Geçmiş olsun. Ürtiker olmuşsun sanırım. Sebebi belli olmuyor çoğu zaman ürtikerin, stresten tut kullandığın ürünlere, vücutta biriken bazı maddelerden bir gün önce yediğin bir şeye kadar pek çok sebebi oluyor. Bazen de sebebi hiç bilinemiyor. Umarım kısa sürede ve kendi kendine geçer. Çoğu zaman 1-2 günde kendiliğinden geçiyor. Geçmez ya da artarsa doktora gitmek gerekir. Çoğu durumda kortizonlu krem-ilaç ya da iğne kullanmak gerekiyor.selamun aleyküm
hayırlı sabahlar hatunlaarr
bugece ben hiç uyumadım kaşındım durdum :44::44:
hertarafım kabardı ne oldu anlamadım. oruçluydum hiçbirşey yiyip içmedim dokuncak hiçbir şey yemedim deterjan kullanmadım. neden kabardım acaba :26:
Çok geçmiş olsun, özleteceksin demek bu ara kendini........bir müddet bilgisayarla arama mesafe koyacam sanırım :26::26: ara ara girer bakarım ama yatarak , uzanarak takılacam bu aralar :44::44::44:
akşama okulun yemeği var , ona gidecem .şimdilik hepinizi öperim , Allaha emanet olun[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
umut bu ara bendede varr zayıflayamıyorum rejime adapte oalmıyorummm başım ağrıyo sıkılgan bi insan oldum evde terör estiriryorum resmen adette olacam ondan sanırımm neyseki annemler geldi az oral olcak bana sanırımmm öpüldün
beyzayla iyi gezmeler az deişiklik olur
...
İyi akşamlar arkadaşlar :)
Bu öğleden sonra düşündüm ve bir süre diyete filan ara vermeye karar verdim. Devamlı yeni başlangıçtan bahsedip, yediklerimi azaltmaya niyetlenip yapamamaktan bıktım. Bu şekilde sündükçe sünüyor ve gerçek motivasyon sağlayamıyorum. Bunun yerine bir süre sadece yediklerimi kontrol etmeye çalışacağım, yürüyüşlerimi bırakmayacağım. Bir süre sonra gerçekten motive olduğumda da kalan kilolarımı vermek için gerçek adımlar atacağım. Şimdi diyetisyene gitsem onun listesini de uygulamayacağıma eminim. Moralimi toplanca gidip sonuç almayı hedefliyorum. Yenacığım bu sürede beni izinli yazar mısın lütfen? En azından 2 hafta izinli olayım, sonra bildirimlerime devam ederim, diyet de peşinden gelir belki...
Dukan diyetini denediniz hiç eşim onunla 20 kiloverdiac kalmadan hatta tıkabasa yedi desem yalan olmaz
başınız sağolsun Allah kalanlara sabır versinTelden baglandim canlar.sabah 10 gibi dedeminn vefat haberini aldim apar topar corluya geldim kizimi babaannesine biraktik. Ama durmuyormuş donuyorum eve hafta sonu tekrar donecegim muhtemelen
Allah kabul etsin canım ayrıca geçmiş olsun zor bir durum olsa gerek sürekli kaşınmak umarım kısa sürede geçer
Telden baglandim canlar.sabah 10 gibi dedeminn vefat haberini aldim apar topar corluya geldim kizimi babaannesine biraktik. Ama durmuyormuş donuyorum eve hafta sonu tekrar donecegim muhtemelen
Canım, "gelen gideni aratır" derler biliyorsun. Yeni bir işin de yeni dertleri olacaktır. Orada takdir göreceğini garantisi yok ki... Eğer bu işin gerçekten mutsuz ediyorsa seni, ileri derecede bıkkınlık varsa o zaman tamam. Yeni bir yer, yeni motivasyon, yeni bir başlangıç iyi gelir belki. Biraz daha yüksek maaşlı bir iş bulana kadar dayanırsın, o zaman içeride kalan tazminatın da batmaz sana. Ya da konuşursun, yönetim belki tazminatını vererek seni göndermeye razı olur... Ben de iş hayatım boyunca 2 defa senin duygularını yaşadım birebir. Acele aldığım kararlardan pişmanlık duydum ama..selamlar hanımlarr..
