edicez özlemişim

oh ne güzel olur uzun zaman sonra anne babayla baş başa kahvaltı tadını çıkar tatlım

aşkolsun yena sen bari söleme şişmanlar diye üzüldüm şimdi
gerçi ne kadar üzülsek ağlasakta bunlar işin gerçekleri malesef
neyse sende kendine iyi bak tatlım

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine yat dinlen arada haber ver bize tabi yat dediysek

selam canım...

çok geçmiş olsun bitanem...
kuyruk ağrısı nasıldır çok iyi bilirim, kendine dikkat et canım.....
çünkü bi ara benimde olmuştu, maşaallah şükür artık geçti, çok kötü ağrı yapıyordu kuyruk sokumu ağrısı.

kızlar bişi sorcam daha doğrusu iki şey başlıyorum
1) hani 2-3 alıntı birden yapıp aynı sayfa içinde nasıl yapıyonuz bu işi
2) anlık iletileri görme şansımız varmı yani siz yazıp gönderdiğiniz an ben okuyabiliyomuyum hemen

bilg.kullanmayı unutmuşum 2 yılda bebe büyütcem diye neyse öğrencez artık
hadi ben kaçtım sabahtan beri oturmadım temizlik yemek çocuğu uyut bide buraya takılıyım bişeyler karalıyım dedim biraz dinlenem bari
akşam görüşmek üzere Allahtan bi mani olmazsa inşallah :92::92:

1) her mesajın sağ altında "alıntı ile cevapla" butonunun hemen yanında "+" işareti bulunan bir buton var.
forumu okurken cevap yazmak istediğin mesajların sağ altındaki o "+"lı butona tıkla, sen tıklayınca orada bir tik işareti oluşucak, daha sonrada forumu okuma kısmını bitirip cevap kısmına geçeceğin zaman en alttaki "konuya cevap ver" butonunu tıkladığın vakit toplu mesajları mesaj alanında görürsün bir bir.
2) evet hemen okunuyor herkes tarafından.
3) bu bir çelişkimidir dermişim

Selam kızlarrrrrrrrr :122:

Spora gitmeden sizlere bir bakayım dedim
Şükür sabahtan beri beslenmede bir sorun yok eee sporumuda yapacağım artık inşallah eksi çıkarım cumaya
Bu arada geçen gün anlatmayı unuttum belki bilenleriniz vardır ama sadece 1 regl döneminde 2.5 Litre kan kaybediyormuşuz ve vucut kendini korumak için o dönem daha fazla su tutuyormuş
Hocama oradaki tartıdan 3 kilo daha fazla çıktığımı söyleyince anlattı şok oldum resmen suyuda biraz az içtiysen daha bile fazla fark olabilir dedi Bol bol su iç hatta mümkünse 3 litreyi bul dedi malum benim vucut çok çabuk ödem yapıyor ya

Canım zaten aramızdasın
Ara ara hepimiz yoğunluktan bir kaç mesajı göremeyebiliyoruz sayfa atladığı için yoksa biz seni de çooooook sevdik
Hadi bakalım sporada başlıyorsun ya artık daha çabuk hedefine ulaşırsın

Hadi kızlar spora kampanyası başlatalım bari
:122: :122: :122: ben inan saatte bakıp bakıp duruyorum ay zaman gelsede kendimi dışarı atıp spora gitsem diye bugün hatta biraz daha erken gidiceğim hem full program yaparım hemde yüzmeye geçmeden evvelde bir 15 dakikada olsa dinlenme zamanım olsun

hurremcim gecen sene bu siteye incelemistim sana tavsiye ederim

Nie wieder dick!

