Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekür ederim umutcum inşaAllah çabuk geçer bu günlerde hiç stresli değilim . bir sıkıntımda yok çok şükür.birgün öncede sabah herzamanki gibi kahvaltımı yaptım. geç kahvaltı yaptığım için öğle yemedim. akşamda bir lüferle roka salatası yedim. sahurda sadece bir bardak su içtim.akşam iftarımı bir bardak suyla yaptım yemek yemeye oturmadan önce kaşınmaya başlamıştım.Akşam bulaşıklarını gelin yerleştirdi makinaya sahurda kahvaltıda birşey yemeyince hiç bulaşık olmadı hiç deterjana dokunmadım.sadece duş aldım oda herzaman kullandığım şampuan . inan çok şaşkınım.

sağol asuu inşaAllah
inan çok zor birşeymiş yüzüm gözüm kızamık çıkarmış gibi oldu

Allah razı olsun canım

Allah razı olsun eminecim

ve aleykümselam cecoşum
eve hiç yeni birşey gelmedi canım. spariş verdik ama hiçbirisi henüz gelmedi sadece elektronik aletler geldi onlardada birşey olmaz herhalde

geçmiş olsun canım hemen panik yapma tedaviyle atlatırsınız inşaAllah

Son düzenleme:

ah cecoşum sen ne alem kadınsın ya...senin gbi bir arkadasım komsum olsaydı keşke yakınımda..
yine hiç keyfim yok 2 gündür ama bu halde bile güldürdün beni..anlattıklarını hayal ettim ve gülesim geldi:)

kayınbaban sayesinde yeni koltuklara kavuştn demek:))

Dafi ablam sana da çok geçmiş olsun..seni okuduktan sonra bende tatlı tatlı kasınmaya basladım

Tukancan aynurrr tukancann aynurr geçmiş olsun kuzum...
yoklugun hemen belli oldu..sende benim gibi yattıgın yerden baglan nete

demmek 40 günde 8 kilo haaaa bir keresinde bende vermiştim 40günde tam 8kilo ünvtede yurtta kaldıgım ilk zamanlarımdaydı..o zamanlarki erkek arkadasımda ankara yı kazanmıstı 3 ay sonra görcektik birbirimizi ben 2ay oh rahattım çocugunn gelmesine kaldı bir ay aklım basıma geldi

resmen ölüm orucuna girdim. 1paket çubk kırakeri sabah ögle akşama pay ediyordum.
yurtta yasadıgımdan öle meyve sebzede bulamıyordum daha ilk senem çömezlikte var..
3-4 litre su ve sadece 1 paket cubuk kraker odadakiler ölecegimi düşünüp bana kendileri için hatıralar yazdırıyorlardı..bir nevi son sözlerim gibi

işte 40gün sonra geldi boyfriends im ben tabiki 40günde 8 kiloyu vermişim özgüven tavan biras sohbet muhabbet bana dediki sanki kg vermişsin seni bir solgun gördüm cinlendim ben tabiiii bumu yani dedim

1hafta bursa da pekte sevmedigi bir arkadasında kalmıstı benim için hergün kavga cıkarttım Ankara ya gittigi günde ayrıldım.
hıhhh salaga bak yaa yine hatırlayınca sinirlendim

92.4 kiloyum. Forum sayfasını baştan sona okumak isterdim fakat gözüm korktu... bu gruba pat diye katilinabiliyor mu?

ve aleykümselam cecoşum
eve hiç yeni birşey gelmedi canım. spariş verdik ama hiçbirisi henüz gelmedi sadece elektronik aletler geldi onlardada birşey olmaz herhalde

O zaman yanlış alarm umarım bir an önce geçer

Sen hep gül emi canım arkadaşım
Yok Kp yerde oturun dedi babam dayanamadı aldı

Bende seni öyle düşününce güldüm

Neyse kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler ve hoş sohbetler
Benimkinin heyheyleri tepesinde herhalde yine deminden beri Pc başındayım diye söyleniyor uyuz
Bir iki gün trip yapmak adına akşamları bir iki gün gelmezsem merak etmeyin Gündüz gelir gece ben girmiyorum artık kına yak dedimmi iki gün sonra en geç kendi verir laptobu önüme al aşkım ben öyle demek istemedim diye
Uyuz gece gece sinir etti ama neyse Kadının fendi dememişler boşuna