...kızlar ya işler acayip yoğunlaştı burda. millet iş bakınmaya başladı artık yıldı herkes.
naapsam bilmiyorum. ben de mi kaçsam.. iş arayıp bulsam 4-5 senelik kıdemim var iyi kötü.. o da yanacak. çok aradayım.. ama çok sıkıldım artık bu yoğunluktan da.
işi yapmak bişi diil de , üstüne takdir görmemek insanın motivasyonunu düşürüyor. biri iş buldu gidiyor. bir başkası bir yerle görüşme halinde. onlar da gidince halimiz nice olacak bilmiyorummuhasebe her sene sonu böyledir alıştım artık ama bu sene acayip oldu artık. ya da bizim tahammülümüz kalmadı bilmiyorum :)
...
Canım, hazı pudingler oldukça zararlı katkı maddeleri içeriyor. Ev yapımı pudingi tercih etmeni öneririm. Hazır puding kadar kolay. 4 su bardağı süt+3 tepeleme kaşık un+3 silme kaşık kakao+vanilya ile kolayca puding yapabilirsin. Tatlandırıcını da altını kapatmadan hemen önce eklersin. Ben tatlandırıcı kullanmıyorum, stevia ile yaptım 1-2 kere, o da fena olmadı. Çocuklara şeker ile yapıyorum.Bende canım tatlı isteyincebusekersiz tatlılar satılıyor puding falan onlardan aldım tatlandiriciyla yapıyorum yapıyorum tavsiye ederim isteği bastiriyor
Nerdeee bende şıklık Özlemciğim. Son 5-6 yıl -zaman zaman- saçımı bile taramadan dolandım. İki çocuk eteğimdeyken öyle zordu ki her şey. Oğlan 3 yaşını geçip biraz da kilo verince azıcık bakmaya başladım kendime. 80'in üzerindeyken hiç giyemedim topuklu ayakkabılarımı zaten, taşımıyordu ki vücudu. Bu yaz başladım yeniden giymeyeAslında doğru söylüyosun canım, ceket kısa modellerden, azıcık daha zayıflasam söyle bogazlı dümdüz bir ince kazakla çok şık olabilir. Kotla topuklu giyemiyorum henüz ama kalın topukla başlamayı düşünüyorum. Senin gibi şık giyinebilsem keşke.
Başın sağolsun, ailenize sabırlar dilerim...Telden baglandim canlar.sabah 10 gibi dedeminn vefat haberini aldim apar topar corluya geldim kizimi babaannesine biraktik. Ama durmuyormuş donuyorum eve hafta sonu tekrar donecegim muhtemelen
Dukan diyetini denediniz hiç eşim onunla 20 kiloverdiac kalmadan hatta tıkabasa yedi desem yalan olmaz
Sağol canım. Ben de öyleyim ya, son zamanlarda hiç disiplin kalmadı, 2 gün yiyorum sonra 3 gün dikkat edip dengelemeye çalışıyorum. Tek farkım dönüp durup "bu hafta dikkat ediyorum, artık buna son veriyorum" diye yüzeysel başlangıçlar yapmam. Esra'nın da yazdığı gibi onu da yapmayayım diyorum, yapacaksam tam yapıp 40 beden altına inene kadar durmayayım istiyorum... Bakalım biraz da böyle deneyelim...umut kararın iyi gelri inşallah sana aslında yapmak istediğin mantıklı bence de aslında benim de aylardır yaptığım böyle bişeydi sanırım ama ben 4 kilo aldım malesef bu döndemde hala da aynı düzende gidiyorum hep kontrollü yesem de olmuyor işte
çok sağol canım yardımın için sanırım becerdim1) her mesajın sağ altında "alıntı ile cevapla" butonunun hemen yanında "+" işareti bulunan bir buton var.
forumu okurken cevap yazmak istediğin mesajların sağ altındaki o "+"lı butona tıkla, sen tıklayınca orada bir tik işareti oluşucak, daha sonrada forumu okuma kısmını bitirip cevap kısmına geçeceğin zaman en alttaki "konuya cevap ver" butonunu tıkladığın vakit toplu mesajları mesaj alanında görürsün bir bir.
2) evet hemen okunuyor herkes tarafından.
