gecmis olsun canim, niye kasindinki bende anliyamadim, yedigin bisey dokunmus olmasin ?
Selam kizlar nasilsiniz ? Insallah herkes iyidir,
ben sükür iyim ama cok öksürüyorum,
dün ilacta kullanip yattim ama gece hic uyumadim desem yeridir,
1 de girdim yataga, ve en son artik uyuyamayinca pes edip wc ye kalktigimda saate baktim ve saat 4dü,
sonrada yataga girdim ama öksürmekten dönüp durdum bitürlü uyuyamadim, rahatim yoktu yani,
neyse sabah kalktim kahvalti ettim tv izledim derken burdayim,
e 1saate kadarda hazirlanip cikcam zaten,
karnim öyle cok agriyorki offf :S
Geçmiş olsun sultancığım..Öksürük zaten gece tavan yapıyor çocuklardada öyle.
İşe veya okula gitmeyeceksen dinlen tüm gün ancak toparlanırsın...
oh çok iyi olmuş daha nice eksilere inşallah aman nazar değmesin bende vermişim o kadar
kızlar bişi sorcam daha doğrusu iki şey başlıyorum
1) hani 2-3 alıntı birden yapıp aynı sayfa içinde nasıl yapıyonuz bu işi
2) anlık iletileri görme şansımız varmı yani siz yazıp gönderdiğiniz an ben okuyabiliyomuyum hemen
bilg.kullanmayı unutmuşum 2 yılda bebe büyütcem diye neyse öğrencez artık
hadi ben kaçtım sabahtan beri oturmadım temizlik yemek çocuğu uyut bide buraya takılıyım bişeyler karalıyım dedim biraz dinlenem bari
akşam görüşmek üzere Allahtan bi mani olmazsa inşallah:92::92:
özlemcim elb,seni begenmiştim önceki gördügümde amaüzerine aldıgınla daha bir şık olmuş.
çantan süetmiş bilmiordum ama dicektim zaten tüh süet alsaydın keşke ayakkabını die..
ama bulamamıssın bölede güzel
selamlar hanımlarr..
az sonra burda doğumgünü kutlaması olacak, hemen size sığınayım istedim :18:
regl olmak üzereyim canım çok tatlı istiyor, küçük bir dilim yesem miii yemesem mi diye aradayım çok..
nasılsınız? herkes iyidir inşallah.
oğlum hastalığı atlattı şükür antibiyotiğimiz bitti ama bu sefer eşim fena grip oldu.
sıra bana geliyor herhalde kendimi korumaya çalışıyorum ama..
mandalina falan yiyorum bol bol..
kızlar ya işler acayip yoğunlaştı burda. millet iş bakınmaya başladı artık yıldı herkes.
naapsam bilmiyorum. ben de mi kaçsam.. iş arayıp bulsam 4-5 senelik kıdemim var iyi kötü.. o da yanacak. çok aradayım.. ama çok sıkıldım artık bu yoğunluktan da.
işi yapmak bişi diil de , üstüne takdir görmemek insanın motivasyonunu düşürüyor. biri iş buldu gidiyor. bir başkası bir yerle görüşme halinde. onlar da gidince halimiz nice olacak bilmiyorummuhasebe her sene sonu böyledir alıştım artık ama bu sene acayip oldu artık. ya da bizim tahammülümüz kalmadı bilmiyorum :)
...
hayatta gülmek gerek, hayatta bazende herşeye rağmen gülebilmek gerek......
sizi bunu söyleyerek üzmek istemezdim ama sizinle paylaşmak üstedim bunu....
birden babam hastalandı ve vefat etti derken şimdide küçük dayım hastalandı((
ailecek şoktayız vede çok üzgünüz......
ben artık düşünmemeye çalışıyorum tüm olanları, yoksa çok üzülüyorum((((
zaten şuan tek yapmam gerekende bu dua etmekten başka....
dayımın 1ay içinde beyninde tümör oluşuyor ve hızla gelişiyor....
4gün önce ameliyat oldu, kısmen felç ve durumu iyi değil(((
inşaallah biran önce iyi olur dayıcığım.....
dualarınızı bekliyorum sizden......
insanın sevdiklerini kaybetmesi yada sevdiklerinin çok hasta olması çok zor bir durum(((((
hayat böyle işte((((
inanın hepsinin birden bire olması bende hastane fobisi oluşturdu bu aralar Allah esirgesin.....
ogün üşütme olayında doktora gittiğimde söylediğime dikkat ediyimde kan tahlili falan yapmasın diye düşündüm
inanırmısınız kendi kendime??? bişey olduğundan falan değil ama fobi oldu gerçekten bende, zamanla geçicektir galiba bu fobi...
zaten evhamlı biriyimdir biraz.....
Canım evet bulamadım malesef ayaklar taraklı olduğu için her ayakkabı olmuyo. Ama çok da önemli değil zaten düğün salona gidene kadar takıcam çantayı.
