Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

off cok zor hastalık...herkeste zor ama küçük çocuklara heleki bebeklere ayrı bir üzülüyorum ben..

o anne neler yasıodur kimbilir..Allah ım kimseyi evladıysa sınamasın insallah

Asumanzeynep hn. lüten topikhaneye :)))

Nerdesin.? en son bot aldım demiştin hala yoksun :)

ahhah o zaman ne diyoruz gitsin yağlar,gelsin yeni ciciler

Akşam yemeğini çok erken yiyorsun..Uyumadan iki saat önce yemeyi kesmek yeterli demişti bana diyetisyen...

acaba o yüzden mi veremiyorum, gerçekten deli olucam ((

bir de inanın çok iştahlı biri değilim. daha önce abur cuburu felaket yiyordum onu da kestim işte daha ne

acaba o yüzden mi veremiyorum, gerçekten deli olucam ((

bir de inanın çok iştahlı biri değilim. daha önce abur cuburu felaket yiyordum onu da kestim işte daha ne

troidle ilgili sorunun varmı.?

teşekkür ederim Daficimm , ben 1.5 yıldır çekiyom bu mereti , bazen hiç sesi çıkmıyo bazende hiç oturtmuyo maleseff

sanada geçmiş olsun canım ? neyin var ? kaşınıtmı oldu?
sağol bebişim hemde ne kaşıntı

Allah kolaylık versin Rabbim kimseyi sağlıkla sınamasın

ahhah o zaman ne diyoruz gitsin yağlar,gelsin yeni ciciler

Evet yaa haftasonu alışverişe gittim, çooook güzel şeyler beğendim!!!

Hatta mini kot etek ve kazak aldım dayanamayıp Ama XL, bazen de L giymeme rağmen Medium aldım hep

Çizme denedim baldırdan olmadı ona çok üzüldüm eritmem lazım o alt bacağı

selam hatunlar dun alisveriste mola verdigimizden bir fotograf ekledim 4 yil once aldigim ceketimi ilk defa dun giydim olmuyordu hep kilo veririm diye kucuk almistim uzerime dun oldu cok sevindim

ohh hayırlı olsun bir an önce giyebilmen dilegiyleee

ama banada olmuyor o dize kadar gelen botlarne bacak var hey maasallahhhh
selam hatunlar dun alisveriste mola verdigimizden bir fotograf ekledim 4 yil once aldigim ceketimi ilk defa dun giydim olmuyordu hep kilo veririm diye kucuk almistim uzerime dun oldu cok sevindim

ne güzel bir duygudur

daficim merak ettim sen bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdin canım....tabiii önce MAAŞALLAH SÜBHANALLAH...:)))))

ben Derya evliyim çocuğum yok İzmirliyim, özel bir şirkette muhasebe halkla ilişkiler üzerine çalışıyorum. siteyi henüz çözemedim, nereye yazacağımı bile çok zor buldum :) çok güzel faydalı bir site olmuş emek verenlerin ellerine sağlık.
alerji ilaçları kullandım uzun süre kortizon varmış içlerinde bilmiyordum o nedenle 20 kilo aldım şimdi onları vermek için uğraşıyorum.
bende katılmak istiyorum burada neler yapıyorsanız.paylaşımdada bulunurum vakit buldukça.

Son düzenleme:
güle güle giy canım zaten çok güzelsin güzelliğine güzellik katmış bu kıyafetinde

ohh hayırlı olsun bir an önce giyebilmen dilegiyleee

ama banada olmuyor o dize kadar gelen botlarne bacak var hey maasallahhhh

ne güzel bir duygudur

ayni sorunla bende ugrasiyorum cizmelere bayiliyorum uzunlara ama olmuyor baldirdan bu kisa tam eritemem herhalde ama diger kisa umitliyim cok

Yena cım nasılsın?
benim bir derdim var

İyiyim canım,çalışıyorum bir yandan diğer masada çalışan arkadaşın kremalı bisküvisine bakıp yutkunuyorum.
İkram etti yemem için ben red ettim şu an çok pişmanım.

Hayırdır ne derdin var,çok merak ettim.

hoşgeldin ddrryy gel sende katıl bu kervana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…