3) bu bir çelişkimidir dermişim
Selam kızlarrrrrrrrr :122:
Spora gitmeden sizlere bir bakayım dedim
Şükür sabahtan beri beslenmede bir sorun yok eee sporumuda yapacağımartık inşallah eksi çıkarım cumaya
Bu arada geçen gün anlatmayı unuttumbelki bilenleriniz vardır ama sadece 1 regl döneminde 2.5 Litre kan kaybediyormuşuz ve vucut kendini korumak için o dönem daha fazla su tutuyormuş
Hocama oradaki tartıdan 3 kilo daha fazla çıktığımı söyleyince anlattı şok oldum resmensuyuda biraz az içtiysen daha bile fazla fark olabilir dedi Bol bol su iç hatta mümkünse 3 litreyi bul dedi malum benim vucut çok çabuk ödem yapıyor ya
Canım zaten aramızdasın
Ara ara hepimiz yoğunluktan bir kaç mesajı göremeyebiliyoruz sayfa atladığı için yoksa biz seni de çooooook sevdik
Hadi bakalım sporada başlıyorsun ya artık daha çabuk hedefine ulaşırsın
Hadi kızlar spora kampanyası başlatalım bari
:122: :122: :122: ben inan saatte bakıp bakıp duruyorum ay zaman gelsede kendimi dışarı atıp spora gitsem diyebugün hatta biraz daha erken gidiceğim hem full program yaparım hemde yüzmeye geçmeden evvelde bir 15 dakikada olsa dinlenme zamanım olsun
Vayyyy kadın kaç seneye yaymış zayıflamayı ama süper bir sonuç yaa :122: inşallah bizlerde bir kaç sene sonrada olsa bak bende bunu yaptım diye göğsümü kabartabiliriz
Canım Allah yardımcın olsunGerçekten de insanın sinirlerini ve sabrını zorlayan bir eğitim oluyor şu ciş eğitimi
Ben direk don giydirmiştim ve lazımlığı salona taşımıştım5 dakika arayla oturtuyordum ve ilk çişini lazımlığa yaptığında tezahürat bile yapmıştık alkış eşliğinde çocuk nasıl sevindi bu seferde sırf biz öyle yapalım diye sık sık tuvaletine yapıyordu
Artık çok şükür kurtulduk o dertten ( darısı sizin başınıza...Aminnn ) hala lazımlık salondadır amaaklına geldikce gidip yapıyor çişini pıtını yapıncada hemen sesleniyor anne pıt yaptım totoşumu sil diye
Dışarı çıkmadan evvelde hadi bak gezmeye gideceğiz dışarı cıkmadan çiş yapılır diyorumen azından yolda geldi demiyor ee gittiğimiz yerde de hemen girer girmez tuvalete götürüyorum hadi yap çişinide rahat rahat gezelim diye
Şükür artık fukuatımız hiç yok ancak üşütürse eee okadar da çatlak su kaçırmaz
Umarım senin cimcimede çok çabuk alışır
Süperrrrrrr
Azmin daim olsun kilon eksilsin inşallahhhhhhhhhh...Aminnnnnnnnnnn
Sanada kocaman alkış
Kız bu işin sırrınıda açıkla barineler yaptın neler yedin
Fazlada aç kalmaki vucudun direniş göstermesin
Cumaya kadar beni çatlatmakmı niyetin
Söyleseydin yaw
neyse verde cuma günü söyletabi işin sırrını senden de istiyoruz ona göre
Aklımdaaaaaaaaa
Spordan hemen önce gidiceğim bakalım müsaitmi bir bakayım olmadı yüzmeye geçmeden evvel gidip kesin görüşeceğim
Bakarsın oda beni tartıya çıkartırda bende ay başından evvel orada çıkan kilomu öğrenmiş olurum
Bakalım nasıl bir liste verecek
Aynurcuğum Çok ama çok geçmiş olsun
Nazaramı geldin yoksa
İnşallah bir iki güne kadar toparlarsın kendiniiyice dinlen ama kendinide özletme
Telden baglandim canlar.sabah 10 gibi dedeminn vefat haberini aldim apar topar corluya geldim kizimi babaannesine biraktik. Ama durmuyormuş donuyorum eve hafta sonu tekrar donecegim muhtemelen
kızlar çoookk sağolun teşekkür ederim
ne oldu anlamadım dokuncak birşey yiyip içmem mümkün değil oruçtum çünkü. deterjanada dokunmadım. bebek görmeye gittim yolda orucumu suyla açtım eve geldim kaşınmaya başladım. küçük küçük siğiller vardı kalkıp duş aldım. gece biraz daha kaşınmam arttı sabah delirecek gibi oldum vücutumu bir görseniz kıpkırmızı ve kabarık. hemen acile gittim bir iğne yaptılar, kan testi yaptılar allerji olmuşsun ama neyin yaptığını bilemiyoruz dedi. iğnenin biraz faydası oldu ama kabarıklık ve kızarıklık aynen duruyor. kendimi zor tutuyorum bir başlasam kaşımaya yolucam kendimi.
