Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar arkadaşlar :)

Bu öğleden sonra düşündüm ve bir süre diyete filan ara vermeye karar verdim. Devamlı yeni başlangıçtan bahsedip, yediklerimi azaltmaya niyetlenip yapamamaktan bıktım. Bu şekilde sündükçe sünüyor ve gerçek motivasyon sağlayamıyorum. Bunun yerine bir süre sadece yediklerimi kontrol etmeye çalışacağım, yürüyüşlerimi bırakmayacağım. Bir süre sonra gerçekten motive olduğumda da kalan kilolarımı vermek için gerçek adımlar atacağım. Şimdi diyetisyene gitsem onun listesini de uygulamayacağıma eminim. Moralimi toplanca gidip sonuç almayı hedefliyorum. Yenacığım bu sürede beni izinli yazar mısın lütfen? En azından 2 hafta izinli olayım, sonra bildirimlerime devam ederim, diyet de peşinden gelir belki...

Geçmiş olsun. Ürtiker olmuşsun sanırım. Sebebi belli olmuyor çoğu zaman ürtikerin, stresten tut kullandığın ürünlere, vücutta biriken bazı maddelerden bir gün önce yediğin bir şeye kadar pek çok sebebi oluyor. Bazen de sebebi hiç bilinemiyor. Umarım kısa sürede ve kendi kendine geçer. Çoğu zaman 1-2 günde kendiliğinden geçiyor. Geçmez ya da artarsa doktora gitmek gerekir. Çoğu durumda kortizonlu krem-ilaç ya da iğne kullanmak gerekiyor.

Ben biraz ağır geçirmiştim oğlum 1 yaşındayken. Çok feci durumdaydı vücudum, sebebi bilinemedi ama yorgunluk ve strese bağladı doktor. Ağızdan kortizon bana mısın demeyince damardan kortizon vermişlerdi, 15-20 günde hafiflemişti... Oradan kalma bilgiler yani
Çok geçmiş olsun, özleteceksin demek bu ara kendini...

Belki de mevsimdendir canım ya. Bu aralar böyle takılıyorum ben de :)) Buluştuk bugün Beyza ile, paso yedik içtik :)) Önce kahvaltı sonra dondurma en son da kahve ile 3 değişik mekanda oturup sohbet ettik, az biraz da dolaştık AVM'de :))

Son düzenleme:

Telden baglandim canlar.sabah 10 gibi dedeminn vefat haberini aldim apar topar corluya geldim kizimi babaannesine biraktik. Ama durmuyormuş donuyorum eve hafta sonu tekrar donecegim muhtemelen
başınız sağolsun Allah kalanlara sabır versin
Allah kabul etsin canım ayrıca geçmiş olsun zor bir durum olsa gerek sürekli kaşınmak umarım kısa sürede geçer

kızlar çoookk sağolun teşekkür ederim
ne oldu anlamadım dokuncak birşey yiyip içmem mümkün değil oruçtum çünkü. deterjanada dokunmadım. bebek görmeye gittim yolda orucumu suyla açtım eve geldim kaşınmaya başladım. küçük küçük siğiller vardı kalkıp duş aldım. gece biraz daha kaşınmam arttı sabah delirecek gibi oldum vücutumu bir görseniz kıpkırmızı ve kabarık. hemen acile gittim bir iğne yaptılar, kan testi yaptılar allerji olmuşsun ama neyin yaptığını bilemiyoruz dedi. iğnenin biraz faydası oldu ama kabarıklık ve kızarıklık aynen duruyor. kendimi zor tutuyorum bir başlasam kaşımaya yolucam kendimi.

[/QUOTE]

geçmiş olsun dafi çabucak geçer inşallah
aynurcuğum sana da geçmiş olsun göze mi geldin yoksam
umut kararın iyi gelri inşallah sana aslında yapmak istediğin mantıklı bence de aslında benim de aylardır yaptığım böyle bişeydi sanırım ama ben 4 kilo aldım malesef bu döndemde hala da aynı düzende gidiyorum hep kontrollü yesem de olmuyor işte

iyi akşamlar kızlar,

bu aralar dışarda işler oluyor. o yüzden şimdi girebildim. hepiniz iyisinizdir umarım.

