Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

92.4 kiloyum. Forum sayfasını baştan sona okumak isterdim fakat gözüm korktu... bu gruba pat diye katilinabiliyor mu?
hg nuhan...yok gecmişi okuma ben sana hemen özetleyeyım...

hergün bize gelip katılırsan bazı arkadaslarımız yediklerini yaptıgı sporuda yazıyor..
2hafta devamlı sohbetlerimizde olursan senide listemize alırız.

hercuma kilo bildirim günlerimiz..1.2. ve 3.ye öpücüklerimiz var

ben senle arkadas olurummmmm

kp yerde oturun dedi demek...

aa biz sensiz neyapacagız birkaç aksam...
bence sen kumandayı verme enişteye kavga falan cıkar hemen kucagına pc verir

iyigeceler canım öperim seni

ay canım yatarak daha kolay oysaki...ben buna alıstım oturmak bile istemıom şimcik

şutlarım tabiki şekerim..zayıflamısın bile demedi adamya süzülmüşün falan diyor armut..
ya bildigin eridim
ondan hayır gelmezdi bana kıymet bilmedi..

canım eşim ama 2 kg vermem için ne vaadler de bulunuyor..onu alırım bunu alırım diyor..
dogru yolu buldum bence

ülen madem öpücük var , ben neden haftalardır kendi kendimi öpüyoomm

ay canım yatarak daha kolay oysaki...ben buna alıstım oturmak bile istemıom şimcik

şutlarım tabiki şekerim..zayıflamısın bile demedi adamya süzülmüşün falan diyor armut..
ya bildigin eridim
ondan hayır gelmezdi bana kıymet bilmedi..

canım eşim ama 2 kg vermem için ne vaadler de bulunuyor..onu alırım bunu alırım diyor..
dogru yolu buldum bence

teşekkür ederim Daficimm , ben 1.5 yıldır çekiyom bu mereti , bazen hiç sesi çıkmıyo bazende hiç oturtmuyo maleseff

sanada geçmiş olsun canım ? neyin var ? kaşınıtmı oldu?

hahaha aynen yaa hala kaşınıyorum ben de

geçmiş olsun, gerçekten çok sinir bozucu bişey.
sağol gözde hadi bugünü kaşınma günü ilan edelim
ay çok saolun kızlaaaarrrr kaşınırken bile beni yalnız bırakmadınız

teşekkür ederim Daficimm , ben 1.5 yıldır çekiyom bu mereti , bazen hiç sesi çıkmıyo bazende hiç oturtmuyo maleseff

sanada geçmiş olsun canım ? neyin var ? kaşınıtmı oldu?

3 haftadır haftada en az 3 kere 15 km yol gidiyorum eliptik bisikletle, deli gibi ter döküyorum, yediklerime dikkat ediyorum ama ama ama ama 1 gr bile veremedim. akşam 5ten sonra sadece 1 ya da 2 meyve yiyorum saat 9 gibi ve günde de 3 öğün yemek yiyorum. 1 yarım ekmekten fazla ekmek yemiyorumdur. :S noluyor bana ama yaaaa

Bugün hep hastalık haberi aldım kızlar reel de ve sanalda

Eşimin ailecek görüştüğümüz iş arkadaşı var..yeni bebekleri oldu henüz iki aylık bile değil..
Bebek sürekli kilo kaybediyor..Her dr.kontrolün de 100-200 gr. eksik..
Neyse bir yığın tahlil yapılıyor bebişe,sonuç.maalesef kalbiyle ilgili problem varmış.

Nasıl üzüldüm duyduğumdan beri, depreşti yaşadıklarım
OĞlumun takibini yapan hocanın telini verdik,oraya yönlendirdik..

Bir de 1.sınıa başlayan ablası var bebişin.. nasıl sorun çıkarıyor okul da,ev de..Anne çıldırmak üzere..
Okula gitmek istemiyor,anne baba bir şekilde götürdüğünde de kendini yerden yere atıyormuş..bebeği çok seviyorum deyip kucağından indirmek istemiyor,sürekli kafasını öpmek istiyormuş vb.
Pedagoga götürmüşler,depresyondaymış ilaç başlayalım demiş ama arkadaşımız düşünüyor,kıyamıyor ne ilacı diye...
Velhasıl kelam bayağı zor günler yaşıyor arkadaşımız...

cnm ben herseyi cigden koyup kavuruyorum bence haslama haslarsan vitaminleri gider
ben makarnayi bile haslamiyorum artik azcik yagda kavuruyom suyunu katiyom öyle pisiriyom

tesekkür ederim canımben ilk defa donmus sebze kullanacam yemekte ondan nasıl kullanırım bilemedim almanca olmayınca ustunude okuyamıyorum

ben yatamıyom bebebbmm yyaavv

ahah şutlican tabiside , vay hıyar vayy diyorum ben ona başkada bişi demiyomm

sen doğru yolu bulmuşun kuzumm , aynen devam her 2 kiloya bi vaat al bence

Şİşmanken birlikte olduğumuz gibi kaşınırken de birlikte olacağız elbet..

Akşam yemeğini çok erken yiyorsun..Uyumadan iki saat önce yemeyi kesmek yeterli demişti bana diyetisyen...

Son düzenleme:

ayyy çok geçmiş olsun arkadaşının bebişinee , Rabbim bütün hastalara tez zamanda şifa versin inşAllahhh ....

tesekkür ederim canımben ilk defa donmus sebze kullanacam yemekte ondan nasıl kullanırım bilemedim almanca olmayınca ustunude okuyamıyorum

canım sen börülceyi ordamı buldun.? :)
menün de vardı merak ettim..

Meraklı şişko yena :)

Son düzenleme:

anca beraber kanca beraber yaa aşkolsun kiloları birlikte veriyoruz, birimiz alerji olunca da birlikte kaşıncaz tabi

zayıflamanın en güzel yanı da o bence

bana da aile fertleri, arkadaşlarım ve hatta eski patronum bile ayakkabıdan çantaya kadar tam takım kıyafet sözü verdiler ayrı ayrı.
yeni dolap düzmek kolay değil tabi iddialarla desteklemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…