ay ne güzel en güzel zamanların tadını çıkarmaya bak bence bu kadar kiloya takılırsan daha çok alırsın (aman allah korusunda) bebeğin ilkmi? ikincimi?şişmandaşmı?? harkaymış yaasen çatır çatır zayıflıyosun tabii maşallah iş yaradı sana siz iniştesiniz ne güzel ben hızla yükseliyorum iştahım düzene girdi fazlasıyla bana tüyo verin eski kilomu geçmek istemiyorum hedfim 9 kg almak:18:
ERİNY kaçırmışım canım geçmiş olsun gözünüz aydın..
selamlar hanımlarr..
az sonra burda doğumgünü kutlaması olacak, hemen size sığınayım istedim :18:
regl olmak üzereyim canım çok tatlı istiyor, küçük bir dilim yesem miii yemesem mi diye aradayım çok..
nasılsınız? herkes iyidir inşallah.
oğlum hastalığı atlattı şükür antibiyotiğimiz bitti ama bu sefer eşim fena grip oldu.
sıra bana geliyor herhalde kendimi korumaya çalışıyorum ama..
mandalina falan yiyorum bol bol..
kızlar ya işler acayip yoğunlaştı burda. millet iş bakınmaya başladı artık yıldı herkes.
naapsam bilmiyorum. ben de mi kaçsam.. iş arayıp bulsam 4-5 senelik kıdemim var iyi kötü.. o da yanacak. çok aradayım.. ama çok sıkıldım artık bu yoğunluktan da.
işi yapmak bişi diil de , üstüne takdir görmemek insanın motivasyonunu düşürüyor. biri iş buldu gidiyor. bir başkası bir yerle görüşme halinde. onlar da gidince halimiz nice olacak bilmiyorummuhasebe her sene sonu böyledir alıştım artık ama bu sene acayip oldu artık. ya da bizim tahammülümüz kalmadı bilmiyorum :)
...
hayatta gülmek gerek, hayatta bazende herşeye rağmen gülebilmek gerek......
sizi bunu söyleyerek üzmek istemezdim ama sizinle paylaşmak üstedim bunu....
birden babam hastalandı ve vefat etti derken şimdide küçük dayım hastalandı((
ailecek şoktayız vede çok üzgünüz......
ben artık düşünmemeye çalışıyorum tüm olanları, yoksa çok üzülüyorum((((
zaten şuan tek yapmam gerekende bu dua etmekten başka....
dayımın 1ay içinde beyninde tümör oluşuyor ve hızla gelişiyor....
4gün önce ameliyat oldu, kısmen felç ve durumu iyi değil(((
inşaallah biran önce iyi olur dayıcığım.....
dualarınızı bekliyorum sizden......
insanın sevdiklerini kaybetmesi yada sevdiklerinin çok hasta olması çok zor bir durum(((((
hayat böyle işte((((
inanın hepsinin birden bire olması bende hastane fobisi oluşturdu bu aralar Allah esirgesin.....
ogün üşütme olayında doktora gittiğimde söylediğime dikkat ediyimde kan tahlili falan yapmasın diye düşündüm
inanırmısınız kendi kendime??? bişey olduğundan falan değil ama fobi oldu gerçekten bende, zamanla geçicektir galiba bu fobi...
zaten evhamlı biriyimdir biraz.....
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine yat dinlen arada haber ver bize tabi yat dediysek
selam canım...
çok geçmiş olsun bitanem...
kuyruk ağrısı nasıldır çok iyi bilirim, kendine dikkat et canım.....
çünkü bi ara benimde olmuştu, maşaallah şükür artık geçti, çok kötü ağrı yapıyordu kuyruk sokumu ağrısı.