Aynurcum kıyamam sana, pöçük batması feci bir şey. ben de balerina cif edasıyla çıplak ayakla yer silerken çakılmıştım yıllar önce kıç üstü. hala uzun yolda ağrır, hatırlatır kendini. dikkat et kendine canım.

Nimrelcim başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin dedene.

Dafi abla geçmiş olsun, umarım bir an önce geçer kaşıntıların. hay Allah ya, nedeni bilinmeyen rahatsızlık kötü bir şey.

Umutcum iyi etmişsin ara verme kararında. insan motivasyonu yokken çok yıpranıyor. ben 93kgdan 98 kgma kadar çıktım ha bugün ha yarın diye diye. kendimi sıkmasam sabit kalıcaktım muhtemelen. ama motivasyon gelince gözüm bir şey görmedi. sen de tartılma bu ara bence, diyet düşüncesinden de kurtul. eminim bir süre sonra gelecektir o istek.

Canım, "gelen gideni aratır" derler biliyorsun. Yeni bir işin de yeni dertleri olacaktır. Orada takdir göreceğini garantisi yok ki... Eğer bu işin gerçekten mutsuz ediyorsa seni, ileri derecede bıkkınlık varsa o zaman tamam. Yeni bir yer, yeni motivasyon, yeni bir başlangıç iyi gelir belki. Biraz daha yüksek maaşlı bir iş bulana kadar dayanırsın, o zaman içeride kalan tazminatın da batmaz sana. Ya da konuşursun, yönetim belki tazminatını vererek seni göndermeye razı olur... Ben de iş hayatım boyunca 2 defa senin duygularını yaşadım birebir. Acele aldığım kararlardan pişmanlık duydum ama..
Bende canım tatlı isteyincebusekersiz tatlılar satılıyor puding falan onlardan aldım tatlandiriciyla yapıyorum yapıyorum tavsiye ederim isteği bastiriyor
Canım, hazı pudingler oldukça zararlı katkı maddeleri içeriyor. Ev yapımı pudingi tercih etmeni öneririm. Hazır puding kadar kolay. 4 su bardağı süt+3 tepeleme kaşık un+3 silme kaşık kakao+vanilya ile kolayca puding yapabilirsin. Tatlandırıcını da altını kapatmadan hemen önce eklersin. Ben tatlandırıcı kullanmıyorum, stevia ile yaptım 1-2 kere, o da fena olmadı. Çocuklara şeker ile yapıyorum.
Sadece kuru malzemeleri önce yarım su bardağı kadar süt ile iyice ezmek gerekiyor, topak kalmasın diye. Sonra da kalan sütü yavaş yavaş ekleyip karıştırarak hazır puding gibi devamlı karıştırarak kaynayınca altını kapatıyoruz. Çoğu zaman içine 1 çorba kaşığı da portakal kabuğu rendesi koyarım ben...
Nerdeee bende şıklık Özlemciğim. Son 5-6 yıl -zaman zaman- saçımı bile taramadan dolandım. İki çocuk eteğimdeyken öyle zordu ki her şey. Oğlan 3 yaşını geçip biraz da kilo verince azıcık bakmaya başladım kendime. 80'in üzerindeyken hiç giyemedim topuklu ayakkabılarımı zaten, taşımıyordu ki vücudu. Bu yaz başladım yeniden giymeye sana da çok yakışacağına eminim
Telden baglandim canlar.sabah 10 gibi dedeminn vefat haberini aldim apar topar corluya geldim kizimi babaannesine biraktik. Ama durmuyormuş donuyorum eve hafta sonu tekrar donecegim muhtemelen
Başın sağolsun, ailenize sabırlar dilerim...

