hg nuhan...yok gecmişi okuma ben sana hemen özetleyeyım...92.4 kiloyum. Forum sayfasını baştan sona okumak isterdim fakat gözüm korktu...bu gruba pat diye katilinabiliyor mu?
Sen hep gül emi canım arkadaşım
Yok Kp yerde oturun dedibabam dayanamadı aldı
Bende seni öyle düşününce güldüm
Neyse kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler ve hoş sohbetler
Benimkinin heyheyleri tepesinde herhalde yine deminden beri Pc başındayım diye söyleniyor uyuz
Bir iki gün trip yapmak adına akşamları bir iki gün gelmezsem merak etmeyinGündüz gelir gece ben girmiyorum artık kına yak dedimmi iki gün sonra en geç kendi verir laptobu önüme al aşkım ben öyle demek istemedim diye
Uyuz gece gece sinir etti ama neyse Kadının fendi dememişler boşuna
Hadi ben kaçtım byeeeeeeeeeeee
cnm ben herseyi cigden koyup kavuruyorum bence haslama haslarsan vitaminleri gider
ben makarnayi bile haslamiyorum artik azcik yagda kavuruyom suyunu katiyom öyle pisiriyom
Meryemim Meryemim cücük Meryemimm
ben öle yata yata yapamıyom bu işi şekeriiimmm , oturmam lazım oturuncada dötişim aciiiiiiiiiii
ahahah sen varya bi alemsin yaa , 1 ay herif için aç kalmışın sonrada herifi şutlamışın , hay maşAllahh diyorum diyorum başka bişey demiyorumm
hg nuhan...yok gecmişi okuma ben sana hemen özetleyeyım...
hergün bize gelip katılırsan bazı arkadaslarımız yediklerini yaptıgı sporuda yazıyor..
2hafta devamlı sohbetlerimizde olursan senide listemize alırız.
hercuma kilo bildirim günlerimiz..1.2. ve 3.ye öpücüklerimiz var
ben senle arkadas olurummmmm
kp yerde oturun dedi demek...
aa biz sensiz neyapacagız birkaç aksam...
bence sen kumandayı verme enişteye kavga falan cıkar hemen kucagına pc verir
iyigeceler canım öperim seni
cnm ben herseyi cigden koyup kavuruyorum bence haslama haslarsan vitaminleri gider
ben makarnayi bile haslamiyorum artik azcik yagda kavuruyom suyunu katiyom öyle pisiriyom
Meryemim Meryemim cücük Meryemimm
ben öle yata yata yapamıyom bu işi şekeriiimmm , oturmam lazım oturuncada dötişim aciiiiiiiiiii
ahahah sen varya bi alemsin yaa , 1 ay herif için aç kalmışın sonrada herifi şutlamışın , hay maşAllahh diyorum diyorum başka bişey demiyorumm
aynurcum geçmiş olsun fıstığım
bilirim o totoş acısını bende bebeği uyuturken uzun süre yerde oturmuştum uyanıncaya kadaroda salladıkca uyududa uyudu uyandığında ben totoşumu hissetmiyordum sonrada 15 gün çektim
sağol gözde hadi bugünü kaşınma günü ilan edelimhahaha aynen yaa hala kaşınıyorum ben de
geçmiş olsun, gerçekten çok sinir bozucu bişey.
aynurcum geçmiş olsun fıstığım
bilirim o totoş acısını bende bebeği uyuturken uzun süre yerde oturmuştum uyanıncaya kadaroda salladıkca uyududa uyudu uyandığında ben totoşumu hissetmiyordum sonrada 15 gün çektim
ay canım yatarak daha kolay oysaki...ben buna alıstım oturmak bile istemıom şimcik
şutlarım tabiki şekerim..zayıflamısın bile demedi adamya süzülmüşün falan diyor armut..
ya bildigin eridim
ondan hayır gelmezdi bana kıymet bilmedi..
canım eşim ama 2 kg vermem için ne vaadler de bulunuyor..onu alırım bunu alırım diyor..
dogru yolu buldum bence
sağol gözde hadi bugünü kaşınma günü ilan edelim
ay çok saolun kızlaaaarrrr kaşınırken bile beni yalnız bırakmadınız
3 haftadır haftada en az 3 kere 15 km yol gidiyorum eliptik bisikletle, deli gibi ter döküyorum, yediklerime dikkat ediyorum ama ama ama ama 1 gr bile veremedim. akşam 5ten sonra sadece 1 ya da 2 meyve yiyorum saat 9 gibi ve günde de 3 öğün yemek yiyorum. 1 yarım ekmekten fazla ekmek yemiyorumdur. :S noluyor bana ama yaaaa
Bugün hep hastalık haberi aldım kızlar reel de ve sanalda
Eşimin ailecek görüştüğümüz iş arkadaşı var..yeni bebekleri oldu henüz iki aylık bile değil..
Bebek sürekli kilo kaybediyor..Her dr.kontrolün de 100-200 gr. eksik..
Neyse bir yığın tahlil yapılıyor bebişe,sonuç.maalesef kalbiyle ilgili problem varmış.
Nasıl üzüldüm duyduğumdan beri, depreşti yaşadıklarım
OĞlumun takibini yapan hocanın telini verdik,oraya yönlendirdik..
Bir de 1.sınıa başlayan ablası var bebişin.. nasıl sorun çıkarıyor okul da,ev de..Anne çıldırmak üzere..
Okula gitmek istemiyor,anne baba bir şekilde götürdüğünde de kendini yerden yere atıyormuş..bebeği çok seviyorum deyip kucağından indirmek istemiyor,sürekli kafasını öpmek istiyormuş vb.
Pedagoga götürmüşler,depresyondaymış ilaç başlayalım demiş ama arkadaşımız düşünüyor,kıyamıyor ne ilacı diye...
Velhasıl kelam bayağı zor günler yaşıyor arkadaşımız...
tesekkür ederim canımben ilk defa donmus sebze kullanacam yemekte ondan nasıl kullanırım bilemedim almanca olmayınca ustunude okuyamıyorum
öpeyyyyyyiiiimmmmmm heemmmnnn
ülen madem öpücük var , ben neden haftalardır kendi kendimi öpüyoomm
canım eşim ama 2 kg vermem için ne vaadler de bulunuyor..onu alırım bunu alırım diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?