Aynurcuğum Çok ama çok geçmiş olsun
Nazaramı geldin yoksa
İnşallah bir iki güne kadar toparlarsın kendiniiyice dinlen ama kendinide özletme
AYNURUM geçmiş olsun kuzum... şafak güzeli şafak kaç oldu
MERYY ebrudan bı haber yokmu 1 ay oldu ortada yok hala işimi bıraktı yoksa:26:
aynurcum , sana da geçmiş olsun canım..
niye ağrıdı ki acaba durduk yere :44:
yorma kendini, oturmak acıtır muhtemelen dediğin gibi.
...
geçmiş olsun dafi çabucak geçer inşallah
aynurcuğum sana da geçmiş olsun göze mi geldin yoksam
umut kararın iyi gelri inşallah sana aslında yapmak istediğin mantıklı bence de aslında benim de aylardır yaptığım böyle bişeydi sanırım ama ben 4 kilo aldım malesef bu döndemde hala da aynı düzende gidiyorum hep kontrollü yesem de olmuyor işte
iyi akşamlar kızlar,
bu aralar dışarda işler oluyor. o yüzden şimdi girebildim. hepiniz iyisinizdir umarım.
Aynurcum kıyamam sana, pöçük batması feci bir şey. ben de balerina cif edasıyla çıplak ayakla yer silerken çakılmıştım yıllar önce kıç üstü. hala uzun yolda ağrır, hatırlatır kendini. dikkat et kendine canım.
umutcum izinlisin diye abartma biliyorsun nasil zor veriliyor kg ben de 1aydir ayni yerimde sayiyorum ama pes etmiyorum
arada haber ver merakda birakma
sey nasil desem ben senle gizleden yarisiyordum
seni gececegim
checkpeas cnm gecmis olsun dinlen topigimiuin nesesi
nimrelcim rabbim sabirlar versin mekani cennet olsun
kızlar çoookk sağolun teşekkür ederim
ne oldu anlamadım dokuncak birşey yiyip içmem mümkün değil oruçtum çünkü. deterjanada dokunmadım. bebek görmeye gittim yolda orucumu suyla açtım eve geldim kaşınmaya başladım. küçük küçük siğiller vardı kalkıp duş aldım. gece biraz daha kaşınmam arttı sabah delirecek gibi oldum vücutumu bir görseniz kıpkırmızı ve kabarık. hemen acile gittim bir iğne yaptılar, kan testi yaptılar allerji olmuşsun ama neyin yaptığını bilemiyoruz dedi. iğnenin biraz faydası oldu ama kabarıklık ve kızarıklık aynen duruyor. kendimi zor tutuyorum bir başlasam kaşımaya yolucam kendimi.
ay çok sevindim valla böyle olmasına bende sizleri çok sevdim buraya gelmekle çok geç bile kalmışım diyorum
inşallah canım sporla daha iyi yerlere gelirim sanırım hep beraber gelelim allahın izniyle
hadi kızlar herkese hayırlı geceler diliyorum
buğün canım sıkkın annemin beyine giden damarları tıkalıymış doktor ilaç yazmış ve tuzsuz yemek yiyecekmiş inşallah ilaç tedavisiyle geçer eğer geçmezse ameliyat aklıma kötü bişey getirmek istemiyorum ama eğer bişey olursa ben naparım rabbim onları bize bağışlasın biliyorum erkenden evham yapıyorum ama elimde değil neyse herşeyin hayırlısı
aynurcum gecmis olsun kuyruk sokumunaaa,
resimlerini de merakla bekliyoruzz :)
banucum hosgeldin sende, ay ne fena olmus öyle, ama ben olsam sikayet ederdim,
güzelim koltugumuzu mahvettiniz diye epey baslarinin etini yerdim, sonucta dikkat etsin, ilaclasinlar yani napiyolarsa yapsinlar
ay kasindim bak gördünmü
buğün canım sıkkın annemin beyine giden damarları tıkalıymış doktor ilaç yazmış ve tuzsuz yemek yiyecekmiş inşallah ilaç tedavisiyle geçer eğer geçmezse ameliyat aklıma kötü bişey getirmek istemiyorum ama eğer bişey olursa ben naparım rabbim onları bize bağışlasın biliyorum erkenden evham yapıyorum ama elimde değil neyse herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?