Dukan diyetini denediniz hiç eşim onunla 20 kiloverdiac kalmadan hatta tıkabasa yedi desem yalan olmaz

Yok, denemedim. Sağdan soldan duyduklarım ve okuduklarım beni cezbetmedi. Benim yaşam ve beslenme tarzıma uygun gelmedi. Ağzıma koymadığım bazı yiyecekler var, onları her gün yemek, kısa süreli de olsa tek yönlü beslenmek vb. uymadı bana. Ama benim çevremde de Dukan'la güzel kilo verenler var.
Benim mantığım; insanın tabiatına en uygun beslenme şeklini benimsemekten yana. Günümüz şartlarında mümkün olduğu kadar elbette. Bu bakımdan taş devri diyetine daha yatkınım. Yani işlenmiş gıdalar, hazır ürünler, yapay şeker, unlu mamüller hiç olmayacak. Meyve-sebze-kabuklu yemişler-et ve hayvansal gıdalar bol olacak. Tahıl ürünleri de haftada 1 oranında tüketilecek. Bu şekild ebeslenmeyi becerdiğim aralıkta güzel kilo verdim, çok da sağlıklı hissediyordum. Ama sapmalar olunca eski disipline kavuşamadım bir daha :)
Sağol canım. Ben de öyleyim ya, son zamanlarda hiç disiplin kalmadı, 2 gün yiyorum sonra 3 gün dikkat edip dengelemeye çalışıyorum. Tek farkım dönüp durup "bu hafta dikkat ediyorum, artık buna son veriyorum" diye yüzeysel başlangıçlar yapmam. Esra'nın da yazdığı gibi onu da yapmayayım diyorum, yapacaksam tam yapıp 40 beden altına inene kadar durmayayım istiyorum... Bakalım biraz da böyle deneyelim

Son düzenleme:
umutcum izinlisin diye abartma biliyorsun nasil zor veriliyor kg ben de 1aydir ayni yerimde sayiyorum ama pes etmiyorum
arada haber ver merakda birakma
sey nasil desem ben senle gizleden yarisiyordum
seni gececegim
checkpeas cnm gecmis olsun dinlen topigimiuin nesesi

nimrelcim rabbim sabirlar versin mekani cennet olsun

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar!

Bugün yediklerim:

Öğlen kalktım 2 yumurta ve peynirle çırpılmış yumurta yaptım.
Akşam 1 kase çorba, yarım kase bezelye, 2 dilim tam tahıllı ekmek, light yoğurt

Gece daha uzun, kaçamaklardan korkuyorum

Bu arada düzenli Leslie yapmaya başladım, Jillian Michaels - 30 Day Shred'i araştırıyorum şimdi forumdan.

çok sağol canım yardımın için sanırım becerdim

ay çok sevindim valla böyle olmasına bende sizleri çok sevdim buraya gelmekle çok geç bile kalmışım diyorum
inşallah canım sporla daha iyi yerlere gelirim sanırım hep beraber gelelim allahın izniyle

Basiniz sagolsun canim cok üzüldüm, mekani cennet, kabri nur olsun insallah

iyi olmus canim doktora gitmen, belkide gercekten stresten felan olmustur, malum misafirin felan eksik olmuyor, masallah hep kosturmaca icerisindesin :)
gecer insallah1-2 güne, kasinmak gercekten cok kötü

ay ne güzel en güzel zamanların tadını çıkarmaya bak bence bu kadar kiloya takılırsan daha çok alırsın (aman allah korusunda) bebeğin ilkmi? ikincimi?

