öpeyyyyyyiiiimmmmmm heemmmnnn
ahahahha biz sseni hiç bırakmayız ablam gel seni de öpeyim
Bugün hep hastalık haberi aldım kızlar reel de ve sanalda
Eşimin ailecek görüştüğümüz iş arkadaşı var..yeni bebekleri oldu henüz iki aylık bile değil..
Bebek sürekli kilo kaybediyor..Her dr.kontrolün de 100-200 gr. eksik..
Neyse bir yığın tahlil yapılıyor bebişe,sonuç.maalesef kalbiyle ilgili problem varmış.
Nasıl üzüldüm duyduğumdan beri, depreşti yaşadıklarım
OĞlumun takibini yapan hocanın telini verdik,oraya yönlendirdik..
Bir de 1.sınıa başlayan ablası var bebişin.. nasıl sorun çıkarıyor okul da,ev de..Anne çıldırmak üzere..
Okula gitmek istemiyor,anne baba bir şekilde götürdüğünde de kendini yerden yere atıyormuş..bebeği çok seviyorum deyip kucağından indirmek istemiyor,sürekli kafasını öpmek istiyormuş vb.
Pedagoga götürmüşler,depresyondaymış ilaç başlayalım demiş ama arkadaşımız düşünüyor,kıyamıyor ne ilacı diye...
Velhasıl kelam bayağı zor günler yaşıyor arkadaşımız...
zayıflamanın en güzel yanı da o bence
bana da aile fertleri, arkadaşlarım ve hatta eski patronum bile ayakkabıdan çantaya kadar tam takım kıyafet sözü verdiler ayrı ayrı.
yeni dolap düzmek kolay değil tabi iddialarla desteklemek lazım
Akşam yemeğini çok erken yiyorsun..Uyumadan iki saat önce yemeyi kesmek yeterli demişti bana diyetisyen...
acaba o yüzden mi veremiyorum, gerçekten deli olucam((
bir de inanın çok iştahlı biri değilim. daha önce abur cuburu felaket yiyordum onu da kestim işte daha ne
sağol bebişim hemde ne kaşıntıteşekkür ederim Daficimm , ben 1.5 yıldır çekiyom bu mereti , bazen hiç sesi çıkmıyo bazende hiç oturtmuyo maleseff
sanada geçmiş olsun canım ? neyin var ? kaşınıtmı oldu?
Allah kolaylık versin Rabbim kimseyi sağlıkla sınamasınBugün hep hastalık haberi aldım kızlar reel de ve sanalda
Eşimin ailecek görüştüğümüz iş arkadaşı var..yeni bebekleri oldu henüz iki aylık bile değil..
Bebek sürekli kilo kaybediyor..Her dr.kontrolün de 100-200 gr. eksik..
Neyse bir yığın tahlil yapılıyor bebişe,sonuç.maalesef kalbiyle ilgili problem varmış.
Nasıl üzüldüm duyduğumdan beri, depreşti yaşadıklarım
OĞlumun takibini yapan hocanın telini verdik,oraya yönlendirdik..
Bir de 1.sınıa başlayan ablası var bebişin.. nasıl sorun çıkarıyor okul da,ev de..Anne çıldırmak üzere..
Okula gitmek istemiyor,anne baba bir şekilde götürdüğünde de kendini yerden yere atıyormuş..bebeği çok seviyorum deyip kucağından indirmek istemiyor,sürekli kafasını öpmek istiyormuş vb.
Pedagoga götürmüşler,depresyondaymış ilaç başlayalım demiş ama arkadaşımız düşünüyor,kıyamıyor ne ilacı diye...
Velhasıl kelam bayağı zor günler yaşıyor arkadaşımız...
asu ayağına mermer düşürmüştü geçtimi bilmemAsumanzeynep hn. lüten topikhaneye :)))
Nerdesin.? en son bot aldım demiştin hala yoksun :)
troidle ilgili sorunun varmı.?
ahhah o zaman ne diyoruz gitsin yağlar,gelsin yeni ciciler
ohh hayırlı olsun bir an önce giyebilmen dilegiyleee
Evet yaa haftasonu alışverişe gittim, çooook güzel şeyler beğendim!!!
Hatta mini kot etek ve kazak aldım dayanamayıpAma XL, bazen de L giymeme rağmen Medium aldım hep
Çizme denedim baldırdan olmadı ona çok üzüldüm eritmem lazım o alt bacağı
selam hatunlardun alisveriste mola verdigimizden bir fotograf ekledim 4 yil once aldigim ceketimi ilk defa dun giydim olmuyordu hep kilo veririm diye kucuk almistim uzerime dun oldu cok sevindim
teşekkür ederim bahar henüz geçmiş değil ama iğneden sonra daha az kaşınıyorum.
sakın pes etme gerçekten bunun püf noktası su suyu ihmal etmezsen vücudunda sarkma olmaz cildin canlılığını kaybetmez
Aramıza hoşgeldin
Umarım sende bizlerle bol bol paylaşımda bulunup hedefine bir an önce sağlıklı birşekilde ulaşırsın
Kendinden biraz bahsedermisin seni tanıyalım
Bu aradabende kendimi sana biraz tanıtayım
Adım banuiki kız annesi evhanımıyım ( biri 12.5 diğeri 2.5. yaşında )
İstanbulda yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Hatta hazır başlamışken devam edeyimbelki biliyorsundur ama ben tekrar yazayım bilmeyenler için
Bizler aramızda her cuma kilo bildirimi yapıyoruz ve Yena arkadaşımız her hafta topikteki ilk 3ü ilan eden bir liste hazırlıyor
Spor yapanlar içinde Asumanzeynep arkadaşımız spor listesi yapıyor :122:
Bu listelere girmek için çok basit
İki hafta üst üste bildirim yapmak ( tabi hafta içide paylaşımda bulunmadan olmuyor)
Katılmak zorunlu değil tabiki ama motivasyonu baya bir artırıyor
güle güle giy canım zaten çok güzelsin güzelliğine güzellik katmış bu kıyafetindeselam hatunlardun alisveriste mola verdigimizden bir fotograf ekledim 4 yil once aldigim ceketimi ilk defa dun giydim olmuyordu hep kilo veririm diye kucuk almistim uzerime dun oldu cok sevindim
Evet yaa haftasonu alışverişe gittim, çooook güzel şeyler beğendim!!!
Hatta mini kot etek ve kazak aldım dayanamayıpAma XL, bazen de L giymeme rağmen Medium aldım hep
Çizme denedim baldırdan olmadı ona çok üzüldüm eritmem lazım o alt bacağı
ohh hayırlı olsun bir an önce giyebilmen dilegiyleee
ama banada olmuyor o dize kadar gelen botlarne bacak var hey maasallahhhh
ne güzel bir duygudur
canım ben 15 martta başladım diyetedaficim merak ettim sen bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdin canım....tabiii önce MAAŞALLAH SÜBHANALLAH...:)))))
Yena cım nasılsın?
benim bir derdim var
hoşgeldin ddrryy gel sende katıl bu kervanaben Derya evliyim çocuğum yok İzmirliyim, özel bir şirkette muhasebe halkla ilişkiler üzerine çalışıyorum. siteyi henüz çözemedim, nereye yazacağımı bile çok zor buldum :) çok güzel faydalı bir site olmuş emek verenlerin ellerine sağlık.
alerji ilaçları kullandım uzun süre kortizon varmış içlerinde bilmiyordum o nedenle 20 kilo aldımşimdi onları vermek için uğraşıyorum.
bende katılmak istiyorum burada neler yapıyorsanız.paylaşımdada bulunurum vakit buldukça.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?