Vayyyy kadın kaç seneye yaymış zayıflamayı ama süper bir sonuç yaa :122: inşallah bizlerde bir kaç sene sonrada olsa bak bende bunu yaptım diye göğsümü kabartabiliriz

Canım Allah yardımcın olsun Gerçekten de insanın sinirlerini ve sabrını zorlayan bir eğitim oluyor şu ciş eğitimi
Ben direk don giydirmiştim ve lazımlığı salona taşımıştım 5 dakika arayla oturtuyordum ve ilk çişini lazımlığa yaptığında tezahürat bile yapmıştık alkış eşliğinde çocuk nasıl sevindi bu seferde sırf biz öyle yapalım diye sık sık tuvaletine yapıyordu
Artık çok şükür kurtulduk o dertten ( darısı sizin başınıza...Aminnn ) hala lazımlık salondadır ama aklına geldikce gidip yapıyor çişini pıtını yapıncada hemen sesleniyor anne pıt yaptım totoşumu sil diye
Dışarı çıkmadan evvelde hadi bak gezmeye gideceğiz dışarı cıkmadan çiş yapılır diyorum en azından yolda geldi demiyor ee gittiğimiz yerde de hemen girer girmez tuvalete götürüyorum hadi yap çişinide rahat rahat gezelim diye
Şükür artık fukuatımız hiç yok ancak üşütürse eee okadar da çatlak su kaçırmaz

Umarım senin cimcimede çok çabuk alışır

Dün 2 saat tempolu yürüyüş, şimdi de 30 dk Leslie

Bu hafta spora iyi başladım, umarım böyle devam eder

Süperrrrrrr
Azmin daim olsun kilon eksilsin inşallahhhhhhhhhh...Aminnnnnnnnnnn

Tam 2.5 kilo zayıflamısım 1 haftada çok mutlu oldum 103.3 dü kilo şimdi 100.8 harika ya çok aç kaldım ama başardım

Sanada kocaman alkış
Kız bu işin sırrınıda açıkla bari neler yaptın neler yedin
Fazlada aç kalmaki vucudun direniş göstermesin

Cumaya kadar beni çatlatmakmı niyetin
Söyleseydin yaw
neyse verde cuma günü söyle tabi işin sırrını senden de istiyoruz ona göre

ceco, bugün diyetisyenle görüşecektin unutma.:)

Aklımdaaaaaaaaa
Spordan hemen önce gidiceğim bakalım müsaitmi bir bakayım olmadı yüzmeye geçmeden evvel gidip kesin görüşeceğim
Bakarsın oda beni tartıya çıkartırda bende ay başından evvel orada çıkan kilomu öğrenmiş olurum

Bakalım nasıl bir liste verecek

Aynurcuğum Çok ama çok geçmiş olsun
Nazaramı geldin yoksa
İnşallah bir iki güne kadar toparlarsın kendini iyice dinlen ama kendinide özletme

gecmis olsun canim, niye kasindinki bende anliyamadim, yedigin bisey dokunmus olmasin ?

Selam kizlar nasilsiniz ? Insallah herkes iyidir,
ben sükür iyim ama cok öksürüyorum,
dün ilacta kullanip yattim ama gece hic uyumadim desem yeridir,
1 de girdim yataga, ve en son artik uyuyamayinca pes edip wc ye kalktigimda saate baktim ve saat 4dü,
sonrada yataga girdim ama öksürmekten dönüp durdum bitürlü uyuyamadim, rahatim yoktu yani,
neyse sabah kalktim kahvalti ettim tv izledim derken burdayim,
e 1saate kadarda hazirlanip cikcam zaten,
karnim öyle cok agriyorki offf :S

AYNURUM geçmiş olsun kuzum... şafak güzeli şafak kaç oldu

MERYY ebrudan bı haber yokmu 1 ay oldu ortada yok hala işimi bıraktı yoksa:26:

şişmandaşmı?? harkaymış yaa sen çatır çatır zayıflıyosun tabii maşallah iş yaradı sanasiz iniştesiniz ne güzel ben hızla yükseliyorum iştahım düzene girdi fazlasıyla bana tüyo verin eski kilomu geçmek istemiyorum hedfim 9 kg almak:18:

ERİNY kaçırmışım canım geçmiş olsun gözünüz aydın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…