Hadi ben kaçtım byeeeeeeeeeeee

ve bugunku menum
sabah ıspanaklı börek(1 dilim) ve 1 bardak çay
öglen1 atabk börülce salatası
akşamda 1 tabak corba ve 2 dilim ekmek yedim
azsonrada 1 elma yiyecegim
yeni gelen arkadasım hosgeldin evet grubumuz cok seker benide hemen aldılar saolsun aralarına gercekten motive oluyosun burda

herkese iyi geceler kızlar....bu arada daficim geçmiş olsun umarım şimdi iyisindir...muhtemelen alerjik bişeydir...ben bugün hiç giremedim siteye şimdi zamanım oldu...sabah 1 kepekli ekmekle yapılmış tost ve bir fincan çay içtim...arada 2 mandalina yedim...öğlende makarna ve cacık yedim ve yine arada yoğurta yulaf ezmesi katıp yedim...akşam birşey yemedim sanırım çok su içmekten...3,5 litre su içtim...içim dışım su oldu yaaaaa.....valla şu su işi olmasa çok iyi gidecek ama işte bunun püf noktası bu.....şu su yüzünden dayanamam pes ederim diye korkuyorum....ama kendimi zorluyorum çünki bu kilolarla nereye kadar yani.....aaahhh aaahhhhh......

cnm ben herseyi cigden koyup kavuruyorum bence haslama haslarsan vitaminleri gider
ben makarnayi bile haslamiyorum artik azcik yagda kavuruyom suyunu katiyom öyle pisiriyom

sağol meryemcim kaşınma canım çoookkk zor birşeymiş :44: şimdi kardeşime daha çok üzüldüm kızkardeşimin nikel alerjisi var metal sandalyeye otursa kabarıyor. çatal kaşık herşey porselen saplı. şimdi anlayabiliyorum çektiklerini.

92.4 kiloyum. Forum sayfasını baştan sona okumak isterdim fakat gözüm korktu... bu gruba pat diye katilinabiliyor mu?
hoşgeldin nuhan. katıldın bile. hergün düzenli paylaşımda bulunmaya çalışırsan her cuma bildirim yaparsan iki hafta sonra listedesin

Bekliyoruz merakla yeni fotonu..
Bu arada geçmiş olsun canım..umarım daha iyisindir..

nimrel,başınız sağolsun,mekanı cennet olsun dedenin..

Umuttçuğum yıllık izinmi,ücretsiz izinmi istiyorsun :)
Kendini nasıl yi hissedeceksen öyle olsun ama uzamasın iznin..
Güzel bir gün geçirmişsin sevindim senin adına...

Son düzenleme:

Meryemim Meryemim cücük Meryemimm

ben öle yata yata yapamıyom bu işi şekeriiimmm , oturmam lazım oturuncada dötişim aciiiiiiiiiii

ahahah sen varya bi alemsin yaa , 1 ay herif için aç kalmışın sonrada herifi şutlamışın , hay maşAllahh diyorum diyorum başka bişey demiyorumm

teşekkür ederim bahar henüz geçmiş değil ama iğneden sonra daha az kaşınıyorum.

sakın pes etme gerçekten bunun püf noktası su suyu ihmal etmezsen vücudunda sarkma olmaz cildin canlılığını kaybetmez

canım inşallah ilaçlar işe yarar ve ameliyata gerek kalmaz..
hayırlı şifalar diliyorum...

aynurcum geçmiş olsun fıstığım
bilirim o totoş acısını bende bebeği uyuturken uzun süre yerde oturmuştum uyanıncaya kadar oda salladıkca uyududa uyudu uyandığında ben totoşumu hissetmiyordum sonrada 15 gün çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…