Aminn
Ayy valla iyiki sordun bende sayende öğrendim
Ceco34
Diyet listeleri kategorisindeki 2.5 ayda 17 kilo verme listesini uyguluyorum ama biraz değiştirdim emzirdigim için 2 ara ogunde meyve ekledim birde bu şekersiz pudingler satılıyor ya onlardan alıp tatlandiriciyla yapıyorum çünkü emzirince tansiyonun düşüyor
Güle güle kullan. Gayet uyumlu ve şık olmuş, eminim üzerinde daha da güzel duruyordur. Ben ceketini çok da kullanışsız bulmadım. Günlük yaşamında da kullanabilirsin bence. Genellikle sade ve spor şeyleri seviyorsun biliyorum ama ceket kullanışlı, her tip şık kıyafeti tamamlar bence. Hatta balıkçı düz bir penye üst ve topuklu botlarla tamamlayıp kotla bile giyebilirsin
şu bahsettiğin liste bizim sitede di mi?
girip bakayım ben de nasılmış. gerçekten veren var mı 2,5 ayda 17 kg?
özlem resim mi ekledin, görmedim
Telden baglandim canlar.sabah 10 gibi dedeminn vefat haberini aldim apar topar corluya geldim kizimi babaannesine biraktik. Ama durmuyormuş donuyorum eve hafta sonu tekrar donecegim muhtemelen
günayydınn kızlarrr dafii geçmiş olsunnn büyük kızımı yolladum bende bi bakam slm verem kahvatı hazırlıcam inşallah fazla kaçırmam annem bababamla kahvaltı edicez özlemişim
aleyküm selam canım geçmiş olsun
deterjan felan olmasın ???
selam canlar
müdür yine benim odaya taşındı sık sık okuyorumda yazamadım...
Meyracım çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin hastalarınıza...
Yenacım kendi maaşını harcamakta çok zevklidir gerçekten Allah bereketini versin...
Asuman Dafi ablam sizlere geçmiş olsun...
Eriny annen çıkmış hastaneden gözünüz aydın hemencecik toparlanır inşallah...
Nursena gözün aydın annen baban gelmiş..
yine gelicem beni özleyin anacımmm
gecmis olsun canim, niye kasindinki bende anliyamadim, yedigin bisey dokunmus olmasin ?
Selam kizlar nasilsiniz ? Insallah herkes iyidir,
ben sükür iyim ama cok öksürüyorum,
dün ilacta kullanip yattim ama gece hic uyumadim desem yeridir,
1 de girdim yataga, ve en son artik uyuyamayinca pes edip wc ye kalktigimda saate baktim ve saat 4dü,
sonrada yataga girdim ama öksürmekten dönüp durdum bitürlü uyuyamadim, rahatim yoktu yani,
neyse sabah kalktim kahvalti ettim tv izledim derken burdayim,
e 1saate kadarda hazirlanip cikcam zaten,
karnim öyle cok agriyorki offf :S
''Beğendiğiniz bedenlere, hayalinizdeki ruhları koyup, aşk sanıyorsunuz." (Othello)
-----
Meyracığım mesajına cevap yazdım ama nete bişi oldu o an..
gelip gelmediğine emin olamadım..
Bu konuda beni aydınlatırmısın lütfen :)
--
dafican,nooldu sana.? geçmiş olsun canım..
Birilerinin kaşındığını duymak bile beni çok etkiliyor, oğluma gebeliğim de o kadar çektimki kaşınmaktan irkiliyorum valla..
kızlar çoookk sağolun teşekkür ederimslm kizlarrr
daficim gecmis olsun rabbim acil sifalar versin aminn
cecom bende yazin sade don giydirdim ne oldu kecilerim tepemden inmedi bole hic sinirlenmiyorum cok sakinim ve kiza gaz veriyom hopluyoruz dans ediyorun gangam yapiyoruz seviniyor eger aksama kada bir daha wc yaparsa cisini minik tencere oyuncaklar alcam cok guzel oynuyor papatyam
he lazimligi bende koydum oturma odasina alip oynuyor benim kiz cok hizli onun icin wc adaptoru var onla yaptiriyorum
dua eden arkadaslar tsk ederim insallah sizde cok hafif atlatirsiniz aminnn
başın sağolsun canım. Allah sabırlar versinTelden baglandim canlar.sabah 10 gibi dedeminn vefat haberini aldim apar topar corluya geldim kizimi babaannesine biraktik. Ama durmuyormuş donuyorum eve hafta sonu tekrar donecegim muhtemelen
Telden baglandim canlar.sabah 10 gibi dedeminn vefat haberini aldim apar topar corluya geldim kizimi babaannesine biraktik. Ama durmuyormuş donuyorum eve hafta sonu tekrar donecegim muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?