çok geçmiş olsun canım inşallah sanada bulaşmaz
of muhasebemi ben çok çektim hele özel şirketse tamam adamlar seni tapulu malın zannediyo bende çalışırken az ağlamadım ama şükür bebeişim gldi ve kurtuldum tekrar başlıcam ama muhasebe istemiyorum asla

canım yeni gördüm msjı rabbim dayına acil şifalar verir inşallah dualarımız seninle

Selam fıstıklarımm

okulun yemeğinden geldim , süslendim püslendim gittiimm , oohh şıkır şıkır oldumm

artık giydiklerimi daha çok yakıştırmaya başladım sanırım , ondan geldi bu heves bana ....

foto çekindim ama telefon hafızasında , hafıza kartım arabada takılı , alınca bi atarımm

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine yat dinlen arada haber ver bize tabi yat dediysek

Aynurcuğum Çok ama çok geçmiş olsun
Nazaramı geldin yoksa
İnşallah bir iki güne kadar toparlarsın kendini iyice dinlen ama kendinide özletme

AYNURUM geçmiş olsun kuzum... şafak güzeli şafak kaç oldu

MERYY ebrudan bı haber yokmu 1 ay oldu ortada yok hala işimi bıraktı yoksa:26:

aynurcum , sana da geçmiş olsun canım..
niye ağrıdı ki acaba durduk yere :44:
yorma kendini, oturmak acıtır muhtemelen dediğin gibi.
...

teşekkür ederim canlarımm , uzun süre oturunca oluyor malesef , bayramda Ankara , ertesi hafta Mersine gidince , yollardada baya bi ağrı oldu , üstünede evde sürekli oturunca böyle oldu sanırıımm

Aslıhan başın sağolsun canımmm , Rabbim dedenin mekanını cennet eylesinn ...

Dukan diyetini denediniz hiç eşim onunla 20 kiloverdiac kalmadan hatta tıkabasa yedi desem yalan olmaz

canım topicimizin Dukancanı benim , 40 gündür Dukan yapıyorum , toplamda 8 kilo verdim , ama öyle tıka basa yiyemiyorum , yine ayarında yiyorum , ama Dukanda ne kadar çok protei tüketirsen o kadar iyi oluyorr , buarada eşinide tebrik ederimm

Selamün Aleykümmmm

Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrrrr :122: :122:

Bu gece yine biraz geç kaldım ama malum bugün baya yoğundum
Eve geldikten sonra yemek hazırla falan derken ancak şimdi fırsat bulabildim.
Bugün sırf yüzmeye gittim ama inanılmaz yoruldum hoca sağ olsun bugün 2 dakikada olsa durmamıza müsaade etmedi
Perşembe önce yüzme ardında fitnesse gideceğim Haftasonu fitness aletlerimiz yenileniyormuş o yüzden sırf yüzmeye gideceğim
Diyetisyenle görüşmek istediğimi söyledim bugün hocaya oda bana telefonunu verdi arayıp randevu almam gerekiyormuş kadın sadece randevu sistemine göre geliyormuş Tesise ama olsun yarın öğlende arayıp randevu alacağım inşallah çok ileri bir tarih vermez

Canım çok üzüldüm Başınız sağ olsun.. Rabbim mekanını Cennet etsin sizlerede sabırlar versin ....Aminnnnnnnnn

Ablacığım doktorun dediği gibi Alerjikde olabilir tabi ama benim aklıma başka bir şey geldi tecrübesini maalesef yaşadığımdan
Sen bu son tadilatlarda acaba hiç mobilyalardan kaplamaya yada yenilemeye birşey verdinmi
Belki çok düşük bir ihtimal ama biz birkaç sene önce oturma odamızdaki koltuğu kaplamaya vermiştik hatta çokta güzel portakal rengi bir kumaş seçmiştim O koltuk geldikten bir kaç gün sonra bende bir tuhaflık olmaya başladı tabi biz o dönem hiç koltuğa bağlamadık hatta doktora gittim alerjik dedi çünkü bir tek ben kabarıp kaşınıyordum
Bir gün nasıl olduysa koltuğun dikiş yerinin üzerinde ufacık bir böcük gördüm ama çıplak gözle çok dikkatli bakılınca görünen birşey. Ulen dedim bu nerden cıktı ve böcüklerden tiksindiğim için onu terliğin ucuyla iyice ezmiştim rahmetliyi tabi dibine girdiğim için bir koku geldi burnuma eşime anlattığımda ya tahta kurdu olmasın o sakın dedi Tabi biz onu keşfedene kadar ben bir 10 gün kaşındım
Eşim sonunda koltuğun dikiş yerinden bir yeri söktü ve gözlerimize inanamadık Kaplamaya verdiğimiz mağazada tahta kurdu varmış ve bizim koltukları istilağ etmişler resmen Cildim hashas olduğu içinde bir tek ben etkilenmişim
İnan dünya para vermiştik ama daha 15 gün evvel kaplattığımız koltuğu çöpe atmak zorunda kaldık
O gün bu gündür biri kaşınıyorum dediğinde direk bu olay gelir aklıma

Hani kaşınıyorum diyince acaba mı dedim ama umarım yanılıyorumdur
Tekrar geçmiş olsun

ay çok sevindim valla böyle olmasına bende sizleri çok sevdim buraya gelmekle çok geç bile kalmışım diyorum
inşallah canım sporla daha iyi yerlere gelirim sanırım hep beraber gelelim allahın izniyle

İnşallah canım gerçektende benimde tek istediğim şey topikçe hedeflerimize ulaşmamız
Her gece dua ediyorum valla RAbbim ne olur artık bizlerde normal insanlar gibi olabilelim sağlığımız için zayıflayabilelim diye
Burası bağımlılık yapar hatta evli olanların kocaları artık KKyı kuma olarak bile görüyor

aynurcum gecmis olsun kuyruk sokumunaaa,
resimlerini de merakla bekliyoruzz :)

banucum hosgeldin sende, ay ne fena olmus öyle, ama ben olsam sikayet ederdim,
güzelim koltugumuzu mahvettiniz diye epey baslarinin etini yerdim, sonucta dikkat etsin, ilaclasinlar yani napiyolarsa yapsinlar
ay kasindim bak gördünmü

hadi kızlar herkese hayırlı geceler diliyorum
buğün canım sıkkın annemin beyine giden damarları tıkalıymış doktor ilaç yazmış ve tuzsuz yemek yiyecekmiş inşallah ilaç tedavisiyle geçer eğer geçmezse ameliyat aklıma kötü bişey getirmek istemiyorum ama eğer bişey olursa ben naparım rabbim onları bize bağışlasın biliyorum erkenden evham yapıyorum ama elimde değil neyse herşeyin hayırlısı

Canim cok cok gecmis olsun cok üzüldüm. Allahim annelerimizi babalarimizi bize bagislasin, uzuuuun uzun hayirli ömürler versin, herkesin annesi babasina, bizimkilerede insallah.
Insallah sadece ilac tedavisiyle düzelir,
ama simdiden herseyin kötüsünü düsünme,
iyi bakmaliyiz anneciklerimize

Sorma bana kalsa gidip dükkanı adamın başına yıkacaktım ama işte o zamanlar maalesef sırf rahmetli KP istedi diye arkadaşına yaptırmıştık koltuğu :26::26: oda olamaz öyle birşey gidip kimse adama sataşmıyacak diye eşime rest çekmişti bizde hem verdiğimiz parayla kaldık hemde tahta kurtlu koltuğu atmak zorunda kalmıştık
Tövbe yarabbim Allah af etsin ama Rahmetlide az zarara uğratmamıştı yani

Canım çok geçmiş olsun
Yüreğini ferah tut inşallah Ameliyata gerek kalmaz Dualarımız Annen ve Annen gibi tüm hastalarla Rabbim inşallah en kısa zamanda şifasını verecektir...Aminnnnnnnnnnn

arkadasım geçmiş olsun diyorum öncelikle annene..inşallah ilaçları işe yarar..sakın onun yanında da evham yapıp üzüntünü belli etme. hastalar bizim hareketlerimizden daha cok etkileniyor..

bu arada coklu alıntı yapma işinide kapmıssın hemencecik ögrendin herseyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…